2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bende progestan kullanıyorum bende kanama falan da yok ama kullan dedi bu progestan başka neye yarıyor ki?

Canımmmmm inanmıyorum yaa
Sakın üzülme lütfen Allah a çok şükür daha kese iken böyle bişey yaşadın ya bebeğini kaybetseydin
Sağlıklı bebişinle güzel haberlerini beklicez cnm
Allah a emanet ol canım

ay saol canım bana da kabızlık yaptığı için süt içmiyordum.İçmediğim için de üzülüyordum.en azından kaşar peyniri yerim

kızlar o ilaçları doktor neye göre veriyor. Bana sadece folik asit verdi onu kullanıyorum.

Ben daha önce dış gebelik yaşadım bir de düşük yaptım doktor bu defa gebeliğin ilk haftalarında iğneye başlattı kan pıhtılasması olmasın diye. Sanırım 9 ay kullanıcam :S

Ben daha önce dış gebelik yaşadım bir de düşük yaptım doktor bu defa gebeliğin ilk haftalarında iğneye başlattı kan pıhtılasması olmasın diye. Sanırım 9 ay kullanıcam :S

İnşallah bebeğinde sende ve tüm arkadaşlar dahil tabiki bende :) sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlarız

Canım progestan yalnızca kanama olduğu zaman kullanılmıyor. Progesteron hormonu gebelik hormonu. Bu hormonun artmasını sağlıyor. Aynı zamanda rahmin bebeği dışlamamasını sağlıyor.

anladım canım teşekkür ederim. ben folik asit progestan ve hergün kullanmasam da sıkıştığım zamanlarda bulantı hapı kullanıyorum. günde 4-5 kez isifra ediyorum. ve yemek yıyemıyorum açlıktan halsizim.yediklerimi mide kabul etmiyor.

Canım benim yorma kendini hiç bulantılar yüzünden, Elinden geldiğince yağlı şeyler yeme ve azar azar sürekli ye. Bu mide bulanmasını engelliyor çoğu kişide. Benimde mide bulantım var ama kusmam yok çok şükür.

Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah

sağol canım yağlı yemekleri geçtim su bile çıkıyor. iki gündür kuru ekmek yemeye başladım bir kaç lokma alıp bekliyorum çünkü boğazım hep düğüm düğüm kaynıyor sankı. 1 ay oldu hep böyleyım daha da sürecek gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerımızı kucağımıza alalım inşallah

Ben adet dönemlerinde sürekli kusardım. O yüzden gebelikte en büyük korkularımdan biriydi. Şu ana kadar yok bakalım bundan sonra ne olacak

Ben adet dönemlerinde sürekli kusardım. O yüzden gebelikte en büyük korkularımdan biriydi. Şu ana kadar yok bakalım bundan sonra ne olacak

inşallah olmaz . çünkü hala hamilelik moduna giremedim ben hasta gibiyim 10. hafataya giriyorum yarın. işe gelmek olmasa bütün gün uyuyarak geçiyor. uyuduğum zamanlarda bulantı hissetmiyorum. etrafımda hiç görmemiştim böyle olan ..arkadaşlarım hep rahat geçirdi bende öyle olsaydım keşke diyorum ama kısmet evlatlarımız sağlıklı olsunlar da katlanıyoruz.

Kizlar merhaba
Benimde bebegim 10-12-2013 te dogucak insallah :)
Sayfada yeniyim :). Bi kismini. Okuyabildim benimde bulantim var surekli bulantim oluyo ama kusma yok bide halsizligim cok oluyo surekli tuzlu eksi yiyorum tatliyi hic. Ama hic icim almiyo ki cok severdim suan hamileligimden once sevdigim nerdeyse herseyi biraktim yiyemiyom icemiyorum hatta kilo kaybim var

canım benim zor günler geçirmişsin ama geride kalmış şükürler olsun.şimdi en güzel günlerini yaşıyorsun.senden sonra epey araştırdım.Bu rahatsızlık yüzünden bebeğini kaybeden milyonlarca insan var.şimdi değil ama bende2. haftada dr ölçmezse talep etcem.şimdi söyleyip bilmişlik yapmak istemiyorum.belki uygun zamanı bekliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…