inşallah sorun olmaz ilk bebeğim olacak inşallah ve nette bununla ilgili ne okumuşsam beni iyice korkuttu genelde kürtajla sonuçlanmış
Kizlar kürtajim oldu.artik yok oldu bebisim.cok kanamam olmus halada var bugecede hastanedeyim.hepinizi cok özleyecegm burasi benim ailem gibiydi.ben rabbime sigindim biliyorumki o ne eylerse güzel eyler vardir bir bildigi Allaha emanet olun.saglikla ve bebislerinizle kalin.
bende nette cok sey okuyup kafamı cok karıstırmıstım. ama herkesın aynı sekılde olmuyor bu sekılde olup devam eden hatta olması gereken gunun onune gecen orneklerde var. kaç gun gerıden gelıyor. aradakı fark kontrollerde aynı mı hep?ben her hafta kontrole gıdıyordum takıp edebılmek ıcın farkı. dr un ıkıncı en fazla 3. kontrolden sonra durumu sana net olarak soyler zaten.
Kizlar kürtajim oldu.artik yok oldu bebisim.cok kanamam olmus halada var bugecede hastanedeyim.hepinizi cok özleyecegm burasi benim ailem gibiydi.ben rabbime sigindim biliyorumki o ne eylerse güzel eyler vardir bir bildigi Allaha emanet olun.saglikla ve bebislerinizle kalin.
8-9 gün geride bu gün gittim doktora çok şükür kalp atışı var sordum sorun olmaz geride gelmesi dedi geç döllenme olmuş dedi sorun yok dedi içim rahatladı
gözün aydın :) sevindim
arkadaşlar bende aralık 2013 annesi olacam inşallah :) 27 yaşındayım ilk bebeğim sad 16 mart beni de eklerseniz sevinirim
Hilbarcim beni de eklermisin 24 yasindayim ilk bebeğim sat 5 mart tahmini dogum tarihi 18 aralik ( doktorum soyledi bugün)
Canım senle daha önceden tanışıyor gibiyim
kızlar gögüslerim çok acıyor dayanamıyorum.nasıl geçer
Kızlar ya benim göğüslerim çok ağrıyor ağrısına dayanamıyorum yaa iç çamasarı bile giyemiyorum bazen iyi gelen bir şey varmı napabilirim biliyor musunuz kantron yağı iyi geliyor diyorlar ama çok güvenemedim
Hilbarcim beni de eklermisin 24 yasindayim ilk bebeğim sat 5 mart tahmini dogum tarihi 18 aralik ( doktorum soyledi bugün)
Benim sat'ım 13 mart ama doğu tarihlerimiz Allah nasip ederse aynı=) hayırlı olsun sana da canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?