2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Geçen gün benim oğlum da uyumadi. Sonra anladım ki açlıktanmis ben emzirip üstüne de 40 cc falan biberonla veriyordum uyumayinca bi deneyeyim dedim nerdeyse bi 60cc daha içti ve öyle uyudu. Hatta o gün hep açtı anlamadım büyüme atağı falan mı yoksa o gün benim sütüm mü çok azdı emdiği hiç mi yetmedi. Yani karnı tam doymayinca da uyuyamiyorlar.

Anilcim şimdi geçmişi okuyunca gördüm oğlunun durumunu. Rabbim sana ve esine güç kuvvet sabır oglunuza da şifa versin insallah. En kısa zamanda bu kara bulutlar geçsin bir daha da hiç gelmesin. Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğin inşallah.

Üye olmadanda şikayet edebilirsiniz.

evet bende takip ediyorum, söylediklerine de katılıyorum ama şikayet etmek de çözüm değil ki.. bu sayfa kapanır başka sayfa açılır..

Evet o grubu bende takip ediyordum karsi siyasi dusuncem yorumlarim yuzunden attilar konusunun disina cikan kendini begenmisler toplulugu bende sikayet etmistim facebookdan atilsalarda bloglari var ordan devam ederler pisliklerine

Buyume atagi dediklerinden olabilir. Benim oglumdan 3. Ayini doldurdugundan beri gunduzleri en fazla yarim saat uyuyor uykuya gecerken savasiyoruz duzene girecege benzemiyor bundan sonra iyice azalir gunduz uykulari

Ilk adetim benimde baya fazla ve agrili oldu ama 2.si daha az ve agrisizdi adet olduktan sonra duzenli olarak yumurtlama donemine girecegimizden dikkatli olmak lazim :26:

Ya benim oğlum da dört aylık oldu bu aralar özellikle akşamları olmak üzere çok fena ağlıyo ve doğru düzgün yemiyor çok iştahsız var mı bebeği böyle olan korkuyo mu ne oluyo anlamıyorum bişe de yapamıyorum çok içim yanıyor o böyle ağlarken ( böyle şeyler yaşayan var mı? (

gizeem delircem bugün de uyumadı papatya çayını deniyim en iyisi
ama bugün alamayız artık yarın..
sağol canikom tavsiyen için
buarada msjını beğen tıkladım ama olmadı yanlışlıkla diğeri mi tıklandı ne oldu anlamadım(kötü içerik..)
aman öyle olmamıştır umarım

ama aç olmadığına eminim yani en azından ne kadar versem de almadı burdan anlıyorum
zorla emzirince de kustu hep
üşüttü mü neoldu yaa

Buyume atagi dediklerinden olabilir. Benim oglumdan 3. Ayini doldurdugundan beri gunduzleri en fazla yarim saat uyuyor uykuya gecerken savasiyoruz duzene girecege benzemiyor bundan sonra iyice azalir gunduz uykulari
ayy deme öyle
gündüz uyumazsa yandık
yanıbaşından ayırmıyor yapışık ikiz gibiyiz
su içemedim, aynaya bakamadım, tuvalete bile gidemedim bugün!!
allahım sen yardım et!

iştahsızlık benimkinde hep var
o inat ederken, sütüm boşa giderken benim de içim yanıyo
ama alıştım sanırım hiç zorlamıyorum artık
zorlayınca da kusuyo çünkü

kizlar benim minagimin eli hep basinda surekli saclarini yoluyor basini kasiyor yuzunu ciziyor eldiven takiyorum yaliyor islaniyor sizinkilerde sacini yoluyorlar mi?

kizlar benim minagimin eli hep basinda surekli saclarini yoluyor basini kasiyor yuzunu ciziyor eldiven takiyorum yaliyor islaniyor sizinkilerde sacini yoluyorlar mi?

evet aynı sorun bızdede var canım sürekli eli ya kafasında sacını yoluyo yada agzında emiyo. yüzü gözü zaten hep çizik, tırnaklarnı kesiyorum ama törpülemeyınce cok yırtıyo yuzunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…