2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

O ne güzel bir mutluluk maşallah. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. bu sende kocaman olacak o zaman desene

canım benim sata göre 8 usg ye göre 6+1 çıktı.bebekte 4mm gittigim iki özel hastane bebegi almamız lazım kalbide atmıyı küçük dedi.ama üniversite hastanesi takibe aldı ve tehlike görmedi olabilir dedi.ben perşembeyi bekliyorum doktora gidicem yine gün verdi bakalım ne olacak.sende kafana takma inş. görürsün bebegini ve kalp atışlarını

maşallah canm size hemde ikiz annesi olucaksın hiç belirtim yok çok uyku istemek dışında :44: nasip olursa inş. 6 mayısda pıtpıtları için gidicem dua edin

Canım çok uyku bende de var. İnşallah duyarsın pıt pıtları bende 30 nisanda gidiyorum banada dua edin duyayım.

o beklediğim mide bulantıları bu sabah çok şiddetli bi şekilde gelmiş bulunmakta

Gözün aydın mı demeli geçmiş olsun mı demeli bilemedim Fazla şiddetlenmez umarım rahat geçiririsin şu ilk 3 ayı.

gözüm aydın canım çok uygun olur bu cümle bana yada al sana müstahak falanda olabilir

ben bikaç gündür öğürtü aşamasındaydım bişey yiyemiyodum biraz önce tost yiyim bari dedimm ısırmamla çıkarmam bi oldu valla.zayıflarım bari biraz nasıl olsa alcam sonra

al sana belirti vala bende hala tık yok :44: anlamadım göğüslere bakmaya devam onlarda aynı :44: dr. gittiğimde demiştim hiç bi belirtim yok dedi olabilir zaten 2 haftadan sonra olmassa daha da bulantın filan olmaz ,

inş. canm Rabbim cümlemizin yarımcısı olsun seninki bizlere göre büyük rahatça duyarsın pıtpıtları Allah'ın izniyle

bende sordum canım herkeste olcak diye bişey yok dedi kaşınıyomusun dedi hatta evet dedim :)

Bna cvp veren arkadaslara tesekkur ediyrm😊 az once drdan geldm olabilir icini ferah tut bisi olmaz dedi ultrasondan bakti kesen buyumus dedi iyi bisi mi dedi evet merak etme dedi Allah'im hakkimizda hayrlisini eylesin

ben de 7.haftadayım, 2 hafta önce doktora gittim, gözükmedi, 8.haftayı bekliyorum gitmek için, sizce geçmi yoksa bu hafta gidiyimmi, mide bulantım geçen hafta başladı. bu hafta tavan yaptım, mide bulantısı iyi diyorlar. sizce geçmi yoksa bir an önce gidiyimmi doktora kafam çok karıştı.

Fıstık öncelikle hayırlı olsun.bende 6+3 günlüğüm kalp atışlarını az da olsa duyduk Dr baya uğraştı duymak ve duyurmak için.ama haftaya gelin net duyuru
Is dedi.kesin duyarsın yani. 3 hafta beklenir mi hiçi:)) vakit geçmek bilmez. Ayrıca bana karnından baktı alttan değil

Bna cvp veren arkadaslara tesekkur ediyrm az once drdan geldm olabilir icini ferah tut bisi olmaz dedi ultrasondan bakti kesen buyumus dedi iyi bisi mi dedi evet merak etme dedi Allah'im hakkimizda hayrlisini eylesin

Allah hep böyle mutlu etsin bizi inşallah . Ben bulantılar uyuyamıyorum yesem çıkartıyorum suyu. Bile.çok ağır geçiren nadir insanlardanım.sabrediYorum inş 6hafta sonra geçecek

Bna cvp veren arkadaslara tesekkur ediyrm az once drdan geldm olabilir icini ferah tut bisi olmaz dedi ultrasondan bakti kesen buyumus dedi iyi bisi mi dedi evet merak etme dedi Allah'im hakkimizda hayrlisini eylesin

Çok sevindim canım. Kesende büyümüş ne güzel. Sıra kalp atışlarında.

Canım gözükme kişiden kişiye göre değşiyor. Bence 8.haftanın içinde git garanti olsun:))

çok şükür kalp atışlarını gördük duyma im[SUB][/SUB]kanımız olmadı cooooook mutluyum çoook . Allah hepinize nasib etsin inşallah ultrason görüntüsüne göre 6h:fta icindeyiz...

maşallah Allah devamını getirsin..

