Nisan 24 te dr gitmiştik bizde keseyi göremedik ya çok moralim bozuluyo görünmesi gerekmezmiydi??
Son regli tarihimi buldum 22 mart sizler nezaman gördünüz keseyii??
kızlar bugun saglık ocagına kayıt yaptırdım ben 6 aydır maltofer diye bi folik asit içiyorum gebelilkde 2 doktora gittim ikiside tamam buna devam et dediler ama aile hekimim sen neden bunu kullandın bunun içindeki folik asit yeterli değil dedi.folbiol iç sen dedi canım sıkıldı oyle olsa kadın dogum doktorları devam et dermiydi yaa
ben 5 haftalıkken gördüm canım.sen 4 haftalıkken gitmişsin .o yüzden olabilir.moralini bozma.tekrar ne zaman gel dedi dr?dr a sorsaydın birşey demedi mi?
yani buraya yanlış birşey yazmak istemiyorum ama benim aile hekimim ne zaman gitmek zorunda kalsam(arayıp çağırıyorlar ya) her seferinde moralimi bozan şeyler söylüyor. Yok herkese söyleme gebeliğini çok erken. İlk gebelik oranımı söylediğimde o oran yeterli değil 4 haftalık yazsada inanma 10 gün sonra tekrar yap falan dedi. Sanki özenle moral bozmak için yaratılmış. Hepsi benimki gibideğildir tabi de bence çok takılma. Jinekologdan daha iyi bilecek halleri yok. Kendi dr'una güven
saol canımevet evde test yaptık eşimle zaten istiyoduk bi süre çalışmaları yapıoduk
8 hafta 3 günlük hamileyim
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar bugün doktora gittim. Ama malesef kesem düzgün gelişmemiş ve bebeğimde gelişememiş.Kalp atışı yoktu.Zaten bebek de yok gibi bişeydi. Ve hemen kürtaja aldı beni.Şimdiye kadar kanama olması gerekirdi olmaması senin için zararlı dedi. Ve hemen yatış yaptı. Şimdi evdeyim kürtaj oldum ve artık aralık annesi değilim
Bundan lütfen etkilenmeyin hepinizin sağlıklı bebişleri olur inşallah. Uzun süredir birçok şeyi paylaştığımız için haber vermek istedim. Hilbar geldiğinde beni çıkarır listeden. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Hayırlısı böyleymiş.
nasılsınız arkadaşlar dün dr. gittim bebeğim 6 haftalıkmış tam kalp atışını duyamadık dr. 1 hafta bekleyelim dedi yüzde 50 50 dedi bakalım nolcak hayırlısı olsun 1 hafta nasıl geçecekse dua edin kızlar bana olurmu
Kötü emellerine sütü alet ediyorsun yani
Masallah canim. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasib etsin insallah.
çok geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş işla tez vakitte gene nasip eder mevlam
az daha sabır canım duycaksın
evet ediyorumbazende çilekli ,muzlu içiyorum kusarken hoş oluyo dene bence
inşallah canım bekliyoz sabırsızlıkla
Nisan 24 te dr gitmiştik bizde keseyi göremedik ya çok moralim bozuluyo görünmesi gerekmezmiydi??
Son regli tarihimi buldum 22 mart sizler nezaman gördünüz keseyii??
Kızlar bugün doktora gittim. Ama malesef kesem düzgün gelişmemiş ve bebeğimde gelişememiş.Kalp atışı yoktu.Zaten bebek de yok gibi bişeydi. Ve hemen kürtaja aldı beni.Şimdiye kadar kanama olması gerekirdi olmaması senin için zararlı dedi. Ve hemen yatış yaptı. Şimdi evdeyim kürtaj oldum ve artık aralık annesi değilim
Bundan lütfen etkilenmeyin hepinizin sağlıklı bebişleri olur inşallah. Uzun süredir birçok şeyi paylaştığımız için haber vermek istedim. Hilbar geldiğinde beni çıkarır listeden. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Hayırlısı böyleymiş.
günaydınnnnnn :)
kızlar ben de aralık 2012 anneleri topiğindeydim. bebeğim şimdi 4 aylık oldu. geçen yıl ben de sizlerle aynı duyguları paylaşıyordum. sonunda da minik kızımı aldım kucağıma. çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah. hepiniz sorunsuz hamilelikler geçirirsiniz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?