Geçmiş olsun andrea33 canım.
Benim karnım ağırıyor. Seninde var mı hala ağrıların ?
Tekrar merhaba,
Bugun ilk kontrolüme gidebildim. Sat tarihime göre 1.5 - 2 hafta gerideymiş 6.4 haftalık. Ancak mart ayında rahim filmi ve ultrasonlarımda olmayan hamileliğim ile birlikte büyüyen bebeğimden 3 kat büyük yumurtalık kisti oluşumu var.
Sol kısımda. Sancım ve bacağıma kramplar giriyordu ve sebebi buymuş. Doktor önemsiz 3. ayında kaybolur dedi.
Haftaya hem kistin çapında büyüme olup olmadığına hemde bebeğin kalp atışlarına bakılacak. Korku ile şaşkınlık içindeyim.
Kızlar günaydın kaç gündür ugrayamadım
İnşallah herkes iyidir :)
Dün 2. Dr kontrolumuz vardı 7+4 günlük çıktık
Kalp atışlarını duyduk. Şimdilik herşey yolunda
Bulantılarım için bi ilaç yazdı daha alamadık.
Gunaydin kizlarrrr benim bulantilarim daha baslamadi. Korkuyorum ters giden bisey yoktur insallah(( sadece halsizlik var bide cok yiyorum gogusum sgrio baskada bisey yok ...
günaydıınn :)
doktor ve burdaki arkadaşlar kaşınma demişti bana haklılarmış kafana takma aç kalmandan iyidir :)açlıktan uyuyamadım
Elimde degil takiyorum iste neyse)) ssglikli olsunlarda bebislerimmm 1 ay sonra randevum 2 hafta sonra tekrar giderim bennn ))))
kızlarr günaydın dün başımaaa bir olay geldi ve çok tedirginim. hava almak için dışartı çıktık eşimle kahvaltı etmek için ben hamak görünce dsyanamadım oturdumm meğer ipi gevşekmiş açıldı ve benn yere oturdumsonra tabii moralim bozuldu eve geldik biraz sızılarım oldu ama herhangi bir kanama leke falan yok. dün gece de çok ağrısız uyudum ve hala öyleyim. normalde sancım olurdu ara araaaa hiç bir belirti yok. siz bu duruma ne diosunuz? yarınnnn doktora gidicem amaaa gitmeden önce sizede bi sorayım dedimm offff yaa
kızlarr günaydın dün başımaaa bir olay geldi ve çok tedirginim. hava almak için dışartı çıktık eşimle kahvaltı etmek için ben hamak görünce dsyanamadım oturdumm meğer ipi gevşekmiş açıldı ve benn yere oturdumsonra tabii moralim bozuldu eve geldik biraz sızılarım oldu ama herhangi bir kanama leke falan yok. dün gece de çok ağrısız uyudum ve hala öyleyim. normalde sancım olurdu ara araaaa hiç bir belirti yok. siz bu duruma ne diosunuz? yarınnnn doktora gidicem amaaa gitmeden önce sizede bi sorayım dedimm offff yaa
Canım öncelikle gözün aydın. İkili tarama testi ben yaptırcam. Bu tercih tabi ama bana kalırsa yaptırılmalı.
Canım kalp atışların hayırlı olsun. Tsh da ilaçla düzene direr sanırsam. Geçmiş olsun.
Benimkide sata göre gerideydi. 2-3 muayeneye düzelir bence bebişler plesantayla beslenmeye tam başlasın düzelir.
İnşallah uyumlu çıkar çıkmasada zamanla düzelir merak etme. Bebiş sağlıklı olsunda kese ve kalp atışını görürsün inşallah.
Aynen hepimize zaman geçmiyor.ilk 3 ay böyle olacak galiba sonra su gibi geçecek gibi geliyo bana.
kızımda yaptırmıştım.bunda da yaptıcam kısmetse.tabi bazen yanıltıcı olabiliyo.2li testi riskli çıkıp amniyosentez olan ama çok sağlıklı bebişi olan tanıdıklarım var.Allah büyük. inş hepimizin bebeği sağlıklı olsun...
tsh nedir kızlar.çok konuşulmuş? 2.hamileliğim ama çok cahil gördüm kendimi
hayırlısı cnm geriden gelmesinin çoğu zaman pek bi önemi olmuyo.geç döllenme olmuştur belki
evt cnm muhtemelen kalp atışını da duyacaksın inş.bulantı hiç yaşamadım.yaşasaydım çok zorlanırdım herhalde okulda
valla babamız yardımcı olmasa zaten 2.ye böyle sık arayla niyetlenmek cesaret işi olurdu bnm için :) hem çalışıyorum.öğrtmenim evde de çalışıyorum evrak yazılı çalışma kağıdı vs. çocuk, hamilelik...Allah yardımcımız olsn
hepimiz aynıyız cnm sabırsızız :)
biz bi 50 arkadaş kadar face de grup kurduk.ordan dvm ediyoruz.buraya da neredeyse 1,5 senedir girmiyodum.hamilelik vesile oldu
slm arkadaşlar bende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim regl gecikince test yaptım hatta iki kere denedim çift çizgi çıktı 8 aylık evliyim evlenince hemen hamile kalmıştım ama o bebiş gelişmedi kürtaj oldum 4 ay sonra tekrar hamilelik olmuş en son regl tarihim 20 mart hesaba göre aralık sonu olucak bebiş tabi bu seferde düşmesse ... ben ankarada yaşıyorum ankarayı çok ii bilmediğim için bir haftadır kk doktor yorumlarını araştırdım doktora karar verdim yarın randevu için arıyacam çok fazla kilom var amacım yaz sonuna kadar kilo verip hamile kalmaktı hatta nisanda kendime tranbolin aldım ve her gün zıplıyordum hamile olduğumu bilmiyordum regl tarihi geçince zıplamayı bıraktım inş bir sıkıntı olmaz ...
3 mayısta benimde günler geçmiyo nasıl aralık gelicek bilmiyorum :)
Kızlar günaydın kaç gündür ugrayamadım
İnşallah herkes iyidir :)
Dün 2. Dr kontrolumuz vardı 7+4 günlük çıktık
Kalp atışlarını duyduk. Şimdilik herşey yolunda
Bulantılarım için bi ilaç yazdı daha alamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?