2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ayniii belirtiler bizdede var tatlim.benimki anne sutu yetmedigi yerde mama takviyesiyle beslenen bir bebek.acaipp derecede salyamiz var onluk takiyorum gunduzleri.bende dis etlerine baktim birsey goremedim senin gibi.
Ama doktora kontrolumuzde sormustum salyalar dis belirtisimi diye evet demisti pirasa verebilirsin dedi.verdim ama cok soktu agzina kusturdu kendini gitti benim sutler bosa.
Simdi calgel diye bir jel kullaniyorum ara ara ehhh iste az birsey farkediyor.dis belirtisi namina birsey yokken boyleyse cikarken napariz bilmiyorum allah yardimcimiz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Off sorma bizde kavga ettikten sonra hep aglamaktan gozlerim morariyo o kadar kiriyo beni . Ya bu aralar benim ki de cok istahsiz 2 nisan asisi var kilosuna bakicaz bakalim insallah kilo almistir ne oluyo bu bebislere boyle hepsi birden istahsizlasmis

kizlar bez olarak ne kullaniyorsunuz ben 3 numara prima hasas ciltler icin kullaniyorum degistirsem mi bilmiyorum?

Ayy bende onu dusunemiyorm zaten. Ben jel almadim almali miyim ki acaba hep parmagini isiriyo gecen gun fileye elma koyup verdim agzina goturuyo emiyo hosuna gitti herhalde elinden alinca agladi ama bazen ters donuyo tam beceremiyo ya agzina goturuyo sapini emiyo ne bulsa emiyo isiriyo :))

kizlar bez olarak ne kullaniyorsunuz ben 3 numara prima hasas ciltler icin kullaniyorum degistirsem mi bilmiyorum?

Bende aynisini kullaniyorm bu aralar cok fena pisigimiz var gitmiyo bi turlu eczane desitin krem onerdi ise yaramadi bugun yine gittim bu defa bübchen onerdi bi defa surdum sanki daha cok kizardi ya vari kullanan bu markayi normal mi boyle olmasi?

Prima premium care kullaniyorum dogdugundan beri cokkkkkk memnunum.
Denemek icin huggies aldim bir kere pisik yapti.
Prima premiumu tek gecerim.
İslak mendilde de uni baby harika

Walla bende ablamin ikizlerden biliyorum alayim dedim.aman aman bir faydasi yok ama evde olmasinda yarar var acil durumlar icin.5-6 lira birsey al dursun ne olacakki.
Chicconun jelli disligi varmis ondan siparis verdim iyi dediler birde onu deneyelim bakalim.ozel bir jel varmia icinde buzdolabinda sogutup cocuga isirtinca rahatliyor dediler .

Bende aynisini kullaniyorm bu aralar cok fena pisigimiz var gitmiyo bi turlu eczane desitin krem onerdi ise yaramadi bugun yine gittim bu defa bübchen onerdi bi defa surdum sanki daha cok kizardi ya vari kullanan bu markayi normal mi boyle olmasi?

Kizlarr bepanthol pisik kremi ni tavsiye ederim.ilk surusunuzden sonra bile farki goreceksiniz mutlaka.
İyiki ablamin ikizleri buyuturken yanindaymisim hep onlardan tecrube kaldi.

Canım bende baştan beri pişik kremi olarak bepantol kullaniyordum zaten cok pişik olmuyordu bir haftadir gecmeyen pisigimiz vardi ne yaptiysam geciremedim annem dediki biz eskiden zeytin yagi sürerdik geçirirdi dedi dikkate almadim krem bile geçirmiyor o napsin anca yumşatir dedim. Ama git gide pişik ilerleyince bi süriym dedim gece yatarken poposunu yikadim zeytin yagini sürdum sabaha yarı yariya iyilestirmis ikinci sürmeme hic kalmadi bence sende dene bi kaç kere sür

canim ben sudo krem kullaniyorum pisiklere cok iyi tavsiye ederim ingilteredeki drum tavsiye etti.

islak menduli yikiyorum ben o zmn hic pisik olmuyo ilursa da bepantol ve hametan suruyorm hemn geciyo

Gizem kullanıyono kremi ona aorabilirsin
Ben hep bephantol ve sudokremmkullandım çok iyi geldi
Boynuna da travazo kullandım cnm

Ben prima aktif bebek kullabıyorum yeşil olan
Bi kere premium care aldım hiç memnunnkalmadım
Ama kullanlar memnun
Bence bebekten bebeğe değişir
Ayrıca 4numara kullanıyorum erkek bebeğe

Canım geçmiş olsun. Ben bübchen kullanıyorum baştan beri ama pişik önleyicisini.hiç pişiğimiz olmadı henüz.pişik oluştuktan sonra önleyici işe yaramaz sanırım.önleyicimi sendeki yoksa pişik kremimi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Walla Nazlı olcak bu bebekler bir de ben ilk zamanlar dikkat etmiyordum yakın arkadaşı m falan olunca onların yanında da emziriyordum herkes ne kadar iştahlı emiyor falan Diyordu şimdi annem de diyor nazar oldu bu o yüzden almıyor artık memeyi (( öyle olunca daha çok üzülüyorum benim yüzümden diye inşallah düzelir bütün bebekler için geçerli hepsi çokur çokur emsin yesin inşallah
Buarada kızlar pislik için arko nun küçük yeşil bir kremi vardı yağlı birebir geldi bize ishal olunca pisik oldu oğlum isilik atmış gibiydi bir kere de toparladı 1 tl birsey krem denemenizi tavsiye ederim

Prima premium 3 kullanıyoruz çok memnunum ben

Bende prima premium care 3 kullanıyorum çok da memnunum bir iki kere prima aktif bebeği kullandım memnun kalmadim
buarada tel den resim nasıl yükleniyor bende oğlumun resmini eklemek istiyorum hamilelikte koymadim şimdi oğlumun resmini koyayım

Canım. Oksitin veya oksizink al hemen.
Once bebeğinin altını yıka Yada su ile islattıgın pamuk veyaa peçete ike sil ve
Muntazam bi şekilde kurut. Sonra bu dediğim kremlerden hangisini bulduysan sür
Ztn cok koyu kıvamlı bi krem çinko var içinde anında geçirecek

Hiç bilmiyorum canım.ıphone kullanıyosan eğer kk uygulamasından yükleniyo kolayca.ben öyle yüklüyorum

Canım ben huggies 3 numara kullanıyorum ama artık küçük gelmeye başladı 4 numaraya geçerim paket bittikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…