2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydın annecik : )

günaydın herkese,

Allah bebişlerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasib etsin hayırlısı ile inşallah.

benim 21 aylık bir kızım var ve istemeden kaza ile tekrar gebe olduğumu öğrendim 2 gün önce.
çok üzülmüştüm çünkü kızım daha çok küçük ve çalışan bir anneyim, ilk evladıma yetemezken kısılı zamanlarda görüşürken
2. bebeğime nasıl yeteceğim bilmiyorum. Ama yapacak birşey yok rabbim hayırlısını versin.
henüz doktorada gitmedim biraz daha zaman geçsin tam bir kendime geliyim giderim diyorum.

günaydın canım..

öncelikle hamileliğin hayırlı olsun canım saglıkla alırsın inşalah bebeğini kucagına.. benim oglumda 24 aylık canım evet ilk hamilelik gibi olmuyor ama Rabbim bir sekilde kolaylıgını da veriyor. bende calısıyordum ama bıraktım hamilelikle birlikte cunku ailem sehirdısında yalnızım ve acıkcası oglumla birebir kendim ilgileneyim 2. bebeğe kadar diye düşündüm. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..

Ben sürpriz bebeklerin hep güzellik getireceğini düşünüyorum. Hiç üzme kendini yeniden anne olacaksın bundan daha güzeli mi var

Kızlar merhaba.

geceleri hiç uyuyamıyorum.

bugün saabah 4 te kalktım. Ve bölük pörçük 7.30 a kadar uyudum.

1 haftadır uyku yok. sizde de oluyor mu ?:26:

Kızlar merhaba.

Sizde uykusuzluk, bende aşırı uyku var. Doyamıyorum bir türlü. Eşim çok dertli oturduğum yerde uyumaya başladım resmen. Dün gece namaz kılarken secdede gidiyordum resmen

Bende de aşırı bir uyku hali ve surekli bir bulantı ve yorgunluk var. Çıkarmıyorum ama hep içim bulanıyor

Kızlar merhaba.

herkese günaydın...maalesef bende uyuyamıyorum uyusam bile sıçrayarak uyanıyorum...tekrar uyumamda saatler alıyor...tabi ben hep bebeğimi düşünüyorum henüz kalp atışlarını duyamadım hatta bebeğimi bile göremedim...en son gittiğimde 5+1 idi sadece keseyi görebildim...bugün büyük gün...umarımmm herşey yolundadır...çokk korkuyorum...BEN BÖYLE HAMİŞ OLMAK İSTEMİYORUMM MUTLU HUZURLU OLMAK İSTİYORUM...EŞİM YASAKILIYORR İNTERNETİ ÇOK ARAŞTIRIYORUM ÇÜNKÜ...BİR DE BURDA OLANLARA DA ÜZÜLÜYORUM....KORKARIMM BEN DE PANİK ATAK OLUCAMM YAWW

Canim cok üzüldüm rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun.biliyorsun bende de ayni durum var.yarin doktora gitcem gelisme yoksa alcak.moralim cok bozuk.

Selam arkadaşlar nasıl gidio hamileleik ben bugün çok iyiyim çok şükür gaz sancım ve şişkinliğim hafifledi :)

Bide uykuya bi çare bulsam çok iyi olacak ansızın uykum gelio uyuyorum uyanıyorum uykumu almış bi şekilde aradan 2-3 saat geçiyo yine aynıyım yaşlı amcalar teyzeler gibi oldum :) otuduğum yerde 15 dk 15 dk uyuyorum artık farkında olmadan :))

Bende de aşırı bir uyku hali ve surekli bir bulantı ve yorgunluk var. Çıkarmıyorum ama hep içim bulanıyor

Ayni durum bnde de var ozellikle sabahlari Allah'im ne zaman biticek diye soyleniyodum hep dua ediyrm hayrlisyla bitsn diye. Hele yorgunluk offf kahvaltiyi bile hazrliyamiyorum uzandigim an sanki kac km yurudumde yoruldum gibi hissediyorum

Ozel bisey mi yaptin cnm nasi hafifledi gaz sancin ben cok cekiyorum hele dun gece aglicaktm artk o derece karnim agiyo gazz sikismasi var afedersin cikmiyoda kivrandm durdum yatakta. En sonunda yuzustu uzandm karnima ii gelir die o an uyuyakalmsm iste herlde azda olsa rahatlaynca kndmden gectm ( anliycagin cok cekiyorum coook

canım durumumuz çok benzer. benim eşimde yasaklıyor kk ya girmemi Çok araştırma araştırdıkça kafan bulanıyor diyor. 1 hafta önce sürekli ağladım ağlama krizlerim oldu. şimdi geçti o duygusallık. Çok berbattı. Eşimi çok üzdüm. ama geçici oldugunu söylediler kızlar ve geçti çok şükür.

