Aynen canım benim bende pişik için arko klasik kullanıyorum hemen geçiriyor çok fazla pişiği olursa o zaman 1 gün bayunca desitin kullanıyorum oda 3-4 sürmeden sonra geçiriyor tavsiye ederim. Genellikle pişikte bezin çok kalmasından yada altını değiştirirken tam anlamıyla kurutmadan bezi bağlamamızdan kaynaklı oluyorWalla Nazlı olcak bu bebekler bir de ben ilk zamanlar dikkat etmiyordum yakın arkadaşı m falan olunca onların yanında da emziriyordum herkes ne kadar iştahlı emiyor falan Diyordu şimdi annem de diyor nazar oldu bu o yüzden almıyor artık memeyi(( öyle olunca daha çok üzülüyorum benim yüzümden diye inşallah düzelir bütün bebekler için geçerli hepsi çokur çokur emsin yesin inşallah
Buarada kızlar pislik için arko nun küçük yeşil bir kremi vardı yağlı birebir geldi bize ishal olunca pisik oldu oğlum isilik atmış gibiydi bir kere de toparladı 1 tl birsey krem denemenizi tavsiye ederim
yok kizlarr.. bugunde esmle gerekli haller disinda konusmadim...1 haftadir evde yalnizdi..bende annemdeydim demistim..adan hic pc ve tel. girmemis gibi hep oyun onadi..
bende oglen annemle sosyete pazarna gittimm iyu geldi..
yinede konusmuyoruz.
yarn evimize donucezz...bebek dogdugundan beri ilk defa ailecek yalnuz kalcaz.
once nnemler bizdeydi. sonra kv ler bizdeydi...
dun beni aglatmasi cok gucume gitti...ilgi gostermiyosun dedim demez olaydim...ben suclu ciktim.
bende 3 numara bez kullaniyoeum...prima kullaniyodum huggies indirinmdeydi kiz icin olani onu kullaniyoruz simdi. mini mouse desenlii..simdilik memnnum.
b bitince yine indirimden molfix almistik nu kullancam.bide 120li 4 numara prima aldimm.ev bez dolduuuu..
kizlar bez olarak ne kullaniyorsunuz ben 3 numara prima hasas ciltler icin kullaniyorum degistirsem mi bilmiyorum?
Bende aynisini kullaniyorm bu aralar cok fena pisigimiz var gitmiyo bi turlu eczane desitin krem onerdi ise yaramadi bugun yine gittim bu defa bübchen onerdi bi defa surdum sanki daha cok kizardi ya vari kullanan bu markayi normal mi boyle olmasi?
Öncelikle herkesşn bebişlerine sağlık sıhhat diliyorum.Benim bebişim de tam 4 aylık oldu bugün.Ya kızlar ben doğum sonrası sık sık kanama görüyorum lohusalığım 70 gün sürmüştü zaten. lohusalığım geçeli 10 15 günde bir kanamalarım oluyoacaba kötü bişeyim mi var dra gtmekten nefret ediyom gitsem mi ki bilginiz varsa paylaşır mısınız? normalde 30-34 günde bir olurdu adetim.
Kizlarr bepanthol pisik kremi ni tavsiye ederim.ilk surusunuzden sonra bile farki goreceksiniz mutlaka.
İyiki ablamin ikizleri buyuturken yanindaymisim hep onlardan tecrube kaldi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ben sudo krem kullaniyorum pisiklere cok iyi tavsiye ederim ingilteredeki drum tavsiye etti.
Walla bende ablamin ikizlerden biliyorum alayim dedim.aman aman bir faydasi yok ama evde olmasinda yarar var acil durumlar icin.5-6 lira birsey al dursun ne olacakki.
