2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar beni de ekleyin son bilet aralık annesiyim :)) 2013ün son bebeği mi 2014ün ilk bebeği mi nolcaz bakalım :)) size göre bayağı gerideyim 2014 ocak annelerine göre hızlıyım arada kaldım :))

Ayy bende yılın son annesi ne zaman gelecek diye bekliyordum.hoş geldin aramızaaaa

Kızlarrr merhaba:)) benim akşamları hafif bulantım başladı ama kraker yiyince geçiyor. Sabahları ve yemek yerken hiçbir sıkıntım yok. Umarım bu şekilde gider. Hayırlısı:)

Bence nazar değdirme.geç bile kalmış:)benim senden 10 gün önce başladı ve şiddetle devam ediyor mesela.yoğurt çorbası yemekten çubuk karakter leblebi atıştırmaktan bunaldım.çocuk yoğurt kafa olacak)

ya al benden de o kadar 2 gün olmadı yedim kendi kendimi :18: pskopat gibiiz ya

Yani düşünsenize annem dedi dün,can içinde can oluşuyor .yüce allahımın işi işte.kolay değil.sancıda olacak iğne batma da.kese yer açmaya çalışıyor içerde genişleye genişleye.inşallah sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirip hepimiz burda iyi haberlerimizi veririz

aminnnn inş. ölürüm ben onun canına her yerime ne batarsa batsın ona bişi olmasın da rabbimin izniyle

İnş. bu dönemi stressiz geçirebiliriz

dr.un sakıncası olmadığını söylediyse sorun yok gibi canım, ama benim dr.um kesenin çevresinde kan göründüğünü söyledi ve alttan kullanmak için jel verdi ve bi müddet ilişki yok dedi

göbüşşler ne durumda bayanlar benim minikimm artık yavaş yavaş burdayım diyo
ya sorma canım benim de bikaç kilo fazlam vardı zaten... bugün göbeğim gözüme batmaya başladı :18:
ama sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah, sonra kiloların çaresine bakarıs

kızlar pazartesi ilk dr randevuma gideceğim folik asit falan içmiyorum belki vitamin verir elevit gibi..

acaba folik asit içsemmi beklim mii dr kontrolünüü
canım bence içmelisin çünkü dr.lar direk başladın mı diye soruyor.

offf daha cok zaman var dogumaa 12. Haftamda rahım agzı yetmezlıgı varmı yokmu onun ıcın muayenem var cok heyecanlıyım 21 mayısa kadar nasıl sabredıcem
rahim ağzı yetmezliği neden bakılmak istendi her hamilede bakılıyo mu acaba yoksa bi rahatsızlığın mı vardı canım? :26:

Hala adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. normal mi? sizlerin kesildi mi?
benim de ara ara keskin sancılarım oluyo adet sancısı gibi, dr.a sormuştum normal olduğunu söyledi canım yani hiç dert etme olması çok normal hele ilk haftalarda. bebişin kendine yer açmaya çalıştıkça kese büyüdüğü için oluyo sancılar...

Kızlar merhaba :)
Sonunda ben de gittim doktora. Çok zor geçti bu süreç artık kabuslar görmeye başlamıştım ama neyse ki herşey yolunda. Rahmim gerideymiş bu sebeple ultrasonla bırakın kalp atışını, keseyi bile göremedik. O an gerçekten panik oldum. Alttan muayene etti çok şükür pıt pıt kalp atışını duydum bebeğimin, kesesini de gördüm şu an 6 mm. Tahliller de yapıldı, herşey normal dedi doktorum ve 1 ay sonrasına randevu verdi tekrar. Rahmin geride olması da bir sorun teşkil etmez dedi bebek büyüdükçe olması gereken şeklini alır rahim dedi. Aynı durumda olan var mı içinizde?

kızlar bende bulantıda ağrıda yok neden merak ediyorum erkenmi yoksa bende bulantısızmı geçecek hamileliğim?

erken de olabilir, bulantın hiç başlamaya da bilir. benim de bulantım yok çok şükür dr normal olduğunu söyledi. annemin de hiç bulanmazmış, hatta dr benim eşimin de hiç bulantısı olmamıştı dedi

canım rahimle ilgili kısmı bilmiyorum ama seninle satlarımız aynı, ben gecen hafta dr a gittiğimde bebeğimin 1mm olduğunu söyledi, seninki 6 mm ama bu hamilelik takvimlerinde bu zamanlarda 10-13mm falan olması gerektiği yazıyor. bir haftadır ben de buna taktım kafayı yarın randevum var yine, dr un yakasına yapışıp öğrencem neden die...

selam arkadaşlar bende 6+3 deyim.kasıklarımda hala adet olacakmışım gibi ağrı ve 3 gündür evden çıkarmayan bi midem bulantım var hele sabahları mahvoluyorum ne zaman geçerki bu ya çok zor (

Ben de baktım ona eve gelince hatta düşündüm bir ay nasıl beklicem? Doktoruna sorup beni de bilgilendirirsen çok sevinirim canım ya. Herkesinki farklılık gösteriyordur belki diye düşünerek rahatlatıyorum kendimi.

Ne kadar şanslısın.maşallah debebeğini iyi besle bu durumunu sonuna kadar kullan canım.

Ben de dün doktora gittim kızlar bebek çok iyi dedi doktor çok mutluyum. Sanki kafası biraz yuvarlaklaşmis yavaş yavaş bebek görüntüsü alıyor ama ayak kısmı hala kuyruk gibi o benim içimde o benim bebeğim çok güzel bir duygu. Dualarımı kabul eden allahıma yüzbinlerce şükürler olsun. Allahım hayırla sağlıkla kucağımıza versin inşallah. Onu bize bizi ona hayırlı kılsın. Tüm isteyenlere de hayırlı bebekler nasip etsin.

Kızlar bende geçen hafta gittiğimde 6mm dedi.ultrason kağıdımda da yazıyo zaten.hamilelik takviminde yazana çok inanmayın .dr unuza güvenin.o sorun yok diyorsa yoktur

offf daha cok zaman var dogumaa 12. Haftamda rahım agzı yetmezlıgı varmı yokmu onun ıcın muayenem var cok heyecanlıyım 21 mayısa kadar nasıl sabredıcem

Rahim ağzı yetmezliğini ilk defa duyuyorum.dr mu istedi sen mi ölçülmesini talep ettin canım.normal doğum düşünenler için gerekli birşey olsa gerek

doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı sayılır canım. dün bana dr bebeğimizin 10mm olduğunu söyledi ve ortalama hergün 1mm büyüdüğünü. geçen hafta 6mmse şuan olması gerektiği büyüklüktetir bence içini ferah tut.

herkese merhaba;

7+3 günlük hamile olarak aralık 14 de bebeğimi kucağıma alacağım inşallah.o tarihi bulmaz büyük ihtimalle ama takvimler o zamanı gösteriyor:)
heyecanla bekliyroum.gelişmelerimizi paylaşalım..aramızda öpğrenciler idareciler var ne güzel.bende öğretmenim.ve tatil artık gelse diye dört gözle bekliyorum.her gün evde olsam bebeğim dergilerini okusam internette bebiş hikayelerine baksam isiyorum ama zaman yok tam da yazılı haftası

neyse ne olursa olsun da bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…