- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
kızlar oğlum iki gündür gündüz uykusunu uyumamakta direniyor
ne tavsiye edersiniz?
bugün rezene içtim dün delirdim çünkü yorgunluktan
ona da 2çay kaşığı verdim ama hala tam dalamadı ayağımda sallıyorum uyuyo koyduğumda uyanıyo
büyüdükçe azalcak gündüz uykuları biliyorum ama dün nerdeyse hiç uyumadı gece de saat başı uuyandı bugün de uyumicak diye korkuyorum :/
Arkadaşlar facebook takı bybo grubunu takip ediyor muydunuz? Son zamanlarda yapılan siyasi yorumları okudunuz mu bilmiyorum. Siyasi görüşleriniz nedir bilmiyorum ama apoyu savunup pkk nin bir terör örgütü olmadığını söylüyorlar ve grubun kurucusu eren başta olmak üzere hepsi pkk yanlısı bdp Partizani. Bunun dışında yorum yapan herkesi gruptan atıyorlar. Bizim eylülde evlenenler grubumuzdan bütün arkadaşlarım atıldı gruptan. Apoya bebek katili dediğimiz ve pkk nin bir terör örgütü olduğunu söylediğimiz için.
Takip etmeyenler varsa bilin istedim. Ve biz bu grubu şikayet ettik. Sizde okuyun gerçi karşıt bütün yorumları sildiler ama eğer benim gibi düşünüyorsanız lütfen grubu şikayet edin.
Üye olmadanda şikayet edebilirsiniz.
Arkadaşlar facebook takı bybo grubunu takip ediyor muydunuz? Son zamanlarda yapılan siyasi yorumları okudunuz mu bilmiyorum. Siyasi görüşleriniz nedir bilmiyorum ama apoyu savunup pkk nin bir terör örgütü olmadığını söylüyorlar ve grubun kurucusu eren başta olmak üzere hepsi pkk yanlısı bdp Partizani. Bunun dışında yorum yapan herkesi gruptan atıyorlar. Bizim eylülde evlenenler grubumuzdan bütün arkadaşlarım atıldı gruptan. Apoya bebek katili dediğimiz ve pkk nin bir terör örgütü olduğunu söylediğimiz için.
Takip etmeyenler varsa bilin istedim. Ve biz bu grubu şikayet ettik. Sizde okuyun gerçi karşıt bütün yorumları sildiler ama eğer benim gibi düşünüyorsanız lütfen grubu şikayet edin.
Buyume atagi dediklerinden olabilir. Benim oglumdan 3. Ayini doldurdugundan beri gunduzleri en fazla yarim saat uyuyor uykuya gecerken savasiyoruzkızlar oğlum iki gündür gündüz uykusunu uyumamakta direniyor
ne tavsiye edersiniz?
bugün rezene içtim dün delirdim çünkü yorgunluktan
ona da 2çay kaşığı verdim ama hala tam dalamadı ayağımda sallıyorum uyuyo koyduğumda uyanıyo
büyüdükçe azalcak gündüz uykuları biliyorum ama dün nerdeyse hiç uyumadı gece de saat başı uuyandı bugün de uyumicak diye korkuyorum :/
Ilk adetim benimde baya fazla ve agrili oldu ama 2.si daha az ve agrisizdi adet olduktan sonra duzenli olarak yumurtlama donemine girecegimizden dikkatli olmak lazim :26:Dün adet oldum
Kanama korkunç böyle mi oluo ilk adet ya bu ne ped yetişmio
Birşey daha soracağımmkızlar bı süt korur olayı adet olduktan sonra olmuyor mu
Yani adet olamdığımız sürece mi hamiş olamıyoruz
Hoş bizde mik mik durımları yok ama merak ettim.
gizeem delircem bugün de uyumadı papatya çayını deniyim en iyisiCanım rezene 30 cc kadar verebilirsin oğluna iyi gelir papatya daha iyi uyutuyo ama milupanın. Gündüz hiç uyumadıysa gecede uyuyamaması gayet normal. Gündüz düzenli uyumalılarki gecede aynı olsun. Uykusuzluktan bile uyuyamıyo olabilir. Papatya içir bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama aç olmadığına eminim yani en azından ne kadar versem de almadı burdan anlıyorumGeçen gün benim oğlum da uyumadi. Sonra anladım ki açlıktanmis ben emzirip üstüne de 40 cc falan biberonla veriyordum uyumayinca bi deneyeyim dedim nerdeyse bi 60cc daha içti ve öyle uyudu. Hatta o gün hep açtı anlamadım büyüme atağı falan mı yoksa o gün benim sütüm mü çok azdı emdiği hiç mi yetmedi. Yani karnı tam doymayinca da uyuyamiyorlar.
ayy deme öyleBuyume atagi dediklerinden olabilir. Benim oglumdan 3. Ayini doldurdugundan beri gunduzleri en fazla yarim saat uyuyor uykuya gecerken savasiyoruzduzene girecege benzemiyor bundan sonra iyice azalir gunduz uykulari
iştahsızlık benimkinde hep varYa benim oğlum da dört aylık oldu bu aralar özellikle akşamları olmak üzere çok fena ağlıyo ve doğru düzgün yemiyor çok iştahsız var mı bebeği böyle olan korkuyo mu ne oluyo anlamıyorum bişe de yapamıyorum çok içim yanıyor o böyle ağlarken( böyle şeyler yaşayan var mı? (
oyyy maşallah kardeşleree
dünya güzelleri yaaa, durun benimkini de getiriyom üçlü foto da çekelim
kizlar benim minagimin eli hep basinda surekli saclarini yoluyor basini kasiyor yuzunu ciziyor eldiven takiyorum yaliyor islaniyor sizinkilerde sacini yoluyorlar mi?
Eki Görüntüle 1041155 Eki Görüntüle 1041153 Eki Görüntüle 1041154
rEki Görüntüle 1041160 kızzlarrr biz 3.5 aylık olduk ve hafta sonu mevlüdümüzde okundu çok şükür
kızlar ben dis doktoruna randevu aldım ama dolgu olacak büyük ihtimal ile ne dersiniz emzirme zamanında olabilirmi birde ön disim yani doğumdan sonra fena oldu. Emzirırken dolgu yaptırılıyormu[/QU
benim de hamileliğin son aylarında feci diş ağrılarım başlamıştı ve hiç bi dişçi kabul etmemişti randevuyu(son aylar olduğu için) doğumdan 1 ay sonra gittim 2 dişim çürümüş .birine kanal tedavisi diğerine sadece doldu yapıldı. doktor tedaviden 3 saat sonra emzirebileceğimi söyledi ama ben yne de 3 saat sonra sütümü sağıp döktüm önceden dondurucuya attığım sütlerden verdim canım. çürük diş bebeği etkileyebiliyomuş gecikmeden tedavi ol bence canım geçmiş olsun
Eki Görüntüle 1041155 Eki Görüntüle 1041153 Eki Görüntüle 1041154
rEki Görüntüle 1041160 kızzlarrr biz 3.5 aylık olduk ve hafta sonu mevlüdümüzde okundu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?