- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
kızlar konumuzla hiçbir alakası yok ama gördüğüm herkese soruyorummemnun kaldığınız elektrik süpürgesi ve ütü modellerinizi yazabilir misiniz? bu hafta sonu almamız lazım
Haslanmis. Makarna dedinde canm cekti :) sarimsakli yogurtla yiyim bari cnm :) ayynen bnde cikolayi cok seviyodum muhakkak yerdim hergun smdi bnde meyveden almaya calisiyorum hamur isini de cok severdim heleki keki. Ama yok smdi adi gecnce bile kotu oluyorumcnm Allahim minik meleklerimizii saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah Allahim aratmasin isteyen herkese yasatsin bu guzel duyguyu
şu pazartesi bir geleydi hayırlısıyla günler geçmek bilmiyor bebeğim benimle kalacakmı gidecekmi bu belirsizlik ne zor
aaa bak ben ikisinden dne çok memnunum ikiside philiphs. elektrik süpürgemin modeli fc8734.annemde LG VC4920NHTQR var. o da harika.benimkinden daha pahalı ama. ütüm kazansız,geçen sene aldım, markasına baktım bulamadım etrafında=(
ikisindede philips en iyisi bence.
anam kız seninle burda da karşılaştıkhaziran gelinlerinde sohbet ediyorduk ama sen ekimde evlenecektin değil mi? sarıgazi-yenidoğan falan hatırlamışsındır
günaydın canım..
öncelikle hamileliğin hayırlı olsun canım saglıkla alırsın inşalah bebeğini kucagına.. benim oglumda 24 aylık canım evet ilk hamilelik gibi olmuyor ama Rabbim bir sekilde kolaylıgını da veriyor. bende calısıyordum ama bıraktım hamilelikle birlikte cunku ailem sehirdısında yalnızım ve acıkcası oglumla birebir kendim ilgileneyim 2. bebeğe kadar diye düşündüm. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..
Kızlar merhaba.
geceleri hiç uyuyamıyorum.
bugün saabah 4 te kalktım. Ve bölük pörçük 7.30 a kadar uyudum.
1 haftadır uyku yok. sizde de oluyor mu ?:26:
şu pazartesi bir geleydi hayırlısıyla günler geçmek bilmiyor bebeğim benimle kalacakmı gidecekmi bu belirsizlik ne zor
gözün aydın :) bende daha dün duydum kalp atışları senin karından muayne ile duyuldumu canım.
efet anaaaaaaaaaaa kader bağlamış canım bizi
hayırlı olsun canım böle kazalar daha datlu olur
uykumu oda ney sabaha kadar film izliom
kalcak canım allahın izniyle
Güzel haberlerle gel bize inşallah. kendini sıkmadan rahatça beklemeye çalışşş.bak burda hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.
kızlar konumuzla hiçbir alakası yok ama gördüğüm herkese soruyorummemnun kaldığınız elektrik süpürgesi ve ütü modellerinizi yazabilir misiniz? bu hafta sonu almamız lazım
inşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin
Kotu dusunme annesi hayirlisiyla insallah minigin senle olcak :) benide ilk haftamda saglik ocagindaki ebe oyle bi korkuttuki gulerek girdim aglayarak ciktim cok sukur minigimizin kalp atislarini duyduk gecen hafta uzulme nolur insallah bebisin simsiki tutunmustur annecigine :)
neyin varki canım ?
kalp atışı duyamadıkda canım dr. yüzde 50 50 diyor hazırlıklı ol yinede dedi.6 haftalıktı bebek ama burda okuyorum duymayanlar var 7. 8. haftada duyanlar var.o beni biraz rahatlatıyor
Kızlar bugün doktora gittim. Ama malesef kesem düzgün gelişmemiş ve bebeğimde gelişememiş.Kalp atışı yoktu.Zaten bebek de yok gibi bişeydi. Ve hemen kürtaja aldı beni.Şimdiye kadar kanama olması gerekirdi olmaması senin için zararlı dedi. Ve hemen yatış yaptı. Şimdi evdeyim kürtaj oldum ve artık aralık annesi değilim
Bundan lütfen etkilenmeyin hepinizin sağlıklı bebişleri olur inşallah. Uzun süredir birçok şeyi paylaştığımız için haber vermek istedim. Hilbar geldiğinde beni çıkarır listeden. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Hayırlısı böyleymiş.
esterya canım beni hatırladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?