- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
çok geçmiş olsun canım, öksürüğün en iyi ilacı bal+zencefil karışımı bence, günde bir iki çay kaşığı yerseniz daha çabuk geçer öksürük hapşırık
keremi 45 derece eğimli yatır düz yatırma ki tıkanmasın
gripten kalma kuru inatçı bir öksürükse sana da bal+zencefil tavsiye ederim, zencefil biraz acı olduğu için çok az katılmalı bala,
bal zencefili ılık süte katarak da verebilirsin, benim kızımın aylarca geçmeyen öksürüğü bu şekilde 3 günde geçti gitti.
bebeğin sadece anne sütü alıyorsa, kakası cıvık bir kakaysa, yaparken çok sıkıntı çekmiyorsa ya da yapmadığı günlerde aşırı huzursuzluğu yoksa hiç birşey olmaz normaldir
benim bebeğim de önceden günde 3-4 kez yapıyordu, son 15-20 gündür 3-4 günde bir yapıyor
.
ben ğksürük için anızpekmezi bal keçiboynuzu tozu bal zencefil ıhlamur ve birok şey denedim olmadı.test yapıldı alerjik bronşit çıktı .toza tüye pelu a ve mevsimsel geçişlerde oksuğun artacağı söylendi..soğuk buhat tedavisis görüyoz umarım geçer.
cn yanlış anlamazsın umarım ama bir profesör sölemişti. 1 yaş altı çocuklara bal vermek iyi değilmiş. ağır gelirmiş. hatta büyüklerimiz kekeme olur derle:)) ama olmaz sadece ağır olur..
cn yanlış anlamazsın umarım ama bir profesör sölemişti. 1 yaş altı çocuklara bal vermek iyi değilmiş. ağır gelirmiş. hatta büyüklerimiz kekeme olur derle:)) ama olmaz sadece ağır olur..
benim 3 yaşındaki çocuğum için yazmıştım öksürüğü..1 yaşın altına bal verilmeyeceğini biliyorum.yine de uyarın için teşekkürler..
Anladim canim teşekkürler cevap için annelik boyle biseymis buluttan nem kapiyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah hepinizden sonsuz razı olsun
Çok duygulanoyorum dua ediyoruz deyince
Ne muradınız varsa versin
Sabaha kadr acildeydik. Sonra eeg çekildi
Çekildiği esnada uyurken bile dk da 8kere sıçradı dr çok sasırdı ama arasın nöbetleri uyanıkkrn sıcrama değil kasılma seklinde
Eşim ağlayarak odayı terk etti ben ağlaya ağlaya başında kaldım kalmak zorundaydım
Allahım kimseye yaşatmasın evladıyla sınamasın yazarken bile ağlıyorum
Epilepsi nöb gibi değil ama epilepsi de değil diye kapatamam dosyayı dedi 3dr.
Bi anırmallik var dedi. Bugğn tekrar eeg çekilecekti makina yokmuş çekilenedi
Hala sonuç belli değil
Bir daha atak olmadı ama evlerden ırak eğer bu hastalık varsa rutin olacal diye bi kaide yok
Günde her dk da olabilir. Yılda bir kez de olabilir. Hep tetikteyşz. Hiç ağlatmıyoruz oyle zor ki.
Gözüm hep üstünde hep. Yorgunluktan direncim düştü hastayım yatıyorum annemler bende
Gene öğrendiköe yazarım kIzlar. Allah tekrar tekrar razı olsun dualarınızı esirgemediğiniz için...
ah canım ben de öyle birşey istiyorum ama malesef gurbetteyim ben kimsem yok burdaKizlar Merhaba. Anne olmak dunyanin en zor isi, zira baba olmak da zor. Cunku denir ya annelik dogustan babalik sonradan olunur. Bizim de ayarlarimiz bozulmustu gecenlerde. Kendimce bazi taktiklerim var. Eve geldiginde "evimizin diregi gelmis,kızıimin prensi gelmiş, sen olmasan napardim" falan diye pofpofluyorum evden sogumasin uzaklasmasin diye. Gecen artik tahammuller azalmıştı kimse alttan almayinca halamlara gittim birkac gunlugune. O da rahatlasin nefes alsin dedim, gerilmistik,cocuk da hastaydi. Valla super oldu,cok iyi geldi,resetlendim fabrika ayarlarima dondum geldim:) nacizane tuyolar..
