Günaydın annecik : )
günaydın herkese,
Allah bebişlerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasib etsin hayırlısı ile inşallah.
benim 21 aylık bir kızım var ve istemeden kaza ile tekrar gebe olduğumu öğrendim 2 gün önce.
çok üzülmüştüm çünkü kızım daha çok küçük ve çalışan bir anneyim, ilk evladıma yetemezken kısılı zamanlarda görüşürken
2. bebeğime nasıl yeteceğim bilmiyorum. Ama yapacak birşey yok rabbim hayırlısını versin.
henüz doktorada gitmedim biraz daha zaman geçsin tam bir kendime geliyim giderim diyorum.
günaydın herkese,
Allah bebişlerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasib etsin hayırlısı ile inşallah.
benim 21 aylık bir kızım var ve istemeden kaza ile tekrar gebe olduğumu öğrendim 2 gün önce.
çok üzülmüştüm çünkü kızım daha çok küçük ve çalışan bir anneyim, ilk evladıma yetemezken kısılı zamanlarda görüşürken
2. bebeğime nasıl yeteceğim bilmiyorum. Ama yapacak birşey yok rabbim hayırlısını versin.
henüz doktorada gitmedim biraz daha zaman geçsin tam bir kendime geliyim giderim diyorum.
Kızlar merhaba.
geceleri hiç uyuyamıyorum.
bugün saabah 4 te kalktım. Ve bölük pörçük 7.30 a kadar uyudum.
1 haftadır uyku yok. sizde de oluyor mu ?:26:
Ayni durum bnde de var cnm deliksiz uyumayi birak bi kere kalksam gece ona bile sukrediyorum
Kızlar merhaba.
Kızlar merhaba.
Kızlar bugün doktora gittim. Ama malesef kesem düzgün gelişmemiş ve bebeğimde gelişememiş.Kalp atışı yoktu.Zaten bebek de yok gibi bişeydi. Ve hemen kürtaja aldı beni.Şimdiye kadar kanama olması gerekirdi olmaması senin için zararlı dedi. Ve hemen yatış yaptı. Şimdi evdeyim kürtaj oldum ve artık aralık annesi değilim
Bundan lütfen etkilenmeyin hepinizin sağlıklı bebişleri olur inşallah. Uzun süredir birçok şeyi paylaştığımız için haber vermek istedim. Hilbar geldiğinde beni çıkarır listeden. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Hayırlısı böyleymiş.
Bende de aşırı bir uyku hali ve surekli bir bulantı ve yorgunluk var. Çıkarmıyorum ama hep içim bulanıyor
Selam arkadaşlar nasıl gidio hamileleik ben bugün çok iyiyim çok şükür gaz sancım ve şişkinliğim hafifledi :)
Bide uykuya bi çare bulsam çok iyi olacak ansızın uykum gelio uyuyorum uyanıyorum uykumu almış bi şekilde aradan 2-3 saat geçiyo yine aynıyım yaşlı amcalar teyzeler gibi oldum :) otuduğum yerde 15 dk 15 dk uyuyorum artık farkında olmadan :))
herkese günaydın...maalesef bende uyuyamıyorum uyusam bile sıçrayarak uyanıyorum...tekrar uyumamda saatler alıyor...tabi ben hep bebeğimi düşünüyorum henüz kalp atışlarını duyamadım hatta bebeğimi bile göremedim...en son gittiğimde 5+1 idi sadece keseyi görebildim...bugün büyük gün...umarımmm herşey yolundadır...çokk korkuyorum...BEN BÖYLE HAMİŞ OLMAK İSTEMİYORUMM MUTLU HUZURLU OLMAK İSTİYORUM...EŞİM YASAKILIYORR İNTERNETİ ÇOK ARAŞTIRIYORUM ÇÜNKÜ...BİR DE BURDA OLANLARA DA ÜZÜLÜYORUM....KORKARIMM BEN DE PANİK ATAK OLUCAMM YAWW
Ozel bisey mi yaptin cnm nasi hafifledi gaz sancin ben cok cekiyorum hele dun gece aglicaktm artk o derece karnim agiyo gazz sikismasi var afedersin cikmiyoda kivrandm durdum yatakta. En sonunda yuzustu uzandm karnima ii gelir die o an uyuyakalmsm iste herlde azda olsa rahatlaynca kndmden gectm( anliycagin cok cekiyorum coook
Kızlar merhaba.
Ya arkadaşlar ben bişe sormak istiyorum araştırıp kafamıda bulandırmak istemiyorum hamilelikte ilişkiye girmenin sakıncası varmı doktorum yok dedi ama ben yine sizlerede sormak istiyorum
Normalde hamile olduğumu anladığımdan beri ilişkiye girmiyodum ama dün ve bugün oldu bişeler bişe olmaz dimi
Canım cinsellik tamamen bebeğin durumu ile alakalı. Eğer tutunduğu yer iyi ise, farklı sıkıntıların yoksa dr lar genelde yasaklamıyor. Dr muayeneni oldun mu ? Herhangi bir şey var mı ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?