2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlarr bu sabah uyandığımdan beri karnım ağrıyor. Hiç ağrımamıştı. Normal mi bu?

canım çok üzüldüm Allahtan umudunu kesme tekrar olur inşallah

Geçmiş olsun canım.Hiç üzülme Allah sağlıklı ve ömürlüsünü nasip etsin tekrardan.anlamadan geçecek bu günler.

Canim cok uzuldum cok gecmis olsun en kisa zamanda ALLahim insallah saglikli bebis nasip eder canim

Kizlar galiba bulantim basladi ama sadece gece oluyor 4 gecedir uyaniyorum mide bulantisiyla ekmk iyi geliyor anlamadim ama neden sadece gece oluyor

ahhh canım yaaa çokkk üzüldümmm çokk hemde amaa kısmet böyleymiş. Allah hayırlısını versin diye boşuna dua etmiyoruz öyle düşün herşeyin hayırlısı. sıkma canını anne olmak için önünde çokk uzun senelerin var.

Canım benim geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin. Herşey bir imtihan. Bende daha bebişi görmedim. 15 mayıs ta bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
kızlar konumuzla hiçbir alakası yok ama gördüğüm herkese soruyorum memnun kaldığınız elektrik süpürgesi ve ütü modellerinizi yazabilir misiniz? bu hafta sonu almamız lazım

benim ütüm braun çok memnunum bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar bana. ya tefal veya braunu öneririm zaten. Elektrik süpürgeside phlips marathon biraz pahalı ama harika bir süpürge

çok geçmiş olsun. Bu durumda sanırım ne desek boş. Öncelikle Rabbim sana sağlık ve güç versin. İnşallah bu duyguyu en kısa sürede gene yaşarsın ve bebeğini Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın. Çok geçmiş olsun.

Kızlar benimde kasıklarımda ağrı var. Adet olcakmışım gibi. Gaz sancısı gibi. Bu hafta adet dönemim ondan olabilirmi acaba? bide 2 gündür çok silik şekilde elli belirsiz kan geldi. İnşallah bir aksilik olmaz. Doktordan en erken salıya randevu alabildim

canım cok geçmiş olsunn Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..İnşallah en kısa zmanda tekrar hamile kalır bu sefer bebeğini kucagını alırsın..aminnnn

canım çok geçmiş olsun...canını sıkmamaya çalış..rabbim sabır versin....aralık annesi olamasanda mart nisan annesi olursun inşallah..

Son düzenleme:

Canım çok büyük geçmiş olsun. Bir çok kişi maalesef bu acıyı yaşıyor ben de yaşadım. Annem demişti ki Rabbim seni daha iyisi, hayırlısı ile sevindirecek üzülme. Aynı şeyi o zamanda bende düşünmeye çalıştım ama olmamıştı. Şimdi şükürler olsun yine bebeğimi bekliyorum. Rabbim sabır versin. Ve sağlıklı evlatlarla sevindirsin inşallah.

Kızlarr bu sabah uyandığımdan beri karnım ağrıyor. Hiç ağrımamıştı. Normal mi bu?

olabılır canım ağrında olacak belınde kalcanda ağrıyacak bunlar cok normal korkma ayaklarını sıcak tut muhakkak yataktan kalınca belın soğuyana kadar yelek hırka gıy

canım korkma adet dönemi yaklaştığındada olabılır normaldede olabılır benımde oldu hatta hala geceleri karnım ağrır

çok teşekkürler canım benim sağolasın

Canım benim. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin böyle dua ediyorduk hep. senin sağlığın iyi ya yine hamile kalırsın.üzülme demek boş,ne desek boş biliyorum ama isyan etme sakn. Birini veren Allah diğerinide verecek sana inşallah.

Canım kac haftalikti senin bebegin .5+5 günlük hamileyim ama hiçbir degisiklik olmadi bende normall mi. Acaba ben yeni ogrendim daha

ben 8. hafta içindeyim canım. senin henüz bir şeyler hissetmemen normal. ben 5 haftalıkken sadece gaz sıkıntısı yaşıyordum. Bünyeden bünyeye değişir belki hiç bulantın olmaz. Bak 10.haftasına gelen hamişlerimiz var ve hiç bulantıları yok.inşallah sende onlar kadar şanslı olursun

çok geçmiş olsun canım rabbim sabırlar versin sana hayırlısıyla yeni bebişin olur inş benimde ilk bebişim 7. haftada düşmüştü rabbim yine verdi sanada en güzelini verir inş..

arkadaslar sizlere bi sorum olacak. ben hergün neredeyse 3-4 litre su icmeme ragmen hemeroid sorunum var yani kasintim ne yapabilirim ? bi fikri olan var mi hepinize simdiden tsk.

çok üzgünüm. böyle bir şey karşısında ne denebilir bilmiyorum. Allahım bir daha yaşatmasın. İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…