2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım bulantılar kusmalar geçicek az kaldı. az daha sabret. allah bebişlerimize sağlık versin. bu arada 2. bebeğin kalp atışlarını duymana da çok sevindimm ama risk neki senin?

Geçmiş olsun canım inşallah yavaş yavaş geçer sağlıklı olsunlarda bebişlerin.
İKİZ BEBEK EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY benim ama benim tek kesem var zaten birde doktor ikiz deseydi düşer bayılırdım..
Bulantı filan sanırım ırsi bişeymiş benim ailede kimsede yok bendede yok şuan şükür ama olsada bebeğim sağlıklı olsa kucağıma alsam
Hiç önemli değil ben çok acılar çektim kusma filan devede kulak kalır yanında..

merhaba kızlar, kalça ağrısından bahsetmişsiniz ya benim de 1 haftadır sol kalçam felaket ağırıyor hatta ortopediye randevu bile aldım ama madem herkesin ağırıyor gitmesem de olur artık:)

Evet canım öyleymiş çok sağol. aslında bende hiç hiç hiç hiç beslenemiyorum susuzluktn ölüyorum ama içince su bile çıkıyor afedersin. Başlamıcam bende kafama göre. Her hafta gidiyorum ben dr'a. o gerek görseydi isterdi. Halimi görüyor şikayetlerimi biliyor çünkü.

Ayrıca balık bende yiyemiyorum tabi hiç bir şey yiyemediğim gibi. Bunun için çok üzülüyordum beni rahatlattın inan.Çok teşekkürler.

Evet o yorumu bende okudum gereksiz pahalı diye ama kızlar dr istediyse bir bildiği vardır. Hiç ihmal etmeyin yapın. Yanlış bilmiyorsam çiğ et ya da üründen kaynaklanan bir parazit taşıyor muyuz diye yapılan bir tahlil ve çok önemli. Zaten kaç kere teste ara vercez.9 ay işte.2 ayı bitti kaldı 7=))

Hilbaar çok sevindim diğerinin de kalbini duyduğunaa=) bu haberi bekiyorduk senden.İkiz anne bir sensin içimizde=)Hadi hayırlısı

Canım benimde sol kalçam ağrıyor. yürürken özellikle çok zorlanıyorum. Uff önceden hiç böle bişiyim yoktu.

İnci benim 1 haftadır var ama bence hamilelikle ilgili değildir diye düşünüyorum ya Sanki bir şey yerine otursa rahatlayacak kalçamda gibi=)anlatabildim mi bilmiyorum. Film çekilmeden anlaşılmaz ama film de çektiremeyiz. İnşallah kendiliğinden geçer. Gece yatarken kasılıyor olabilir. ya da ben su içemiyorum çok susuz olmama rağmen bu yüzden kramp girmiş de olabilir .ona yoruyorum başka şey gelmio aklıma çünküü

Hilbaar çok sevindim diğerinin de kalbini duyduğunaa=) bu haberi bekiyorduk senden.İkiz anne bir sensin içimizde=)Hadi hayırlısı

bizede surpriz oldu aslında ilk basda ama suan pek morleım iyi deıl bırının kesesi zarar gormus sureklı öğürmekden işallah bişey olmaz

bizede surpriz oldu aslında ilk basda ama suan pek morleım iyi deıl bırının kesesi zarar gormus sureklı öğürmekden işallah bişey olmaz

canımm içini ferah tut inş bişeycik olmazz.çokmu öğürtün var benimde oluyo bu nasıl zarar verebilmişkii olması doğal bi olay sonuçta

canımm içini ferah tut inş bişeycik olmazz.çokmu öğürtün var benimde oluyo bu nasıl zarar verebilmişkii olması doğal bi olay sonuçta

kesede zedelenme olmus surelı ıkınmakdan ben cok fazla ıkınıyorum ölcek gıbı oluyorum resmen bagır Bagıra bagıra hıc bısey yıyemıyorum ılaclarımı bıle ıcemıyorum o yuzden bı tanesı zedelenmıs cok ıkınmammak gerek ığne vurulucam ben ılaclarımı ıcemıyorum cunkı

Çok Teşekkürler

ahh canım benim ya bak dedik dedik bulantı yok bişey yok nasıl oluyomuş gördük valla..zorlamalısın kendini kussanda ye sonra kus yapıcak bişey yokk :/

Canim hos geldin ozlemistik seni kalbini ferah tut canim insallah her sey yolunda gidecek benimde dusuk riski var 15 gun rapor verdi doktorum pazartesi kontrolum var sabirsizlikla bekliyorum yiyemiyorsan serum taktir canim idare eder biraz seni o

Son düzenleme:
kızlar ben ılk hamılelıgımde 11+2 de cınsıyetını ogrenmıstım ultrason kagıdını bıle saklıyorum ınsallah bundada erkenden ogrenırım cınsıyetını gerxı ılk bebegımı erken dogumda kaybettım ama ınsallah bu sefer kucagıma alıcam melegımı

İnşallah canım. Moralini yüksek tut. Hayırlısı nasıl ise öyle olsun.
işallah sorun cıkmaz stres yapmamam lazım zaten
Canim hos geldin ozlemistik seni kalbini ferah tut canim insallah her sey yolunda gidecek benimde dusuk riski var 15 gun rapor verdi doktorum pazartesi kontrolum var sabirsizlikla bekliyorum yiyemiyorsan serum taktir canim idare eder biraz seni o
oyle yaptım zaten canım bugun ıkı serum yedım idare eder benı bıraz
ahh canım benim ya bak dedik dedik bulantı yok bişey yok nasıl oluyomuş gördük valla..zorlamalısın kendini kussanda ye sonra kus yapıcak bişey yokk :/

yok canım kus bısey olmaz olmuyo işde oyle doktor kusmıcaksın ogurmuceksın dedı kese artık kendımı zorlamakdan zarar gormus

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların
bebeğin içinde yaşayacak günü varsa Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz içini ferah tut

bugün doktora gittim bebişimi gördüm hareketlenmeye başlamış zıplıyordu :)) ya bu arada bu takvimde 10 haftalık yazıyor ama doktor 9 hafta 6 günlük dedi bir yanlışlık mı takvimde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…