- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Ben Progestan, Magvital, ve aspirin kullanıyordum. Şimdi aspirin yerine Clexane verdi dr.
hakikaten bende sadece folik asit kullanıyorum. yaşlarınız kaç kızlar. acaba yaşa göre de mi veriyor. başka farklı ilaç kullanan var mııı. ben sadece başı ağrıdığında ilaç alıyorum o kadar=)ben 29un içindeyim bu arada
inşallah olmaz . çünkü hala hamilelik moduna giremedim ben hasta gibiyim 10. hafataya giriyorum yarın. işe gelmek olmasa bütün gün uyuyarak geçiyor. uyuduğum zamanlarda bulantı hissetmiyorum. etrafımda hiç görmemiştim böyle olan ..arkadaşlarım hep rahat geçirdi bende öyle olsaydım keşke diyorum ama kısmet evlatlarımız sağlıklı olsunlar da katlanıyoruz.
hakikaten bende sadece folik asit kullanıyorum. yaşlarınız kaç kızlar. acaba yaşa göre de mi veriyor. başka farklı ilaç kullanan var mııı. ben sadece başı ağrıdığında ilaç alıyorum o kadar=)ben 29un içindeyim bu arada
inşallah olmaz . çünkü hala hamilelik moduna giremedim ben hasta gibiyim 10. hafataya giriyorum yarın. işe gelmek olmasa bütün gün uyuyarak geçiyor. uyuduğum zamanlarda bulantı hissetmiyorum. etrafımda hiç görmemiştim böyle olan ..arkadaşlarım hep rahat geçirdi bende öyle olsaydım keşke diyorum ama kısmet evlatlarımız sağlıklı olsunlar da katlanıyoruz.
Kizlar merhaba
Benimde bebegim 10-12-2013 te dogucak insallah :)
Sayfada yeniyim :). Bi kismini. Okuyabildim benimde bulantim var surekli bulantim oluyo ama kusma yok bide halsizligim cok oluyo surekli tuzlu eksi yiyorum tatliyi hic. Ama hic icim almiyo ki cok severdim suan hamileligimden once sevdigim nerdeyse herseyi biraktim yiyemiyom icemiyorumhatta kilo kaybim var
Kizlar merhaba
Benimde bebegim 10-12-2013 te dogucak insallah :)
Sayfada yeniyim :). Bi kismini. Okuyabildim benimde bulantim var surekli bulantim oluyo ama kusma yok bide halsizligim cok oluyo surekli tuzlu eksi yiyorum tatliyi hic. Ama hic icim almiyo ki cok severdim suan hamileligimden once sevdigim nerdeyse herseyi biraktim yiyemiyom icemiyorumhatta kilo kaybim var
Canım ben 25 yaşındayım. Belki yaş ile de ilgisi vardır ama benim kullanma nedenim daha önce kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim. Kanamam vardı rahim içi 3 yerde ve çok aşağıya tutunmuştu. Şu an da bu sıkıntılarım yok ama çift rahim olduğu ve pıhtılaşmam olduğu için kullanıyorum.
İğne beni korkutmuştu ama bebeğimdeki gelişmeyi görünce koyverdim
Kızlar merhaba
Benim canım çok siyah zeytin çekiyo. Çok yiyorum. bir zararı yoktur inşallahh
Ben aynı hayatıma devam ediyorum. hiç bi değişiklik yok. Cinsel hayattan sogumak dışında
Kasıklarım ağırıyor hani adet olacakmışım gibi . Umarım sorun değildir :26:
15 mayısta gidicem doktora. Kalp atışları için.
birde sizlere bişi sormak istiyorum.
Ultrasyon kagıdımın altınla kese boyutu yazıyor. Ve gebelik haftası yazıyor. 6 w 2 d. Ve hemen onun yanında da + - 1 w 3 d. Yani bebiş 1 hafta 3 gün geriden mi geliyor demek?
Sizde de böyle yazıyor mu? Devlet hastanesine gitmiştim. Kafama takıldı o + - neyin nesi ?:44:
Canim igneden korkma benim en yakin arkadasim 2 kez dusuk yapti doktoru 2. Dusukten sonra farketti pihtilasma yuzunden bebegini kaybettigini sonrasindaki 3. Gebeliginde igneye baslatti doktoru kollarinda bacaklarinda yer kalmamisti en son orluklardan igneden ama. Cok sukur bebegini kucagina aldi gecen hafta simdi 11 gunluk bi bebegi var :) Allahim herkesin minik melegini saglikla kucagina versin ...
