- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Valla canim bi tek seninkimi boyle bilmem ama beninkide kendini öküze bagladi resmen bence herkesin kocasidir boyle tuhaflasan. Benim Esim bi is yapmak için oğlumu ona vermedikçe bakmiyo yatip dinlenemiyorum yani. İsten geliyo hemen PC. Bu bi süreç sanirim
Bende mamayla besliyorum 3. Ay bittiginden beri istahsiz mama yedirirken birde uyuturken kan ter icinde kaliyorum zaten zayif gecen ay 100 gr aldi bakalim bu ay kac gr almis aglamasi cok degisti yenidoganken bu kadar aglamiyordu salyasida cok elimden agiz mendili eksik olmuyor birde tukuruklerini kesfetti puskurtuyor oynuyor onlarladr erkek bebeklerde tukuruk bezlerinin daha hizli cakistigini solemisti normalmis
bizimkide 3070gr 50cm dogdu ilk iki ay 1100 gr aldi anne sutu aliyir sadece dedigin gibi bizimkide son 1 aydir 600gr aldi birden kilo alusi durdi. suan 60cm 6000gr...selam arkadaşlar sadece işim düşünce yazıyorum gibi oluyor ama hep takipteyim. bebeği hasta olanlara çok üzülüyorum ve dua ediyorum. İnşallah biran önce sağlıklarına kavuşurlar. benim kızım 3,5 aylık oldu. 3.150 gr doğru 2.900 e düşdü şişi inince. şu an boyu 60 cm kilosu 5300 grm kilo almıyor. ne memeyi nede mamayı şöyle saldırarak emmiyor. Son bir buçuk ayda 600 gr aldı. çok üzülüyorum. Aynı sorunu yaşayanlar varmı? bebeğimin iştahını açmak için ne yapabilirim. ilaç tarzı bişeyler varmı? bu arada bebeğim gayet mutlu hareketli maşallah. sizde durumlar nasıl boy ve kilo olarak?
ya aynen öyle. ne oluyosa bu erkeklere öküzler. doğumdan önce doğurda şöyle yaparım böyle yaparım diye hava atıyodu şimdi öküzün teki işten geliyo pc ye
ya aynen öyle. ne oluyosa bu erkeklere öküzler. doğumdan önce doğurda şöyle yaparım böyle yaparım diye hava atıyodu şimdi öküzün teki işten geliyo pc ye
Benim bebisimde 3. Ayki kontrolunde 100 gr almisti son 2 haftada 200 gr almis bunada sukur kilo alimi yavas 64 cm 4750 gr. 3. Aydan sonra daha az mama yemeye basladi birde gunduzleri uyumuyor devamli mucadele halinde ve mizmiz bu yuzden kilo alimi az dr huzurluysa ve keyfi yerindeyse sikinti yok diyor zaten kilo onemli degil onemli olan saglikli olmasiselam arkadaşlar sadece işim düşünce yazıyorum gibi oluyor ama hep takipteyim. bebeği hasta olanlara çok üzülüyorum ve dua ediyorum. İnşallah biran önce sağlıklarına kavuşurlar. benim kızım 3,5 aylık oldu. 3.150 gr doğru 2.900 e düşdü şişi inince. şu an boyu 60 cm kilosu 5300 grm kilo almıyor. ne memeyi nede mamayı şöyle saldırarak emmiyor. Son bir buçuk ayda 600 gr aldı. çok üzülüyorum. Aynı sorunu yaşayanlar varmı? bebeğimin iştahını açmak için ne yapabilirim. ilaç tarzı bişeyler varmı? bu arada bebeğim gayet mutlu hareketli maşallah. sizde durumlar nasıl boy ve kilo olarak?
Ben ocak annelerindenim...sabahtan beri bir göğsüm ağrıyordu, sağdım duş aldım felan. ama şimdi de ağrıyan göğsümden sarı sütgelmeye başladı, tuhaf kokuyotür, iltihap galiba yeni de emzirdim.... Zararı olur mu, emzirmeyip sağıp atayım mı, zaten sütüm az tekgöğüs nasıl yetecek.... Recrübesi olan var mı.. Yardımcı olursanız çok sevinşrim...
Oyyyyyyy kizlar napicaz bilmiyoum bende de bi okuz var gece mama falan hazirlatiyorum zorla veriyoum baksin diye bide benim baktimi kucumsuyo napiyosunki die bu gün carsiya gitti biseyler almaya adam gezmis gelmis bisey almadan sinir bozuldu yine kavga bilmiyorum ne olucaz bide severek evlendik
bizimkide 3070gr 50cm dogdu ilk iki ay 1100 gr aldi anne sutu aliyir sadece dedigin gibi bizimkide son 1 aydir 600gr aldi birden kilo alusi durdi. suan 60cm 6000gr...
eskiden uc gune bir 100gr aliyod somdi nerdeyse 20gn oldu
300gr almisss
Ya bizde severek evlendik doğumdan sonra böyle oldu bazen senin dediğin gibi ben gidip gezecem bi yerlerde diyo nerdeyse hergün kavga ediyoruz ilgisizlik ten ve küçümsemekten
bizimkide 3070gr 50cm dogdu ilk iki ay 1100 gr aldi anne sutu aliyir sadece dedigin gibi bizimkide son 1 aydir 600gr aldi birden kilo alusi durdi. suan 60cm 6000gr...
eskiden uc gune bir 100gr aliyod somdi nerdeyse 20gn oldu
300gr almisss
Bizde bi kv varken girdik birbirimize bana dioki op anladigim kadariyla evlilik senin gozunde bitmis mal o zamn burda ne isim var psikologa gidelin dedim bakalin son çare gidermiyiz bilmiyorum saygi yok canim bide dedigin gibi kucumseme
kızlar az önce emziğne sütümden sıkarak aldırmayı basardımdaha önce midesi bulanıyo gibi yapıyodu şimdi aldı ve ana kucagında sallayark uyuttum
Bu arada kocalarla herkes aynı ben de aynıydım ama düzeldşk sabredin bişey olduğu yok onlar yorgun biz yorgun bide sürekli evdeyiz ondan bence bahar gelsin havalar güzel olsun fıldır fıldır gzeciz ailecek stresimizi bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?