kızlar günaydın;
çok şükür bugün pıt pıtları duyduk... sata göre 6+2 yim ama ultrasonda 5+3 biri 5+5 diğeri çıktı normal dedi doktor ama aklıma takıldı işte. 1 ay sonraya randevu verdi :))) maşallah bize...
o beklediğim mide bulantıları bu sabah çok şiddetli bi şekilde gelmiş bulunmakta
kızlar hepimize sağlıklı, huzurlu bir haftasonu olsun... çarşamba günü dr a gittim, sat: 6 Mart çatlatma iğnesi tarihim de 21 Mart. Dr. bebeğimin 5 haftalık ve 1 mm olduğunu söyledi. kalp atışı için de haftaya çağırdı. özellikle tecrübeli arkadaşlar lütfen cevap verin, endişelenmeli miyim? bebeğimin 2 hafta geriden gelmesi ve bu kadar küçük olması normal mi sizce? sizin bu konuda tecrübeleriniz ne?
maşallah canm sizehemde ikiz annesi olucaksın hiç belirtim yok çok uyku istemek dışında :44: nasip olursa inş. 6 mayısda pıtpıtları için gidicem dua edin
o beklediğim mide bulantıları bu sabah çok şiddetli bi şekilde gelmiş bulunmakta
ooOoo maşallah size bende hala tık yok hemde hiç bişi yemeler tam gaz devam :44:
Canım çok uyku bende de var. İnşallah duyarsın pıt pıtları bende 30 nisanda gidiyorum banada dua edin duyayım.
Gözün aydın mı demeli geçmiş olsun mı demeli bilemedimFazla şiddetlenmez umarım rahat geçiririsin şu ilk 3 ayı.
ben bikaç gündür öğürtü aşamasındaydım bişey yiyemiyodum biraz önce tost yiyim bari dedimm ısırmamla çıkarmam bi oldu valla.zayıflarım bari biraz nasıl olsa alcam sonra
Canım çok uyku bende de var. İnşallah duyarsın pıt pıtları bende 30 nisanda gidiyorum banada dua edin duyayım.
Gözün aydın mı demeli geçmiş olsun mı demeli bilemedimFazla şiddetlenmez umarım rahat geçiririsin şu ilk 3 ayı.
al sana belirti vala bende hala tık yok :44: anlamadım göğüslere bakmaya devam onlarda aynı :44: dr. gittiğimde demiştim hiç bi belirtim yok dedi olabilir zaten 2 haftadan sonra olmassa daha da bulantın filan olmaz ,
inş. canm Rabbim cümlemizin yarımcısı olsunseninki bizlere göre büyük rahatça duyarsın pıtpıtları Allah'ın izniyle
kızlar merhaba.
Nasılsınız ? Kalp atışlarını duyanlar hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına. Bügün itibariyle 6+5 olduk. 1 hafta sonra gitsem kalp atışları duyulur mu acaba ? 3 hafta beklemek istemiyorum.
Eylül cim bu arada sen karından mı duydun pıtpıtları yoksa alttan mı ?
Bna cvp veren arkadaslara tesekkur ediyrm az once drdan geldm olabilir icini ferah tut bisi olmaz dedi ultrasondan bakti kesen buyumus dedi iyi bisi mi dedi evet merak etme dedi Allah'im hakkimizda hayrlisini eylesin
Bna cvp veren arkadaslara tesekkur ediyrm az once drdan geldm olabilir icini ferah tut bisi olmaz dedi ultrasondan bakti kesen buyumus dedi iyi bisi mi dedi evet merak etme dedi Allah'im hakkimizda hayrlisini eylesin
ben de 7.haftadayım, 2 hafta önce doktora gittim, gözükmedi, 8.haftayı bekliyorum gitmek için, sizce geçmi yoksa bu hafta gidiyimmi, mide bulantım geçen hafta başladı. bu hafta tavan yaptım, mide bulantısı iyi diyorlar. sizce geçmi yoksa bir an önce gidiyimmi doktora kafam çok karıştı.
çok şükür kalp atışlarını gördük duyma im[SUB][/SUB]kanımız olmadı cooooook mutluyum çoook . Allah hepinize nasib etsin inşallah ultrason görüntüsüne göre 6h:fta icindeyiz...
