Canım 9. haftada 5,5cm olamaz bebeğimiz. O kesenin toplam boyu. Kese bebekten daha büyük sonuçta.
Kızlarrr merhaba:)) benim akşamları hafif bulantım başladı ama kraker yiyince geçiyor. Sabahları ve yemek yerken hiçbir sıkıntım yok. Umarım bu şekilde gider. Hayırlısı:)
benımde ogleden sonra baslıyor mıdem bulanıyor ogurme cok rahatsız oluyorum cıkarıyorum bıde herseyın kokusunun etkısı on kat arttı sankı
merhabalar ben de yeni öğrendim hamiş olduğumu ve buaradaki takvime göre aralık sonu belki ocak başı olur bilemiyorum.. daha kalp atışını duymadık pazartesi çağırdı dr. keseyi gördük bakalım inş kalp atışlarını da görürüz korkuyorum bazen ya duyamazsak diye :26: uyku, arada gaz sancısı, göğüslerde acıma var şimdilik arada adet olcakmışım gibi ağrı oluyor korkutuyor normal mi acaba?
merhabalar ben de yeni öğrendim hamiş olduğumu ve buaradaki takvime göre aralık sonu belki ocak başı olur bilemiyorum.. daha kalp atışını duymadık pazartesi çağırdı dr. keseyi gördük bakalım inş kalp atışlarını da görürüz korkuyorum bazen ya duyamazsak diye :26: uyku, arada gaz sancısı, göğüslerde acıma var şimdilik arada adet olcakmışım gibi ağrı oluyor korkutuyor normal mi acaba?
normal canım korkma ben dorduncuye hamıleyım artık tecrubelıyım dıyebılırım gogıs acınnın olması hormonlarının yukseldıgını gosterıyo ıyı bı belırtı yanı ınsallah 7 haftada duyarsın bebegını 9 haftada 10 haftada duyanlar bıle var sabırlı ol
Maşallah 4. bebeğinizmi olacak?
Allah bağışlasın evlatlarınızı en minik üyeyide kucağınıza lmayı nasip etsin Mevlam
Bende bu konularda acayip takıntılıyım 5 sene olmadı bebeğimiz o nedenle çok tedirginim.
Benim göğüslerim acımıyor ama hiç :26::26:
Başım dönüyor sadece birde arda sancı vuruyo..
yok canım 4 cocuga kım bakacak ılk bebegımı de aralık 2011 de dogurmam lazımdı 6 aylıkken erken dogum yaptım oldu ıkıtanede dusugum var bu dorduncu ama hepsınde tecrube kazandım hamılelık belırtılerınde . Gogus agrısına gelınce herkesde aynı belırtıler olacak dıye bısey yor senın goguslerın daha ılerıkı haftalarda buyur baskasınınkı hemen baslar benım en buyuk hamılelık belırtım yanı hamıle oldugumu anlama sebebım tansıyonumun oynaması
Hala adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. normal mi? sizlerin kesildi mi?
8. hafta ve hala devam mı ediyor?? bende de var da bugün yarın geçer diye bekliyorum...dün yatakta epey kıvrandım ağrıdan..yandık desene
doktoruna danıs canım onemlı olabılırde olmayabılırde buna bız cevap veremeyız doktorunu ara
sende ne kadar sürdü bu adet ağrısı ?
Evet hala devam ediyor. Tedirgin oldum şimdi. 7+3 üz. Herkesin adet olacakmış gibi ağrısı kesildi mi ?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?