kızlarrrr kızlarrrrrr endişelenmeyin sakın telaş yapmayın sadece kendinize ve bebeğinize olumlu mesajlar verin..ben bugun doktoram gıttım daha önce yazmıstım kanama,düşük tehlikesi, haftada gerilik filana filann endişelenmekkk içinnn oakdar sebebim vardiki Ama Rabbime binlerce kez şükürlerrr olsun herşey yolunaa girmişşş maşallah subanallahhhbebişim kocamann olmuş ultroson fotosundaa net gorunuyorum 22 mm olmus ,cok tatlıı yavrummm
sakın endişelenmeyinnn o hissediiyor herşeyiii dua edin bol boll kendinize cok iyi bakın tabi bebişlerinizede
Rabbim hepimizin yavrularını saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsinnn aminnnnnn
Listeyi düzenleyeniyorum şuan kusura bakmayın kızlar evde netim yok bi hafta kadar. Telden giriyorum şuan. Hoşgeldiniz yeni hamileler... Bende doktoruma gittim Pazartesi günü biz kalp atışları için gitmiştik ama sürpriz oldu ikinci kesede gözüktü haftaya Çarşamba belli olcak bir tanesinde bebişi gördük 44mm kalp atışlarını da gördük ama diğer kese de henüz gözükmedi 3 gün geriden geliyomş hayırlısı olsun ...
geçmiş olsun canım.hakkın da hayırlısı inşallahKızlar bugün doktora gittim. Ama malesef kesem düzgün gelişmemiş ve bebeğimde gelişememiş.Kalp atışı yoktu.Zaten bebek de yok gibi bişeydi. Ve hemen kürtaja aldı beni.Şimdiye kadar kanama olması gerekirdi olmaması senin için zararlı dedi. Ve hemen yatış yaptı. Şimdi evdeyim kürtaj oldum ve artık aralık annesi değilim
Bundan lütfen etkilenmeyin hepinizin sağlıklı bebişleri olur inşallah. Uzun süredir birçok şeyi paylaştığımız için haber vermek istedim. Hilbar geldiğinde beni çıkarır listeden. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Hayırlısı böyleymiş.
sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler.sabretik şükrettik.inşlallah mükafatınıda alacağız canım.aklına kötü şeyler getirmeCanım inşallah bu bebeğini kucağına alırsın.
Çok karışık duygular o kadar endişeliyimki eşim karnımı öpüyor geri çekiyorum kendimi alışmasın die ya yoksa diye
5 sene bekledik tüp bebek tedavilere ragmen olmadı şimdi kendiliğinden geldi.
p.tesiyi bekliyorum ben 2. randevu için Allahım inşallah kursağımda bırakmaz sevincimi..
kızlarrrr kızlarrrrrr endişelenmeyin sakın telaş yapmayın sadece kendinize ve bebeğinize olumlu mesajlar verin..ben bugun doktoram gıttım daha önce yazmıstım kanama,düşük tehlikesi, haftada gerilik filana filann endişelenmekkk içinnn oakdar sebebim vardiki Ama Rabbime binlerce kez şükürlerrr olsun herşey yolunaa girmişşş maşallah subanallahhhbebişim kocamann olmuş ultroson fotosundaa net gorunuyorum 22 mm olmus ,cok tatlıı yavrummm
sakın endişelenmeyinnn o hissediiyor herşeyiii dua edin bol boll kendinize cok iyi bakın tabi bebişlerinizede
Rabbim hepimizin yavrularını saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsinnn aminnnnnn
merhaba kızlarr bende bugün bebeğimin kalp atışlarını duydumm. çok değişik ve güzel bir duyguydu. bu arada ben bulantılardan dolayı peynir ekmekten başka hemen hemen hiçbişey yiyemiyorum. doktora söylediğimde canının istemediği şeyleri yeme önemli olan 3. aydan snrası dedi. aranızda benim gibi olanlar varsa bişey yiyemiyorum diye üzülmeyin..[/QU
gözün aydın :) bende daha dün duydum kalp atışları senin karından muayne ile duyuldumu canım.