Kızlar merhaba
Ben aynı hayatıma devam ediyorum. hiç bi değişiklik yok. Cinsel hayattan sogumak dışında
Ultrasyon kagıdımın altınla kese boyutu yazıyor. Ve gebelik haftası yazıyor. 6 w 2 d. Ve hemen onun yanında da + - 1 w 3 d. Yani bebiş 1 hafta 3 gün geriden mi geliyor demek?
Sizde de böyle yazıyor mu? Devlet hastanesine gitmiştim. Kafama takıldı o + - neyin nesi ?:44:
Peki güzel anne adaylarııı. Banyo falan yaparken rutin kullandığınız sabunları mı kullanıyorsunuz yoksa özel duş jeli şampuan alan aldınız. dr u bir şey öneren var mı. Ayrıca kozmetik kullanımınız nasıl?nemlendirici makyaj malzemesi vs?? evet sohbet başlasın.çok takıldık kaldık bulantılara yeter içimiz çıktı=))
bende 5 haftalık hamileyim :)
arkadaşlar ben de hayırlısıyla aralık annesi olacağım. daha önce 2009 mayıs anneleri topiğindenim yani 4 yaşında bir oğlum var. geçen yaz ağustos ayında 8 haftalık bir kaybım var. o yüzden biraz gerginim aslında. en başından beri yazdıklarınızı takip ediyorum ama bi türlü yazmaya başlayamadım. o gün bugünmüş demek ki :) mide bulantıları beni de zorluyor. ilk gebeliğimde de böyleydim. moral bozmak gibi olmasın ama doğuma girene kadar kustum :) inşallah bu sefer daha erken biter. yaş demişsiniz, galiba içinizde en yaşlı benim 39 yaşındayım. ben de progestan ve folik asit kullanıyorum. ayrıca mide bulantısı için omeprol ve preemesis kullanıyorum. böyle işte....
çilekkızılı ve freedom ı yakından takip ettim ve çok üzgünüm. Allah sabır versin ve en kısa zamanda muratlarına ermeyi nasip etsin. GEriye kalanlarımıza da sağlıklı huzurlu gebelikler, hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar diliyorum. hoşgeldim hoşgördüm :)
Bende seninle aynı yaştayım canımarkadaşlar ben de hayırlısıyla aralık annesi olacağım. daha önce 2009 mayıs anneleri topiğindenim yani 4 yaşında bir oğlum var. geçen yaz ağustos ayında 8 haftalık bir kaybım var. o yüzden biraz gerginim aslında. en başından beri yazdıklarınızı takip ediyorum ama bi türlü yazmaya başlayamadım. o gün bugünmüş demek ki :) mide bulantıları beni de zorluyor. ilk gebeliğimde de böyleydim. moral bozmak gibi olmasın ama doğuma girene kadar kustum :) inşallah bu sefer daha erken biter. yaş demişsiniz, galiba içinizde en yaşlı benim 39 yaşındayım. ben de progestan ve folik asit kullanıyorum. ayrıca mide bulantısı için omeprol ve preemesis kullanıyorum. böyle işte....
çilekkızılı ve freedom ı yakından takip ettim ve çok üzgünüm. Allah sabır versin ve en kısa zamanda muratlarına ermeyi nasip etsin. GEriye kalanlarımıza da sağlıklı huzurlu gebelikler, hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar diliyorum. hoşgeldim hoşgördüm :)
canım takılacak bişey yok. o makinenin yanılma payıdır. yani 1 hafta 3 günlük ileride veya geride olabilir demek.Kızlar merhaba
Bence de erken=) bende aynıyım melek.2 kilo verdim 3 hafta da hiç beslenemiorum. dr normal diyor ama üzülüyorum işte.
O zamannnn hasta 2 den hasta 1 e selammmm
Çünkü bende hasta gibiyim senin kdr kusmuyorum ama yatıyorum pek bişey yiyemiyorum.
Bileklik var şuan bende komşum getirdi sende al cnm çekilmez böyle
Daha en az 4 hafta böyle sürer en kısa zamanda geçer inşallah
Kızlar merhaba
arkadaşlar ben de hayırlısıyla aralık annesi olacağım. daha önce 2009 mayıs anneleri topiğindenim yani 4 yaşında bir oğlum var. geçen yaz ağustos ayında 8 haftalık bir kaybım var. o yüzden biraz gerginim aslında. en başından beri yazdıklarınızı takip ediyorum ama bi türlü yazmaya başlayamadım. o gün bugünmüş demek ki :) mide bulantıları beni de zorluyor. ilk gebeliğimde de böyleydim. moral bozmak gibi olmasın ama doğuma girene kadar kustum :) inşallah bu sefer daha erken biter. yaş demişsiniz, galiba içinizde en yaşlı benim 39 yaşındayım. ben de progestan ve folik asit kullanıyorum. ayrıca mide bulantısı için omeprol ve preemesis kullanıyorum. böyle işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?