kızlaar merhabaa :)
psikiyatrdan geldim ilk 3 ay hormonlar değişiyo hamileliğe alışmaya çalışıyo anne kaygı bozuklukları normal dedi çarpıntı normal dedi.bende yeni doğum yaptım ilk 3 ay sakinleştirici bile kullandım dedi.hiçbişeye gerek yok ilaç falanda vermiyorum seninle ilgili bi durum sıkıldığında dışarı çık bişeylerle uğraş sürekli dedi.bi problem yok yani.cidden psikolojikmiş kadın normal der demez düzeldi geçti ağrım sıkıntım çok şükür
yarın akşam 21.45te randevumuz var bebeğimizle tanışcaz inş kalp atışını görmüştüm ama net değildi bu sefer daha büyümüştür.ultrasonda crl 0.8 cm yazıyodu en son gittiğimde.tam 6+5 çıkmıştı o gün benimde sat geçeli 6+5 gün olmuştu uyumlu demişti doktor.bakalım neler değişmiş :)
herşey şu kaygı, stres yüzünden sen yüreğini ferah tut. rahatlamaya çalış. meşgaleler bul kendine. artık bebeğin büyümüştür annesi görünce daha da rahatlarsın
Bu arada cumartesi gününden beri clexane kullanmaya başladım. Onun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Rabbim hepimizin emanetlerini bize bağışlasın.
Ben clexane iğneyi 4. Haftadan beri kullanıyorum. Vitamin, progesteron ve coraspin de kullanıyorum aman ilaçları ihmal etmeyin özellikle bu aylarda.bebeğin gelişimi için çok çok önemli
Ben Progestan, Magvital, ve aspirin kullanıyordum. Şimdi aspirin yerine Clexane verdi dr.
kızlar mrb. benimde ilk hamileliğim ve lekelenmelerim varinşallah bebeğime birşey olmaz
gittim canım ya bu gittiğim üçüncü doktor korkudan doktor doktor geziyorum artık. ilk gittiğim bi sorun yok dedi ilaç bile vermedi. ikinci gittiğim düşük riski dedi progesteron verdi. bu sefer gittiğimde bi sorun yok kese normal gözüküyo dedi kalp atışlarınıda duydum dün. ama işte ultrasonda bi hafta geriden gidiyo. insan endişelenmeden edemiyor
çok şükür canım. 7 hafta oldu işte dün. karından göremedi net olarak vajinal baktı canım sen kaçıncı haftadasın
kızlaar merhabaa :)
psikiyatrdan geldim ilk 3 ay hormonlar değişiyo hamileliğe alışmaya çalışıyo anne kaygı bozuklukları normal dedi çarpıntı normal dedi.bende yeni doğum yaptım ilk 3 ay sakinleştirici bile kullandım dedi.hiçbişeye gerek yok ilaç falanda vermiyorum seninle ilgili bi durum sıkıldığında dışarı çık bişeylerle uğraş sürekli dedi.bi problem yok yani.cidden psikolojikmiş kadın normal der demez düzeldi geçti ağrım sıkıntım çok şükür
yarın akşam 21.45te randevumuz var bebeğimizle tanışcaz inş kalp atışını görmüştüm ama net değildi bu sefer daha büyümüştür.ultrasonda crl 0.8 cm yazıyodu en son gittiğimde.tam 6+5 çıkmıştı o gün benimde sat geçeli 6+5 gün olmuştu uyumlu demişti doktor.bakalım neler değişmiş :)
Ben 24 nisanda gitmiştim. 6 hafta 2 günlük dedi. Şuan tahmin olarak 7+3 veya 7+ 4 olcak. Kalp atışlarını duymadık. 15 mayıs ta gidicem. İşte öyle canım.
Benimde 7+1 oldu bugün canım. Hemen heemen aynı haftalardayız.. Karından mı gözükmedi kalp atışları. Banada haftaya tekrar gel dedi işte.
6+ 2 de sadece kese göründü. 15.4 mm idi kese ölçüsü. Senin ne kadar ? bu arada benim SAT benim 7 mart tı.
kızlar sanırım aynı durumu paylaşıyoruz benımde daha önce 2 kez düşüm oldu hiç kalp atışı alamadık sonra genetik test yapıldı heterozigot cıktı yanı kan pıhtılaşması aspirin + clexane 0.4 iğne + folik asit kullanıyorum hergün cumartesi kalp atışları için gideceğiz inş. herşey yolundadır yalnız kızlar bu aspirin benım mıdemı cok yakıyor sızdede oluyormu sızce aspirin kullanmasam iğne yetersız mı kalır aspirin allah korusun mıde delinmesine mıde kanamasın abıle yol açabılıyormuş ne yapmalıyım kafam allak bullak dün içmedim ilk kez ama bugün korkuyorum içeceğim yada bır gün içsem bir gün içmesem olur mu kı
Kızlar nolur içinizi ferah tutun..
ara ara girip okuyorum mutlu haberleri alanlar , üzücü şeyler yaşayanlar var..
bende bir kere düşük yaşadım ama bu sefer hamileliğimi ilkmiş gibi hissediyorum. yine aynısı olursa diye düşünmemeye çalışıyorum..
olmayacak çünkü Allah'ın izniyle..
Kendinize dikkat edin ve keyfini çıkarın:)
canım allah korusun, allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin... tabi ki sevinçler de üzüntüler de paylaşılcak... hep mutlu haberler vermek dileğiyle...Ben çıkıyorum herkese musmutlu geceler.
Dönünce tekrar buraya gelicem ben sohbet edelim arkadaşlar artık hamilelik sürecinde bebeğime bişey olursa sesizce giderim bu topikten sizide üzmem..
benim de önceden düşüğüm olduğu için bana da coraspin verdi canım... Dr.una güven... bir de ultrasonda kan birikmiş dedi onun için de alttan kullanmak için jel verdi...kızlar o ilaçları doktor neye göre veriyor. Bana sadece folik asit verdi onu kullanıyorum.
Peki güzel anne adaylarııı. Banyo falan yaparken rutin kullandığınız sabunları mı kullanıyorsunuz yoksa özel duş jeli şampuan alan aldınız. dr u bir şey öneren var mı. Ayrıca kozmetik kullanımınız nasıl?nemlendirici makyaj malzemesi vs?? evet sohbet başlasın.çok takıldık kaldık bulantılara yeter içimiz çıktı=))
arkadaşlar ben de hayırlısıyla aralık annesi olacağım. daha önce 2009 mayıs anneleri topiğindenim yani 4 yaşında bir oğlum var. geçen yaz ağustos ayında 8 haftalık bir kaybım var. o yüzden biraz gerginim aslında. en başından beri yazdıklarınızı takip ediyorum ama bi türlü yazmaya başlayamadım. o gün bugünmüş demek ki :) mide bulantıları beni de zorluyor. ilk gebeliğimde de böyleydim. moral bozmak gibi olmasın ama doğuma girene kadar kustum :) inşallah bu sefer daha erken biter. yaş demişsiniz, galiba içinizde en yaşlı benim 39 yaşındayım. ben de progestan ve folik asit kullanıyorum. ayrıca mide bulantısı için omeprol ve preemesis kullanıyorum. böyle işte....
çilekkızılı ve freedom ı yakından takip ettim ve çok üzgünüm. Allah sabır versin ve en kısa zamanda muratlarına ermeyi nasip etsin. GEriye kalanlarımıza da sağlıklı huzurlu gebelikler, hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar diliyorum. hoşgeldim hoşgördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?