2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

oo ne güzel de ferahlattın içimiz...artık her şeyi kafaya takar olduk....

ayy 2. keseni yesinler senin ne güzel. bende 2iz olsun çok istedim ama ailede olmadığından 0 ihtimal.Çok sevindim canım. Allah birini sağına birini soluna almayı nasip etsin=)

geçmiş olsun canım.hakkın da hayırlısı inşallah
sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler.sabretik şükrettik.inşlallah mükafatınıda alacağız canım.aklına kötü şeyler getirme

gözün aydın canım.mutluluğun yazdıklarına yansımış gerçekten.çok şükür bu mutluluğu yaşatana

Son düzenleme:
merhaba kızlarr bende bugün bebeğimin kalp atışlarını duydumm. çok değişik ve güzel bir duyguydu. bu arada ben bulantılardan dolayı peynir ekmekten başka hemen hemen hiçbişey yiyemiyorum. doktora söylediğimde canının istemediği şeyleri yeme önemli olan 3. aydan snrası dedi. aranızda benim gibi olanlar varsa bişey yiyemiyorum diye üzülmeyin..

merhaba flup tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin , Ben 6 haftalıkken muayne oldum kese var ama bebegi henuz goremedik 2 hafta sonra cagırdı acaba ne olacak cok endıse ediyorum i

Aynen cnm bnde ayni. Durumdayim ben bide eksi yiyorum tatli hic bisey yiyemiyorum sinirlerim bozuluyo bide ben 8. Haftamizdayiz ama 3 kilo verdim 66 yla hamile kaldigimi ogrendim 4 haftalikti ama suan 63 kiloyum bebegime bisey olursa diye cok korkuyorum yemeye calisiyorum ama icim almiyo hic biseyi sinirlerim bozuluyo

merhaba flup tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin , Ben 6 haftalıkken muayne oldum kese var ama bebegi henuz goremedik 2 hafta sonra cagırdı acaba ne olacak cok endıse ediyorum i

hiç endişe etmene gerek yok bana bakmadan önce doktor aslında henüz erken göremesekte fazla takılma 7.8. haftada daha net görülür dedi bende bunu bilerek gitmiştim zaten.

kızlar merhaba hepinize..Allah hepimize bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder insallah..:)ben birde bişey soracaktım benım akıntım cok oluyo krem rengi sarı bazande bir iki damla acık kahverengi leke oluyo kafaya taktım sürekli tuvalete gidip duruyorum...doktorum progestan verdi olur öyle dedi ...sizdede oluyomu öyle?

gözün aydın :) bende daha dün duydum kalp atışları senin karından muayne ile duyuldumu canım.[/QUOTE]

evet canım karnımdan baktı ama bakmadan önce duymasakta endişelenme vajinadan daha rahat duyulur aslında dedi. ama ben zaten istemiyodum vajinadan bakmasını.

yok malesef 38+3 te preeklempsi ve çatı darlığı nedeniyle sezaryen oldu. oğlum da dönmemişti zaten. sen ne istersen iste kader ağlarını örüyor bir şekilde Allah gönlüne göre versin inşallah bi terslik çıkmaz da normal girersin :)

Son düzenleme:

Ben sıcaktan bulanmıyorum hatta üşüme var devamlı=) açlıktan olsa gerek. hemen hemen günlerimiz aynı Bende 65 ile hamile kaldım şimdi 62yim.3 kg verdim. Bir şey yememek önemli değilmiş Ben galeta çubuk kraker muz sade haşlanmış makarna ve yoğurt yiyorum genelde.Tatlısız çikolata nutellasız yapamayan ben,hamile olduğumu öğrendiğimden beri şekeri sadece meyveden alıyorum=)tatlı sıfır bende.Suyu bile mide kabul etmiyor.suyu bebek için değil kendimiz için içmeliymişiz çünkü bebek bizden istediği suyu zaten alıyormuş

Son düzenleme:
kızlar konumuzla hiçbir alakası yok ama gördüğüm herkese soruyorum memnun kaldığınız elektrik süpürgesi ve ütü modellerinizi yazabilir misiniz? bu hafta sonu almamız lazım

canım benim ilk hamileliğimde vardı aynen dediğin gibi progestan içiyordum bende çok şükür bişey olmadı.bu hamileliğimdede oluyor yine progestan içiyorum.rahat ol öyle panik yapma bide ağır işlerden uzak dur o baya etkiliyor leke daha çok geliyor yorulunca.ama korkma canım bişey olmaz inşallah

hiç sinirini bozma. dedim ya ben peynir ekmekten başka hiçbişey yiyemiyorum onu bile az yiyorum bütün gün bulantılı ve aç geziyorum. bazen ceviz belki meyve. bende çok üzülüyodum ama doktorum ne kafana takıyosun yeter onlar dedi güldü:) önemli olan 3.aydan sonrası o zamanada düzelir zaten dedi. tabi yine biz yemeye çalışalım ama çokta zorlanıp tiksinmememiz gerekiyormuş.

teşekkür ederim cnm ..:)evet gercekten yorulunca artıyo

Haslanmis. Makarna dedinde canm cekti :) sarimsakli yogurtla yiyim bari cnm :) ayynen bnde cikolayi cok seviyodum muhakkak yerdim hergun smdi bnde meyveden almaya calisiyorum hamur isini de cok severdim heleki keki. Ama yok smdi adi gecnce bile kotu oluyorum cnm Allahim minik meleklerimizii saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah Allahim aratmasin isteyen herkese yasatsin bu guzel duyguyu

şu pazartesi bir geleydi hayırlısıyla günler geçmek bilmiyor bebeğim benimle kalacakmı gidecekmi bu belirsizlik ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…