Ben 23 nisanda ogrendim canım keseyi gordu ama 1 hafta sonra tekrar bakacak bebek icin hayırlısı bakalım kalp atıslarını duyabilmek icin,
Merhaba canim. Tebrik ediyorum aramiiza hosgeldun. Benimde 2011 subat dogumlu bir oglum var.
bende 13 mart sat
15 nisanda evde test yaptımm..18 nisanda 773,,20 nisan 1985 çıktı..ben 33 gnde bir adet oluyorum ona göre baktım 5+5 çıkodu ama bugn dr gittm 6+2 çıktı tam sata göre uyumlu dedi..dr giitmce işte bugnnn...
sonra hemşire çağırdı ..hoşgeldin fln nasılsın derekn ..ne duurmdasın dedi..dedm gnm geçti test yaptım 18 nisanda 773 çıktı dedim.tsh da yüksek ti dedimm..dr geldi sonra dr konuştuk azcık sonra hemşire şeyda hamile dedi..
hemn içeri aldı beni ultrasona..baktı..eşimi çağırdıı..işte burda dedi.bende hani hani derken bi ses geldi..duydunmu dedi..neyi dedim bi,da açtıı bu ne dedim..bebğinn minncık kalbnn sesi dedi..salak gbi oldumm..
tsha bida bakıldı..dahiliye dru izledi baktı boğazıma flnn..kana baktı herşey yolunda dedi 3.1 çıktı ilaca gerk yok dedi..
şimdi cosasprin ve folic asit içom onn dışıunda her şey yolunda iki hafata sonra yine gdiidcem
selam hanımlar ben de aralık annesi olmayı son anda yakaladım galibayeni öğrendim anne olacağımı çok mutluyum yaaa
merhaba,
ben de aralık annesiyim satım 8 mart.
9 yaşında bir kızım var bu ikinci bebeğim olacak.
bugün tam 7 haftayı doldurdum.gün boyu çok midem bulanıyor akşamları da midem yanıyor.sanki ilk hamileliğimde bu kadar kötü değildi bulantılar.ya da ben unutmuşum.
siz nasılsınız? bulantıları biten var mı? kaçıncı hafta da bitti? iyi haberlerinize ihtiyacım var :)
valla herkes şikayetçi ama ben başlamasını çok beklemiştim çünkü iyi oldu
hiçbişey hissetmemek daha kötü bence en azından bulantı olunca hamile olduğumu hatırlıyorumm :):)
Herkese Gunaydın.. Mutlu saglıklı guzel haberlerle dolu bir gün olsun..
kızlar günaydın;
çok şükür bugün pıt pıtları duyduk... sata göre 6+2 yim ama ultrasonda 5+3 biri 5+5 diğeri çıktı normal dedi doktor ama aklıma takıldı işte. 1 ay sonraya randevu verdi :))) maşallah bize...
Kizlar mrb sata gore 5+4 haftalk hamileym fakat az once camasirimda kahverengi lekelenmeler gordum onemli midir sizce? Drumu aradm ulasamadm
ben de 7.haftadayım, 2 hafta önce doktora gittim, gözükmedi, 8.haftayı bekliyorum gitmek için, sizce geçmi yoksa bu hafta gidiyimmi, mide bulantım geçen hafta başladı. bu hafta tavan yaptım, mide bulantısı iyi diyorlar. sizce geçmi yoksa bir an önce gidiyimmi doktora kafam çok karıştı.
Fıstık öncelikle hayırlı olsun.bende 6+3 günlüğüm kalp atışlarını az da olsa duyduk Dr baya uğraştı duymak ve duyurmak için.ama haftaya gelin net duyuru
Is dedi.kesin duyarsın yani. 3 hafta beklenir mi hiçi:)) vakit geçmek bilmez. Ayrıca bana karnından baktı alttan değil
Allah hep böyle mutlu etsin bizi inşallah . Ben bulantılar uyuyamıyorum yesem çıkartıyorum suyu. Bile.çok ağır geçiren nadir insanlardanım.sabrediYorum inş 6hafta sonra geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?