- 6 Mart 2013
- 750
- 72
- 118
canım bulantılar kusmalar geçicek az kaldı. az daha sabret. allah bebişlerimize sağlık versin. bu arada 2. bebeğin kalp atışlarını duymana da çok sevindimmben bugunde yenı geldım hastaneden serum yedım ılacalarımı bıle ıcemıyorum bırakın yemek yemeyı doktor hwer hafta cagırıyo benı bu arada ikiz dierinin kalp atıslarınıda duyduk bugun keske bende sorunsuz bi hamılelık gecırsem ne ararsan var bulantı kusma risk:18:
İste yapmiyorumki hic esim yardimci oluyo evde olunca anlamadm.. Bu arada mide bulantiniz ne durumda gecen varmi bulantilari ya bnm gariptir ki eve gelince bulaniyo baska bi yerdeysem yani misafirlikte fln bisi yok eve geldigim ama halszlik ve bulanti basliyo anlamadm gitti
hosgeldın ... kusura bakmayın bı ıkı haftadır gıremıyodum nete ...
ben bugunde yenı geldım hastaneden serum yedım ılacalarımı bıle ıcemıyorum bırakın yemek yemeyı doktor hwer hafta cagırıyo benı bu arada ikiz dierinin kalp atıslarınıda duyduk bugun keske bende sorunsuz bi hamılelık gecırsem ne ararsan var bulantı kusma risk:18:
6 haftalık hamileyim bugün kalp atışlarını duydum :)
bende kendim elevit alıp başlamıştım.ama doktor elevitin gereksiz kilo aldıracağını ilk üç ay sadece folik asit içmem gerektiğini vitamine gerek olmadığını söyledi.ancak beslenemeyen hastalara vitamini erken veriyorum düzgün beslenebileceksen hiç gerek yok dedi.bende bıraktım.3.ay bitince vitamin desteği başlayacakmış.ben bide balık hiç yemezdim onu söyledim 5.aydan sonra dedi.
sağlık ocağından bu hafta 37 tane test yaptırdım ben:) sadece rubella ve toksiplazma yapılmadı.ikisi içinde 52 tl ödedim özel hastanede.
aklıma gelmişken bu tahlillerin önemsiz olduğunu yazan bir yorum okumuştum.o zaman önemsemedim ama bu gün okulda bir öğretmenin annesi 9 aylıkken karnında kaybetmiş bebeğini tokoplazma yüzünden.eskiden bukadar tahlil vs yoktu önlem alınamamış tabi.o yüzden doktor ne tahlil istediyse sonrada keşke dememek için yaptırmakta fayda var.
hosgeldın ... kusura bakmayın bı ıkı haftadır gıremıyodum nete ...
ben bugunde yenı geldım hastaneden serum yedım ılacalarımı bıle ıcemıyorum bırakın yemek yemeyı doktor hwer hafta cagırıyo benı bu arada ikiz dierinin kalp atıslarınıda duyduk bugun keske bende sorunsuz bi hamılelık gecırsem ne ararsan var bulantı kusma risk:18:
Canım benimde sol kalçam ağrıyor. yürürken özellikle çok zorlanıyorum. Uff önceden hiç böle bişiyim yoktu.
Hilbaar çok sevindim diğerinin de kalbini duyduğunaa=) bu haberi bekiyorduk senden.İkiz anne bir sensin içimizde=)Hadi hayırlısı
bizede surpriz oldu aslında ilk basda ama suan pek morleım iyi deıl bırının kesesi zarar gormus sureklı öğürmekden işallah bişey olmaz
canımm içini ferah tut inş bişeycik olmazz.çokmu öğürtün var benimde oluyo bu nasıl zarar verebilmişkii olması doğal bi olay sonuçta
şuanda 21 haftalık gebe arkaaşım var ona 12. haftasında erkek gibi ama şuanda net diyemem demiş.16.haftada tekrar kontrole gidince erkek demiş.benim karın yağlarım var kalp atışını bile vajinal görmüştü doktor ben erken beklemiyorum öğrenmeyi açıkçası:) ama sende öyle bir sıkıntı yoksa belki bir yorum yapar doktorun
kesede zedelenme olmus surelı ıkınmakdan ben cok fazla ıkınıyorum ölcek gıbı oluyorum resmen bagır Bagıra bagıra hıc bısey yıyemıyorum ılaclarımı bıle ıcemıyorum o yuzden bı tanesı zedelenmıs cok ıkınmammak gerek ığne vurulucam ben ılaclarımı ıcemıyorum cunkı
kesede zedelenme olmus surelı ıkınmakdan ben cok fazla ıkınıyorum ölcek gıbı oluyorum resmen bagır Bagıra bagıra hıc bısey yıyemıyorum ılaclarımı bıle ıcemıyorum o yuzden bı tanesı zedelenmıs cok ıkınmammak gerek ığne vurulucam ben ılaclarımı ıcemıyorum cunkı
bizede surpriz oldu aslında ilk basda ama suan pek morleım iyi deıl bırının kesesi zarar gormus sureklı öğürmekden işallah bişey olmaz
işallah sorun cıkmaz stres yapmamam lazım zatenİnşallah canım. Moralini yüksek tut. Hayırlısı nasıl ise öyle olsun.
oyle yaptım zaten canım bugun ıkı serum yedım idare eder benı bırazCanim hos geldin ozlemistik seni kalbini ferah tut canim insallah her sey yolunda gidecek benimde dusuk riski var 15 gun rapor verdi doktorum pazartesi kontrolum var sabirsizlikla bekliyorum yiyemiyorsan serum taktir canim idare eder biraz seni o
ahh canım benim ya bak dedik dedik bulantı yok bişey yok nasıl oluyomuş gördük valla..zorlamalısın kendini kussanda ye sonra kus yapıcak bişey yokk :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?