anılcığım daha iyisinizdir umarım? çok geçmiş olsun, sen çok önceden farketmiştin ama , uyuz oluyorum bu doktorlaraNiye kusura bakayom cnm aşk olsun
Bi kere kimse telaş yapmasın asla yaZdıklarımdan önce bunu söyleyeyim
Su bildiğimiz sıcramalar aslında aras da nöbetmiş. Bakın tekrar söylüyorumasla her sıcrama değil
Ama bu diğer akşamları yasadıığımız nçbet çok çok farklı. Farketmemen mümkün değil
Ağzını kitliyo dlini damağına yapıştırı gibi yapıyo suratının sekli gidio ve nefes almıo 2-3 sn
Yani elini sıkması falan titremesi sinirli olduğundandır diye düşünüyorum ama ben şunı anladım
Sırası gelmişken de yaZayım senin sayende
En iyi dr ANNE-BABA
Onların dr u biZiz gerçekten. Dr lara göre herşey normal. O bebek ya normal
Ben önceki sefer druma sorduğımda önemsemeyip nörologa gönderseydi belki ilerlemeyecekti
Kaldı ki ağzımla dedim. Bakın gitmem gerkşyorsa gidelim çocuk nörologuna diye yok yok dedi
Ama sunu çooook duydım6dr da dedi
Yoğun bakımda kalan bebeklerde olma ihtimali çok dha yüksekmiş
Ağlıo bakmıyorşar.doğuyo kimse yok yanında düşünsenize yalnız hissediyo kendini dünyaya gelir gelmez
Ben burayı okuyan hamişlet varsa sunu söylüyorım asla de larına normal ya da sezeryan doğum diye ısrar etmesinler
Hangisini dr u uygun görüyorsa onu yapsın. Ben çok pişmanım çok
papatyacım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin meleğini inş önemli bişey değildir.
kusuruma bakmazsan bişey sormak istiyorum bebeğindeki belitirle nelerdi..
benim bebeğiminde elleri titriyor. ağlarken sinirliyken.. önceleri kucağına al beni diyor diyordum ama şimdi kafama takıldı(
bebeğinde böyle belirti olan var mı?? normal mi, oyun mu yapıyor, sinirli mi??
canlarımmm
Aminn. Tüm dualarınız için teşekkür ederim
Tanıdığım insanlardan daha hayırlısınız daha çok destrk oldunuz bana
Buradaki arkadaşlık çok başka gerçekten
Ssize ne kdr teşekkür etsem az....
Söyleyeecek kelime bile bulamıyorum
bende bazen bnyo yaptiracak oluyorum sonra b nedenle banyo yaptiramiyornm.
bir bakiyorm bir gun sonra burnu akiyor.
"banyo yaptirsaydim" o yuzden oldu derdm diyorum
hic vivdan azabi cekme..
bende kendi tetanozumn 3. dozun oldm seneye mart ayinda bir daha olcam...
ben sormustum hic iz yok diye. dun farkettimk kolnda kirmizi bi kabarti lusmus.
sanirim asi izi olcak...
canlarımmm
Aminn. Tüm dualarınız için teşekkür ederim
Tanıdığım insanlardan daha hayırlısınız daha çok destrk oldunuz bana
Buradaki arkadaşlık çok başka gerçekten
Ssize ne kdr teşekkür etsem az....
Söyleyeecek kelime bile bulamıyorum
Gunnnnaaaaaaayyydddınnnnnnnnnnnnnn
Bugün biz biraz daha iyiyiz cok şükür...
Burnu biraz tıkalı arada akıyo ama gece tıkanmadı en azından
Herkese mutlu huzurlu günler diliyorum
daha önce yazmıştım ya benim oğlımundda sıçraması vardı ve bazen uykuda gözlerini geriye doğru hareket ettiriyo sesler çıkarıyo sonra da gülüyodu norologa sevk etmesi için cocuk dr na gittik videosunu izlettim epilepsiye benzemediğini söyledi nörolog o gün yoktu telefon etti bizi telaşlı görünce içiniz rahatlasın diye eeg istedi
eeg randevumuz yrn çok kararsızım sanki azaldı sıçramaları gitmesem mi diyorum eeg nin yan etkisi vAar mı canını yakar mı gideyim içim rahatlasın mı? Anılın yazdıklarına göre uyanıkken bi nöbet olayı varmış bizde hiç öyle bişey olmadı eeg ye gidelimmi lütfen fikir verin
ve şunuda belirteyim sıçramaları en çok ana kucagında oluyo yuz ustu yatmayı sever oyle yatrken yok denecek kdr az sıcrıyo
deniz size de ailecek geçmiş olsun tatlım
daha iyimişiniz çok şükür...
allah beterinden korusun
yan etkisi hakkında hiç bi bilgim yok
ama benim bebeğim de anakucagında uyurken sıçrıyor
yatağında da öyle maalesef
kollarını sardırmadığı için oluyo kollar yukarda hep
kendini boşlukta hissedermiş gibi sıçrıyor
yan yatırmaya çalışıyorum....
Aminnnnn Cnm bnm.
