- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ayyyy süperrr deniz
ben de heycanlandım bak görüyon mu
hangi filme?
Niye kusura bakayom cnm aşk olsun
Bi kere kimse telaş yapmasın asla yaZdıklarımdan önce bunu söyleyeyim
Su bildiğimiz sıcramalar aslında aras da nöbetmiş. Bakın tekrar söylüyorumasla her sıcrama değil
Ama bu diğer akşamları yasadıığımız nçbet çok çok farklı. Farketmemen mümkün değil
Ağzını kitliyo dlini damağına yapıştırı gibi yapıyo suratının sekli gidio ve nefes almıo 2-3 sn
Yani elini sıkması falan titremesi sinirli olduğundandır diye düşünüyorum ama ben şunı anladım
Sırası gelmişken de yaZayım senin sayende
En iyi dr ANNE-BABA
Onların dr u biZiz gerçekten. Dr lara göre herşey normal. O bebek ya normal
Ben önceki sefer druma sorduğımda önemsemeyip nörologa gönderseydi belki ilerlemeyecekti
Kaldı ki ağzımla dedim. Bakın gitmem gerkşyorsa gidelim çocuk nörologuna diye yok yok dedi
Ama sunu çooook duydım6dr da dedi
Yoğun bakımda kalan bebeklerde olma ihtimali çok dha yüksekmiş
Ağlıo bakmıyorşar.doğuyo kimse yok yanında düşünsenize yalnız hissediyo kendini dünyaya gelir gelmez
Ben burayı okuyan hamişlet varsa sunu söylüyorım asla de larına normal ya da sezeryan doğum diye ısrar etmesinler
Hangisini dr u uygun görüyorsa onu yapsın. Ben çok pişmanım çok
Eki Görüntüle 1041155 Eki Görüntüle 1041153 Eki Görüntüle 1041154
rEki Görüntüle 1041160 kızzlarrr biz 3.5 aylık olduk ve hafta sonu mevlüdümüzde okundu çok şükür
maşallah sübhanallah prenseseEki Görüntüle 1041155 Eki Görüntüle 1041153 Eki Görüntüle 1041154
rEki Görüntüle 1041160 kızzlarrr biz 3.5 aylık olduk ve hafta sonu mevlüdümüzde okundu çok şükür
ben hala senin eski düşüncendeyim, bakamadı derler yetersiz görürler busefer sürekli müdahaleye başlarlar diye cesaret edemiyorum , ama şu da var senin dikkat ettiğin şeylere onlar etmiyorlar, gerçi ben biraz fazla pinpirikliyim ama olsun bu halimden gayet memnunum:) bakalım bizim sonumuz ne olacak:44:Canim bu sehirde benim taraftam da kimse yok. Esimin halasina gittim ben,misafirsin neticede gul gibi bakarlar (inşallah). Ben cocugu onlarin kucagina atarak biraz çocuğumu özleyim istedim acikcasi. Ben yattim,dus aldim tv izledim onlar ilgilendi. Emzirmeye aldgmda ozlemis oluyordum. Babasi da bunalmisti, o da evde bir guzel kafa dinledi. Apartmanimdaki komsular ve esimin akrabalari bunaldiginda isin olduğunda cik gel derlerdi,biz bakariz derlerdi de ben gururumdan, evhamlarimdan, bir de cocuguna bakamiyor yetemiyor derler korkusuna kimseden yardim istemezdim. Şimdi cok radikal kararlar aldim; getir diyenin bir yüzü, bakmam diyenin iki yüzü kara olsun :))
aslında tam tersi biliyormusun kendimi artık daha cesur buluyorum çünkü çocuktan önce eşime okadar aşıktım ki, belki de saplantılıydım! kötü günlere rağmen arkamı dönüp gidemedim, ama şimdi kızımın verdiği cesaretlemidir bilemiyorum yapacağı hatada arkamı dönüp giderim gibime geliyorsize kesinlikle katiliyorum cocuk olduktan sonra cok degisti evliligimiz yada bana oyle geliyor bilmiyorum...sorunlarimi yazdim geri sildim kizlar okudukca agliycam biliyorum cocuk oldu nasilsa birakamz dusuncesi bizdede var...
Dün adet oldum
Kanama korkunç böyle mi oluo ilk adet ya bu ne ped yetişmio
Birşey daha soracağımmkızlar bı süt korur olayı adet olduktan sonra olmuyor mu
Yani adet olamdığımız sürece mi hamiş olamıyoruz
Hoş bizde mik mik durımları yok ama merak ettim.
Ben 40 ımın içinde adet oldum sonra her ay düzenli oluyorum hamlelikten önce bu kadar yoğun değildi doğumdan sonra bayağıı fazla oluyor hatta ilk adetlerimde ped tutmuyordu Ali!nin bezlerinden koydum ehhehehe
Süt koruyor hikaye canım ya çok hamile kalan var öyle bence bir kaza yaşamak istemiyorsan önlemini al :) Prolaktin hormonu yükseliyor emzirirken o da hamile kalmayı engelliyor ama engellemeyebiliyorda..
