2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girememiştim bayağı bir muhabbet olmuş

freedoom çok üzüldüm canım Allah sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip eder inşallah

Nisan 24 te dr gitmiştik bizde keseyi göremedik ya çok moralim bozuluyo görünmesi gerekmezmiydi??
Son regli tarihimi buldum 22 mart sizler nezaman gördünüz keseyii??

ben 5 haftalıkken gördüm canım.sen 4 haftalıkken gitmişsin .o yüzden olabilir.moralini bozma.tekrar ne zaman gel dedi dr?dr a sorsaydın birşey demedi mi?

bugün doktora gittim geçen gittiğimde kese normalden küçüktü bugün kese biraz büyümüş ama bebeğim haftasından daha küçük haftaya bir daha gideceğim dua edin kızlar kesem büyüsün

yani buraya yanlış birşey yazmak istemiyorum ama benim aile hekimim ne zaman gitmek zorunda kalsam(arayıp çağırıyorlar ya) her seferinde moralimi bozan şeyler söylüyor. Yok herkese söyleme gebeliğini çok erken. İlk gebelik oranımı söylediğimde o oran yeterli değil 4 haftalık yazsada inanma 10 gün sonra tekrar yap falan dedi. Sanki özenle moral bozmak için yaratılmış. Hepsi benimki gibideğildir tabi de bence çok takılma. Jinekologdan daha iyi bilecek halleri yok. Kendi dr'una güven

ben 5 haftalıkken gördüm canım.sen 4 haftalıkken gitmişsin .o yüzden olabilir.moralini bozma.tekrar ne zaman gel dedi dr?dr a sorsaydın birşey demedi mi?

Bebek küçük sanırım ondan görünmedi dedi karnımdan baktı 6 mayısa gün verdi ama ben çok telaşlanıyorum herkes görmüş kesesini baya bastırdı dr görmek için ama görünmedi .Nasıl bekliycem p.tesiyi bilemiyorum normalde daha erken çağırdı ama yurt dışına çıkıcakmış o nedenle p.tesi gel dedi..
Başak drmı gitsemki..

hım anladımm canım bende fazla takmadım kadın dogumdan ıyı bılecek degıldır herhalde neyse biz kendi doktorumuza gore hareket edelim en iyisi sagol canım

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı doğumlar ve evlatlar diliyorum, ilk kez bende bugün doktora gittim ama idrar tahlilimde çok fazla enfeksiyon olduğu için üromisin şase verdi acaba aramızda bu dertle karşı karşıya olan ve kullanan var mı diye merak ediyorum???

çok geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş işla tez vakitte gene nasip eder mevlam

az daha sabır canım duycaksın

Kötü emellerine sütü alet ediyorsun yani

evet ediyorum bazende çilekli ,muzlu içiyorum kusarken hoş oluyo dene bence

Masallah canim. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasib etsin insallah.

inşallah canım bekliyoz sabırsızlıkla

anam kız seninle burda da karşılaştık haziran gelinlerinde sohbet ediyorduk ama sen ekimde evlenecektin değil mi? sarıgazi-yenidoğan falan hatırlamışsındır

merhaba arkadaşlar. daha önce 20 haftalık sorunlu hamilelik tecrübesi olan biri olarak endişeli arkadaşlara yardımcı olayım dedim. öncelikle kanaması olan arkadaşlar hiç endişelenmeyin ben önceki bebeğim 12 haftalıkken birden musluktan boşalır gibi kanamam olmuştu ama beraberinde hiç ağrım yoktu doktor düşebilir dedi ama düşmedi hatta ben o haldeyken bebeğim oynuyodu ama düşmedi üstelik haftasına göre hep daha gelişmişti. ağrısı olan arkadaşlarda hiç endişelenmesin ara ara ağrı sancı oluyo helede ilk haftalarda benimde çok olmuştu. bu gebeliğimde de var. kanama veya ağrı için doktorum hep kanama ve ağrı beraber olursa gel demişti ikisi bi arada problem demek ama onuda yaşamıştım kanama ve ağrım olmuştu gittim bebek gayet iyi. bu defa doktor kanama+ağrı+parça düşmesi olunca gel demişti bi parça düşmedi ki bunlara rağmen ben bebeğimi bu sebeplerden kaybetmedim. hele ki kanamanın dışarı akması çok daha iyi içeride kalmasından. yani arkadaşlar inanın bebeğimiz bi tutununca öyle kolay kolay bırakmıyo bizi böyle durumlarda hiç endişelenmeyin sakin olun ve kontrole gidin. tabi inşallah kimse böyle sıkıntılar yaşamaz. hepimizin sağlıklı bir gebelik geçirmesi dileğiyle

Yine uyandım alışkanlıktan erken erken. Hava çok güzel bugün böyle güzel bir günde hamileliğin tadını çıkarmak gerek:)

Nisan 24 te dr gitmiştik bizde keseyi göremedik ya çok moralim bozuluyo görünmesi gerekmezmiydi??
Son regli tarihimi buldum 22 mart sizler nezaman gördünüz keseyii??

Canım moralini hiç bozma benim de son adet tarihim 21 marttı ve dün doktora gittim keseyi zor gördük doktor bi sorun sıkıntı yok dedi 6. haftadan sonra görünür dedi idrarın dolu git o zaman çok rahat oluyormuş görmeleri doktorum bana önümüzdeki ay gelirken idrarın dolu gel dedi. moralini bozma her annenin yapısı nasıl farklıysa bebeklerin yapısı da farklı canım benim moralini yüksek tut :)
Mesala biz daha kalp atışını duyamadık doktorum onun içinde erken dedi Ben hiç moralimi bozmadım iyi düşünürsen iyi olur canım benim :)

kızlar ben de aralık 2012 anneleri topiğindeydim. bebeğim şimdi 4 aylık oldu. geçen yıl ben de sizlerle aynı duyguları paylaşıyordum. sonunda da minik kızımı aldım kucağıma. çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah. hepiniz sorunsuz hamilelikler geçirirsiniz umarım.

Çoook büyük geçmiş olsun canım. Benimde bebeğim gelişmemişte ilk gebeliğimde ve kalp atışını duyamamıştık hala 7. haftada. Üzme kendini. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

İnşallah çabucak vakit geçerde bizde bizden sonraki topiklere yazarız :)

freedoom cok gecmiş olsun canım inan cok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda kucagını doldurur insallah canım, hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…