Ben 23 nisanda ogrendim canım keseyi gordu ama 1 hafta sonra tekrar bakacak bebek icin hayırlısı bakalım kalp atıslarını duyabilmek icin,

ben de 23 nisan da gördüm keseyi.5 haftalık demişti.2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi

Merhaba canim. Tebrik ediyorum aramiiza hosgeldun. Benimde 2011 subat dogumlu bir oglum var.

saol cnm.demek 2mizin de 2.hamileliği sen 2011 şubat anneleri topiğinde varmıydın?

maşallah hem kese hem kalp atışı aynı günde ne güzel

selam hanımlar ben de aralık annesi olmayı son anda yakaladım galiba yeni öğrendim anne olacağımı çok mutluyum yaaa

inş cnm hayırlıs olsun

2. bebeğine hamiş olan 3 aralık anne adayıyız demek yok mu arttıran

valla herkes şikayetçi ama ben başlamasını çok beklemiştim çünkü iyi oldu
hiçbişey hissetmemek daha kötü bence en azından bulantı olunca hamile olduğumu hatırlıyorumm :):)

ne kızımda ne de bunda hiç bulantı vs olmadı.sadece tüm gün yatmak istiyorum.kızıma hamileyken yatıyodum ama bu sefer farklı aklıma eseni yapamıyorum.evde bi tatlı cadı var

Herkese Gunaydın.. Mutlu saglıklı guzel haberlerle dolu bir gün olsun..

biraz geç oldu ama tünaydın diyim

maşallah ikiz demek ilk hamileliğimde ben de çok istemiştim ama kızmı büyütürken anladım ki bana göre diilmiş :) Allah kucağına almayı nasip etsin cnm.bi taşla 2 kuş

Kizlar mrb sata gore 5+4 haftalk hamileym fakat az once camasirimda kahverengi lekelenmeler gordum onemli midir sizce? Drumu aradm ulasamadm

ben kızımda da yaşadım.bişi olmadı çok şükür.bu hamileliğimi de lekelenmeyle öğrendim.beklenen adet tarihimde lekelenme oldu.drum yine önemli diil dedi :)

o beklediğim mide bulantıları bu sabah çok şiddetli bi şekilde gelmiş bulunmakta

Allah sabır versin.hiç yaşamadım bilmiyorum

kese görünür cnm artık

sabırlı ol cnm ve tadını çıkar.hele ilk hamileliğinse yat dinlen ohhhhhh

şöyle bir baktım çıkıyorum.kocişim geldi.kızım uyuyor.gerçi her an uyanabilir.birlikte film keyfi yapalım kendinize ve bebişlere ii bakın

Kızlar bugün doktora gittik hersey normal cok şükür. Doktor ikili tarama testi istiyor musun diye sordu. Istersem randevu alip bir ay sonra yaptıracakmısız. Sizce yaptırmalı mıyım Sizden yaptıracak olan veya önceden yaptıran var mı

Son düzenleme:
merhaba kızlar, bugün doktora gittim, çok şükür kalp atışını gördük ama maalesef tsh için dahiliyeye yönlendirdi. o da tiroid ultrasonu çektirdi ve ilaç yazdı 1 ay kullanacağım ayrıca pazartesi de endokrine randevu aldım ona da göstereceğim bakalım ne olacak

ayrıca 6+6 haftalık çıktı. sat tarihime göre geride, 2-3 muayeneden sonra yine geriden giderse sat tarihini değiştirip doğum tarihini ona göre ayarlarız dedi. 1 ay sonra folik asidi kesip vitamin verecek sanırım ve ikili test yapılacak

Merhaba kizlar,

Ben de ilk doktor randevumu 1 mayisa aldim. Insallah bebegimin gelisimi iyi duzeydedir. Kesesini gormeyi ve kalp atisini duymayi cok istiyorum. Sata gore 6+3 olarak hesapliyor insallah ultrasonda da buna uygun cikar.

Bende ara ara hafif bulanti oluyor ancak siddetli degil, insallah boyle devam eder cunku sabah bulantilari ozellikle calisan bayanlar icin cok zorlayici oluyor. Bunun disinda gectigimiz birkac gune kadar kasiklarinmda ve rahmimde hafif agri vardi artik gecti.

Benim durumum simdilik boyle kizlar ...

Allah hep böyle mutlu etsin bizi inşallah . Ben bulantılar uyuyamıyorum yesem çıkartıyorum suyu. Bile.çok ağır geçiren nadir insanlardanım.sabrediYorum inş 6hafta sonra geçecek

Bulanti cok fena ya bende sabahlari hafif bi seklde oluyo son 3 gundur ama bisiler yiyince haffliyo uzerimde halsizlik gecmiyo.hayirlisyla su riskli donemi atlatsakta biraz dha rahat etsek. Benim bir de ilgilenmem gereken 3 yasnda bi evladim var ama sukur ki babamiz cok yardimci bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…