Doguma takılmışsın Anıl bence hiç takılma senin için hayırlı olanı buymuşş..
Bak daha dün sezeryan olan bir kadının haberini aldım bebeği sağlıklı ama kadının damarını kesmiş dr ve durumu çoook ağır yoğun bakımda dr herşeye hazırlıklı olun demişş her şerde bir hayır vardır bence neden arama..
Allah'n izni ile Aras tada bişey çıkmaz inşallah...
size kesinlikle katiliyorum cocuk olduktan sonra cok degisti evliligimiz yada bana oyle geliyor bilmiyorum...sorunlarimi yazdim geri sildim kizlar okudukca agliycam biliyorum cocuk oldu nasilsa birakamz dusuncesi bizdede var...
Ayyy gittikkkkk superdi yaaa
Gitmeden once içine sinmedi Ali Kerem i yıkadım :) doyurdum
Aşağı kv ye verdim kv nin kardeşleri de burda diye içimiz cok rahat gittik
Yoksa iki cocuğu bırden bırakamazdım
Eyvah eyvah a gittik. Cok güzeldi
kızzlarrr biz 3.5 aylık olduk ve hafta sonu mevlüdümüzde okundu çok şükür
ben henüz olmadım ama bildiğim kadarıyla emzirdiğin sürece süt koruyor deniyoDün adet oldum
Kanama korkunç böyle mi oluo ilk adet ya bu ne ped yetişmio
Birşey daha soracağımmkızlar bı süt korur olayı adet olduktan sonra olmuyor mu
Yani adet olamdığımız sürece mi hamiş olamıyoruz
Hoş bizde mik mik durımları yok ama merak ettim.
yaptırılır sanırımkızlar ben dis doktoruna randevu aldım ama dolgu olacak büyük ihtimal ile ne dersiniz emzirme zamanında olabilirmi birde ön disim yani doğumdan sonra fena oldu. Emzirırken dolgu yaptırılıyormu
kızlar ben dis doktoruna randevu aldım ama dolgu olacak büyük ihtimal ile ne dersiniz emzirme zamanında olabilirmi birde ön disim yani doğumdan sonra fena oldu. Emzirırken dolgu yaptırılıyormu
Canım rezene 30 cc kadar verebilirsin oğluna iyi gelir papatya daha iyi uyutuyo ama milupanın. Gündüz hiç uyumadıysa gecede uyuyamaması gayet normal. Gündüz düzenli uyumalılarki gecede aynı olsun. Uykusuzluktan bile uyuyamıyo olabilir. Papatya içir bencekızlar oğlum iki gündür gündüz uykusunu uyumamakta direniyor
ne tavsiye edersiniz?
bugün rezene içtim dün delirdim çünkü yorgunluktan
ona da 2çay kaşığı verdim ama hala tam dalamadı ayağımda sallıyorum uyuyo koyduğumda uyanıyo
büyüdükçe azalcak gündüz uykuları biliyorum ama dün nerdeyse hiç uyumadı gece de saat başı uuyandı bugün de uyumicak diye korkuyorum :/
Arkadaşlar facebook takı bybo grubunu takip ediyor muydunuz? Son zamanlarda yapılan siyasi yorumları okudunuz mu bilmiyorum. Siyasi görüşleriniz nedir bilmiyorum ama apoyu savunup pkk nin bir terör örgütü olmadığını söylüyorlar ve grubun kurucusu eren başta olmak üzere hepsi pkk yanlısı bdp Partizani. Bunun dışında yorum yapan herkesi gruptan atıyorlar. Bizim eylülde evlenenler grubumuzdan bütün arkadaşlarım atıldı gruptan. Apoya bebek katili dediğimiz ve pkk nin bir terör örgütü olduğunu söylediğimiz için.
Takip etmeyenler varsa bilin istedim. Ve biz bu grubu şikayet ettik. Sizde okuyun gerçi karşıt bütün yorumları sildiler ama eğer benim gibi düşünüyorsanız lütfen grubu şikayet edin.
Bende oraya üye olma gafletinde bulundum geçenlerde. Ben bebeğime ilaç verdim dedim diye etmedikleri laf kalmadı.cahillikle okumamakla bilgisizlikte aptallıkla her türlü hakaretler suçlandım. Çok iyi bir üniversite mezunu iyi bir işi olan ve sürekli araştıran eden bir insanım. Nefret ettim o gruptan . Kendi isteğiyle çıktım. O Eren denen kadın yazdığım tüm olumlu mesajları da sildi mahsus bei kötü göstermek için herkese. Nasıl bir gruptur bende anlamadım . Demek dediğin gibiymiş. İnşallah kapanır grup.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?