2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
gözün aydın canımmm :)
hala çokmu kötüsüüün? bendede başladı kraker olcam 2 gündür su bile kokuyo

Evet ama kendime göre yöntemler geliştiriyorum hergün.
Dr 12. Haftaya kdr devam eder dedi sonra gecicek dedi
İnşallah hiç birimizinki o kdr sürmez

beklemediğim bir hamilelik oldu ama inş bu bebişim beni bırakmaz ... benim açken sadece bulantım var şu an normal zamanda yok bir önceki hamileliğimde baya bulantım olmuştu yemek pişirirkende zorlanıyordum bunda olurmu bilmiyorum iştahım yerinde kilom olduğu için frenliyorum kendimi birde sağ kasığımda hafif ağrı ve bacağımda kasılma oluyor..

Aynen cnm ama açken daha kötu daha beter.
Çorba Yada yagsız tost ayran bunları dene ama az ye
Ben cok az yiyorum.
Dr um ilk aylar cok az bile yesen önemli değil. Kendini sakın zorlama dedi.

Kızlar hamiş hamiş tatile gidicek misinizzzz ?
Biz sanırım yani inşallah gidicez.
O zamana kdr bulantılarımda geçer diye umud ediyorum.
Oğlum çok istiyor gecen sene titanic hotel lara ya gitmiştik illa tutturdu oraya gidelim diye
Onlar baba oğul eğlenir bende dinlenirim diyorum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?6+2 günlük hamileyim.
benede aralık annesi olcam inşallah.
2.çocuğa hamileyim.
henüz doktora gitmedim.gitmişken kalp atışınıda duyayım diyorum beklemedeyim.

valla ben tatile gitmeyi çok istiyorummm :) umarım gidebilirim

ben de aranıza katıldım.5+0 Haftalık hamileyim.2.bebeğim ilk bebeğimde ocak 2011 takipcisiydim.benim regl bir gün geçti ve ben kan testii yaptırdım hcg çok yüksek çıktı.808..erken döllnmeden şüpheleniyorum ama.yine de kuşkum var doktora da bir hafta sonra gideceğim inş.sizin kaçtı hcg ?

Kızlar epey yazmışsınız.Ben çok aşırı yorgunum. Bugün birden kasığıma çok şiddetli bir ağrı girdi ama 2-3sn sonra geçti. Artık şu 3 ay geçse de hepimiz bi rahatlasak.Dün gece rüyamda doktora gidiyorum ikili teste doktor erkek gibi cinsiyeti dedi ve resmen bebişimin suratını gördüm. Ama hiç bize benzetemedim. Açık tenli geldi eşim ve ben esmerim

Arkadaşlar benim de bulantılarım arttı bugün ama çok enteresan bi kötü bi iyiyim. Size tavsiyem hiç aç kalmayın ben acıkmaya başladığım anda bulantım da başlıyor az az sık sık yemeliyiz. Bir de bilir misiniz bilmiyorum ama bilmeseniz de internetten falan bulursunuz çok rahat kızılcık tarhanası öneriyorum. Soğuk algınlığı ve bulantı durumları için hazırlar bizim annelerimiz. Neyse ki annem yapmıştı bu sene de ancak onu içebiliyorum. Ekşi ve güzel bir tadı var yağsız pişirmeniz gerekiyor tuz ekleyebilirsiniz biraz. Organik ürünler satan sitelerde falan bulabilirsiniz diye düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede geçer bu durum çok zor

canım biz de yurt dışı turu almıştık temmuzda ona gidicez:)) ttabi doktorumuzdan onay çıkarsa:)

Canım geçmiş olsun. Kalp atışlarını duydun mu?

Aaa bizde 2 sene once delphin diva'ya gtmistik parasutle titanic otelide kus bakisi gordum ayyyy ne gzldi yaz gelse:)

Aynen cnm ama açken daha kötu daha beter.
Çorba Yada yagsız tost ayran bunları dene ama az ye
Ben cok az yiyorum.
Dr um ilk aylar cok az bile yesen önemli değil. Kendini sakın zorlama dedi.

Bana da kendini sakın zorlama yemek yemek için ,bebek gerekli besini senden alacak o yüzden yorgun hissedeceksin dedi ama insanın içi rahat etmiyor.ben çubuk karakter Galete ve yoğurt çorbası içebiliyorum başka da birşey yok.su içmemiz lazımmm

Son düzenleme:

Almila o dediğini anneme söyledim:)muhakkak bulur çok teşekkürler.inş işe yara bize de .bünyeden bünyeye değişiyor çünkü

Ay çok sevindiiim .yüzünü gördün demekdarısı görmeyenlerin başına.cinsiyeti de epey erken söylemiş.çok şanslısın canım ya maşallah maşallah hep böyle iyi haberlerle gelin

Ben titaniğe gittiğimde Dr ların konferansına denk gelmiştik. Tadını çıkaramamıştım ama güzel yer:) tabi ki tatile gideceğiz ya tatilsiz olur mu.ayrıca bence dönemimiz çok güzel kızlar. Sıcaklardan çok etkilenmicez tatil zamanı karnımız kocaman olmamış olacak ve bulantı dönemimiz geçmiş olacak) bence zaman planlaması süper

Bende onu düşünüyorum.bir haftalık kontrol muayenesine gitmek için vakit geçmiyo ,8ay nasıl geçecek:))Allah sağlıkla burda her birimizin bebeklerini elimize aldığımızı haber vermeyi nasip etsin:)

belki bu stresli ilk 3 aydan sonra rahatlarız su gibi geçer gider inşş tabii :)

Ay çok sevindiiim .yüzünü gördün demekdarısı görmeyenlerin başına.cinsiyeti de epey erken söylemiş.çok şanslısın canım ya maşallah maşallah hep böyle iyi haberlerle gelin

Canım rüyamda gördüm galiba gerçekten gördüğümü sandınCinsiyetide rüyamda gördüm.Hayırlısı bakalım.Salı günü doktora gidiyorum sanırım ondan etkilendim

merhaba arkadaşlar naber nasılsınız?

bayadır yoktum 2 haftalık bir tatildeydim. çoğu gelişmeden haberim yok. bulantılarım had safhada :))

bende hamile kalmadan önce mart ayında rüyamda bir erkek bebek görmüştüm. bakalım tutucak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…