2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayyyy süperrr deniz
ben de heycanlandım bak görüyon mu
hangi filme?

Ayyy gittikkkkk superdi yaaa
Gitmeden once içine sinmedi Ali Kerem i yıkadım :) doyurdum
Aşağı kv ye verdim kv nin kardeşleri de burda diye içimiz cok rahat gittik
Yoksa iki cocuğu bırden bırakamazdım
Eyvah eyvah a gittik. Cok güzeldi

Anıl canım benim çok geçmiş olsun, en büyük temennimiz hiç birşeyin çıkmaması, Allah korusun bir rahatsızlığı varsa da korkma, bu zamanda herşeyin çaresi var elhamdulillah, hele bebeklik dönemi epilepsi erken teşhis edildiği takdir de çok kolay tedavi ediliyor ve iyileşme oranı çok yüksek... bunları endişelenme diye söylüyorum yoksa benim içim çok rahat ve inanıyorum ki sapasağlam çıkacak Aras inşAllah...

Elbette normal ya da sezeryan diye diretmemek doktorla güven içinde karar vermek lazım, ama sen kendini sakın sakın suçlama... Sezeryan olsaydın daha iyi olabileceğinin bir garantisi de yok elimizde, Biz Dua edelim, Doktora gidelim, Rabbimize Tevekkül edelim.. bu imtihanı da atlatacaksın eşinle inşAllah.

ben hala senin eski düşüncendeyim, bakamadı derler yetersiz görürler busefer sürekli müdahaleye başlarlar diye cesaret edemiyorum , ama şu da var senin dikkat ettiğin şeylere onlar etmiyorlar, gerçi ben biraz fazla pinpirikliyim ama olsun bu halimden gayet memnunum:) bakalım bizim sonumuz ne olacak:44:
size kesinlikle katiliyorum cocuk olduktan sonra cok degisti evliligimiz yada bana oyle geliyor bilmiyorum...sorunlarimi yazdim geri sildim kizlar okudukca agliycam biliyorum cocuk oldu nasilsa birakamz dusuncesi bizdede var...
aslında tam tersi biliyormusun kendimi artık daha cesur buluyorum çünkü çocuktan önce eşime okadar aşıktım ki, belki de saplantılıydım! kötü günlere rağmen arkamı dönüp gidemedim, ama şimdi kızımın verdiği cesaretlemidir bilemiyorum yapacağı hatada arkamı dönüp giderim gibime geliyor

Dün adet oldum
Kanama korkunç böyle mi oluo ilk adet ya bu ne ped yetişmio

Birşey daha soracağımmkızlar bı süt korur olayı adet olduktan sonra olmuyor mu
Yani adet olamdığımız sürece mi hamiş olamıyoruz

Hoş bizde mik mik durımları yok ama merak ettim.

Ben 40 ımın içinde adet oldum sonra her ay düzenli oluyorum hamlelikten önce bu kadar yoğun değildi doğumdan sonra bayağıı fazla oluyor hatta ilk adetlerimde ped tutmuyordu Ali!nin bezlerinden koydum ehhehehe
Süt koruyor hikaye canım ya çok hamile kalan var öyle bence bir kaza yaşamak istemiyorsan önlemini al :) Prolaktin hormonu yükseliyor emzirirken o da hamile kalmayı engelliyor ama engellemeyebiliyorda..
Doguma takılmışsın Anıl bence hiç takılma senin için hayırlı olanı buymuşş..
Bak daha dün sezeryan olan bir kadının haberini aldım bebeği sağlıklı ama kadının damarını kesmiş dr ve durumu çoook ağır yoğun bakımda dr herşeye hazırlıklı olun demişş her şerde bir hayır vardır bence neden arama..
Allah'n izni ile Aras tada bişey çıkmaz inşallah...

kızlar ben dis doktoruna randevu aldım ama dolgu olacak büyük ihtimal ile ne dersiniz emzirme zamanında olabilirmi birde ön disim yani doğumdan sonra fena oldu. Emzirırken dolgu yaptırılıyormu

Tabi ki Allahın takdiri ama şster istemez devamlı bi sebep arıyorum ya devamlı
Kafamdan o kdr çok sey geçio ki anlatamam size
Acaba bundan mı acaba sundan mı diye
Engel olamıyorum. Kırtulmam lazım bu psikolojiden ama kurtulamıyorum
Berbat bi duygu...

size kesinlikle katiliyorum cocuk olduktan sonra cok degisti evliligimiz yada bana oyle geliyor bilmiyorum...sorunlarimi yazdim geri sildim kizlar okudukca agliycam biliyorum cocuk oldu nasilsa birakamz dusuncesi bizdede var...

herkesin çeşit çeşit sıkıntısı var dertler paylaştıkça azalıyor
istediğini yazabilirsin canım üstelik sen ingilterede yalnızsın sanırım. içine atıp sıkıntılarını büyütme!

ohh çok iyi olmuş yaa kendim gitmiş gibi bi ferahlık hissettim deniz
komedi film de iyi bi tercih olmuş

kızzlarrr biz 3.5 aylık olduk ve hafta sonu mevlüdümüzde okundu çok şükür

maşallah kuzunaa
allah kabul etsin mevlüdünüzü..

ben henüz olmadım ama bildiğim kadarıyla emzirdiğin sürece süt koruyor deniyo
ama ben de pek işi şansa bırakamam hoş mikmik bizde de çok az
anıl sana yazmıştım burda okudun dimi canım
inşallah herşey yolunda gitcek
allahım tüm hastalıklardan korusun yavrularımızı aamiinnnn

kızlar ben dis doktoruna randevu aldım ama dolgu olacak büyük ihtimal ile ne dersiniz emzirme zamanında olabilirmi birde ön disim yani doğumdan sonra fena oldu. Emzirırken dolgu yaptırılıyormu
yaptırılır sanırım
zaten dr.un en doğru cevabı verir randevu almışsın ne de olsa...