Bende sadece keseyi gördüm. 6+ 2 iken 15.4 mm. çıktı. 15 mayıs ta gel dedi. Bebeği gördüm demedi kese görünüyor. İnşallah bi sorun olmazsa kalp atışlarınıda duyarız dedi:26::26:

O yüzdende uyuyamıyorum aynı sen gibiyim. Kötü kötü rüyalar görüyorum. Aklımda binbir tilki dönüyor.

Önceden hamiş olmak için denemedik şey bırakmazdım şimdi hamiş kaldım endişe korku içine girdim...

Hayırlısı Allah tan.. Geçecek inşallah bu günler.

gunaydın herkese

kızlar herbirinizin tedirginligini, korkularını o kadar iyi anlaıyorum ki...gun gun yasadıklarınızı, bundan sonrada doktora her gıdısınızde yuregınızın once sıkısmalarını hersey yolundaysa olan sevıncınızı bır bır anlıyorum. gecen sene aynılarını bende yasadım. hıssettıklerımız cok normal... ben simdi yeniden hamıleyım.
sizi yureklendırmek icin soyluyorum.
lutfen korkamayın, ınternette sakın sakın arastırmayın, ben sımdıye kadar hıc faydasını gormedım.
sadece an'ı yasayın. cunku icimizdeki kucucuk canın buyumesınde , gelısmesınde bızım hıc mi hic etkımız yok arkadaslar. biz sadece o bedene ev sahıplıgı yapıyoruz.
o kader planı cercevesınde olması gerekenleri yasayıp buyuyo zaten. siz endiselensenızde endiselenmesınızde...dolayısıyla tedırgın ve olumsuz olmak sadece sizi, hamileliginizi olumsuz etkıleyecek.
o yuzden hıc bir seyden korkamyın
dua edin ve hamilelıgın tadını cıkarın bence
nacizane fikrimm

Canım sütü sade içmedim çok az nesquik koyup içtim bide salatalık çok yiyordum onu günde 1 tane yedim ve deli gibi erik yiyorum internetten araştırdım erik sulu olduğu için hazımsızlığa etkisi oluyomuş ve sendeki gibi benimde çıkaramama sorunum vardı ona çare oluyomuş ishal yapıyomuş ama bende ishal yapmadı sadece tuvalette zorlanmıyorum artık :)

Yeşil Eriği tavsiye ederim canım inşallah sanada iyi gelir...

Kızlar merhaba.

Bende kurulu saat gibi 5de uyanıyorum8e kadar dön Allah dön dolaş evi dolaş.çok fena.uyku düzeni şaştı.ama normal demek ki .çoğumuzda varsa

Ya arkadaşlar ben bişe sormak istiyorum araştırıp kafamıda bulandırmak istemiyorum hamilelikte ilişkiye girmenin sakıncası varmı doktorum yok dedi ama ben yine sizlerede sormak istiyorum

Normalde hamile olduğumu anladığımdan beri ilişkiye girmiyodum ama dün ve bugün oldu bişeler bişe olmaz dimi

Canım cinsellik tamamen bebeğin durumu ile alakalı. Eğer tutunduğu yer iyi ise, farklı sıkıntıların yoksa dr lar genelde yasaklamıyor. Dr muayeneni oldun mu ? Herhangi bir şey var mı ? :26:

Canım cinsellik tamamen bebeğin durumu ile alakalı. Eğer tutunduğu yer iyi ise, farklı sıkıntıların yoksa dr lar genelde yasaklamıyor. Dr muayeneni oldun mu ? Herhangi bir şey var mı ? :26:

Dün gittim doktora tatlım doktor hiç bişe sölemedi gayet iyi durumda kesen dedi sorun sıkıntı yok önümzdeki ay gel kalbini dinleyelim allahın izniyle dedi

Bu üç ay dikkat et kendine, kendini yorma bol bol istrahat et dedi Yani genel şeyler dışında bişe sölemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…