Aynen oglumun dolabi kullanilamamis gaz damlasi turevleeri ve pisik kremleriyle doluu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese günaydın, bebeğinde süt alerjisi olanlara bir sorum var özel mamasının içine üzüm suyu katsam ağır olur mu acaba tadı çok kötü mamanın istemiyor memeyi de zar zor alıyor ne yapcağımı şaşırdım((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne mama veriyosun ?
Aptamil pregomin as canım valla çok kötü bit tad
Ya arkadaslar benim bi sorum olacak bebegim cok istahsiz demistim ya bi kac mama denedik almadi eczacimiz bize bi aptamil bi sma gold verdi iki olcek yaparsan bi olcek sma bi olcek aptamil kat dene bakalim yiyecek mi hem daha besleyici olur dedi denedim valla ilk defa bitirdi ve tukurmeden yedi . Ama ben tedirgin kaldim ikisi karistirilir mi ki ya bi kac kisiye onermis yine boyle
Canım starbuckstan vanilya şurubu alabilirsin. 1 cay kaşıgı kat baya güzel oluyo :)
Evet canım onu duydum ama besleyici bieşey olsun katkı maddesiz diye düşündüm gerçi onda katkı var mı bilmiyorum açıkçası kendim evde elma suyu filan yapsam ???
1 cay kaşıgı elma veya üzüm suyu tadını değişmesi için yetmez fazlada koyamazsın Zaten ölçü değişir. Pekmezi deneyebilirsin. Bana ya vanilya şurubu ya pekmez demişti dr
Evwt ya o tadı değiştirmez doğru(
Evet ya o tadı değiştirmez doğru((
bizimkide 3070gr 50cm dogdu ilk iki ay 1100 gr aldi anne sutu aliyir sadece dedigin gibi bizimkide son 1 aydir 600gr aldi birden kilo alusi durdi. suan 60cm 6000gr...
eskiden uc gune bir 100gr aliyod somdi nerdeyse 20gn oldu
300gr almisss
Benim bebisimde 3. Ayki kontrolunde 100 gr almisti son 2 haftada 200 gr almis bunada sukur kilo alimi yavas 64 cm 4750 gr. 3. Aydan sonra daha az mama yemeye basladi birde gunduzleri uyumuyor devamli mucadele halinde ve mizmiz bu yuzden kilo alimi az dr huzurluysa ve keyfi yerindeyse sikinti yok diyor zaten kilo onemli degil onemli olan saglikli olmasi[/
anne olarak elimizden geleni yapıyoruz önemli olan sağlık tabiki. buda bi süreçtir umarım... bir an önce düzene girer yemeleri inşallah
Aptamil pregomin as canım valla çok kötü bit tad
Biz sadece sma aldik.aptamil kabiz yapmisti ablamin kizini doktoru omneo mamaya gecirmisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bu eşleere bir hal olmuş ya bende de aynı durum eve geliyor zar zor benimle bir yemek yiyor ya pcde ya tv başında yada benimle kavga edip çekiliyo oda -ya yatıyor ben bu adamı anlamıyorum yaa ve her kavgada muhakkak ben suçluyum
Pek bilmiyorm kusura bakma cnm. Ozel tibbi mamalardan mi o ilk defa duydum da ben neden ondan yani?
Anladigim kadariyla bircogumuzun esiyle arasi cok fena eeee kzlar cozumu olan varmi resmen batiyoruz birbirimize cocuk dogduktan sonra yan yana bile gelmedik nereye kadar böyle
Asyamca ayni benim esimi anlatmissin ayni ayni. Cnm cozumu yok bu isin benceAnladigim kadariyla bircogumuzun esiyle arasi cok fena eeee kzlar cozumu olan varmi resmen batiyoruz birbirimize cocuk dogduktan sonra yan yana bile gelmedik nereye kadar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?