Cok şükür Allah a bugün daha iyi
Amn hiç bi yavru hastalanmasın
Bu akşam uzun bi aradan sonra ilk kez sinemaya gidicez
İnşallah bi aksilik çıkmaz :/:26:
Cocuklar gibi şen im :)
ah canım ben de öyle birşey istiyorum ama malesef gurbetteyim ben kimsem yok burdaeşime söyledim annenlere git birkaç gün kafa dinleyelim, özleyelim birbirimizi diye ama ona da yanaşmıyor, ben memlekete gideyim desem 7 saatlik yol, otobusle çok zor, memleket de soğuk simdi hasta ederim yavrumu diye cesaret de edemiyorum, bakalım nolacak, şunu anladım aşkı öldüren evlilik değilmiş:) dilim varmıyor söylemeye ama çocuktan öncesi ve sonrası çok farklı
Canim bu sehirde benim taraftam da kimse yok. Esimin halasina gittim ben,misafirsin neticede gul gibi bakarlar (inşallah). Ben cocugu onlarin kucagina atarak biraz çocuğumu özleyim istedim acikcasi. Ben yattim,dus aldim tv izledim onlar ilgilendi. Emzirmeye aldgmda ozlemis oluyordum. Babasi da bunalmisti, o da evde bir guzel kafa dinledi. Apartmanimdaki komsular ve esimin akrabalari bunaldiginda isin olduğunda cik gel derlerdi,biz bakariz derlerdi de ben gururumdan, evhamlarimdan, bir de cocuguna bakamiyor yetemiyor derler korkusuna kimseden yardim istemezdim. Şimdi cok radikal kararlar aldim; getir diyenin bir yüzü, bakmam diyenin iki yüzü kara olsun :))
Aminnnnn Cnm bnm.
Cok şükür Allah a bugün daha iyi
Amn hiç bi yavru hastalanmasın
Bu akşam uzun bi aradan sonra ilk kez sinemaya gidicez
İnşallah bi aksilik çıkmaz :/:26:
Cocuklar gibi şen im :)
daha önce yazmıştım ya benim oğlımundda sıçraması vardı ve bazen uykuda gözlerini geriye doğru hareket ettiriyo sesler çıkarıyo sonra da gülüyodu norologa sevk etmesi için cocuk dr na gittik videosunu izlettim epilepsiye benzemediğini söyledi nörolog o gün yoktu telefon etti bizi telaşlı görünce içiniz rahatlasın diye eeg istedi
eeg randevumuz yrn çok kararsızım sanki azaldı sıçramaları gitmesem mi diyorum eeg nin yan etkisi vAar mı canını yakar mı gideyim içim rahatlasın mı? Anılın yazdıklarına göre uyanıkken bi nöbet olayı varmış bizde hiç öyle bişey olmadı eeg ye gidelimmi lütfen fikir verin
ve şunuda belirteyim sıçramaları en çok ana kucagında oluyo yuz ustu yatmayı sever oyle yatrken yok denecek kdr az sıcrıyo
ah canım ben de öyle birşey istiyorum ama malesef gurbetteyim ben kimsem yok burdaeşime söyledim annenlere git birkaç gün kafa dinleyelim, özleyelim birbirimizi diye ama ona da yanaşmıyor, ben memlekete gideyim desem 7 saatlik yol, otobusle çok zor, memleket de soğuk simdi hasta ederim yavrumu diye cesaret de edemiyorum, bakalım nolacak, şunu anladım aşkı öldüren evlilik değilmiş:) dilim varmıyor söylemeye ama çocuktan öncesi ve sonrası çok farklı
Canim bu sehirde benim taraftam da kimse yok. Esimin halasina gittim ben,misafirsin neticede gul gibi bakarlar (inşallah). Ben cocugu onlarin kucagina atarak biraz çocuğumu özleyim istedim acikcasi. Ben yattim,dus aldim tv izledim onlar ilgilendi. Emzirmeye aldgmda ozlemis oluyordum. Babasi da bunalmisti, o da evde bir guzel kafa dinledi. Apartmanimdaki komsular ve esimin akrabalari bunaldiginda isin olduğunda cik gel derlerdi,biz bakariz derlerdi de ben gururumdan, evhamlarimdan, bir de cocuguna bakamiyor yetemiyor derler korkusuna kimseden yardim istemezdim. Şimdi cok radikal kararlar aldim; getir diyenin bir yüzü, bakmam diyenin iki yüzü kara olsun :))
size kesinlikle katiliyorum cocuk olduktan sonra cok degisti evliligimiz yada bana oyle geliyor bilmiyorum...sorunlarimi yazdim geri sildim kizlar okudukca agliycam biliyorum cocuk oldu nasilsa birakamz dusuncesi bizdede var...
Eeg de canı yakan birşey yok Zaten uyurken çekilio
Kafanda soru işareti varsa bekletme sonradan pişman olmamak için
Gene de sen bilirsin ben direkt yönlendirmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?