2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Herkese iyi h sonlari diliyorum
Hafta sonu cok yogun oluyorum
Hoş h icide oyleyim. Tel aralda tabletten yazıyorum ins.. sorun olmaz
Pat diye gidince yazdklarim sinir oluyorum

Esracimmmmmm aralda kilo kaybetti deliriyorum o zayiflayincaaa!!!!
Ben diet e soktum cocugu resmen 1,5 kg kaybetmis alt komsum eczaci
Super bi surup getirdi onu iciriyorum
Sabah oglen okulda yiyo.. tabi agzina sokan olmayinca ne yiycek ne kdr yiyecek kiii
Alismis bnn yedirmeme.. neyse orda 4 gibi ikindi kahvaltisi yapiyorlar 4.30 da ben aliyorum okuldan
Eve gelince aparatif biseyler yediriyorum yada çorba. Muhakkak ekmek dogruyorum
Kemik suyuna corba oluyor genelde.
Aksam 6. 30 da babamiz geliyor 7 de yemek yiyoruZ aralda yiyooo mecbur yiyo. Neler yapiyoruz yesin die
Surubu eve geldiğinde biseyler yiyo ya ondan sonra veriyorum.
Istahi acildi gibi..artik wii oynamasina izinvermiyoruZ
Orda tenis koşu atkama ziplama fln gibi cok yorucu oyunlar var. Inanilmaz terliyordu oynarken
Birde dur u yok arak in bişeye dadaninca yandikkk
Pestil oluyordu resmen. Simdi sadece h sonu bi kere izin var
Sarma borek fln buzluktan cikarip kizartip yediriyorum
Yatmadan ztn sut iciyo bazen kek yiyo
Suan belki 300-500gram almistr.. yaza kdr toplasa bari.
Cok etkileniyorum ben bu durumdan
Rahat bi yapim yok maalesef olamiyorum

ya aynen öyle. ne oluyosa bu erkeklere öküzler. doğumdan önce doğurda şöyle yaparım böyle yaparım diye hava atıyodu şimdi öküzün teki işten geliyo pc ye

hmm anladım öyle olsun bakallım sağlıkları yerinde olsun da ben alıştım zombiliğe yorgunluğa yapcak bişe yok şimdi yine iyi halleri annem diyo ki diş çıkarmaya başlayınca görürsün diyo bakalım o zaman neler olcak bizlere

kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için.. içim rahatladı.. sanırım heyecan yapıyor ondan titriyor elleri. özellikle kucak istediğinde:)) tabi mama da isterken sabırsızlanıyor yaramaz..

selam arkadaşlar sadece işim düşünce yazıyorum gibi oluyor ama hep takipteyim. bebeği hasta olanlara çok üzülüyorum ve dua ediyorum. İnşallah biran önce sağlıklarına kavuşurlar. benim kızım 3,5 aylık oldu. 3.150 gr doğru 2.900 e düşdü şişi inince. şu an boyu 60 cm kilosu 5300 grm kilo almıyor. ne memeyi nede mamayı şöyle saldırarak emmiyor. Son bir buçuk ayda 600 gr aldı. çok üzülüyorum. Aynı sorunu yaşayanlar varmı? bebeğimin iştahını açmak için ne yapabilirim. ilaç tarzı bişeyler varmı? bu arada bebeğim gayet mutlu hareketli maşallah. sizde durumlar nasıl boy ve kilo olarak?

bizimkide 3070gr 50cm dogdu ilk iki ay 1100 gr aldi anne sutu aliyir sadece dedigin gibi bizimkide son 1 aydir 600gr aldi birden kilo alusi durdi. suan 60cm 6000gr...

eskiden uc gune bir 100gr aliyod somdi nerdeyse 20gn oldu
300gr almisss

ya aynen öyle. ne oluyosa bu erkeklere öküzler. doğumdan önce doğurda şöyle yaparım böyle yaparım diye hava atıyodu şimdi öküzün teki işten geliyo pc ye

Oyyyyyyy kizlar napicaz bilmiyoum bende de bi okuz var gece mama falan hazirlatiyorum zorla veriyoum baksin diye bide benim baktimi kucumsuyo napiyosunki die bu gün carsiya gitti biseyler almaya adam gezmis gelmis bisey almadan sinir bozuldu yine kavga bilmiyorum ne olucaz bide severek evlendik

Oyyyyyyy kizlar napicaz bilmiyoum bende de bi okuz var gece mama falan hazirlatiyorum zorla veriyoum baksin diye bide benim baktimi kucumsuyo napiyosunki die bu gün carsiya gitti biseyler almaya adam gezmis gelmis bisey almadan sinir bozuldu yine kavga bilmiyorum ne olucaz bide severek evlendik

Kızlar herkese merhaba bende aralık annesiyim belki gülay hatırlar beni doğuma gittiğim gece ona sormuştum bunlar doğum kasılması mi acaba diye:)) hepinizi tanır gibiyim 4 aydır takşp edşyorum ama yazamadın, benşmkinde meme reddi var 15 gündür yalnızca uykuda emzirebiliyorum mama ve meme birlikte gidiyorduk sanırım biberona alıştı artık kaşıkla verşyorum döke saça yedirmeye çalışıyorum annelik gerçekten çok güzel ama çok zormuş allah hepimize sabır ve moral versin bizi kimse anlamaz biDen başka, aynı süreçleri yaşıyoruz hemen hemen önce süt alerjisi sonra Zatüre şimdi meme reddi......((( ama moral bozmak yok tek tek hepiniZe sevgiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bebisimde 3. Ayki kontrolunde 100 gr almisti son 2 haftada 200 gr almis bunada sukur kilo alimi yavas 64 cm 4750 gr. 3. Aydan sonra daha az mama yemeye basladi birde gunduzleri uyumuyor devamli mucadele halinde ve mizmiz bu yuzden kilo alimi az dr huzurluysa ve keyfi yerindeyse sikinti yok diyor zaten kilo onemli degil onemli olan saglikli olmasi

