Doktorun haberi olmadan asla aksatma canım
merhabalar hanımlar ...bewn de hamileliğimi yeni ögrendim .tahmini dogum tarihi 29 aralık 2013...
Hayırlı olsun :) senenin son günlerine yetişcek bebişin :)
Ferah tutmaya çalışsakta insan endişeleniyo işte. Annelik duygusu hem güzel hem de zormuş gerçekten. Çok korkuyorum bende birşey olcak diye her an her dk aklımda. Ama dediğin gibi inşallah birşey olmaz. İlk düşüğün kaç haftada olmuştu kanaman cokmuydu cnm
7. haftamdaydım kanamam yoktu ama öncesinde 1 hafta 10 gün kırmızı pembe akıntılarım olmuştu. benimki boş gebelikte .. bir akşam tuvallette bir parça düştüğünü hissettim nişan dedikleri şeymiş meğer. sonrasında zaten kalp atışı vs alınamamıştı kürtaj oldum canlılık belirtisi yoktu. aslında bebekte yokmuş boş gebelikmiş
kızlarrrr kızlarrrrrr endişelenmeyin sakın telaş yapmayın sadece kendinize ve bebeğinize olumlu mesajlar verin..ben bugun doktoram gıttım daha önce yazmıstım kanama,düşük tehlikesi, haftada gerilik filana filann endişelenmekkk içinnn oakdar sebebim vardiki Ama Rabbime binlerce kez şükürlerrr olsun herşey yolunaa girmişşş maşallah subanallahhhbebişim kocamann olmuş ultroson fotosundaa net gorunuyorum 22 mm olmus ,cok tatlıı yavrummm
sakın endişelenmeyinnn o hissediiyor herşeyiii dua edin bol boll kendinize cok iyi bakın tabi bebişlerinizede
Rabbim hepimizin yavrularını saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsinnn aminnnnnn
Doktorun haberi olmadan asla aksatma canım
ayy kızlar naıslsınız bakalım...ne vr n eyok..benm akıntım çok çok var yaaa..beyaz krmesi..sanki adet olmuşum gbi geleo valla..bi an gelo bişe oldu sanıyom bakom
siz nasısızz
Listeyi düzenleyeniyorum şuan kusura bakmayın kızlar evde netim yok bi hafta kadar. Telden giriyorum şuan. Hoşgeldiniz yeni hamileler... Bende doktoruma gittim Pazartesi günü biz kalp atışları için gitmiştik ama sürpriz oldu ikinci kesede gözüktü haftaya Çarşamba belli olcak bir tanesinde bebişi gördük 44mm kalp atışlarını da gördük ama diğer kese de henüz gözükmedi 3 gün geriden geliyomş hayırlısı olsun ...
merhaba,
bende bugun ıtıbarı ıle 8+3 gunluk hamıleyım. cok sukur hersey normal gözüküyor. 6. haftada kalp atışlarını duyduk. 1 yıl kadar once ılk hamılelıgımde 9. haftada kalbı durdugu ıcın kurtaj olmak zorunda kalmıştım. haftasına gore gerıden gelıyordu. bu defa bır sorun olmayacak Allahın izniyle.
umarım herkesın hamılelıgı sorunsuz gecer :)
Listeyi düzenleyeniyorum şuan kusura bakmayın kızlar evde netim yok bi hafta kadar. Telden giriyorum şuan. Hoşgeldiniz yeni hamileler... Bende doktoruma gittim Pazartesi günü biz kalp atışları için gitmiştik ama sürpriz oldu ikinci kesede gözüktü haftaya Çarşamba belli olcak bir tanesinde bebişi gördük 44mm kalp atışlarını da gördük ama diğer kese de henüz gözükmedi 3 gün geriden geliyomş hayırlısı olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?