2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Teşekkürler kızlar cevaplarınız için.

papatya2308 canım böbreklerde çok şükür bir sorun yok.

Cinsellik konusunu ne yapıcaz bilmiyorum. Tabi ki zorlamıyor diyemiyorda ama hareketlerinden anlıyorum. Canım benim ya

kızlaar merhabaa :)

psikiyatrdan geldim ilk 3 ay hormonlar değişiyo hamileliğe alışmaya çalışıyo anne kaygı bozuklukları normal dedi çarpıntı normal dedi.bende yeni doğum yaptım ilk 3 ay sakinleştirici bile kullandım dedi.hiçbişeye gerek yok ilaç falanda vermiyorum seninle ilgili bi durum sıkıldığında dışarı çık bişeylerle uğraş sürekli dedi.bi problem yok yani.cidden psikolojikmiş kadın normal der demez düzeldi geçti ağrım sıkıntım çok şükür
yarın akşam 21.45te randevumuz var bebeğimizle tanışcaz inş kalp atışını görmüştüm ama net değildi bu sefer daha büyümüştür.ultrasonda crl 0.8 cm yazıyodu en son gittiğimde.tam 6+5 çıkmıştı o gün benimde sat geçeli 6+5 gün olmuştu uyumlu demişti doktor.bakalım neler değişmiş :)

herşey şu kaygı, stres yüzünden sen yüreğini ferah tut. rahatlamaya çalış. meşgaleler bul kendine. artık bebeğin büyümüştür annesi görünce daha da rahatlarsın

herşey şu kaygı, stres yüzünden sen yüreğini ferah tut. rahatlamaya çalış. meşgaleler bul kendine. artık bebeğin büyümüştür annesi görünce daha da rahatlarsın

aynen öyle canım insanın kendinde bitiyo herşey gerçekten.bu arada doktorum bana bi kitap önermişti her anne okumalı diye. 9 ay 10 gün hafta hafta hamilelik.kağan kocatepe.ben aldım daha başlamadım.gebelik öncesi-gebelik dönemi sonrası emzirme vs herşeyi kapsayan bayaa kalın bi kitap.meraklı olan varsa okumaya tavsiye ediyim bende :)

Bu arada cumartesi gününden beri clexane kullanmaya başladım. Onun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Rabbim hepimizin emanetlerini bize bağışlasın.

Ben clexane iğneyi 4. Haftadan beri kullanıyorum. Vitamin, progesteron ve coraspin de kullanıyorum aman ilaçları ihmal etmeyin özellikle bu aylarda.bebeğin gelişimi için çok çok önemli

Ben Progestan, Magvital, ve aspirin kullanıyordum. Şimdi aspirin yerine Clexane verdi dr.

kızlar sanırım aynı durumu paylaşıyoruz benımde daha önce 2 kez düşüm oldu hiç kalp atışı alamadık sonra genetik test yapıldı heterozigot cıktı yanı kan pıhtılaşması aspirin + clexane 0.4 iğne + folik asit kullanıyorum hergün cumartesi kalp atışları için gideceğiz inş. herşey yolundadır yalnız kızlar bu aspirin benım mıdemı cok yakıyor sızdede oluyormu sızce aspirin kullanmasam iğne yetersız mı kalır aspirin allah korusun mıde delinmesine mıde kanamasın abıle yol açabılıyormuş ne yapmalıyım kafam allak bullak dün içmedim ilk kez ama bugün korkuyorum içeceğim yada bır gün içsem bir gün içmesem olur mu kı

kızlar mrb. benimde ilk hamileliğim ve lekelenmelerim var inşallah bebeğime birşey olmaz

gittim canım ya bu gittiğim üçüncü doktor korkudan doktor doktor geziyorum artık. ilk gittiğim bi sorun yok dedi ilaç bile vermedi. ikinci gittiğim düşük riski dedi progesteron verdi. bu sefer gittiğimde bi sorun yok kese normal gözüküyo dedi kalp atışlarınıda duydum dün. ama işte ultrasonda bi hafta geriden gidiyo. insan endişelenmeden edemiyor

Canım kalp atışlarıda duymuşsun. İnşallah bişi olmicak. Kaç haftalık suan tam olarak? Alttan muayene ile mi kalp atışlarını duydun karından mı? İlacını iç aksatma. Düşük tehlikesi olanlar kullanıyor hep. Yavrun seninle merak etme