Ben ocak annelerindenim...sabahtan beri bir göğsüm ağrıyordu, sağdım duş aldım felan. ama şimdi de ağrıyan göğsümden sarı sütgelmeye başladı, tuhaf kokuyotür, iltihap galiba yeni de emzirdim.... Zararı olur mu, emzirmeyip sağıp atayım mı, zaten sütüm az tekgöğüs nasıl yetecek.... Recrübesi olan var mı.. Yardımcı olursanız çok sevinşrim...

sarı ve kokuluysa ve de ağrı varsa iltihap olabilir cnm doktora görün istersen geçmişolsun

Ya bizde severek evlendik doğumdan sonra böyle oldu bazen senin dediğin gibi ben gidip gezecem bi yerlerde diyo nerdeyse hergün kavga ediyoruz ilgisizlik ten ve küçümsemekten

bizimkide 3070gr 50cm dogdu ilk iki ay 1100 gr aldi anne sutu aliyir sadece dedigin gibi bizimkide son 1 aydir 600gr aldi birden kilo alusi durdi. suan 60cm 6000gr...

300gr almisss

Be nim kızımda 2600 doğdu şiş hali buydu tabi boyuda 48 cmdi ilk 2 ay çok güzel aldı kilosu yerindeydi ama son ay sadece 700 gr almıştı son kont. de boyu 58 cm kilosu 6150 idi ama bu 2 haftada sadece 300 gr aldı bakalım nolacak eğer kilo alımı az olursa dr ek gıdaya geceriz dedi Benimkide sadece anne sütü alıyor.

Ya bizde severek evlendik doğumdan sonra böyle oldu bazen senin dediğin gibi ben gidip gezecem bi yerlerde diyo nerdeyse hergün kavga ediyoruz ilgisizlik ten ve küçümsemekten

Bizde bi kv varken girdik birbirimize bana dioki op anladigim kadariyla evlilik senin gozunde bitmis mal o zamn burda ne isim var psikologa gidelin dedim bakalin son çare gidermiyiz bilmiyorum saygi yok canim bide dedigin gibi kucumseme

300gr almisss

Offf bizde de aynı sorun var 3690 doğmuştu ilk zamanlarda güzel kilo aldı bu hafta hastalandı antibiyotik kullandık oda ishal yaptı bugün kontrole bursa ya kendi Dr götürdük kilo kaybı olmuş Dr ilave mama verelim kilo alımını takip edelim dedi anne sütü yetmiyor olabilir dedi ((( ama çok zor emiyor 2 dk emiyor 3. Dk ağlayarak bırakıyor az önce 90 ml mama verdim yedi memeye gelince tık yok Cuma günü 4. Ay aşıları var bakalım kilomuz nasıl çıkacak
Buarada eşler ile olan durumda geneli aynı kızlar birde çalışan ve ilk çocuk olanlar için daha zor ilk defa bu kadar uzun süre evde kalıyorum üniversite bittiği gibi atanmistim o yüzden bunaliyorum ve eşim ne dese aliniyorum en sonunda bende patladım geçen hafta tartıştık ağlamak tan şişti m oturduk konuştuk şimdi daha iyiyiz arada ufak tefek oluyor ama onlar tuz biber :)
Esra buarada benim kayın validem lerde Adana da Yüreğir de oturuyor Tatillerde gidiyoruz hep belki denk geliriz yazin belli mi olur

kızlar az önce emziğne sütümden sıkarak aldırmayı basardım daha önce midesi bulanıyo gibi yapıyodu şimdi aldı ve ana kucagında sallayark uyuttum

Bu arada kocalarla herkes aynı ben de aynıydım ama düzeldşk sabredin bişey olduğu yok onlar yorgun biz yorgun bide sürekli evdeyiz ondan bence bahar gelsin havalar güzel olsun fıldır fıldır gzeciz ailecek stresimizi bitecek

Bizde bi kv varken girdik birbirimize bana dioki op anladigim kadariyla evlilik senin gozunde bitmis mal o zamn burda ne isim var psikologa gidelin dedim bakalin son çare gidermiyiz bilmiyorum saygi yok canim bide dedigin gibi kucumseme

Allah yardimcimiz olsun ya bu kocalara hic bise anlatamiyosun bizde demin kv gile gittik gelir gelmez acti pc yi beyefendi basinda oturmus bende oglumu uyuttum mutfakta tek basima oturuyorm . Zaten hep evdeyim hava soguk oluyo cocuk hasta olur diye cikamiyorm bi yere biraz ilgi istiyorm cok goruyo ya ne zaman duzelecek ya da duzelecek mi ben kavga etmekten cok yoruldum

Gercekten duzelecek mi bana bikkinlik geldi bu kavgalardan ya insallah duzelir dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…