ben de 7.haftadayım, 2 hafta önce doktora gittim, gözükmedi, 8.haftayı bekliyorum gitmek için, sizce geçmi yoksa bu hafta gidiyimmi, mide bulantım geçen hafta başladı. bu hafta tavan yaptım, mide bulantısı iyi diyorlar. sizce geçmi yoksa bir an önce gidiyimmi doktora kafam çok karıştı.
Kızlar bugün doktora gittik hersey normal cok şükür. Doktor ikili tarama testi istiyor musun diye sordu. Istersem randevu alip bir ay sonra yaptıracakmısız. Sizce yaptırmalı mıyım Sizden yaptıracak olan veya önceden yaptıran var mı
merhaba kızlar, bugün doktora gittim, çok şükür kalp atışını gördük ama maalesef tsh için dahiliyeye yönlendirdi. o da tiroid ultrasonu çektirdi ve ilaç yazdı 1 ay kullanacağım ayrıca pazartesi de endokrine randevu aldım ona da göstereceğim bakalım ne olacak
ayrıca 6+6 haftalık çıktı. sat tarihime göre geride, 2-3 muayeneden sonra yine geriden giderse sat tarihini değiştirip doğum tarihini ona göre ayarlarız dedi. 1 ay sonra folik asidi kesip vitamin verecek sanırım ve ikili test yapılacak
Merhaba kizlar,
Ben de ilk doktor randevumu 1 mayisa aldim. Insallah bebegimin gelisimi iyi duzeydedir. Kesesini gormeyi ve kalp atisini duymayi cok istiyorum. Sata gore 6+3 olarak hesapliyor insallah ultrasonda da buna uygun cikar.
Bende ara ara hafif bulanti oluyor ancak siddetli degil, insallah boyle devam eder cunku sabah bulantilari ozellikle calisan bayanlar icin cok zorlayici oluyor. Bunun disinda gectigimiz birkac gune kadar kasiklarinmda ve rahmimde hafif agri vardi artik gecti.
Benim durumum simdilik boyle kizlar ...
ben de geçen hafta gittim dr a. kesen gözüküyor ama kalp atışları henüz duyulmuyor 15 gün sonra gel dedi... yani 4 mayıs.... meraktan çatlıyorum ve ressmen zaman geçmiyor...
Canım öncelikle gözün aydın. İkili tarama testi ben yaptırcam. Bu tercih tabi ama bana kalırsa yaptırılmalı.
Canım kalp atışların hayırlı olsun. Tsh da ilaçla düzene direr sanırsam. Geçmiş olsun.
Benimkide sata göre gerideydi. 2-3 muayeneye düzelir bence bebişler plesantayla beslenmeye tam başlasın düzelir.
İnşallah uyumlu çıkar çıkmasada zamanla düzelir merak etme. Bebiş sağlıklı olsunda kese ve kalp atışını görürsün inşallah.
Aynen hepimize zaman geçmiyor.ilk 3 ay böyle olacak galiba sonra su gibi geçecek gibi geliyo bana.
şöyle bir baktım çıkıyorum.kocişim geldi.kızım uyuyor.gerçi her an uyanabilir.birlikte film keyfi yapalımkendinize ve bebişlere ii bakın
Kızlar bugün doktora gittik hersey normal cok şükür. Doktor ikili tarama testi istiyor musun diye sordu. Istersem randevu alip bir ay sonra yaptıracakmısız. Sizce yaptırmalı mıyım Sizden yaptıracak olan veya önceden yaptıran var mı
merhaba kızlar, bugün doktora gittim, çok şükür kalp atışını gördük ama maalesef tsh için dahiliyeye yönlendirdi. o da tiroid ultrasonu çektirdi ve ilaç yazdı 1 ay kullanacağım ayrıca pazartesi de endokrine randevu aldım ona da göstereceğim bakalım ne olacak
ayrıca 6+6 haftalık çıktı. sat tarihime göre geride, 2-3 muayeneden sonra yine geriden giderse sat tarihini değiştirip doğum tarihini ona göre ayarlarız dedi. 1 ay sonra folik asidi kesip vitamin verecek sanırım ve ikili test yapılacak
Merhaba kizlar,
Ben de ilk doktor randevumu 1 mayisa aldim. Insallah bebegimin gelisimi iyi duzeydedir. Kesesini gormeyi ve kalp atisini duymayi cok istiyorum. Sata gore 6+3 olarak hesapliyor insallah ultrasonda da buna uygun cikar.