Chicconun jelli disligi varmis ondan siparis verdim iyi dediler birde onu deneyelim bakalim.ozel bir jel varmia icinde buzdolabinda sogutup cocuga isirtinca rahatliyor dediler .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bende baştan beri pişik kremi olarak bepantol kullaniyordum zaten cok pişik olmuyordu bir haftadir gecmeyen pisigimiz vardi ne yaptiysam geciremedim annem dediki biz eskiden zeytin yagi sürerdik geçirirdi dedi dikkate almadim krem bile geçirmiyor o napsin anca yumşatir dedim. Ama git gide pişik ilerleyince bi süriym dedim gece yatarken poposunu yikadim zeytin yagini sürdum sabaha yarı yariya iyilestirmis ikinci sürmeme hic kalmadi bence sende dene bi kaç kere sür
Canım geçmiş olsun. Ben bübchen kullanıyorum baştan beri ama pişik önleyicisini.hiç pişiğimiz olmadı henüz.pişik oluştuktan sonra önleyici işe yaramaz sanırım.önleyicimi sendeki yoksa pişik kremimi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Walla Nazlı olcak bu bebekler bir de ben ilk zamanlar dikkat etmiyordum yakın arkadaşı m falan olunca onların yanında da emziriyordum herkes ne kadar iştahlı emiyor falan Diyordu şimdi annem de diyor nazar oldu bu o yüzden almıyor artık memeyi(( öyle olunca daha çok üzülüyorum benim yüzümden diye inşallah düzelir bütün bebekler için geçerli hepsi çokur çokur emsin yesin inşallah
Buarada kızlar pislik için arko nun küçük yeşil bir kremi vardı yağlı birebir geldi bize ishal olunca pisik oldu oğlum isilik atmış gibiydi bir kere de toparladı 1 tl birsey krem denemenizi tavsiye ederim
Ewet cnm cok naAr degiyo ya dikkat etmek lazim arko mu gecirdi ilginc ilk defa duydum denerz onu da zaten herseyi deniyorz :)
Prima premium carr 3 numara kullanıyorum gayet memnunum... Prima aktif bebek kullandım bir paket hiç memnun kalmadım... Bir de hastaneye doğumda bebek bezinden pasta gelmişti onun içinden huggies çıktı... Ondan da hiç memnun kalmadım.. Bitmesini zor bekledim...
Canım bu arada doktorun içilmemesi gereken ilacın ne olduğunu sormuştum... Yazabilir misin bana?
Ben doğduğundan beri sudokrem kullanıyodum çok memnundum... Şimdi çatlağı olduğu için hametan+ çinko karışımından kullanıyorum ama benim bildiğim sudokremde de çinko var o yüzden etkili... Bir de sadece ev dışındayken unibaby ıslak mendil kullanıyorum... Evde pamuğu ıslatıp siliyorum... Islak mendillerle daha çok pişik olabiliyor....
Canım. Oksitin veya oksizink al hemen.
Once bebeğinin altını yıka Yada su ile islattıgın pamuk veyaa peçete ike sil ve
Muntazam bi şekilde kurut. Sonra bu dediğim kremlerden hangisini bulduysan sür
Ztn cok koyu kıvamlı bi krem çinko var içinde anında geçirecek
gecmeyen pisik varsa mantarda labilir.
bizdede bir kere olmustu. surekli su ile yikadim.islak mendlden mi diye..en sn 9-10 gun gecmeyinc travazol surdum gecti bi kac gune....
tamam canim cok sagol o zaman yarina sira alp gdeyim hemen.aslnda bi terslk old.bilyrm da dr gtmmk icn kendmi kandryrm.benimde aynı şekildeydi, 85. günde gittim rahim ağzı yarası çıktı, o kanıyormuş meğersem adet vs değilmiş. fitil krem verdi doktor 3. günde kesildi bidaha da olmadı. fitil bitince smear testi istedi, ona henüz gitmedim. muhakkak doktora git sakın ihmal etme..
Öncelikle herkesşn bebişlerine sağlık sıhhat diliyorum.Benim bebişim de tam 4 aylık oldu bugün.Ya kızlar ben doğum sonrası sık sık kanama görüyorum lohusalığım 70 gün sürmüştü zaten. lohusalığım geçeli 10 15 günde bir kanamalarım oluyoacaba kötü bişeyim mi var dra gtmekten nefret ediyom gitsem mi ki bilginiz varsa paylaşır mısınız? normalde 30-34 günde bir olurdu adetim.
Hmm alalim dursun evde ne olacak zaten ev eczaneye dondu bizde gaz damlalari suruplari kremleri hic biri de bi ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?