benım dr um gerıden gelmesı ıllakı sorun oldugu anlamına gelmez demıstı. gec yumurtlama olmus olabılır sureklı 1 hafta gerıden gelır demıstı ama benım zamanla 1 hafta olan fark daha da artmıstı kalp atışlarıda olması gerekene gore cok yavastı. ıcını ferah tut umarım hersey ıyı olur.
iyi geceler aralık anneleri nasılsınız bakalım :)
Benim gibi bulantın tutup uyuyamadın mı)bende artık her gün baş ağrısı oluyor.ilaç almazsam geçmiyo ne yapacağım bilmem üzülüyorum (.
Beni bulantı deilde tatlım şişkinlik öldürecek ya kilom aynı ama artık pantolonlarıma giremiyorum niye anlamadım ya tartı bozuldu ya benim gözlerim bozuldu :)
Basenlerim yoktu ama 2-3 gündür var göbeğim yoktu oda var :)
eşim sürekli sen şişmeye başladın deyip deyip duruyo
Bende 5.haftada öyleydim gazman gibi olmuştum:)eşim aaaa göbeğin ne kadar çabuk çıktı diyordu6.haftada gaz olayım bitti.seninde bitecek inşallah tatlım.
İnşallah tatlım yaa dayanamıyorum bazen birde sol tarafıma ağrı giriyo bu normalmi peki çok şiddetli olmuyor ama kasıktan yukarı doğru ağrı oluyor
Ultrasonunda Dr birşey görmediyse normaldir canıms.ben bugün ki muayenedem de de dedim Dr uma,sol kasığımda hastalancakmışım gibi sancı var diye,kese yerleşiyo annem dedibenim yukarı değilde bölgesel.bu ufak kramplar doğuma kadar bizi bırakmaz. Bırakmasında Boşver ) ayrıca bu KOCALAR karnımızın şişmesine bizden daha hevesli gibi di misi )
ben sağlıkla sıhatle çocuğumu kucağıma alayımda razıyım ağrılara şikinliklere :)
Ama allahtan benim eşim kilolu halime alışkın benimle tanıştığında 75 kiloydum evlendiğmde 56 şimdi 58 kiloyum :)
Diyor zaten inanmıyorum aşık olduğum haldesin çok iyi çok iyi böle devam et bende dayanamadım sende zayıfla o zaman bende seni tanıdığım halde göreyim dedim birascık gıcık oldu bana :)
Olmazlar gıcık olmazlar severler onlar bizi) hadi sende karnını ovustura ovustura yat Allah rahatlık versin herkese.ilaç almadım inş kalkınca başım geçmiş olur.
Malesef bebegim gelismemis ve kalp atisida yok.dün aksam acile geldim.ilac verdiler kanamam baslasinda kendiliginden düssün diye aksam.ama bu saat oldu bisey yok.yavrum öyle simsiki tutunmuski düsmüyo.artik aralik annesi degilim hilbar silersin beni.rabbim kimseye yasatmasin bu duyguyu.saglikla kucaginiza alin bebeklerinizi ins.
Malesef bebegim gelismemis ve kalp atisida yok.dün aksam acile geldim.ilac verdiler kanamam baslasinda kendiliginden düssün diye aksam.ama bu saat oldu bisey yok.yavrum öyle simsiki tutunmuski düsmüyo.artik aralik annesi degilim hilbar silersin beni.rabbim kimseye yasatmasin bu duyguyu.saglikla kucaginiza alin bebeklerinizi ins.
Hepinizden Allah razi olsun kizlar.rabbim size yasatmasin.hala hastaneyim kürtaji bekliyorum.
Listeyi düzenleyeniyorum şuan kusura bakmayın kızlar evde netim yok bi hafta kadar. Telden giriyorum şuan. Hoşgeldiniz yeni hamileler... Bende doktoruma gittim Pazartesi günü biz kalp atışları için gitmiştik ama sürpriz oldu ikinci kesede gözüktü haftaya Çarşamba belli olcak bir tanesinde bebişi gördük 44mm kalp atışlarını da gördük ama diğer kese de henüz gözükmedi 3 gün geriden geliyomş hayırlısı olsun ...
sağolun kızlar, papatya söylediğin modellere baktım not ettim hafta sonu da bakıp karar vereceğim artık. anneler günü yaklaştığı için indirim oluyor bayağı:)
Canım benim. Ben de bu hamileliğim öncesi iki kayıp yaşadım. İlki 8 haftalıkken ikincisi de 11 haftalıkken. Seni çok çok iyi anlıyorum. Hayat öyle ki ne zaman ne yaşayacağımızı hiçbirimiz bilemiyoruz. İnşallah en kısa zamanda toparlanır, yepyeni bir sayfa açarak yepyeni ümitlerle dolu bir hamilelik yaşarsın. Sorunsuz ve sağlıkla mutlulukla dolu olur yeni açacağın sayfan. Bunu bütün kalbimle diliyorum. Ama en önemlisi umudunu kaybetmemek. Hayat bizim ve bazı şeyler bizim çok dışımızda işliyor.
Benim gibi bulantın tutup uyuyamadın mı)bende artık her gün baş ağrısı oluyor.ilaç almazsam geçmiyo ne yapacağım bilmem üzülüyorum (.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?