2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar bu arada bulantınız güzel bir tatil günü diliyorum bu güneşli ferah havada)

Deniycem cnm insallah faydasini gorurum.. Tesekkur ederm

göbüşşler ne durumda bayanlar benim minikimm artık yavaş yavaş burdayım diyo

Bizim daha nerdeee:)sen aralığın alk annelerinden olacaksın en azından benden erkensin:)inş kocaman olup ayağımızı Göremez hale geliriz:)bakalım belli olanlar var mı.yazın kızlarrr

canım çok geçmiş olsun böylesi senin için daha hayırlıdır belki bilemeyiz inşaallah rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasib etsin ben ilk bebeğimi 40. haftasında kaybettim herşeyini hazırlamıştım meleğimi bekliyordum seninkide zor ama uzme kendini allah beterinden korusun

O zaman çok sık olmayacak şekilde neden olmasın
Açıkçası ben öğrendiğimden beri hiç istekli değilim. Kendimi sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum. Keyif almamaktansa hiç olmasın daha iyi diyorum açıkçası

slm cici anne adayları:)) benim doktor randevum 20 mayısta arada sadece kan tahlilleri yaptırdım ultrosona girmedim birazda bebeğin kalp atışlarını duymak istedim kasım ayında ilk bebeğim düşük oldu 7. haftadan sonra gelişmemişti bu sefer 7 haftayı geçsin istedim bu sefer inş bebişimi kucağıma almak nasip olur .... halsizlik ve uyku düzensizliği bendede var geceleri uyanınca uyumam çok zor oluyor midemde sadece açken bulanıyor zaten normaldede iştahlıydım kiloluydum kilo verme kararı aldım diyet ve spora başladım hamile olduğumu öğrendim bebiş bize süpriz oldu yememi acıksamda kontrol altında tutmaya çalışıyrum çok heyecanlıyım ayın 20si nasıl gelcek bilmiyorum sizlere bişey sormak istiyorum doktor seyehat yasağı koyuyormu ben ankaradayım haftaya bursaya gitmek istiyorum..

canım ben kadar seyahet etmeye gor. bırak araba yolculuklarını dıger gebelıgımdede hatta daha yenısınde de ucaktan , arabaya, ferıbottan trene hepsine binmek zorunda kaldım. 27. haftamda ucak seyahetıde yapmıstım. yolculugn dırek bir etkısı yok aslında .ileriki haftalarda erken dogum riskin falan yoksa tabi

seyahatın hiç bi zararı yok

kızlar pazartesi ilk dr randevuma gideceğim folik asit falan içmiyorum belki vitamin verir elevit gibi..

acaba folik asit içsemmi beklim mii dr kontrolünüü

Herkese merhaba
Dün doktora gittik. minik fasulyemizi ve pıtpıtları duyduk.Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu. 6 ay önceki gebeliğimde 6. haftasında kalbi durduğu için bebei kaybetmiştik. İnşallah tüm aralık anneleri bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşur. bu arada 1 tane oğlum var. satım 10 mart. beni de yazın listeye.

bana dr um ileri gitmedikçe birşey olmaz dedi genelde serbest ama sen bilirsin :) ben izin vermiyorum mesela :)

ohh ohh ne güzel inşallah darısı bize kalp atışında

offf daha cok zaman var dogumaa 12. Haftamda rahım agzı yetmezlıgı varmı yokmu onun ıcın muayenem var cok heyecanlıyım 21 mayısa kadar nasıl sabredıcem

bırde arkadaslar hamılelıktakvımınde bır sıkıntı var galıba 13 nısanda son kontrolumde bebegım 1 cm dı ıkı haftada 1,5 cm gosterıyor bu takvım bence bukadar kucuk rakamlar yanlıs bır cok sıteden takıp edıyorum degerler cok cok farklı 9. Haftanın sonunda 5,5 cm gosterıyor cogu sıte

Canım 9. haftada 5,5cm olamaz bebeğimiz. O kesenin toplam boyu. Kese bebekten daha büyük sonuçta.

Kızlarrr merhaba:)) benim akşamları hafif bulantım başladı ama kraker yiyince geçiyor. Sabahları ve yemek yerken hiçbir sıkıntım yok. Umarım bu şekilde gider. Hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…