aynen anlattığın gibiyiz bizde bu aralar peki bişe daha sorcam benim ki mamayla besleniyo bu aralar çok iştahsız yemek istemiyo çok ağlıyo . senin bebeğin anne sütü mü alıyo var mı böyle bi huyu bi haftadır başladı bizde önceden hiç yoktu bazısı diş hazırlığı diyo biberonu ısırıyo parmağını ısırıyo çok salyası var aklım karıştı diş etleri fazla kızarmamış ya da ben mi anlamıyorm acaba
Offf bizde de aynı sorun var 3690 doğmuştu ilk zamanlarda güzel kilo aldı bu hafta hastalandı antibiyotik kullandık oda ishal yaptı bugün kontrole bursa ya kendi Dr götürdük kilo kaybı olmuş Dr ilave mama verelim kilo alımını takip edelim dedi anne sütü yetmiyor olabilir dedi((( ama çok zor emiyor 2 dk emiyor 3. Dk ağlayarak bırakıyor az önce 90 ml mama verdim yedi memeye gelince tık yok Cuma günü 4. Ay aşıları var bakalım kilomuz nasıl çıkacak
Buarada eşler ile olan durumda geneli aynı kızlar birde çalışan ve ilk çocuk olanlar için daha zor ilk defa bu kadar uzun süre evde kalıyorum üniversite bittiği gibi atanmistim o yüzden bunaliyorum ve eşim ne dese aliniyorum en sonunda bende patladım geçen hafta tartıştık ağlamak tan şişti m oturduk konuştuk şimdi daha iyiyiz arada ufak tefek oluyor ama onlar tuz biber :)
Esra buarada benim kayın validem lerde Adana da Yüreğir de oturuyor Tatillerde gidiyoruz hep belki denk geliriz yazin belli mi olur
Paylaşım için tşk..
Ayniii belirtiler bizdede var tatlim.benimki anne sutu yetmedigi yerde mama takviyesiyle beslenen bir bebek.acaipp derecede salyamiz var onluk takiyorum gunduzleri.bende dis etlerine baktim birsey goremedim senin gibi.
Ama doktora kontrolumuzde sormustum salyalar dis belirtisimi diye evet demisti pirasa verebilirsin dedi.verdim ama cok soktu agzina kusturdu kendini gitti benim sutler bosa.
Simdi calgel diye bir jel kullaniyorum ara ara ehhh iste az birsey farkediyor.dis belirtisi namina birsey yokken boyleyse cikarken napariz bilmiyorum allah yardimcimiz olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar bez olarak ne kullaniyorsunuz ben 3 numara prima hasas ciltler icin kullaniyorum degistirsem mi bilmiyorum?
kizlar bez olarak ne kullaniyorsunuz ben 3 numara prima hasas ciltler icin kullaniyorum degistirsem mi bilmiyorum?
Ayy bende onu dusunemiyorm zaten. Ben jel almadim almali miyim ki acaba hep parmagini isiriyo gecen gun fileye elma koyup verdim agzina goturuyo emiyo hosuna gitti herhalde elinden alinca agladi ama bazen ters donuyo tam beceremiyo ya agzina goturuyo sapini emiyo ne bulsa emiyo isiriyo :))
Bende aynisini kullaniyorm bu aralar cok fena pisigimiz var gitmiyo bi turlu eczane desitin krem onerdi ise yaramadi bugun yine gittim bu defa bübchen onerdi bi defa surdum sanki daha cok kizardi ya vari kullanan bu markayi normal mi boyle olmasi?
Bende aynisini kullaniyorm bu aralar cok fena pisigimiz var gitmiyo bi turlu eczane desitin krem onerdi ise yaramadi bugun yine gittim bu defa bübchen onerdi bi defa surdum sanki daha cok kizardi ya vari kullanan bu markayi normal mi boyle olmasi?
canim ben sudo krem kullaniyorum pisiklere cok iyi tavsiye ederim ingilteredeki drum tavsiye etti.Bende aynisini kullaniyorm bu aralar cok fena pisigimiz var gitmiyo bi turlu eczane desitin krem onerdi ise yaramadi bugun yine gittim bu defa bübchen onerdi bi defa surdum sanki daha cok kizardi ya vari kullanan bu markayi normal mi boyle olmasi?
Prima premium care kullaniyorum dogdugundan beri cokkkkkk memnunum.
Denemek icin huggies aldim bir kere pisik yapti.
Prima premiumu tek gecerim.
İslak mendilde de uni baby harika
bende islak mendili ariyorum henuz bulamadim canim pamuk kullaniyorum simdilik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gizem kullanıyono kremi ona aorabilirsinBende aynisini kullaniyorm bu aralar cok fena pisigimiz var gitmiyo bi turlu eczane desitin krem onerdi ise yaramadi bugun yine gittim bu defa bübchen onerdi bi defa surdum sanki daha cok kizardi ya vari kullanan bu markayi normal mi boyle olmasi?
Canım geçmiş olsun. Ben bübchen kullanıyorum baştan beri ama pişik önleyicisini.hiç pişiğimiz olmadı henüz.pişik oluştuktan sonra önleyici işe yaramaz sanırım.önleyicimi sendeki yoksa pişik kremimi?Bende aynisini kullaniyorm bu aralar cok fena pisigimiz var gitmiyo bi turlu eczane desitin krem onerdi ise yaramadi bugun yine gittim bu defa bübchen onerdi bi defa surdum sanki daha cok kizardi ya vari kullanan bu markayi normal mi boyle olmasi?
Off sorma bizde kavga ettikten sonra hep aglamaktan gozlerim morariyo o kadar kiriyo beni . Ya bu aralar benim ki de cok istahsiz 2 nisan asisi var kilosuna bakicaz bakalim insallah kilo almistir ne oluyo bu bebislere boyle hepsi birden istahsizlasmis
Prima premium 3 kullanıyoruz çok memnunum ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende prima premium care 3 kullanıyorum çok da memnunum bir iki kere prima aktif bebeği kullandım memnun kalmadim
buarada tel den resim nasıl yükleniyor bende oğlumun resmini eklemek istiyorum hamilelikte koymadim şimdi oğlumun resmini koyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?