oğlumu sezaryenle kucağıma aldım 11.12.13'te...biraz geç oldu ama eve dün geldik...müsait bi zamanda doğum hikayemi yazıcam.rabbim hepimizi yavrularımıza bağışlasın... işte oğlum UYGAR
37+2
3950gr
54cm
Eki Görüntüle 895807 Eki Görüntüle 895806
oğlumu sezaryenle kucağıma aldım 11.12.13'te...biraz geç oldu ama eve dün geldik...müsait bi zamanda doğum hikayemi yazıcam.rabbim hepimizi yavrularımıza bağışlasın... işte oğlum UYGAR
37+2
3950gr
54cm
Aynen ya bakiyorum sirt ustu donmus ama kafa yine yana bakiyo boynu agrimiyomu acaba:) elleri disarda kalipta uyursa o kadar hareketliki masallah kendi elleriyle kendini uyandiriyo hareket etmekten 5 dk.da bir o yuzden hafif kundak yapiyoruz mecbur gerci 1 saat sonunda eller yine ordanda kurtuluyo :) coraplar hep cikiyo bikerede ayaginda durdugunu gormedim henuz:) eylul gaz ve kaka isini hallederken oyle bi ciddiki duruyo butun el kol memeyi birakip odaklaniyo o ise isi bitince devam ediyo herseye:):)
:)))) aynen gizommm yaaa ali keremde aynen oyle ciddi bakiyor kaslar catiliyor
Hatta oyle bi resmi bile var telimden bi yazabilsemmmm
37+2
3950gr
54cm
annenleri çağırmakla iyi etmişsin, akşam 5de, ama nst fln derken 7/8 de anca çıkarım, doktorum biraz yoğun, yazarım mutlaka :)
elektirikli ısıtıcı edinsen bir tane, uygun şu anda, yada çevrende akrabandan fln ödünç alsan mı?
merhaba kızlar nasılsınız?canım çok sıkkın oğluşum 3 gecedir uyumuyor sürekli ağlıyor özellikle memeyi emerken yutkunurken acaba boğazımı ağrıdıama doktora götürdük bişyciği yok demişti
Oyyy oyy yesinler seni tatlimmm bnmMaşallah tu tu tuuuu
Ya bunlarin hepsi birbirine benziyor sanki bnm keremimde boyleee
Kilosuda boyuda cok uyi canim maşallah
37+2
3950gr
54cm
herkese merhaba
ben şubat annesi olcaktım nasip olmadı bebeğim acele etti aralığın 2sinde dünyaya geldi erken doğduğu için küveze aldılar şu an hala küvezde doktor 1-1,5 ayda anca çıkar dedi çok özlüyorum oğlumu sizin aranızdada böyle bişey yaşayan varmı varsa ne kadar kaldı bebeğiniz küvezde evde nasıl baktınız yardımcı olursanız çok sevinirim
allahımmm çok yorucu bi gündü eylül öğlen 12den beri yeni uyudu 5 dk sonra uyanmazsa yine tabi..
bittik resmenn((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?