2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Aynen yazılı haftası Bulantılarım çok fazla ders arasında lavaboya koşuyorum bazen. Yarın ve yarından sonra sınav yapıcam çocukları gitmesem de yine bana sıkıntı sonraki haftaya kalıcak geç kalıcam. Bu arada ben doktorumdan rapor aldım uzun süre ayakta kalması nöbet tutması sakıncalıdır şeklinde. yani nöbet tutmayacağım çünkü benim okulumda çok sıkıntı nöbet olayı tenefüsler ve öğle araları da dahil sürekli ayaktayız. Derste zaten hiç oturmuyorum mecbur aldım rapor, yarım iş yapmaktansa hiç yapmamak daha iyidir.

iyi yapmıssın.ben valla doktora gidip görmesem hamileyim diyemem.bir ara kasık ağrım vardı belirti sayıyodum şimdi hiç bişeyim yok.iki sefer başım dönü o kadar.okulda da çok iyi bir idaremiz var şimdilik tutabiliyorum( 2 haftadır tatile geliyor gerçi) ama ben ne zaman iyi değilim dersem o zaman bıraktırırlar..yinede tüm gün ayakta olmak zor tabi.derste oturmak mümkün değil zaten sınıflar kalabalık oturduğum yerdende ders anlatamam.dayancaz bi şekilde.

son ay diye avutuyorum.hızlıca konularımı bitiricem dayanamazsam konular biter bitmez rapor alırım diyorum bakalım neler olack.bu zamana kadar bulantı başlamadı daha başlamaz heralde.

Merhaba.. Ben de bugün kalp atışlarını gördüm bebeğimin, 4yaşında bir oğlum var, bu ikinci gebeligim.. Yine de ilki kadar heyecan dolu idi beklemek ve kalp atışlarını görmek.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Freedoom çok geçmiş olsun. Diyecek birşey bulamıyorum. Rabbim hayırlısını versin. İnşallah bundan sonra sorunsuz gebelikler yaşarsın ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Ben geçen hafta gittim kalp atışı duyulmadı bende bu kalp atışına çok kafayı takıyorum korkuyorum bir şey olcak diye haftaya gidicez doktora inşallah bebeğimin sağlıklı haberlerini alırım ve kalp atışını duyarız

ben de öğretmenim yazılı haftası neyse de bulantılar başladı. okulda kusarım diye korkuyorum

ben de öğretmenim yazılı haftası neyse de bulantılar başladı. okulda kusarım diye korkuyorum

boşver:) hep çocuklar değil ya az da biz yapalım öyle şeyler:) şaka tabi midenin bulandığını hissettiğin an hemen lavaboya git sınıfta bekleme.yanında poşet bulundur önlüğünün cebinde hatta lavaboya yetişemesende kapının dışına çıkabilirsin:)

bende bir ara acayip idrara sıkışıyordum okulda.çocuklara bi kitap alıp gelicem diyip lavaboya gidiyodum.sonra elim boş dönmeyeyim diye kitap alıyodum :) şimdi iyiyim.8.haftada bulantıları başlayanlar vamış ama neyse 2.ayımın bitmesine 3 gün kaldı baylayana kadar zaman geçse zaten 3.aydan sonra bitiyormuş heralde rahat geçecek..Allah dağına göre kar veriyor valla.ben ortaokulda en son kusmuştum fobi var bende.çok kötü oluyorum kusamıyorum.vücudum artık kendini ona ayarlamış kusacak gibi olunca tansiyonum cıkıyo kulaklarım uğulduyo başım dönüyo ve sonra çok afedersiniz ama ishal oluyorum.ve sonrasında geçiyor.bence Allah bana acıdı bu zaten becerip kusamaz dedi :)

Haklısın da çocuklar onu unutmaz inş olmaz öyle bişey bulantı kişiden kişiye değişiyo. 6 . aya kadar sürenler de oluyo. neyse tatile az kaldı idare edecez artık

