2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Doktorun haberi olmadan asla aksatma canım

canım mesaj sayım dolmadığı için mesajım gitmedi sana.. Progesteron mu kullandın sende canım. İlk gördüğümde o kadar cok korktum çok ağladım nerdeyse bayılıyodum. şimdi kalp atışlarını duyunca biraz daha rahatladım ama yinede doktorun düşük tehlikesi demesi insanı çok tedirgin ediyo.. inşallah hayırlısıyla geçer de bi ohh çekerim bnde :) peki ne kadar sürmüştü senin?

7. haftamdaydım kanamam yoktu ama öncesinde 1 hafta 10 gün kırmızı pembe akıntılarım olmuştu. benimki boş gebelikte .. bir akşam tuvallette bir parça düştüğünü hissettim nişan dedikleri şeymiş meğer. sonrasında zaten kalp atışı vs alınamamıştı kürtaj oldum canlılık belirtisi yoktu. aslında bebekte yokmuş boş gebelikmiş

Benimde lekelenmelerim oluyo malesef ama doktor kesen normal gözüküyo dedi kalp atışlarınıda duyduk ama yinede neden oluyo anlam veremedim inş Allahım bu bebeğine sağlık verir canım

kızlarrrr kızlarrrrrr endişelenmeyin sakın telaş yapmayın sadece kendinize ve bebeğinize olumlu mesajlar verin..ben bugun doktoram gıttım daha önce yazmıstım kanama,düşük tehlikesi, haftada gerilik filana filann endişelenmekkk içinnn oakdar sebebim vardiki Ama Rabbime binlerce kez şükürlerrr olsun herşey yolunaa girmişşş maşallah subanallahhh bebişim kocamann olmuş ultroson fotosundaa net gorunuyorum 22 mm olmus ,cok tatlıı yavrummm
sakın endişelenmeyinnn o hissediiyor herşeyiii dua edin bol boll kendinize cok iyi bakın tabi bebişlerinizede
Rabbim hepimizin yavrularını saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsinnn aminnnnnn

maşallah maşallah nazar değmez inşallah ne güzel yazmışsın içim bi ferahladı

Doktorun haberi olmadan asla aksatma canım

canım bende öyle yapacağım cumartesi gittiğimde soracağım

ayy kızlar naıslsınız bakalım...ne vr n eyok..benm akıntım çok çok var yaaa..beyaz krmesi..sanki adet olmuşum gbi geleo valla..bi an gelo bişe oldu sanıyom bakom
siz nasısızz

canım korkma ılk zamanlar bendede oldu

Listeyi düzenleyeniyorum şuan kusura bakmayın kızlar evde netim yok bi hafta kadar. Telden giriyorum şuan. Hoşgeldiniz yeni hamileler... Bende doktoruma gittim Pazartesi günü biz kalp atışları için gitmiştik ama sürpriz oldu ikinci kesede gözüktü haftaya Çarşamba belli olcak bir tanesinde bebişi gördük 44mm kalp atışlarını da gördük ama diğer kese de henüz gözükmedi 3 gün geriden geliyomş hayırlısı olsun ...

Hayırlı olsun canım desene ikiz geliyor

Yazıyı internetten buldum .Faydalanmak isteyenler için...

MÜSLÜMAN ANNE ADAYLARINA , 9 AY YAPILACAKLAR LİSTESİ !!!
• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir.
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-hergün salâvat getir.
10-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-insanlara yardım et.
13-mümin insanların yüzüne bak.
14-gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-namazını vaktinde kıl.
16-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
17-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.—

merhaba,

bende bugun ıtıbarı ıle 8+3 gunluk hamıleyım. cok sukur hersey normal gözüküyor. 6. haftada kalp atışlarını duyduk. 1 yıl kadar once ılk hamılelıgımde 9. haftada kalbı durdugu ıcın kurtaj olmak zorunda kalmıştım. haftasına gore gerıden gelıyordu. bu defa bır sorun olmayacak Allahın izniyle.
umarım herkesın hamılelıgı sorunsuz gecer :)

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
ben daha kalp atışını duyamadım benim kesede geriden geliyor bugün 6+1 daha kese inşallah sorun yaşamam

benım dr um gerıden gelmesı ıllakı sorun oldugu anlamına gelmez demıstı. gec yumurtlama olmus olabılır sureklı 1 hafta gerıden gelır demıstı ama benım zamanla 1 hafta olan fark daha da artmıstı kalp atışlarıda olması gerekene gore cok yavastı. ıcını ferah tut umarım hersey ıyı olur.

Merhabalar annisler :)) nasilsnz bugun :) benim gobek suan 5 aylik hamile gibi sistikce sismis mubarek :) istahimda fena yani doymak nedir bilmiyorum. Bu arada yarin dr randevum var kalp atislari icin hadi bakalimm :)

Hosbulduk cnm :) hayirli olsun ikinci kesen de :))

kızlar dr dan geliyorum. Allah'a şükürler olsun yolunda herşey.Dr a sordum nemlendirici önerdiği var mı diye. Kendine neyin iyi geleceğini düşünüyorsan onu sür dedi. Su içemiyorum ne yapacağım dedim. Ben içemediğim zaman serum taktırmıştım. Serum demek su demek ,olmadı takarız dedi=) Çok sakin ruhlu bir dr'um var.Bayılıyorum.3 hafta sonra gideceğim ama kalbni duymak isterim diyorsan istediğin zaman gel dedi. Yani 7. Haftadan sonra 3 hafta da bir çağıracakmış bir süre. Başka konuştuğumuz şeyler aklıma gelirse yazarım. Sizde yazın dr'la tecrübelerinizi kızlarrrr=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…