2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar günaydın kaç gündür ugrayamadım
İnşallah herkes iyidir :)
Dün 2. Dr kontrolumuz vardı 7+4 günlük çıktık
Kalp atışlarını duyduk. Şimdilik herşey yolunda
Bulantılarım için bi ilaç yazdı daha alamadık.

canım kist bendede var ilk muayenede farkedildi 3 cm o zamandan beri hep aynı büyüme olmadı.ilerleyen zamanda atılıyomuş zaten hiç sıkıntı yaratmıyomuş.ağrı falan ondan oluyo bendede oluyo.ama kist yumurtalıkta bebek rahimde öyle düşün.birbirleriyle uzaktan yakından alakaları yok rahat ol:):)

gözün aydın canımmm :)
hala çokmu kötüsüüün? bendede başladı kraker olcam 2 gündür su bile kokuyo

Gunaydin kizlarrrr benim bulantilarim daha baslamadi. Korkuyorum ters giden bisey yoktur insallah (( sadece halsizlik var bide cok yiyorum gogusum sgrio baskada bisey yok ...

Gunaydin kizlarrrr benim bulantilarim daha baslamadi. Korkuyorum ters giden bisey yoktur insallah (( sadece halsizlik var bide cok yiyorum gogusum sgrio baskada bisey yok ...

günaydıınn :)
doktor ve burdaki arkadaşlar kaşınma demişti bana haklılarmış kafana takma aç kalmandan iyidir :)açlıktan uyuyamadım

günaydıınn :)
doktor ve burdaki arkadaşlar kaşınma demişti bana haklılarmış kafana takma aç kalmandan iyidir :)açlıktan uyuyamadım

Elimde degil takiyorum iste neyse )) ssglikli olsunlarda bebislerimmm 1 ay sonra randevum 2 hafta sonra tekrar giderim bennn ))))

kızlarr günaydın dün başımaaa bir olay geldi ve çok tedirginim. hava almak için dışartı çıktık eşimle kahvaltı etmek için ben hamak görünce dsyanamadım oturdumm meğer ipi gevşekmiş açıldı ve benn yere oturdum sonra tabii moralim bozuldu eve geldik biraz sızılarım oldu ama herhangi bir kanama leke falan yok. dün gece de çok ağrısız uyudum ve hala öyleyim. normalde sancım olurdu ara araaaa hiç bir belirti yok. siz bu duruma ne diosunuz? yarınnnn doktora gidicem amaaa gitmeden önce sizede bi sorayım dedimm offff yaa

Canım Allah ın izniyle hiçbişey olmaz. Benim arkdaşım hamileydi ayağı kayıp sırt üstü düşmüştü ama bişicik olmamıştı. İçini ferah tut.

canım korkma ben hamile olduğumu bilmiyordum ve spora başlamıştım
ne mekikler çektim nasıl kostum hopladım zıpladım şimdi 1 yaşında 11kg
kızım var ve hep kucağımda Allah ın izniyle olmaz hiçbirşey sen içini ferah
tut yat dinlen

tatlım çok derinerde o..darbelere karşı daha tehlikesiz...
inşllh bişey olmaz..ama ben sanmıyorum..bişe olsa ilk belirti kanam oluyor ztnn...
rabbm korusun hepimizinkinii ...
8 haftaya kdr düşükler kromozmn bozukluğundan kaynklanıyor..
üzülme strese sokma kendini..dr gttnmi kalbni duydunmu rahtlarsın cnmm

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. içimi rahatlattınız valla :) bende öyle düşünüyorum ama yine de aklımda hepp soru işareti var ancak yarın rahatlarım tam manasıyla :) çokk sağolunnnnn hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getirelim işallah :)

sağol canım bugün ilaca başladım artık bakalım, yarın da endokrine gideceğim

tsh tiroid hormonu canım ve direkt bebeğin beyin gelişimini etkiliyor

slm arkadaşlar bende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim regl gecikince test yaptım hatta iki kere denedim çift çizgi çıktı 8 aylık evliyim evlenince hemen hamile kalmıştım ama o bebiş gelişmedi kürtaj oldum 4 ay sonra tekrar hamilelik olmuş en son regl tarihim 20 mart hesaba göre aralık sonu olucak bebiş tabi bu seferde düşmesse ... ben ankarada yaşıyorum ankarayı çok ii bilmediğim için bir haftadır kk doktor yorumlarını araştırdım doktora karar verdim yarın randevu için arıyacam çok fazla kilom var amacım yaz sonuna kadar kilo verip hamile kalmaktı hatta nisanda kendime tranbolin aldım ve her gün zıplıyordum hamile olduğumu bilmiyordum regl tarihi geçince zıplamayı bıraktım inş bir sıkıntı olmaz ...

Olmaz canım. Bende hamiş oldugumu bilmeden neler neler yaptım. ama düşmedi çok şükür. Çünkü bizim düşündüğümüz gibi çabuk etkilenmiyor bebiş. Rabbim onu dünyaya getirecekse her şekilde doğar.

İnşallah bu gebeliğin çok saglıklı bi sekilde ilerler. Annesini bırakmaz

Kızlar merhabada herkese iyi pazarlar.ben dün gece sabah 6da uyuyabildim bulantılar acaba bende mi serum taktıysam ama Dr gerek yok diyor.normal diyo ancak ben hiçbirşeyi yiyemiyorum içemiyorum kişi.ayrıca aynı göğüs ve karın ağrısı çekenler grubuna katılıyorum.her an hastalancakmışımmgibi sancı var devamlıııı.geçmesi umuduyla:))

Korkma canım öyle düşmeye kalkmaya birşey olmaz artık.8haftayı geride bırakmıştım.skiler 3aylıkken öğreniyordu bilmeden ev işleri falan yapıyorlardı birşey ölmüyordu.düşünme öyle şeyler.dr'umun bana dediği gibi"pamuk ipliğinde bağlı değiller" bunu çıkartma aklından.gönlümümüzü hep ferah tutalım kızlar.bebekleri paranoya etmeyelim kendimiz gibi:))

3 mayısta benimde günler geçmiyo nasıl aralık gelicek bilmiyorum :)

Bende onu düşünüyorum.bir haftalık kontrol muayenesine gitmek için vakit geçmiyo ,8ay nasıl geçecek:))Allah sağlıkla burda her birimizin bebeklerini elimize aldığımızı haber vermeyi nasip etsin:)

Yaa cemree bana da yazsa keşkeye söylede adını senin Dr a görüneyim ben bi:)))şaka bi yana zararı yoksa ilaç almak iyidir ya bu ne böyle açlıktan bulanıyo,yiyorsun bu sefer yediğin için bulanıyo istifraistifra:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…