2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kolay gelsin vallahi işin zor ev taşımak çok zor bir durum dikkat et kendine çok yorma

sağolasın canım.evet çok zor bi durum.allahtan çok ıvır zıvır yok ama yine de ortalığı kaldırmaya gör.valla mecbur yoruluyorum.ağır kaldırmıyorum.nerde kolileme yaptıysam orda kalıyor babamız gelince kaldırıyor.gündüz işte akşam evde ayrı maratonlardayım.geceleride uyuyamıyorum. bahar nezlesi oldum. nefes alamıyorum.

kızlarr doktorumu aradım kalça ağrım için.. hamilelikle ilgisi yok dedi.. bana kalırsa var ama bilmiyorum tabi.. otururken yürürken zorlanıyorum

canım Allah kolaylık versin taşınmak zor iş valla bahar nezlesi içinde geçmiş olsun

Kızlar desteğinize ihtiyacı var. Eleviti kaçıncı haftanızda kullanmaya başladınız?Bana dr vermedi. alıp kullanayım mı bilemedim.2 .aydayım geç mi kaldım.

bende kendim elevit alıp başlamıştım.ama doktor elevitin gereksiz kilo aldıracağını ilk üç ay sadece folik asit içmem gerektiğini vitamine gerek olmadığını söyledi.ancak beslenemeyen hastalara vitamini erken veriyorum düzgün beslenebileceksen hiç gerek yok dedi.bende bıraktım.3.ay bitince vitamin desteği başlayacakmış.ben bide balık hiç yemezdim onu söyledim 5.aydan sonra dedi.

kızlarr doktorumu aradım kalça ağrım için.. hamilelikle ilgisi yok dedi.. bana kalırsa var ama bilmiyorum tabi.. otururken yürürken zorlanıyorum

Canım benimde sol kalçam ağrıyor. yürürken özellikle çok zorlanıyorum. Uff önceden hiç böle bişiyim yoktu.

canım takma çok değilse bendede bir ara bugün sag kalçamda oldu.10 hafta bitene kadar yerleşirmiş bebek.yada oynadı vs... ondan olmuştur.8.çhaftadan sonra hareket edermiş

Kızlar bu ikili test fln ne kadar acep
Ben medical park Bursa'ya gidiyorum hiç sormadım ne kdr die

canım saglık ocakları hemogram ve bi test daha var sadece onu yapıyor idrar testi falan sonra rubella vs,,, onları yapmıyor bende bugun ozelde yaptırdım 175 tl tuttu bilgin olsun

sağlık ocağından bu hafta 37 tane test yaptırdım ben:) sadece rubella ve toksiplazma yapılmadı.ikisi içinde 52 tl ödedim özel hastanede.

aklıma gelmişken bu tahlillerin önemsiz olduğunu yazan bir yorum okumuştum.o zaman önemsemedim ama bu gün okulda bir öğretmenin annesi 9 aylıkken karnında kaybetmiş bebeğini tokoplazma yüzünden.eskiden bukadar tahlil vs yoktu önlem alınamamış tabi.o yüzden doktor ne tahlil istediyse sonrada keşke dememek için yaptırmakta fayda var.

bende yaptırmıştım ama hiç para ödemedim

canım takma çok değilse bendede bir ara bugün sag kalçamda oldu.10 hafta bitene kadar yerleşirmiş bebek.yada oynadı vs... ondan olmuştur.8.çhaftadan sonra hareket edermiş

hareketler başlamış zaten maşallah bebişim c.tesi kıpır kıpırdı.. Geçen hafta rapor almıştm annem geliyor diye rahattım. Bu hafta yine başladı. Derste ayakta durmamaya çalışıyorum artık idare edicem:)

yaaaa benide yazınnnn yaş 24 ilk bebiş sat 19.03.2013 bdt 24.12.2013 ( istanbul)
hosgeldın ... kusura bakmayın bı ıkı haftadır gıremıyodum nete ...
ben de en son geçtiğimiz ctesi gittim doktora bebiş 27 milim olmuş bizi de ikili test için 25 mayısta çağırdı. hep iki haftada bir gidiyodum bu sefer 3 hafta beklicez. zaman hiç geçmiyo sankiii

ben bugunde yenı geldım hastaneden serum yedım ılacalarımı bıle ıcemıyorum bırakın yemek yemeyı doktor hwer hafta cagırıyo benı bu arada ikiz dierinin kalp atıslarınıda duyduk bugun keske bende sorunsuz bi hamılelık gecırsem ne ararsan var bulantı kusma risk :18:

benide ekleyin :)
aş 28 ilk bebek sat 09.03.2013 (aslında 25/02/2013 ama geç döllenme doktorun yeni belirlediği sat 9 mart) bdt 14.12.2013 ( istanbul)

Bizim de 29 mayista yapılacak ikili testimiz nisa hastanesinde 150 tl
12 haftalikta cinsiyet belli olur mu acaba

Bizim de 29 mayista yapılacak ikili testimiz nisa hastanesinde 150 tl
12 haftalikta cinsiyet belli olur mu acaba

şuanda 21 haftalık gebe arkaaşım var ona 12. haftasında erkek gibi ama şuanda net diyemem demiş.16.haftada tekrar kontrole gidince erkek demiş.benim karın yağlarım var kalp atışını bile vajinal görmüştü doktor ben erken beklemiyorum öğrenmeyi açıkçası:) ama sende öyle bir sıkıntı yoksa belki bir yorum yapar doktorun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…