çok şükür canım. 7 hafta oldu işte dün. karından göremedi net olarak vajinal baktı canım sen kaçıncı haftadasın

çok şükür canım. 7 hafta oldu işte dün. karından göremedi net olarak vajinal baktı canım sen kaçıncı haftadasın

Ben 24 nisanda gitmiştim. 6 hafta 2 günlük dedi. Şuan tahmin olarak 7+3 veya 7+ 4 olcak. Kalp atışlarını duymadık. 15 mayıs ta gidicem. İşte öyle canım.

hadi geçmiş olsun diyelim valla biz şimdiden bu bebeklerden çekiyoruz:) ben de gece 4'te tiroid ilacını içmek için kalkıyorum daha da uyuyamıyorum okula gidince de boş boş bakıyorum öğrencilere şu 1 ay geçse bakalım ne olacak

Ben 24 nisanda gitmiştim. 6 hafta 2 günlük dedi. Şuan tahmin olarak 7+3 veya 7+ 4 olcak. Kalp atışlarını duymadık. 15 mayıs ta gidicem. İşte öyle canım.

Benimde 7+1 oldu bugün canım. Hemen heemen aynı haftalardayız.. Karından mı gözükmedi kalp atışları. Banada haftaya tekrar gel dedi işte.

Benimde 7+1 oldu bugün canım. Hemen heemen aynı haftalardayız.. Karından mı gözükmedi kalp atışları. Banada haftaya tekrar gel dedi işte.

6+ 2 de sadece kese göründü.KArından bakmıştı canım. 15.4 mm idi kese ölçüsü. Senin ne kadar ? bu arada benim SAT benim 7 mart tı.

Son düzenleme:
6+ 2 de sadece kese göründü. 15.4 mm idi kese ölçüsü. Senin ne kadar ? bu arada benim SAT benim 7 mart tı.

Ben geçen hafta 6+ 1 iken gitmiştim canım karından kese gözükmüştü benimde 8.30 mm idi benimde. Ama işte ultrasonda geriden gözüküodu yani 5+2 gözükmüştü ozaman. Seni alttan mı mmuayne etmişti. Alttan daha net belli oluyo canım.

Doktorun haberi olmadan asla aksatma canım

Kızlar nolur içinizi ferah tutun..

ara ara girip okuyorum mutlu haberleri alanlar , üzücü şeyler yaşayanlar var..

bende bir kere düşük yaşadım ama bu sefer hamileliğimi ilkmiş gibi hissediyorum. yine aynısı olursa diye düşünmemeye çalışıyorum..

olmayacak çünkü Allah'ın izniyle..

Kendinize dikkat edin ve keyfini çıkarın:)

Ferah tutmaya çalışsakta insan endişeleniyo işte. Annelik duygusu hem güzel hem de zormuş gerçekten. Çok korkuyorum bende birşey olcak diye her an her dk aklımda. Ama dediğin gibi inşallah birşey olmaz. İlk düşüğün kaç haftada olmuştu kanaman cokmuydu cnm

ayy kızlar naıslsınız bakalım...ne vr n eyok..benm akıntım çok çok var yaaa..beyaz krmesi..sanki adet olmuşum gbi geleo valla..bi an gelo bişe oldu sanıyom bakom
siz nasısızz

Ben çıkıyorum herkese musmutlu geceler.
Dönünce tekrar buraya gelicem ben sohbet edelim arkadaşlar artık hamilelik sürecinde bebeğime bişey olursa sesizce giderim bu topikten sizide üzmem..
canım allah korusun, allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin... tabi ki sevinçler de üzüntüler de paylaşılcak... hep mutlu haberler vermek dileğiyle...

kızlar o ilaçları doktor neye göre veriyor. Bana sadece folik asit verdi onu kullanıyorum.
benim de önceden düşüğüm olduğu için bana da coraspin verdi canım... Dr.una güven... bir de ultrasonda kan birikmiş dedi onun için de alttan kullanmak için jel verdi...

bu konuda dr.um hiç bişey demedi canım ben aynen saç ve vücut şampuanlarımı kullanıyorum
ama 3.dan itibaren karnımız gerilmeye başlicak ya, çatlaklar için ne kullanmak en doğrusu ne olcaktır acaba :26:

hoş geldin canımmm, sen de tüm yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz
ankakuşu ilk doğumun normal doğummuydu?
ben özele gidiyorum ama özeller son anda hep bi bahaneyle sezeryana alıyo inşallah allahın izniyle normal doğum yapmak nasibolur ben çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…