- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
gözün aydın canımmm :)
hala çokmu kötüsüüün? bendede başladı kraker olcam 2 gündür su bile kokuyo
Olmaz canım. Bende hamiş oldugumu bilmeden neler neler yaptım. ama düşmedi çok şükür. Çünkü bizim düşündüğümüz gibi çabuk etkilenmiyor bebiş. Rabbim onu dünyaya getirecekse her şekilde doğar.
İnşallah bu gebeliğin çok saglıklı bi sekilde ilerler. Annesini bırakmaz
Yaa cemree bana da yazsa keşkeye söylede adını senin Dr a görüneyim ben bi:)))şaka bi yana zararı yoksa ilaç almak iyidir ya bu ne böyle açlıktan bulanıyo,yiyorsun bu sefer yediğin için bulanıyo istifraistifra:))
Kızlar hamiş hamiş tatile gidicek misinizzzz ?
Biz sanırım yani inşallah gidicez.
O zamana kdr bulantılarımda geçer diye umud ediyorum.
Oğlum çok istiyor gecen sene titanic hotel lara ya gitmiştik illa tutturdu oraya gidelim diye
Onlar baba oğul eğlenir bende dinlenirim diyorum.
Oğlum çok istiyor gecen sene titanic hotel lara ya gitmiştik illa tutturdu oraya gidelim diye
Arkadaşlar benim de bulantılarım arttı bugün ama çok enteresan bi kötü bi iyiyim. Size tavsiyem hiç aç kalmayın ben acıkmaya başladığım anda bulantım da başlıyor az az sık sık yemeliyiz. Bir de bilir misiniz bilmiyorum ama bilmeseniz de internetten falan bulursunuz çok rahat kızılcık tarhanası öneriyorum. Soğuk algınlığı ve bulantı durumları için hazırlar bizim annelerimiz. Neyse ki annem yapmıştı bu sene de ancak onu içebiliyorum. Ekşi ve güzel bir tadı var yağsız pişirmeniz gerekiyor tuz ekleyebilirsiniz biraz. Organik ürünler satan sitelerde falan bulabilirsiniz diye düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede geçer bu durum çok zor
Gunaydin kizlarrrr benim bulantilarim daha baslamadi. Korkuyorum ters giden bisey yoktur insallah(( sadece halsizlik var bide cok yiyorum gogusum sgrio baskada bisey yok ...[/UOTE]
Benim persembe günü basladi bulantim kusmam.cok fena oluyorum.ögürmekten bogazim agriyo.kasiklarim ve gögüslerim agriyo.ama mutlu oluyorum hamilelik belirtileri devam ediyor diye.
Aynen cnm ama açken daha kötu daha beter.
Çorba Yada yagsız tost ayran bunları dene ama az ye
Ben cok az yiyorum.
Dr um ilk aylar cok az bile yesen önemli değil. Kendini sakın zorlama dedi.
Arkadaşlar benim de bulantılarım arttı bugün ama çok enteresan bi kötü bi iyiyim. Size tavsiyem hiç aç kalmayın ben acıkmaya başladığım anda bulantım da başlıyor az az sık sık yemeliyiz. Bir de bilir misiniz bilmiyorum ama bilmeseniz de internetten falan bulursunuz çok rahat kızılcık tarhanası öneriyorum. Soğuk algınlığı ve bulantı durumları için hazırlar bizim annelerimiz. Neyse ki annem yapmıştı bu sene de ancak onu içebiliyorum. Ekşi ve güzel bir tadı var yağsız pişirmeniz gerekiyor tuz ekleyebilirsiniz biraz. Organik ürünler satan sitelerde falan bulabilirsiniz diye düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede geçer bu durum çok zor
Kızlar epey yazmışsınız.Ben çok aşırı yorgunum. Bugün birden kasığıma çok şiddetli bir ağrı girdi ama 2-3sn sonra geçti. Artık şu 3 ay geçse de hepimiz bi rahatlasak.Dün gece rüyamda doktora gidiyorum ikili teste doktor erkek gibi cinsiyeti dedi ve resmen bebişimin suratını gördüm. Ama hiç bize benzetemedim.Açık tenli geldi eşim ve ben esmerim
Bende onu düşünüyorum.bir haftalık kontrol muayenesine gitmek için vakit geçmiyo ,8ay nasıl geçecek:))Allah sağlıkla burda her birimizin bebeklerini elimize aldığımızı haber vermeyi nasip etsin:)
Ay çok sevindiiim .yüzünü gördün demekdarısı görmeyenlerin başına.cinsiyeti de epey erken söylemiş.çok şanslısın canım ya maşallah maşallah hep böyle iyi haberlerle gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?