2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar konumuzla hiçbir alakası yok ama gördüğüm herkese soruyorum memnun kaldığınız elektrik süpürgesi ve ütü modellerinizi yazabilir misiniz? bu hafta sonu almamız lazım

aaa bak ben ikisinden dne çok memnunum ikiside philiphs. elektrik süpürgemin modeli fc8734.annemde LG VC4920NHTQR var. o da harika.benimkinden daha pahalı ama. ütüm kazansız,geçen sene aldım, markasına baktım bulamadım etrafında=(

amin canım amin.yağlamadan yoğurtla ye=)keşke benimde canım bir şeyler çekse=( o günleri de göreceğiz inşALLAH

şu pazartesi bir geleydi hayırlısıyla günler geçmek bilmiyor bebeğim benimle kalacakmı gidecekmi bu belirsizlik ne zor

Güzel haberlerle gel bize inşallah. kendini sıkmadan rahatça beklemeye çalışşş.bak burda hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.

ikisindede philips en iyisi bence.

sağolun kızlar, papatya söylediğin modellere baktım not ettim hafta sonu da bakıp karar vereceğim artık. anneler günü yaklaştığı için indirim oluyor bayağı:)

anam kız seninle burda da karşılaştık haziran gelinlerinde sohbet ediyorduk ama sen ekimde evlenecektin değil mi? sarıgazi-yenidoğan falan hatırlamışsındır

efet anaaaaaaaaaaa kader bağlamış canım bizi

hayırlı olsun canım böle kazalar daha datlu olur

Kızlar merhaba.

geceleri hiç uyuyamıyorum.

bugün saabah 4 te kalktım. Ve bölük pörçük 7.30 a kadar uyudum.

1 haftadır uyku yok. sizde de oluyor mu ?:26:

uykumu oda ney sabaha kadar film izliom

şu pazartesi bir geleydi hayırlısıyla günler geçmek bilmiyor bebeğim benimle kalacakmı gidecekmi bu belirsizlik ne zor

kalcak canım allahın izniyle

gözün aydın :) bende daha dün duydum kalp atışları senin karından muayne ile duyuldumu canım.

evet canım karnımdan baktı ama bakmadan önce duymasakta endişelenme vajinadan daha rahat duyulur aslında dedi. ama ben zaten istemiyodum vajinadan bakmasını.[/QUOTE]

Evet canım karından benimde duyuulmadı vajinal muayne ile duyuldu :) bende istemiyodum ama lekelenmem olduğu için endişelenince hiçbişeye itiraz edemedim bile :)

Kotu dusunme annesi hayirlisiyla insallah minigin senle olcak :) benide ilk haftamda saglik ocagindaki ebe oyle bi korkuttuki gulerek girdim aglayarak ciktim cok sukur minigimizin kalp atislarini duyduk gecen hafta uzulme nolur insallah bebisin simsiki tutunmustur annecigine :)

canım dr. dediya yüzde 50 50 insan korkuyor işte elimde değilki.görecek günü varsa rabbim onu bize bağışlasın yoksa napalım hayırlısı olsun artık
gözün aydın seninde canım kalp atışlarını duymuşsunuz darısı bize olsun

hilbaar beni de ekler misin oraya pleasee=) yaş 28 sat 13.mart. doğum inş 18.aralık.ilk bebiş olacak allahın izniyle

kalp atışı duyamadıkda canım dr. yüzde 50 50 diyor hazırlıklı ol yinede dedi.6 haftalıktı bebek ama burda okuyorum duymayanlar var 7. 8. haftada duyanlar var.o beni biraz rahatlatıyor

kesinlikle canım 6 haftada duyulmamıştı benimde. dün 7 haftalıkken gittim yine duyulmadı benimde karından çok korktum ama vajinal muayne ile duyuldu.

esterya canım beni hatırladınmı

Canım senle daha önceden tanışıyor gibiyim

Kızlarr nasılsınızz Giremiyorum düzenli kızımdan dolayıı..Onunla ilgilen ev işi derkenn Herkes iyidir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…