Bizim sohbet neden ilerlemiyorki hiç
Eşim aradı Bir arkadaşının ailesini almış eve bırakıcakmış sahile gidelimmi hava alırız dedi
Olur ikimizmi gidecegiz dedim hayır 3ümüz dedi..
Allah'ım inşallah kucağımıza alacağımız günleride gösterir.
Benimde mide bulantım yok çok şükür daha erkende olabilir ama benim Annem ve ablalarımdada olmamış benim sadece başım dönüyor
Ve çok acıkıyorum sanki kıtlıktan çıkmış gibiyim.
49 kilo ile hamile kaldım heralde 80 kilo ile filan doğuma giderim

herkes cevap yazıp cıkıyor heralde ondan ilerlemiyor olabilir.
5-6. haftalarda ben de çok acıkıyordum ama şimdi o geçti sanki. her hafta değişik belirtiler başlıyor

iyi geceler bayanlar nasılsınız
ben bugün pikniğe gittim çok eğlenceli bir gündü sizlerin günü nasıl geçti

benm de tüp bebek sonrası kendiliğinden oldu ve bende tedirginim ilkinde pozitifken değerler düştü kaybettik yine umutlanmamak için düşünmemeye çalışıyorum tansiyonum dşüyor arada onu hissediyorum kokulara hassasiyet hat safhada.. Allah hayırlısını nasip etsin herkese günler geçmiyor pazartesi büyük gün..

forumda çok takılmak da olumsuz etkiliyor bizi bence. benim de bu cuma randevum var. freedom u duydum üzüldüm. şimdi korkuyorum kese büyüdü mü acaba ya gelişmemişse diye . olacak varsa olur akışına bırakmak dua etmek lazım .Ama duramıyoruz vesvese geliyor sürekli.Hayırlısı ile tamamlarız inş bu süreci

Bizim doğumlar aynı gün görünüyor
İnşanllah canım kesemizi görmeye gidicez p.tesi heyecan ve telaşla bekliyorum.Sende p.tesi gidicekmişsin daha evvel gittik ama göremedik 24 nisanda..
İnşallah kucağımıza alırız bebeğimizi.
Ben kokularda hassastım zaten şimdide öyle fazla bişey yok yanii.
ben 28 yaşındayım bu arada yaşımda baya ilerledi birdaha böyle bir şansım olmaz diye düşünüyorum

herkes cevap yazıp cıkıyor heralde ondan ilerlemiyor olabilir.
5-6. haftalarda ben de çok acıkıyordum ama şimdi o geçti sanki. her hafta değişik belirtiler başlıyor

Cavabı altta vermişsin canım sanırım herkes kötü birşey okumaktan korkuyor o nedenle girmiyorlar.
Şahsen bende öyleyimmm

Ben çıkıyorum herkese musmutlu geceler.
Dönünce tekrar buraya gelicem ben sohbet edelim arkadaşlar artık hamilelik sürecinde bebeğime bişey olursa sesizce giderim bu topikten sizide üzmem..

Rahim ağzı yetmezliğini ilk defa duyuyorum.dr mu istedi sen mi ölçülmesini talep ettin canım.normal doğum düşünenler için gerekli birşey olsa gerek

ben ılk bebegımı erken dogumda kaybettım 24 . Haftadayken doktorum oyuzden muayene etmek ıstedı aslında her hamılenın bu muayeneyı olması lazım bence herkes bebek kaybetmek zorunda degıl bu tıp hastalıkları ogrenmek ıcın yasaydı 1.5 yasında olucaktı

Kizlar benimki erkenden sismeye basladi bile.

Canım benimde şişmeye başladı ya eşim diyor yüzün dolmuş belin kalınlaşmış göbeğinde sertleşmiş çıkmış diyor:) Ben de anlamadım daha erken diyorum şişmesine ama gerçekten de şiş duruyor normalde göbeğim yoktu ama artık var :) Tartılıyorum sürekli kilomda bi değişiklik yok gibi eskiden 58 çıkardım şimdi 58,5 yada 58,6 çıkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…