2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
skyangel35 çok üzüldüm canım.. söylemesi cok kolay biliyorum ama cok üzülme canım Rabbim en kısa zamanda kucagını dolduracak inanıyorum. Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallah..

merhaba herkese nasılsınız...

Merhaba canim gece bulantilarim basladi uyandiriyor ama sadece geceleri oluyor nedense 1hafta once kirmizi lekem oldu cok az progestana baslatti doktorum 5er gun arayla ignem var ama cok şükür sadece bir sefer geldi kahverengiye dondu 2, 3gundur de sari lekelenmm var ben de boyle durumlar sen nasilsin

benimde mide bulantılarım geceleri oluyor gece uykularım bölündüğü için bütün gün uykulu dolaşıyorum....

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım , daha grup kurulmamıştır diye düşünürken baktımki siz baya yol almışsınız...nasipse bende aralık sonunda 2.minnakımı alıcam kucağıma ,gerçi henüz bugün kan verdik ,umarım pozitif cıkarda bu güzel süreci berarber geçiririz:))

Selam bayanlar ; Bende aranıza yeni katılan aralık annesiyim inş :) ilk hamileliğim:) şuan 8. hafta içindeyim. en son 3 hafta önce kontrole gitmiştim.doktrum bayağı tahlil verdi onlarıda yaptırıp tekrar gitmem gerek. gitsem kalp atışlarını duyarım kesn merak etmiyor değilm aslında kndimi zor tutuyrm ....buarda inanılmz mide bulantısı yaşadım çok şükür 4-5 gündür iiyim ve kilo vermiş durumdayım :)

Hayırlı ugurlı olsun canım dogum tarıhımız aynı gozuyor ,,,

evet canım bulantım inşallah olmaz.ben daha doktor kontrolü de yaptırmadım.çarşambaya randevu aldım bakalım.

Allah sabrını versın canım daha once benımde bebegım 2 aylıkken karnımda olmustu bende cok uzuldum kurtaj oldum ama hayat devam edıyor insallah yeniden olur bebisin hayırlısı olsun

kızlar otomatik beni kendi sayfama atıyor acaba linkte bir sıkıntı mı var? Link açmadı bir türlü

Son düzenleme:

canım ben de tefal kazanlı alacağım zahmet olmazsa modelini de yazabilir misin ya, alıp da pişman olmak istemiyorum

canım çok üzüldüm gerçekten inan zor durum ama emin ol ki çok çok daha iyisi olacak, kendine dikkat et

kızlar bu arada ben doktorumun söylediğine göre şu an 7+5 teyim ve hala bulantım falan yok bundan sonra da olmaz değil mi?

Cnm Allah insallah bi daha hamileligi ve mutlu sonu nasib eder sana.. Cok gecmis olsn rabbim bi daha yasatmasn cok uzuldum

Kizlar kürtajim oldu.artik yok oldu bebisim.cok kanamam olmus halada var bugecede hastanedeyim.hepinizi cok özleyecegm burasi benim ailem gibiydi.ben rabbime sigindim biliyorumki o ne eylerse güzel eyler vardir bir bildigi Allaha emanet olun.saglikla ve bebislerinizle kalin.

Hosgeldin cnm :) bnmde 2. Evladm insallah:) sat kacti snin??

çok şükür rabbime bebeğimin kalp atışlarını gördüm :) cihaz uygun olmadığı için duyamadım ama doktor sorun olmadığını söyledi çok mutlu oldum maşallah kuzum iyi rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah

Skyangel35 canım geçmiş olsun rabbim inşallah kucağını boş bırakmaz sabrını koru çok yıpratma kendini

allah şifa versin sende allaha emanet ol inşallah rabbim tez zamanda yine güldürür yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…