2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
inşallah sorun olmaz ilk bebeğim olacak inşallah ve nette bununla ilgili ne okumuşsam beni iyice korkuttu genelde kürtajla sonuçlanmış

bende nette cok sey okuyup kafamı cok karıstırmıstım. ama herkesın aynı sekılde olmuyor bu sekılde olup devam eden hatta olması gereken gunun onune gecen orneklerde var. kaç gun gerıden gelıyor. aradakı fark kontrollerde aynı mı hep?ben her hafta kontrole gıdıyordum takıp edebılmek ıcın farkı. dr un ıkıncı en fazla 3. kontrolden sonra durumu sana net olarak soyler zaten.

çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce şifa versin . Bundan sonra inşallah kucağın boş kalmaz ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

8-9 gün geride bu gün gittim doktora çok şükür kalp atışı var sordum sorun olmaz geride gelmesi dedi geç döllenme olmuş dedi sorun yok dedi içim rahatladı

Rabbim en kısa zamanda gönlünün muradını verir inş canım çok zor ben de yaşadım ama emin ol vardır bir hayır üzme kendini ...

ayyy canım çok üzüldüm yaaa. ALLah sabır versin... Çok üzüldüğünü biliyorum bunu yaşamak hiç kolay değil... ama ilerde bak tekrar olduğunda daha iyi anlayacaksın... Nasibi yokmuş.. Rabbim herzaman senin için en iyisini takdir eder... BU bebekte belki bu yüzden böyle oldu.. Kendine iyi bak. Rabbiim inşllah en kısa zamanda tekrardan nasip eder

Kıyamam sana. Sen sağlıklı ol.Önemli olan şimdi sensin. Bunda sonra biz inşallah doğuma kadar burda olacağız.Eğer sen bu dönem içinde tekrar hamile kalırsan,burada güzel haberlerini bekliyoruz. Allah sabır versin tatlım.

Canım senle daha önceden tanışıyor gibiyim

evet canım yıllar öncesinden tanışıyoruz
sen yeni hamileydin ben tedavi oluyordum.sana aşılama ile ilgili sorular sorardım özelden hatırlarsın belki.hamile olmana çok sevindin rabbim tamamına erdirsin inşallah cümlemizinkini

skyangel35 canım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin

Kızlar ya benim göğüslerim çok ağrıyor ağrısına dayanamıyorum yaa iç çamasarı bile giyemiyorum bazen iyi gelen bir şey varmı napabilirim biliyor musunuz kantron yağı iyi geliyor diyorlar ama çok güvenemedim

kızlar gögüslerim çok acıyor dayanamıyorum.nasıl geçer

ben internetten biraz araştırdım göğüsleri rahatlatıcı dar olmayan sütyen takmak iyi geliyormuş. Benimde çok dolgunlaştı ilk günlerdeki gibi değilsede hassasiyet ve hafif ağrı var uçları özellikle. geceleri çıkartıyorum sütyeni rahat ediyorum.

Hilbarcim beni de eklermisin 24 yasindayim ilk bebeğim sat 5 mart tahmini dogum tarihi 18 aralik ( doktorum soyledi bugün)

Aynıymışız :) Benimde sat 5 mart tahmini doğum tarihim 8 aralık 25 yaşındayım 2. Bebeğim olucak inşallah

Son düzenleme:
Skyangel seni denk geldikçe okuyordum başına gelenlere çok üzüldüm. Unutmaki sağlıklı bir bebek olsa mutlaka tutunurdu. allahım daha sağlıklı bebekler nasip etsin sana. Bu acıyı unuttursun.

Benim sat'ım 13 mart ama doğu tarihlerimiz Allah nasip ederse aynı=) hayırlı olsun sana da canım.

Canim benimki gec döllenme ondan :) dün doktora gittim bebegim 11mm olmus bize kocaman geldi. Hatta doktorumuz göbek kordonu nun geliş yönünden cinsiyetine kiz olabilir dedi ssağdan geliyormus. Bizim için cinsiyet hiç önemli değil Rabbim sağlıklı sıhhatli doğması ni nasip etsin inşallah cumlemizin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…