2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım ben sürekli acıktığım için neredeyse 1,5 haftada 2 kilo alıverdim. Pantalonlarım göbekten dolayı da olamıyorlar artık (kapanmıyorlar). Gittim hamile giyimden ciddi ciddi bu kadar erken bir tarih olmasına rağmen pantalon almak zorunda kaldım. Hadi hayırlısı ilerleyen aylarda kimbilir nasıl olacağım. Ama en azından yalnız olmadığımı bilmek güzelmiş. :)
Demek bir tek bende böyle değil.

Yok canım ya tek değilsin ben artık pantolon giyemiyorum elbise giyiyorum pantolonların içinde daralıyorum artık yaa fazla kilo almadığım halde elbiselerim bile olmuyo bana halbuki geçen yazda 58 kiloyum bu yazda 58,5 ama çok dar gelio nefes alamıyorum bende gidip haftaya alacam elbiseler

Peki senin ayaklarda şişme tarzı bişe var mı?

günaydın aralık anneleri ben bir haftadır yoktum kusmalarla uğraşıyorum kötüyüm kilo kaybettim . yazışmalar çok ilerlemiş. hepsini okuyamadım.

Freedoom arkadaşım şok oldum okuyunca inan çok üzüldüm Allahım sabir versin en kısa zamanda sana sağlıklı bir evlat daha nasip etsin sana .bir an önce toparla kendini.

GzmCnbz canım geçmiş olsun stresten uzak durmaya çalış iyi şeyler düşün inşallah sorun yaşamazsın bir daha.

yeni katılan anne adaylarına da sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim hoşgelmişler.

kızlar aynen benim de göbeğim çıktı. alt karnım biraz vardı zaten. ama şimdi eşofmanla üzerime dar bi body falan giysem 4 aylık hamile gibi görünüyorum. günlük normalde tayt giyerdim zaten sardığı için göbeğim hemen belli oluyor. işyerinde giydiğim pantalonlarım olmuyor. beli biraz bol olan 2 pantalonum vardı onları değiştirip değiştirip giyiyorum sıkıldım artık. eşimle dün alışverişe çıktık üzerime hiç bişeyi yakıştıramadım, dedim bunları alsam da bi aya giyemem beğenmedim zaten diye almadım bişey. doğuma kadar nasıl olucak iç bilmiyorum. aslında 2 kilo aldım toplamda ama nasıl bu kadar farkediyor anlamıyorum. şişlik sanırım gaz falan çoğu.

Ben de 2.5 ayda 1.5 kilo verdim ama kıyafetlerim olmuyor belim kalınlaştı galiba :)

kızlar gazdan olmasın o şişlikler daha çok erken değil mi ? ben de 3 kilo verdim. beslenemıyorum hiç.

kızlar hepinize günaydın dün tatıldık bugün yıne ısteyız

canım benım senı cok ıyı anlıyorum bende ıkı kez bebeğimi kaybettım rabbım bır daha yaşatmasın cok geçmiş olsun

korkma canım benım allahım zınıyle hiç bırsey olmaz

bugün doktora gittim geçen gittiğimde kese normalden küçüktü bugün kese biraz büyümüş ama bebeğim haftasından daha küçük haftaya bir daha gideceğim dua edin kızlar kesem büyüsün

korkma canım benım allaha emanet meleklerimiz

Canim cok üzüldüm rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun.biliyorsun bende de ayni durum var.yarin doktora gitcem gelisme yoksa alcak.moralim cok bozuk.

canım rabbım yardımcın olsun inş. güzel haberlerle gelirsin

Günaydın kızlar : )
Şimdi Dr'uma muayene oldum. Bebeğim cumartesi olan en son kontrolde 5+1 günlüktü. SAT'a göre 1 hafta gerilik vardı. Şimdi şükürler olsun 6+4 gün :)
Kalp atışlarını alamadık ama olsun. Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.

hayırlı olsun bebişin kapatmış arayı güzel gelişmiş. kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamnda inşallah

tebrık ederim canım maşallah

Bu arada cumartesi gününden beri clexane kullanmaya başladım. Onun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Rabbim hepimizin emanetlerini bize bağışlasın.

Ben clexane iğneyi 4. Haftadan beri kullanıyorum. Vitamin, progesteron ve coraspin de kullanıyorum aman ilaçları ihmal etmeyin özellikle bu aylarda.bebeğin gelişimi için çok çok önemli

Ben clexane iğneyi 4. Haftadan beri kullanıyorum. Vitamin, progesteron ve coraspin de kullanıyorum aman ilaçları ihmal etmeyin özellikle bu aylarda.bebeğin gelişimi için çok çok önemli

Ben Progestan, Magvital, ve aspirin kullanıyordum. Şimdi aspirin yerine Clexane verdi dr.

Günaydın kızlar dun cok kötu bi gün geçirdim
Eczacı komşum mide bulantısı bileklik lerinden getirdi dünden beri çıkarmadım.
Her iki bileğimdede var çoğu kişide işe yaramış inşallah bendede işe yarar.

Günaydın annecikler herkese güzel günler diliyorum. Sütü çok sevmeme rağmen içtiğimde mide bulantısı yapıyordu gaz da cabası ve öğrendim ki taze kaşlarda daha çok kalsiyum varmış küp küp doğradım sürekli gidip gelip yiyiyorum mideme de iyi geldi. Sizinle paylaşmak istedim

kızlar o ilaçları doktor neye göre veriyor. Bana sadece folik asit verdi onu kullanıyorum.

Canım gebeliğin durumuna göre veriyor. Benim daha önce pıhtılaşma yüzünden kaybım olduğu için clexane verdi. Progestan tamamen rahmi güçlendirmek için koruma amaçlı yani. Magnezyumda ilk aylarda bebek için çok önemli o yüzden :)

anladım çok teşekkürler :)) Ben çok araştırma yapmadım bu bebek konusunda oldukça acemiyim galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…