2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar merhaba yeni karşılaştım sizinle 2 gündür okuyorum bugun yazayım artık dedim... Ben 9 haftalık ikizlere hamileyim inşallah sat 8 mart:)) Allah hepimize yardım etsin

merhaba kızlar, kalça ağrısından bahsetmişsiniz ya benim de 1 haftadır sol kalçam felaket ağırıyor hatta ortopediye randevu bile aldım ama madem herkesin ağırıyor gitmesem de olur artık:)

hem de nasıl.. Ben şimdi sıcak su torbası koydum. Ben de ortopedi düşündüm ama röntgen çekemiycek bişi yapamıycak o yüzden gitmedim.

bugün doktora gittim bebişimi gördüm hareketlenmeye başlamış zıplıyordu :)) ya bu arada bu takvimde 10 haftalık yazıyor ama doktor 9 hafta 6 günlük dedi bir yanlışlık mı takvimde acaba

canım 9+0 ve 9+6 arası 10 hafta oluyor. Aynı şekilde 10+0 olunca da 11. Haftaya gireceksin:)

kızlar ben ılk hamılelıgımde 11+2 de cınsıyetını ogrenmıstım ultrason kagıdını bıle saklıyorum ınsallah bundada erkenden ogrenırım cınsıyetını gerxı ılk bebegımı erken dogumda kaybettım ama ınsallah bu sefer kucagıma alıcam melegımı

hem de nasıl.. Ben şimdi sıcak su torbası koydum. Ben de ortopedi düşündüm ama röntgen çekemiycek bişi yapamıycak o yüzden gitmedim.

canım geçmiş olsun sanada sıcak su torbasına dikkat et karnına beline bırakma zararlı oluyor bebek için

Canım çok büyük geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda geçecek bu sıkıntıların. İkiz olduğu için bulantı fazla olur. Sen serumu al bence de ki daha fazla oğurmeyesin. Sağlıklı günler dilerim sana.

sağ kalçamın altına koydum ama bi zararı olursa hemen alayım? Biraz iyi geldi sanki:/

canım benim bildiğim kadarıyla bacağının yanına bırak hatta sar sıcak tut sicak su torbasına oturmak karnına koymak beline koymak bebek için zararlı diyorlar hep ama bilimsel bir dayanağım yok benimki anne ve kaynana bilgisi :)

neyse aldım torbayı bebişime bişey olmasın da çekilir ağrı:) teşekkür ederim cnm:)

saol tesekkur ederım işllah duzelıcek bebişlerim için dayanmam lazım

kızlar bas agrısından duramıyorum ne yapmam lazım kulaklarım bıle zonkluyo

bana elma ve bol su içmek iyi geliyor eğer çok artarsa gözlerimi siyah bir şalla 30 dak filan bağlıyorum karanlık olsun tam diye oda ii geliyor ama çok sıkı bağlamıyorum ben bide kafamı çok hareket ettirmiyorum

canım masajın faydası oluyor aklım sende kaldı inşallah ağrın çabuk geçer :)

kendi kendime masaj yaptım:) ben hafta içi eşimden ayrıyım başka Bi ilde öğretmenim bursa öğretmenevinde kalıyorum. Tekken anca bu kadar:)

Arkadaşlar bugün doktor randevum vardı benimde. Sonunda duydum bebeğimin kalp atışlarını o anı tarif edemem. Hala aklımdan çıkmıyor gözlerim dolu dolu oldu :)) bebeğin 8+2 olduğunu söyledi ultrasona göre ve 17 mm miş :) ultrasonda da gösterdi kalp atışlarını duymakla kalmayıp gördümde. Darısı duyamayan diğer arkadaşlarımın başına inşallah.

Bebek iyiymiş şükür bir sıkıntı yok dedi çoğunuzdan istenen tahlilleri istedi özel hastaneye (Büyük Anadolu Hastanesi) gidiyorum bende sadece tahlilller için 8 tl istediler içim rahat etti.

1 ay sonraya gel dedi. İlk 3 ay yediğinin içtiğinin çok önemi yok nasıl rahat ediyosan öyle ye iç beslenemiyorum diye korkma dedi. ilk 3 aydan sonra bebek anneden beslenmeye başlayacakmış ondan sonra önemliymiş yediğimiz içtiğimiz.

Şükür benim bulantılarım azaldı. Herşeyi olmasada canımın istediği şeyleri iştahla yiyebiliyorum. Mesela kaç günden sonra bugün sabah ilk kez doya doya kahvaltı yaptım (peynir, salatalık, domates). sanırım zamanla bulantılarım azalacak.

Bel ağrılarım, kasık ağrılarım ve hafif olan kanamalarım için normal dedi. Yani mutluyum Rabbime hamdolsun bebeğim iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…