Canım benimde şişmeye başladı ya eşim diyor yüzün dolmuş belin kalınlaşmış göbeğinde sertleşmiş çıkmış diyor:) Ben de anlamadım daha erken diyorum şişmesine ama gerçekten de şiş duruyor normalde göbeğim yoktu ama artık var :) Tartılıyorum sürekli kilomda bi değişiklik yok gibi eskiden 58 çıkardım şimdi 58,5 yada 58,6 çıkıyorum :)
Canım ben sürekli acıktığım için neredeyse 1,5 haftada 2 kilo alıverdim. Pantalonlarım göbekten dolayı da olamıyorlar artık (kapanmıyorlar). Gittim hamile giyimden ciddi ciddi bu kadar erken bir tarih olmasına rağmen pantalon almak zorunda kaldım. Hadi hayırlısı ilerleyen aylarda kimbilir nasıl olacağım. Ama en azından yalnız olmadığımı bilmek güzelmiş. :) Demek bir tek bende böyle değil.
Canım ben sürekli acıktığım için neredeyse 1,5 haftada 2 kilo alıverdim. Pantalonlarım göbekten dolayı da olamıyorlar artık (kapanmıyorlar). Gittim hamile giyimden ciddi ciddi bu kadar erken bir tarih olmasına rağmen pantalon almak zorunda kaldım. Hadi hayırlısı ilerleyen aylarda kimbilir nasıl olacağım. Ama en azından yalnız olmadığımı bilmek güzelmiş. :) Demek bir tek bende böyle değil.
Canım benimde şişmeye başladı ya eşim diyor yüzün dolmuş belin kalınlaşmış göbeğinde sertleşmiş çıkmış diyor:) Ben de anlamadım daha erken diyorum şişmesine ama gerçekten de şiş duruyor normalde göbeğim yoktu ama artık var :) Tartılıyorum sürekli kilomda bi değişiklik yok gibi eskiden 58 çıkardım şimdi 58,5 yada 58,6 çıkıyorum :)
Kızlar bugün doktora gittim. Ama malesef kesem düzgün gelişmemiş ve bebeğimde gelişememiş.Kalp atışı yoktu.Zaten bebek de yok gibi bişeydi. Ve hemen kürtaja aldı beni.Şimdiye kadar kanama olması gerekirdi olmaması senin için zararlı dedi. Ve hemen yatış yaptı. Şimdi evdeyim kürtaj oldum ve artık aralık annesi değilim
Bundan lütfen etkilenmeyin hepinizin sağlıklı bebişleri olur inşallah. Uzun süredir birçok şeyi paylaştığımız için haber vermek istedim. Hilbar geldiğinde beni çıkarır listeden. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Hayırlısı böyleymiş.
nasılsınız arkadaşlar dün dr. gittim bebeğim 6 haftalıkmış tam kalp atışını duyamadık dr. 1 hafta bekleyelim dedi yüzde 50 50 dedi bakalım nolcak hayırlısı olsun 1 hafta nasıl geçecekse dua edin kızlar bana olurmu
bugün doktora gittim geçen gittiğimde kese normalden küçüktü bugün kese biraz büyümüş ama bebeğim haftasından daha küçük haftaya bir daha gideceğim dua edin kızlar kesem büyüsün
Canim cok üzüldüm rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun.biliyorsun bende de ayni durum var.yarin doktora gitcem gelisme yoksa alcak.moralim cok bozuk.
Günaydın kızlar : )
Şimdi Dr'uma muayene oldum. Bebeğim cumartesi olan en son kontrolde 5+1 günlüktü. SAT'a göre 1 hafta gerilik vardı. Şimdi şükürler olsun 6+4 gün :)
Kalp atışlarını alamadık ama olsun. Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.
hayırlı olsun bebişin kapatmış arayı güzel gelişmiş. kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamnda inşallah
Günaydın kızlar : )
Şimdi Dr'uma muayene oldum. Bebeğim cumartesi olan en son kontrolde 5+1 günlüktü. SAT'a göre 1 hafta gerilik vardı. Şimdi şükürler olsun 6+4 gün :)
Kalp atışlarını alamadık ama olsun. Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.
hayırlı olsun bebişin kapatmış arayı güzel gelişmiş. kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamnda inşallah
Bu arada cumartesi gününden beri clexane kullanmaya başladım. Onun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Rabbim hepimizin emanetlerini bize bağışlasın.
Ben clexane iğneyi 4. Haftadan beri kullanıyorum. Vitamin, progesteron ve coraspin de kullanıyorum aman ilaçları ihmal etmeyin özellikle bu aylarda.bebeğin gelişimi için çok çok önemli
kızlar o ilaçları doktor neye göre veriyor. Bana sadece folik asit verdi onu kullanıyorum.
Canım gebeliğin durumuna göre veriyor. Benim daha önce pıhtılaşma yüzünden kaybım olduğu için clexane verdi. Progestan tamamen rahmi güçlendirmek için koruma amaçlı yani. Magnezyumda ilk aylarda bebek için çok önemli o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?