Bende ara ara hafif bulanti oluyor ancak siddetli degil, insallah boyle devam eder cunku sabah bulantilari ozellikle calisan bayanlar icin cok zorlayici oluyor. Bunun disinda gectigimiz birkac gune kadar kasiklarinmda ve rahmimde hafif agri vardi artik gecti.
Benim durumum simdilik boyle kizlar ...
Bulanti cok fena ya bende sabahlari hafif bi seklde oluyo son 3 gundur ama bisiler yiyince haffliyo uzerimde halsizlik gecmiyo.hayirlisyla su riskli donemi atlatsakta biraz dha rahat etsek. Benim bir de ilgilenmem gereken 3 yasnda bi evladim var ama sukur ki babamiz cok yardimci bu konuda.
ben de geçen hafta gittim dr a. kesen gözüküyor ama kalp atışları henüz duyulmuyor 15 gün sonra gel dedi... yani 4 mayıs.... meraktan çatlıyorum ve ressmen zaman geçmiyor...
Canim o zamanlar kk ye uye degildim ama arada girip firsat buldukca yaxilanlari okuyordum. Hatta facede birkac tane 2011 subat annesi arkadasim var
kızımda yaptırmıştım.bunda da yaptıcam kısmetse.tabi bazen yanıltıcı olabiliyo.2li testi riskli çıkıp amniyosentez olan ama çok sağlıklı bebişi olan tanıdıklarım var.Allah büyük. inş hepimizin bebeği sağlıklı olsun...
tsh nedir kızlar.çok konuşulmuş? 2.hamileliğim ama çok cahil gördüm kendimi
hayırlısı cnm geriden gelmesinin çoğu zaman pek bi önemi olmuyo.geç döllenme olmuştur belki
evt cnm muhtemelen kalp atışını da duyacaksın inş.bulantı hiç yaşamadım.yaşasaydım çok zorlanırdım herhalde okulda
valla babamız yardımcı olmasa zaten 2.ye böyle sık arayla niyetlenmek cesaret işi olurdu bnm için :) hem çalışıyorum.öğrtmenim evde de çalışıyorum evrak yazılı çalışma kağıdı vs. çocuk, hamilelik...Allah yardımcımız olsn
hepimiz aynıyız cnm sabırsızız :)
biz bi 50 arkadaş kadar face de grup kurduk.ordan dvm ediyoruz.buraya da neredeyse 1,5 senedir girmiyodum.hamilelik vesile oldu
Bulanti cok fena ya bende sabahlari hafif bi seklde oluyo son 3 gundur ama bisiler yiyince haffliyo uzerimde halsizlik gecmiyo.hayirlisyla su riskli donemi atlatsakta biraz dha rahat etsek. Benim bir de ilgilenmem gereken 3 yasnda bi evladim var ama sukur ki babamiz cok yardimci bu konuda.
kızlar merhaba.
Nasılsınız ? Kalp atışlarını duyanlar hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına. Bügün itibariyle 6+5 olduk. 1 hafta sonra gitsem kalp atışları duyulur mu acaba ? 3 hafta beklemek istemiyorum.
Eylül cim bu arada sen karından mı duydun pıtpıtları yoksa alttan mı ?
merhabalar herkese..