merhaba kızlarr bende bugün bebeğimin kalp atışlarını duydumm. çok değişik ve güzel bir duyguydu. bu arada ben bulantılardan dolayı peynir ekmekten başka hemen hemen hiçbişey yiyemiyorum. doktora söylediğimde canının istemediği şeyleri yeme önemli olan 3. aydan snrası dedi. aranızda benim gibi olanlar varsa bişey yiyemiyorum diye üzülmeyin..
merhaba flup tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin , Ben 6 haftalıkken muayne oldum kese var ama bebegi henuz goremedik 2 hafta sonra cagırdı acaba ne olacak cok endıse ediyorum i
canım allah korusun, allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin... tabi ki sevinçler de üzüntüler de paylaşılcak... hep mutlu haberler vermek dileğiyle...
benim de önceden düşüğüm olduğu için bana da coraspin verdi canım... Dr.una güven... bir de ultrasonda kan birikmiş dedi onun için de alttan kullanmak için jel verdi...
bu konuda dr.um hiç bişey demedi canım ben aynen saç ve vücut şampuanlarımı kullanıyorum
ama 3.dan itibaren karnımız gerilmeye başlicak ya, çatlaklar için ne kullanmak en doğrusu ne olcaktır acaba :26:
hoş geldin canımmm, sen de tüm yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz
ankakuşu ilk doğumun normal doğummuydu?
ben özele gidiyorum ama özeller son anda hep bi bahaneyle sezeryana alıyoinşallah allahın izniyle normal doğum yapmak nasibolur ben çok istiyorum
Aynen cnm bnde ayni. Durumdayim ben bide eksi yiyorum tatli hic bisey yiyemiyorum sinirlerim bozuluyo bide ben 8. Haftamizdayiz ama 3 kilo verdim 66 yla hamile kaldigimi ogrendim 4 haftalikti ama suan 63 kiloyum bebegime bisey olursa diye cok korkuyorum yemeye calisiyorum ama icim almiyo hic biseyisinirlerim bozuluyo
kızlar merhaba hepinize..Allah hepimize bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder insallah..:)ben birde bişey soracaktım benım akıntım cok oluyo krem rengi sarı bazande bir iki damla acık kahverengi leke oluyo kafaya taktım sürekli tuvalete gidip duruyorum...doktorum progestan verdi olur öyle dedi ...sizdede oluyomu öyle?
Aynen cnm bnde ayni. Durumdayim ben bide eksi yiyorum tatli hic bisey yiyemiyorum sinirlerim bozuluyo bide ben 8. Haftamizdayiz ama 3 kilo verdim 66 yla hamile kaldigimi ogrendim 4 haftalikti ama suan 63 kiloyum bebegime bisey olursa diye cok korkuyorum yemeye calisiyorum ama icim almiyo hic biseyisinirlerim bozuluyo
kızlar konumuzla hiçbir alakası yok ama gördüğüm herkese soruyorummemnun kaldığınız elektrik süpürgesi ve ütü modellerinizi yazabilir misiniz? bu hafta sonu almamız lazım
canım benim ilk hamileliğimde vardı aynen dediğin gibi progestan içiyordum bende çok şükür bişey olmadı.bu hamileliğimdede oluyor yine progestan içiyorum.rahat ol öyle panik yapma bide ağır işlerden uzak dur o baya etkiliyor leke daha çok geliyor yorulunca.ama korkma canım bişey olmaz inşallah
Ben sıcaktan bulanmıyorum hatta üşüme var devamlı=) açlıktan olsa gerek. hemen hemen günlerimiz aynı Bende 65 ile hamile kaldım şimdi 62yim.3 kg verdim. Bir şey yememek önemli değilmiş Ben galeta çubuk kraker muz sade haşlanmış makarna ve yoğurt yiyorum genelde.Tatlısız çikolata nutellasız yapamayan ben,hamile olduğumu öğrendiğimden beri şekeri sadece meyveden alıyorum=)tatlı sıfır bende.Suyu bile mide kabul etmiyor.suyu bebek için değil kendimiz için içmeliymişiz çünkü bebek bizden istediği suyu zaten alıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?