2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

benim iznm yeni bitti pzt saglik ocgndsn alcam 10gunluk rapor 10 10 alip soRa heyet icin ugrascktim sen nerden duydun sorusturmayi uzatsinlar izni ozmn avrupa ulkelerinde1yil

heyeti benim dr 15 - 15 iki şekilde verecek birini verdi direk 30 verirsem başhekim onaylamöıyo demişti istersen sen de böyle al daha sonrasında sağlık ocağından 2 defa 5er gün aldım yarın 15 daha alıp nisanda ücretsiz izne başlıcam biz< de 3 numara huggies kullanıyoruz da biraz küçük gelmeye başladı sanki...

benum dr dedigin kim cnm kadin dogum mu hastane ozelmi devlermi

Canim kim dedi soruşturmaya nerden duydun? Yarin heyet almaya ankaraya gidicem özel bi hastane. Sorun cikmaz insl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benum dr dedigin kim cnm kadin dogum mu hastane ozelmi devlermi

kadın doğumcum özel hastanede o bile direk 30 veremiyor o yüzden iki defa 15 heyet veririm rapor hakkından da düşmez demişti iyi oldu sadece 9 gün rapor hakkımdan düştü zaten öğretmenim nisan mayıs ücretsiz izin haziranda ayın 14de başlama yapıp seminere gidip geliyorum diyorum maaşımı alayım diye...

Kizlar arada sizin topige takiliyorum normalde ocak annelerin deyim. Kizim 23 aralik doğumlu. 3. Ay istahsizlik Beslenmeyi reddetme başladı. Doktora gittik. Kulak enfeksiyonu dedi. 10 gündür ilaç kullanıyoruz. Normale dönmüştü. Dun ayni şeyler yine başladı. 3. Ay 600 gram almış. Bu gidişle bu ay da az alicak. Kilomuz 5300 enfeksiyon yasayan var mi aranizda? Bi de kilo alimi az olanlar mama falan veriyor musunuz?

Canım bizim 3 ay kilo alımı 300 gr dı alerjisi olduğy için özel mamaya başkadık memeyi red ediyor o yüzden biberon yerine kaşıkla veriyorum sadece uykuya dalarkem emiyor oda yeterli olmuyor enfeksiyon nedenli değil bizimki sadece memeyi istemiyor nedeni yok ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide çok komik ama bebeğim yanağımı bile emiyor, önüne gelen herşeyi emiyor da birtürlü benim memeyi emmek istemiyor:)

Kizlar sizi doktorlariniz kontrole cagirmadi mi dogumdan 2,5 ay sonrs.bnmki smear testi yaptirdi temiz cikti sukur ama onu alana kadar yaniii konusmiyim neyse

40 ım çıktıktan sonra smear alındı bende...

Bzi de neocate kullanıyoruz... Vanilya şurubuyla tatlandırıyorum ama çoğu kez reddediyor... Uyku arasında verdiğimde yiyor... pekmez denemedim...zor bir durumm(

Canim sağol cevabin için. Memeyi reddetmesi çok zoruma gidiyor.daha memeyi acinca basiyor cigligi. Çok moralim bozuluyor. Sen nasil basa ciktin bu durumla? Ben kabullenemiyorum bi turlu. Uyku halindeyken besliyorum o da yetmiyor senin dediğin gibi.alerjiyi nasil tesbit ettiniz canim?

Canım başedemiuorum açıkçası forumları okuyırum oradaki benimle aynı durumda olanların sözlerini uyguladıklarını yapmaya çalışıyorum mesela bir tanesi tek damla sütüm olsada vereceğim demişti o günden sonra aksatmadan sağıyorum hemde bi saatte 20 cc çıksa bile aslında var ama makine iyi çılaramıuor gerçi bu gidişle iyice azalacak alerji atopik dermatit ve yeşil mukuslu kaka nedeniyle dediler ancak kanda çıkmadı herkesin kanda çıkmayabiliyormuş. Meme reddi en zor olan en çok tüketen dün hüngür hüngür ağladım sağarak gelse hiç üzülmem yada mamasının tadı güzel olsa sonuçta mamalar da besleyici işte herşey üst üste binince böyle oluyor

bende ogrtmenim 2nisanda ilk raporumu alcm kadin dogmcma brn de gideyin bari ozelde o da....saolcnm

arkadaslar cok canım sıkkın. hamileliğimin ilk aylarındada olmuştu. vulvada aşırı kaşıntı var ve bi kaç günde bir bi tabakayla kaplanıyo sanki. wcde yıkarken elime ufalanıyo sanki hamur gibi iğrenç ya. kokusu falan yok ama iyice temizleyince vulvanın heryeri kızarıyo ve acıyo sonra yeniden kaşınmaya başlıyo ve cok canım yanıyo. sanki temizleyince deri inceliyo gibi oluyo. iltihaplı akıntımda var. 11 aralıkta doğum yaptım ve şikayetlerim tekrarladı üstüne birde sağ tarafta dudak dışında yara çıktı ve kanıyor. dr gidicem ama utanıyorum bu şekilde anlatmaya. aranızda böyle bişey yaşayan varmı. cvp verirseniz çok sevinirim.

Benim oglumda memeyi acinca basiyo cigligi uykuluyken de emmiyo dort aylik oldu hala deniyorz emzirmeyi anne sutunu iciyo ama emmiyo cok zoruma gidiyo benim

Ne alerjisi var bebeginin cok gecmis olsun cok uzuldum cok ta iyi anliyorm benim ki hic hic emmiyo.

Masallah allah bagislasin cnm . Sanki benim oglumu anlatmissin ya herseyi emiyo sacimi tutup cekiyo emmeye calisiyo yanagimi elimi parmagimi cingiragini ne bulsa emiyo bi meme vermeye gel cildiriyo sinirden tisortumu bile emiyo aciyorm memeyi yok basiyo cigligi

Kizlar sizi doktorlariniz kontrole cagirmadi mi dogumdan 2,5 ay sonrs.bnmki smear testi yaptirdi temiz cikti sukur ama onu alana kadar yaniii konusmiyim neyse

Ben kirk ikinci gunde kanamam durunca gittim smear alindi sen neden o kadar bekledin ki normal de 40 kin bitince daha dogrusu kanaman bitince gel diyo

benim iznm yeni bitti pzt saglik ocgndsn alcam 10gunluk rapor 10 10 alip soRa heyet icin ugrascktim sen nerden duydun sorusturmayi uzatsinlar izni ozmn avrupa ulkelerinde1yil

canım özel hastanede gittiğim dokotrda özellerde soruşturma daha fazla oluyo dye heyet vermedi.devlet hastanesinde daha rahat veriyorlarmış.bende 3 haftadır rapor hakkımı kullanıyorum ama ben 5 er 5 er alıyorum.10 gün alınca hafta sonu da içine giriyor.çok utanıyorum alırken ama napıyım bebeğim için yapmak zoruundayım.her seferinde başka bi doktora gidiyorum.
birde yarın okullar tatil sanırım rapor almaya gerek yok dimi.salı günü almam gerekiyor.ben pek rapor kullanmadım da bu tarz şeylerle pek bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…