merhaba herkese nasılsınız...
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım , daha grup kurulmamıştır diye düşünürken baktımki siz baya yol almışsınız...nasipse bende aralık sonunda 2.minnakımı alıcam kucağıma ,gerçi henüz bugün kan verdik ,umarım pozitif cıkarda bu güzel süreci berarber geçiririz:))
ben 8. hafta içindeyim canım. senin henüz bir şeyler hissetmemen normal. ben 5 haftalıkken sadece gaz sıkıntısı yaşıyordum. Bünyeden bünyeye değişir belki hiç bulantın olmaz. Bak 10.haftasına gelen hamişlerimiz var ve hiç bulantıları yok.inşallah sende onlar kadar şanslı olursun
Malesef bebegim gelismemis ve kalp atisida yok.dün aksam acile geldim.ilac verdiler kanamam baslasinda kendiliginden düssün diye aksam.ama bu saat oldu bisey yok.yavrum öyle simsiki tutunmuski düsmüyo.artik aralik annesi degilim hilbar silersin beni.rabbim kimseye yasatmasin bu duyguyu.saglikla kucaginiza alin bebeklerinizi ins.
günaydın kızlar yarın doktora gıdıyoruz ınş. kalp atışlarını alırız cok korkuyorum
ayyy hilbar canım benım cok sevindim bakalım bızımde kontrol yarın ınş. kalp atışlarını görürüzarayı açama gelsin su netın
canım benım ütüm tefal kazanlı cok memnunum bende bır arkadaşımda gördüm bırkez kullandım bayıldım jılet gibi yapıyor elektiriklı süpürgemde rowenta sessız çalışanı ondanda cok memnunum
Skyangel35 canım benım ınan okurken o kadar kötü oldum kı anlatamam senın güzel haberleri beklerken bu benı cok üzdü sen cok ıyı anlıyorum ipek1982 dediği gibi bende iki düşük yaşadım cok üzüldüm ağladım adeta yıkıldım sankı canımdan can aldılar ama rabbım demekkı nasıp etmedı hayırlısı değildi dedim bak şimdi yıne hamileyım hemde 3 gebelığim zaten ılk bebeğim olacak korkudan hastaneye bıle gıdemıyorum acaba kalbı atacakmı atmıyacakmı günlerdir eşimle stres içindeyız ama mecbur kaçış yok yarın sabahta benı kontrolum var rabbım ınş. nasip eyler neylerse güzel eyler ınan bak tekrar hamiş kaldım sende kalacaksın inan
Malesef bebegim gelismemis ve kalp atisida yok.dün aksam acile geldim.ilac verdiler kanamam baslasinda kendiliginden düssün diye aksam.ama bu saat oldu bisey yok.yavrum öyle simsiki tutunmuski düsmüyo.artik aralik annesi degilim hilbar silersin beni.rabbim kimseye yasatmasin bu duyguyu.saglikla kucaginiza alin bebeklerinizi ins.
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım , daha grup kurulmamıştır diye düşünürken baktımki siz baya yol almışsınız...nasipse bende aralık sonunda 2.minnakımı alıcam kucağıma ,gerçi henüz bugün kan verdik ,umarım pozitif cıkarda bu güzel süreci berarber geçiririz:))
kızlar otomatik beni kendi sayfama atıyor acaba linkte bir sıkıntı mı var? Link açmadı bir türlü
Kizlar kürtajim oldu.artik yok oldu bebisim.cok kanamam olmus halada var bugecede hastanedeyim.hepinizi cok özleyecegm burasi benim ailem gibiydi.ben rabbime sigindim biliyorumki o ne eylerse güzel eyler vardir bir bildigi Allaha emanet olun.saglikla ve bebislerinizle kalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?