herkese merhaba;
7+3 günlük hamile olarak aralık 14 de bebeğimi kucağıma alacağım inşallah.o tarihi bulmaz büyük ihtimalle ama takvimler o zamanı gösteriyor:)
heyecanla bekliyroum.gelişmelerimizi paylaşalım..aramızda öpğrenciler idareciler var ne güzel.bende öğretmenim.ve tatil artık gelse diye dört gözle bekliyorum.her gün evde olsam bebeğim dergilerini okusam internette bebiş hikayelerine baksam isiyorum ama zaman yok tam da yazılı haftası
neyse ne olursa olsun da bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun...
Aynen yazılı haftasıBulantılarım çok fazla ders arasında lavaboya koşuyorum bazen. Yarın ve yarından sonra sınav yapıcam çocukları gitmesem de yine bana sıkıntı sonraki haftaya kalıcak geç kalıcam. Bu arada ben doktorumdan rapor aldım uzun süre ayakta kalması nöbet tutması sakıncalıdır şeklinde. yani nöbet tutmayacağım çünkü benim okulumda çok sıkıntı nöbet olayı tenefüsler ve öğle araları da dahil sürekli ayaktayız. Derste zaten hiç oturmuyorum mecbur aldım rapor, yarım iş yapmaktansa hiç yapmamak daha iyidir.
kızlar bende bulantıda ağrıda yok neden merak ediyorum erkenmi yoksa bende bulantısızmı geçecek hamileliğim?
herkese merhaba;
7+3 günlük hamile olarak aralık 14 de bebeğimi kucağıma alacağım inşallah.o tarihi bulmaz büyük ihtimalle ama takvimler o zamanı gösteriyor:)
heyecanla bekliyroum.gelişmelerimizi paylaşalım..aramızda öpğrenciler idareciler var ne güzel.bende öğretmenim.ve tatil artık gelse diye dört gözle bekliyorum.her gün evde olsam bebeğim dergilerini okusam internette bebiş hikayelerine baksam isiyorum ama zaman yok tam da yazılı haftası
neyse ne olursa olsun da bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun...
ben de öğretmenim yazılı haftası neyse de bulantılar başladı. okulda kusarım diye korkuyorum
boşver:) hep çocuklar değil ya az da biz yapalım öyle şeyler:) şaka tabi midenin bulandığını hissettiğin an hemen lavaboya git sınıfta bekleme.yanında poşet bulundur önlüğünün cebinde hatta lavaboya yetişemesende kapının dışına çıkabilirsin:)
bende bir ara acayip idrara sıkışıyordum okulda.çocuklara bi kitap alıp gelicem diyip lavaboya gidiyodum.sonra elim boş dönmeyeyim diye kitap alıyodum :) şimdi iyiyim.8.haftada bulantıları başlayanlar vamış ama neyse 2.ayımın bitmesine 3 gün kaldı baylayana kadar zaman geçse zaten 3.aydan sonra bitiyormuş heralde rahat geçecek..Allah dağına göre kar veriyor valla.ben ortaokulda en son kusmuştumfobi var bende.çok kötü oluyorum kusamıyorum.vücudum artık kendini ona ayarlamış kusacak gibi olunca tansiyonum cıkıyo kulaklarım uğulduyo başım dönüyo ve sonra çok afedersiniz ama ishal oluyorum.ve sonrasında geçiyor.bence Allah bana acıdı bu zaten becerip kusamaz dedi :)
Bizim sohbet neden ilerlemiyorki hiç
Eşim aradı Bir arkadaşının ailesini almış eve bırakıcakmış sahile gidelimmi hava alırız dedi
Olur ikimizmi gidecegiz dedim hayır 3ümüz dedi..
Allah'ım inşallah kucağımıza alacağımız günleride gösterir.
Benimde mide bulantım yok çok şükür daha erkende olabilir ama benim Annem ve ablalarımdada olmamış benim sadece başım dönüyor
Ve çok acıkıyorum sanki kıtlıktan çıkmış gibiyim.
49 kilo ile hamile kaldım heralde 80 kilo ile filan doğuma giderim
Kızlar merhaba.
geceleri hiç uyuyamıyorum.
bugün saabah 4 te kalktım. Ve bölük pörçük 7.30 a kadar uyudum.
1 haftadır uyku yok. sizde de oluyor mu ?:26:
Canım inşallah bu bebeğini kucağına alırsın.
Çok karışık duygular o kadar endişeliyimki eşim karnımı öpüyor geri çekiyorum kendimi alışmasın die ya yoksa diye
5 sene bekledik tüp bebek tedavilere ragmen olmadı şimdi kendiliğinden geldi.
p.tesiyi bekliyorum ben 2. randevu için Allahım inşallah kursağımda bırakmaz sevincimi..
benm de tüp bebek sonrası kendiliğinden oldu ve bende tedirginim ilkinde pozitifken değerler düştü kaybettik yine umutlanmamak için düşünmemeye çalışıyorum tansiyonum dşüyor arada onu hissediyorum kokulara hassasiyet hat safhada.. Allah hayırlısını nasip etsin herkese günler geçmiyor pazartesi büyük gün..
herkes cevap yazıp cıkıyor heralde ondan ilerlemiyor olabilir.
5-6. haftalarda ben de çok acıkıyordum ama şimdi o geçti sanki. her hafta değişik belirtiler başlıyor
forumda çok takılmak da olumsuz etkiliyor bizi bence. benim de bu cuma randevum var. freedom u duydum üzüldüm. şimdi korkuyorum kese büyüdü mü acaba ya gelişmemişse diye . olacak varsa olur akışına bırakmak dua etmek lazım .Ama duramıyoruz vesvese geliyor sürekli.Hayırlısı ile tamamlarız inş bu süreci
Rahim ağzı yetmezliğini ilk defa duyuyorum.dr mu istedi sen mi ölçülmesini talep ettin canım.normal doğum düşünenler için gerekli birşey olsa gerek
Kizlar benimki erkenden sismeye basladi bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?