kızlar oğlum iki gündür gündüz uykusunu uyumamakta direniyor
ne tavsiye edersiniz?
bugün rezene içtim dün delirdim çünkü yorgunluktan
ona da 2çay kaşığı verdim ama hala tam dalamadı ayağımda sallıyorum uyuyo koyduğumda uyanıyo
büyüdükçe azalcak gündüz uykuları biliyorum ama dün nerdeyse hiç uyumadı gece de saat başı uuyandı bugün de uyumicak diye korkuyorum :/

Ben diş çektirdim canım, doktor sadece morfinden sonra 2 saat boyunca emzirmeyeceksin dedi. başka da bir sıkıntı yok.

cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar. Randevu aldım ama bir yandanda içimi kemiriyordu rahatladım sağolun

Canım rezene 30 cc kadar verebilirsin oğluna iyi gelir papatya daha iyi uyutuyo ama milupanın. Gündüz hiç uyumadıysa gecede uyuyamaması gayet normal. Gündüz düzenli uyumalılarki gecede aynı olsun. Uykusuzluktan bile uyuyamıyo olabilir. Papatya içir bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

papatya

canim simdi okudum bebeginin durumunu mubarek gun gonulden dua ettim once senin sonra sifa bekleyen tum bebeklerin sagligina kavusmasi icin. sonuc umarim olumlu olur allah yardimciniz olsun
bi de sut korur derler ama benim kuzenim 3. ay hamile kaldi ve adet bile olmamisti haberiniz olsun kizlar
......

bu arada hizli hizli okurken bisey dikkatimi cekti yazamadan edemedim
kizlar birincisi cok soguk olmadigi surece ev-ki onlu derecelerden bahsediyorum bebegi banyo yaparak hasta etmezsiniz aksine banyo yapmayan bebek hasta olur
ayrica disari da cikarin noolur ustunu giydirin cok ruzgar olmadigi surece hava alsin bebekler her gun asil binlerce insanin geldigi pasif havalandirmayla havalanan temziligi ucuza gelsin diye acaip kimyasallarla hijyen saglanan avm lere goturmeyin meleklerinizi

doktorumda dedi ki bu hep bilinir cocuklarin kisin hasta olmasinin sebebi eve tikilmasi kapali alanlarda zaman gecirmesi az banyo yapmasidir. ben boyle haddim olmayarak elestirmis gibi oluyorum lutfen kimse kirilmasin ama tibben dayanagi olmayan seyler bunlar. sok oldum yazilanlari okuyunca
hem bebege hem de kendinize hayati zindan etmeyin eve tikilarak. bir de biraz sabir isteyen bi yaklasim ama hasta bebeklere hemen ilac vermeyin. doktor 40 dereceyi gormeden bebegi getirme dedi bana. titreme yoksa bilinc kaybi yoksa ve uykusu bozulmuyorsa vucut mucadele edecek tabi doktorla iletisim halinde olarak.
havaleden korkariz hep ya havale atesin yuksek olmasiyla diil atesin aniden yukselmesiyle ilgili bi durum lutfen acip okuyun. doktora giderken siz ilacsiz cocugun biraz mucedele etmesini talep ederseniz her hekim buna sevinecektir

mevcut duzenin cocuklarinizin hayatina bu kadar sokulmasina izin vermeyin. allah da mecbur ve muhtac etmesin tabiki.
saglikli olsunlar guclu olsunlar

Arkadaşlar facebook takı bybo grubunu takip ediyor muydunuz? Son zamanlarda yapılan siyasi yorumları okudunuz mu bilmiyorum. Siyasi görüşleriniz nedir bilmiyorum ama apoyu savunup pkk nin bir terör örgütü olmadığını söylüyorlar ve grubun kurucusu eren başta olmak üzere hepsi pkk yanlısı bdp Partizani. Bunun dışında yorum yapan herkesi gruptan atıyorlar. Bizim eylülde evlenenler grubumuzdan bütün arkadaşlarım atıldı gruptan. Apoya bebek katili dediğimiz ve pkk nin bir terör örgütü olduğunu söylediğimiz için.

Takip etmeyenler varsa bilin istedim. Ve biz bu grubu şikayet ettik. Sizde okuyun gerçi karşıt bütün yorumları sildiler ama eğer benim gibi düşünüyorsanız lütfen grubu şikayet edin.

Bende oraya üye olma gafletinde bulundum geçenlerde. Ben bebeğime ilaç verdim dedim diye etmedikleri laf kalmadı.cahillikle okumamakla bilgisizlikte aptallıkla her türlü hakaretler suçlandım. Çok iyi bir üniversite mezunu iyi bir işi olan ve sürekli araştıran eden bir insanım. Nefret ettim o gruptan . Kendi isteğiyle çıktım. O Eren denen kadın yazdığım tüm olumlu mesajları da sildi mahsus bei kötü göstermek için herkese. Nasıl bir gruptur bende anlamadım . Demek dediğin gibiymiş. İnşallah kapanır grup.

Evet herkese aynı şekilde davranıyorlar. Çocuğum ateşler içinde yanıyor napayım diyen çaresiz bir anneye grup kuralları gereği diye başlayan yok imla hatası yaptın yok büyük harf kullanın diye hakaret ediyorlar. Son zamanlarda asıl niyetlerini ortaya koymaya başladılar. Kendisi gibi düşünmeyen herkesin yorumu siliniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…