kolay gelsin vallahi işin zor ev taşımak çok zor bir durum dikkat et kendine çok yorma
sağolasın canım.evet çok zor bi durum.allahtan çok ıvır zıvır yok ama yine de ortalığı kaldırmaya gör.valla mecbur yoruluyorum.ağır kaldırmıyorum.nerde kolileme yaptıysam orda kalıyor babamız gelince kaldırıyor.gündüz işte akşam evde ayrı maratonlardayım.geceleride uyuyamıyorum. bahar nezlesi oldum. nefes alamıyorum.
Banada atarmmısın canım grubu
Kızlar desteğinize ihtiyacı var. Eleviti kaçıncı haftanızda kullanmaya başladınız?Bana dr vermedi. alıp kullanayım mı bilemedim.2 .aydayım geç mi kaldım.
kızlarr doktorumu aradım kalça ağrım için.. hamilelikle ilgisi yok dedi.. bana kalırsa var ama bilmiyorum tabi.. otururken yürürken zorlanıyorum
gözün aydın canım :)
kızlarr doktorumu aradım kalça ağrım için.. hamilelikle ilgisi yok dedi.. bana kalırsa var ama bilmiyorum tabi.. otururken yürürken zorlanıyorum
canım saglık ocakları hemogram ve bi test daha var sadece onu yapıyor idrar testi falan sonra rubella vs,,, onları yapmıyor bende bugun ozelde yaptırdım 175 tl tuttu bilgin olsun
sağlık ocağından bu hafta 37 tane test yaptırdım ben:) sadece rubella ve toksiplazma yapılmadı.ikisi içinde 52 tl ödedim özel hastanede.
aklıma gelmişken bu tahlillerin önemsiz olduğunu yazan bir yorum okumuştum.o zaman önemsemedim ama bu gün okulda bir öğretmenin annesi 9 aylıkken karnında kaybetmiş bebeğini tokoplazma yüzünden.eskiden bukadar tahlil vs yoktu önlem alınamamış tabi.o yüzden doktor ne tahlil istediyse sonrada keşke dememek için yaptırmakta fayda var.
bende yaptırmıştım ama hiç para ödemedim
canım takma çok değilse bendede bir ara bugün sag kalçamda oldu.10 hafta bitene kadar yerleşirmiş bebek.yada oynadı vs... ondan olmuştur.8.çhaftadan sonra hareket edermiş
hosgeldın ... kusura bakmayın bı ıkı haftadır gıremıyodum nete ...yaaaa benide yazınnnnyaş 24 ilk bebiş sat 19.03.2013 bdt 24.12.2013 ( istanbul)
ben de en son geçtiğimiz ctesi gittim doktora bebiş 27 milim olmuşbizi de ikili test için 25 mayısta çağırdı. hep iki haftada bir gidiyodum bu sefer 3 hafta beklicez. zaman hiç geçmiyo sankiii
hosgeldın ... kusura bakmayın bı ıkı haftadır gıremıyodum nete ...
ben bugunde yenı geldım hastaneden serum yedım ılacalarımı bıle ıcemıyorum bırakın yemek yemeyı doktor hwer hafta cagırıyo benı bu arada ikiz dierinin kalp atıslarınıda duyduk bugun keske bende sorunsuz bi hamılelık gecırsem ne ararsan var bulantı kusma risk:18:
Bizim de 29 mayista yapılacak ikili testimiz nisa hastanesinde 150 tl
12 haftalikta cinsiyet belli olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?