birkac gündür giremedim. mide bulantı ve kusmalarım had saffaya ulasınca bir bardak dahi su içemediğimden dolayı doktorum bir gece yatış verip serum takviyesi yaptı. su an iyimiyim diye sorarsanız birsey değişmedi hala cıkartıyorum ama en azından su içebiliyorum. beni hasta gördükçe oglumun düşkünlüğü daha da arttı sürekli yanımda 2 yasından sonra geceleri benimle uyumaya basladı.. anlayacagınız teyzeleri bu yeni gelen afacan bizi biraz zorlayacak:)) ama altıüstü 9 ay Allah oğluma ve yeni bebişime saglık sıhhat versinde ben hiç şikayetçi değilim. eşim saolsun sürekli ama bak salıklı demekki gelişiyor demekki bulantıların var diyor. bende duydukça mutlu olup şükrediyorum. ama yine de hepinizden dua istiyorum bir an önce kendime geleyim kendim için diilde oglum için isityorum cocuk sefil oldu yazık..:))
Tekrar merhaba,
Bugun ilk kontrolüme gidebildim. Sat tarihime göre 1.5 - 2 hafta gerideymiş 6.4 haftalık. Ancak mart ayında rahim filmi ve ultrasonlarımda olmayan hamileliğim ile birlikte büyüyen bebeğimden 3 kat büyük yumurtalık kisti oluşumu var.
Sol kısımda. Sancım ve bacağıma kramplar giriyordu ve sebebi buymuş. Doktor önemsiz 3. ayında kaybolur dedi.
Haftaya hem kistin çapında büyüme olup olmadığına hemde bebeğin kalp atışlarına bakılacak. Korku ile şaşkınlık içindeyim.
merhabalar herkese..
birkac gündür giremedim. mide bulantı ve kusmalarım had saffaya ulasınca bir bardak dahi su içemediğimden dolayı doktorum bir gece yatış verip serum takviyesi yaptı. su an iyimiyim diye sorarsanız birsey değişmedi hala cıkartıyorum ama en azından su içebiliyorum. beni hasta gördükçe oglumun düşkünlüğü daha da arttı sürekli yanımda 2 yasından sonra geceleri benimle uyumaya basladı.. anlayacagınız teyzeleri bu yeni gelen afacan bizi biraz zorlayacak:)) ama altıüstü 9 ay Allah oğluma ve yeni bebişime saglık sıhhat versinde ben hiç şikayetçi değilim. eşim saolsun sürekli ama bak salıklı demekki gelişiyor demekki bulantıların var diyor. bende duydukça mutlu olup şükrediyorum. ama yine de hepinizden dua istiyorum bir an önce kendime geleyim kendim için diilde oglum için isityorum cocuk sefil oldu yazık..:))
Herkes e Gunaydın arkadaslar, ben dün dr a gittim ama bebek ve kalp atısı göremedim, cok morlaim bozuldu.
Dr daha erken haftaya görünür dedi. Bir hafta daha bekleyecegim.. ama nasıl bilemiyorum..
Kizlar dun aksam kirmizi lekelenmem oldu cok az doktpruma ulastik igne verdi vurdurdum eve geldigimde bir sey yoktu gece yatarken bu seferde kahverengi leke oldu umarim gecici bir seydir cok korktuk
Cnm kac haftalk hamilesin? Bebeginin kalp atisini duydun mu? Bnm ilk hamileligimde dehset seklde kanamam vardi hatta bigun kontrol icn dra gittigmde vajinal ultrasonlar bakti (bebegmin kalp atisinida o zaman gormustu) ve aleti cikarirken bnden bi kan bosaldi su gibi yerler komple kan oldu dr sok oldu. Ya hastaneye yat yad ev sadece lavaboya kalk dedi annemde saolsn bana o donem cok iyi bakti 1 ay yattim bol su ictim yemegim yatagima geliyodu o derece yani ama sukur atlattim ve simdi 3 yasnda :) vede saglikli sukurler olsunki :) snde bol su ic ve dinlenmeye cals cnm gecicektr Allah'in izniyle insallah :)kalp atisini duydysan rahat et az daha cnku bnm hic umudum yokken o donem drum kalbi atiyosa buyuk bi ihtimalle atlaticaksn demsti bn inanmiyodm ble kesn duser diyodum o derece kanamam vardi cnku. Seninde insallah gecicektir cnm
Herkes e Gunaydın arkadaslar, ben dün dr a gittim ama bebek ve kalp atısı göremedim, cok morlaim bozuldu.
Dr daha erken haftaya görünür dedi. Bir hafta daha bekleyecegim.. ama nasıl bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?