bende 5 haftalık hamileyim :)
Kızlar bugün doktora gittim. Ama malesef kesem düzgün gelişmemiş ve bebeğimde gelişememiş.Kalp atışı yoktu.Zaten bebek de yok gibi bişeydi. Ve hemen kürtaja aldı beni.Şimdiye kadar kanama olması gerekirdi olmaması senin için zararlı dedi. Ve hemen yatış yaptı. Şimdi evdeyim kürtaj oldum ve artık aralık annesi değilim
Bundan lütfen etkilenmeyin hepinizin sağlıklı bebişleri olur inşallah. Uzun süredir birçok şeyi paylaştığımız için haber vermek istedim. Hilbar geldiğinde beni çıkarır listeden. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Hayırlısı böyleymiş.
Günaydın annecikler herkese güzel günler diliyorum. Sütü çok sevmeme rağmen içtiğimde mide bulantısı yapıyordu gaz da cabası ve öğrendim ki taze kaşlarda daha çok kalsiyum varmış küp küp doğradım sürekli gidip gelip yiyiyorum mideme de iyi geldi. Sizinle paylaşmak istedim
kızlar o ilaçları doktor neye göre veriyor. Bana sadece folik asit verdi onu kullanıyorum.
Ben daha önce dış gebelik yaşadım bir de düşük yaptım doktor bu defa gebeliğin ilk haftalarında iğneye başlattı kan pıhtılasması olmasın diye. Sanırım 9 ay kullanıcam :S
bende progestan kullanıyorum bende kanama falan da yok ama kullan dedi bu progestan başka neye yarıyor ki?
İnşallah bebeğinde sende ve tüm arkadaşlar dahil tabiki bende :) sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlarız
anladım çok teşekkürler :)) Ben çok araştırma yapmadım bu bebek konusunda oldukça acemiyim galiba :)
Ben istifra etmiyorum ama içimde hep dalga dalga bulantı var
Canım progestan yalnızca kanama olduğu zaman kullanılmıyor. Progesteron hormonu gebelik hormonu. Bu hormonun artmasını sağlıyor. Aynı zamanda rahmin bebeği dışlamamasını sağlıyor.
anladım canım teşekkür ederim. ben folik asit progestan ve hergün kullanmasam da sıkıştığım zamanlarda bulantı hapı kullanıyorum. günde 4-5 kez isifra ediyorum. ve yemek yıyemıyorum açlıktan halsizim.yediklerimi mide kabul etmiyor.
Canım benim yorma kendini hiç bulantılar yüzünden, Elinden geldiğince yağlı şeyler yeme ve azar azar sürekli ye. Bu mide bulanmasını engelliyor çoğu kişide. Benimde mide bulantım var ama kusmam yok çok şükür.
Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah
sağol canım yağlı yemekleri geçtim su bile çıkıyor. iki gündür kuru ekmek yemeye başladım bir kaç lokma alıp bekliyorum çünkü boğazım hep düğüm düğüm kaynıyor sankı. 1 ay oldu hep böyleyım daha da sürecek gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerımızı kucağımıza alalım inşallah
Ben adet dönemlerinde sürekli kusardım. O yüzden gebelikte en büyük korkularımdan biriydi. Şu ana kadar yok bakalım bundan sonra ne olacak
ben ılk bebegımı erken dogumda kaybettım 24 . Haftadayken doktorum oyuzden muayene etmek ıstedı aslında her hamılenın bu muayeneyı olması lazım bence herkes bebek kaybetmek zorunda degıl bu tıp hastalıkları ogrenmek ıcın yasaydı 1.5 yasında olucaktı
kızlar gazdan olmasın o şişlikler daha çok erken değil mi ? ben de 3 kilo verdim. beslenemıyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?