2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Inşallah evladın iyileşecek canım sonrasında buraya Arasin yaptığı yaramazlıklari yazacaksın hepimiz öyle. Zor ama sabret canım bugünler mazide kalacak Allahın izniyle dualarimiz hep sizinle

Gunnnnaaaaaaayyydddınnnnnnnnnnnnnn
Bugün biz biraz daha iyiyiz cok şükür...
Burnu biraz tıkalı arada akıyo ama gece tıkanmadı en azından

Herkese mutlu huzurlu günler diliyorum

ah canım ben de öyle birşey istiyorum ama malesef gurbetteyim ben kimsem yok burda eşime söyledim annenlere git birkaç gün kafa dinleyelim, özleyelim birbirimizi diye ama ona da yanaşmıyor, ben memlekete gideyim desem 7 saatlik yol, otobusle çok zor, memleket de soğuk simdi hasta ederim yavrumu diye cesaret de edemiyorum, bakalım nolacak, şunu anladım aşkı öldüren evlilik değilmiş:) dilim varmıyor söylemeye ama çocuktan öncesi ve sonrası çok farklı
anılcığım daha iyisinizdir umarım? çok geçmiş olsun, sen çok önceden farketmiştin ama , uyuz oluyorum bu doktorlara

Normal o benim bebişlerde yapardı,acıkınca ağlarken sevinirken yapar.biberonun içinde mamayı gördüğünde yapar çabuk ver diye

anıl cım tekrar tekrar rabbim miniğine şifalar versin inş. dediğin gibi evlatla sınamasın rabbim hepsini korusun inş.

canım inşallah bıdaha tekrarlamaz Aklıma geldıkce dua edıyorum Rabbım hepımızın evlatlarını korusun hastalıklarına şifa versin.

canım 3. dozunu olmussun ya sagık ocagına hamıleykenkı ası kartını gösterınce hemen yapıyolar mı ?

anıl canım arkadaşım çok geçmiş olsun
okudum ama günlerdir giremiyordum dua ediyorum canım okuduğumdan beri
son durum ne canım, hastanede misiniz hangi hastanedesiniz?
inşallah sağlığına kavuşacak aras
allah şifa versin arasa da tüm hasta bebeklere de...

daha önce yazmıştım ya benim oğlımundda sıçraması vardı ve bazen uykuda gözlerini geriye doğru hareket ettiriyo sesler çıkarıyo sonra da gülüyodu norologa sevk etmesi için cocuk dr na gittik videosunu izlettim epilepsiye benzemediğini söyledi nörolog o gün yoktu telefon etti bizi telaşlı görünce içiniz rahatlasın diye eeg istedi

eeg randevumuz yrn çok kararsızım sanki azaldı sıçramaları gitmesem mi diyorum eeg nin yan etkisi vAar mı canını yakar mı gideyim içim rahatlasın mı? Anılın yazdıklarına göre uyanıkken bi nöbet olayı varmış bizde hiç öyle bişey olmadı eeg ye gidelimmi lütfen fikir verin

ve şunuda belirteyim sıçramaları en çok ana kucagında oluyo yuz ustu yatmayı sever oyle yatrken yok denecek kdr az sıcrıyo

Gunnnnaaaaaaayyydddınnnnnnnnnnnnnn
Bugün biz biraz daha iyiyiz cok şükür...
Burnu biraz tıkalı arada akıyo ama gece tıkanmadı en azından

Herkese mutlu huzurlu günler diliyorum

deniz size de ailecek geçmiş olsun tatlım
daha iyimişiniz çok şükür...
allah beterinden korusun

yan etkisi hakkında hiç bi bilgim yok
ama benim bebeğim de anakucagında uyurken sıçrıyor
yatağında da öyle maalesef
kollarını sardırmadığı için oluyo kollar yukarda hep
kendini boşlukta hissedermiş gibi sıçrıyor
yan yatırmaya çalışıyorum....

Aminnnnn Cnm bnm.
Cok şükür Allah a bugün daha iyi
Amn hiç bi yavru hastalanmasın
Bu akşam uzun bi aradan sonra ilk kez sinemaya gidicez
İnşallah bi aksilik çıkmaz :/:26:
Cocuklar gibi şen im :)

Aminnnnn Cnm bnm.
Cok şükür Allah a bugün daha iyi
Amn hiç bi yavru hastalanmasın
Bu akşam uzun bi aradan sonra ilk kez sinemaya gidicez
İnşallah bi aksilik çıkmaz :/:26:
Cocuklar gibi şen im :)

ayyyy süperrr deniz
ben de heycanlandım bak görüyon mu
hangi filme?

Eeg de canı yakan birşey yok Zaten uyurken çekilio
Kafanda soru işareti varsa bekletme sonradan pişman olmamak için
Gene de sen bilirsin ben direkt yönlendirmek istemem

Eeg de canı yakan birşey yok Zaten uyurken çekilio
Kafanda soru işareti varsa bekletme sonradan pişman olmamak için
Gene de sen bilirsin ben direkt yönlendirmek istemem

tesekkrler cvpladgn icin suanda gtmmye karr verdik tekrrlarsa ya da baska bi durm gorrsek gotrrz ddk

sen nasilsin haberlet nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…