2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Herkese günaydın, bebeğinde süt alerjisi olanlara bir sorum var özel mamasının içine üzüm suyu katsam ağır olur mu acaba tadı çok kötü mamanın istemiyor memeyi de zar zor alıyor ne yapcağımı şaşırdım ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya arkadaslar benim bi sorum olacak bebegim cok istahsiz demistim ya bi kac mama denedik almadi eczacimiz bize bi aptamil bi sma gold verdi iki olcek yaparsan bi olcek sma bi olcek aptamil kat dene bakalim yiyecek mi hem daha besleyici olur dedi denedim valla ilk defa bitirdi ve tukurmeden yedi . Ama ben tedirgin kaldim ikisi karistirilir mi ki ya bi kac kisiye onermis yine boyle

Ne mama veriyosun ?

Biz sadece sma aldik.aptamil kabiz yapmisti ablamin kizini doktoru omneo mamaya gecirmisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım starbuckstan vanilya şurubu alabilirsin. 1 cay kaşıgı kat baya güzel oluyo :)

Evet canım onu duydum ama besleyici bieşey olsun katkı maddesiz diye düşündüm gerçi onda katkı var mı bilmiyorum açıkçası kendim evde elma suyu filan yapsam ???

1 cay kaşıgı elma veya üzüm suyu tadını değişmesi için yetmez fazlada koyamazsın Zaten ölçü değişir. Pekmezi deneyebilirsin. Bana ya vanilya şurubu ya pekmez demişti dr

Evet ya o tadı değiştirmez doğru ((

bizimkide 3070gr 50cm dogdu ilk iki ay 1100 gr aldi anne sutu aliyir sadece dedigin gibi bizimkide son 1 aydir 600gr aldi birden kilo alusi durdi. suan 60cm 6000gr...

eskiden uc gune bir 100gr aliyod somdi nerdeyse 20gn oldu
300gr almisss

bi altı kiloyu göremedik bizden bir ay sonra doğanlar oldu cevremde 6 yı çoktan geçtiler çok üzülüyorum. önemli olan sağlıklı olması ama annelik işte (

Biz sadece sma aldik.aptamil kabiz yapmisti ablamin kizini doktoru omneo mamaya gecirmisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bizim doktor israrla humana bebelac hero baby diyo cocuk istemiyo bunlari zorla mi yani eczanede de sadece bebelac aptamil humana sma var baska da yok obur mamalar nerelerde satiliyo ki hic bi bilgim yok

Anladigim kadariyla bircogumuzun esiyle arasi cok fena eeee kzlar cozumu olan varmi resmen batiyoruz birbirimize cocuk dogduktan sonra yan yana bile gelmedik nereye kadar böyle

Anladigim kadariyla bircogumuzun esiyle arasi cok fena eeee kzlar cozumu olan varmi resmen batiyoruz birbirimize cocuk dogduktan sonra yan yana bile gelmedik nereye kadar böyle

Açıkcası ben artık çözüm aramiyorum yoruldum hep ilk adimlari atmaktan ben biraktim kendi haline ben oglumla mutluyum

Asyamca ayni benim esimi anlatmissin ayni ayni. Cnm cozumu yok bu isin bence

Calisan anneler! Heyet raporu alabilen var mi? Cok fena sorusturma varmis. 40 gunluk raporu kullanicam o da cok tedirgin ediyo beni. Olmadi 30unu kullanayim. Bu durumda galiba mayis başı baslayacagim. Cok uzgunum cok.
Bu arada bende huggies 3 numara kullaniyorum. Ama bitunce 4 e gecerim herhal. 4. AYDA ne asisi var kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…