- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Canım sütü sade içmedim çok az nesquik koyup içtim bide salatalık çok yiyordum onu günde 1 tane yedim ve deli gibi erik yiyorum internetten araştırdım erik sulu olduğu için hazımsızlığa etkisi oluyomuş ve sendeki gibi benimde çıkaramama sorunum vardı ona çare oluyomuş ishal yapıyomuş ama bende ishal yapmadı sadece tuvalette zorlanmıyorum artık :)
Yeşil Eriği tavsiye ederim canım inşallah sanada iyi gelir...
göbüşşler ne durumda bayanlar benim minikimm artık yavaş yavaş burdayım diyo
Kızlar bugün doktora gittim. Ama malesef kesem düzgün gelişmemiş ve bebeğimde gelişememiş.Kalp atışı yoktu.Zaten bebek de yok gibi bişeydi. Ve hemen kürtaja aldı beni.Şimdiye kadar kanama olması gerekirdi olmaması senin için zararlı dedi. Ve hemen yatış yaptı. Şimdi evdeyim kürtaj oldum ve artık aralık annesi değilim
Bundan lütfen etkilenmeyin hepinizin sağlıklı bebişleri olur inşallah. Uzun süredir birçok şeyi paylaştığımız için haber vermek istedim. Hilbar geldiğinde beni çıkarır listeden. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Hayırlısı böyleymiş.
Dün gittim doktora tatlım doktor hiç bişe sölemedi gayet iyi durumda kesen dedi sorun sıkıntı yok önümzdeki ay gel kalbini dinleyelim allahın izniyle dedi
Bu üç ay dikkat et kendine, kendini yorma bol bol istrahat et dedi Yani genel şeyler dışında bişe sölemedi.
slm cici anne adayları:)) benim doktor randevum 20 mayısta arada sadece kan tahlilleri yaptırdım ultrosona girmedim birazda bebeğin kalp atışlarını duymak istedim kasım ayında ilk bebeğim düşük oldu 7. haftadan sonra gelişmemişti bu sefer 7 haftayı geçsin istedim bu sefer inş bebişimi kucağıma almak nasip olur .... halsizlik ve uyku düzensizliği bendede var geceleri uyanınca uyumam çok zor oluyor midemde sadece açken bulanıyor zaten normaldede iştahlıydım kiloluydum kilo verme kararı aldım diyet ve spora başladım hamile olduğumu öğrendim bebiş bize süpriz oldu yememi acıksamda kontrol altında tutmaya çalışıyrum çok heyecanlıyım ayın 20si nasıl gelcek bilmiyorum sizlere bişey sormak istiyorum doktor seyehat yasağı koyuyormu ben ankaradayım haftaya bursaya gitmek istiyorum..
slm cici anne adayları:)) benim doktor randevum 20 mayısta arada sadece kan tahlilleri yaptırdım ultrosona girmedim birazda bebeğin kalp atışlarını duymak istedim kasım ayında ilk bebeğim düşük oldu 7. haftadan sonra gelişmemişti bu sefer 7 haftayı geçsin istedim bu sefer inş bebişimi kucağıma almak nasip olur .... halsizlik ve uyku düzensizliği bendede var geceleri uyanınca uyumam çok zor oluyor midemde sadece açken bulanıyor zaten normaldede iştahlıydım kiloluydum kilo verme kararı aldım diyet ve spora başladım hamile olduğumu öğrendim bebiş bize süpriz oldu yememi acıksamda kontrol altında tutmaya çalışıyrum çok heyecanlıyım ayın 20si nasıl gelcek bilmiyorum sizlere bişey sormak istiyorum doktor seyehat yasağı koyuyormu ben ankaradayım haftaya bursaya gitmek istiyorum..
göbüşşler ne durumda bayanlar benim minikimm artık yavaş yavaş burdayım diyo
Ya arkadaşlar ben bişe sormak istiyorum araştırıp kafamıda bulandırmak istemiyorum hamilelikte ilişkiye girmenin sakıncası varmı doktorum yok dedi ama ben yine sizlerede sormak istiyorum
Normalde hamile olduğumu anladığımdan beri ilişkiye girmiyodum ama dün ve bugün oldu bişeler bişe olmaz dimi
Herkese merhaba
Dün doktora gittik. minik fasulyemizi ve pıtpıtları duyduk.Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu. 6 ay önceki gebeliğimde 6. haftasında kalbi durduğu için bebei kaybetmiştik. İnşallah tüm aralık anneleri bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşur. bu arada 1 tane oğlum var. satım 10 mart. beni de yazın listeye.
bırde arkadaslar hamılelıktakvımınde bır sıkıntı var galıba 13 nısanda son kontrolumde bebegım 1 cm dı ıkı haftada 1,5 cm gosterıyor bu takvım bence bukadar kucuk rakamlar yanlıs bır cok sıteden takıp edıyorum degerler cok cok farklı 9. Haftanın sonunda 5,5 cm gosterıyor cogu sıte
herkes 3. aydan sonra belli olur diyor ama hafif bir göbek var bende de ama kiloya bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?