Calisan anneler! Heyet raporu alabilen var mi? Cok fena sorusturma varmis. 40 gunluk raporu kullanicam o da cok tedirgin ediyo beni. Olmadi 30unu kullanayim. Bu durumda galiba mayis başı baslayacagim. Cok uzgunum cok.
Bu arada bende huggies 3 numara kullaniyorum. Ama bitunce 4 e gecerim herhal. 4. AYDA ne asisi var kizlar?
Calisan anneler! Heyet raporu alabilen var mi? Cok fena sorusturma varmis. 40 gunluk raporu kullanicam o da cok tedirgin ediyo beni. Olmadi 30unu kullanayim. Bu durumda galiba mayis başı baslayacagim. Cok uzgunum cok.
Bu arada bende huggies 3 numara kullaniyorum. Ama bitunce 4 e gecerim herhal. 4. AYDA ne asisi var kizlar?
heyeti benim dr 15 - 15 iki şekilde verecek birini verdi direk 30 verirsem başhekim onaylamöıyo demişti istersen sen de böyle al daha sonrasında sağlık ocağından 2 defa 5er gün aldım yarın 15 daha alıp nisanda ücretsiz izne başlıcam biz< de 3 numara huggies kullanıyoruz da biraz küçük gelmeye başladı sanki...
benum dr dedigin kim cnm kadin dogum mu hastane ozelmi devlermi
Kizlar arada sizin topige takiliyorum normalde ocak annelerin deyim. Kizim 23 aralik doğumlu. 3. Ay istahsizlik Beslenmeyi reddetme başladı. Doktora gittik. Kulak enfeksiyonu dedi. 10 gündür ilaç kullanıyoruz. Normale dönmüştü. Dun ayni şeyler yine başladı. 3. Ay 600 gram almış. Bu gidişle bu ay da az alicak. Kilomuz 5300enfeksiyon yasayan var mi aranizda? Bi de kilo alimi az olanlar mama falan veriyor musunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar sizi doktorlariniz kontrole cagirmadi mi dogumdan 2,5 ay sonrs.bnmki smear testi yaptirdi temiz cikti sukur ama onu alana kadar yaniii konusmiyim neyse
Herkese günaydın, bebeğinde süt alerjisi olanlara bir sorum var özel mamasının içine üzüm suyu katsam ağır olur mu acaba tadı çok kötü mamanın istemiyor memeyi de zar zor alıyor ne yapcağımı şaşırdım((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bizim 3 ay kilo alımı 300 gr dı alerjisi olduğy için özel mamaya başkadık memeyi red ediyor o yüzden biberon yerine kaşıkla veriyorum sadece uykuya dalarkem emiyor oda yeterli olmuyor enfeksiyon nedenli değil bizimki sadece memeyi istemiyor nedeni yok((
Bide çok komik ama bebeğim yanağımı bile emiyor, önüne gelen herşeyi emiyor da birtürlü benim memeyi emmek istemiyor:)Eki Görüntüle 1044774
Canim sağol cevabin için. Memeyi reddetmesi çok zoruma gidiyor.daha memeyi acinca basiyor cigligi. Çok moralim bozuluyor. Sen nasil basa ciktin bu durumla? Ben kabullenemiyorum bi turlu. Uyku halindeyken besliyorum o da yetmiyor senin dediğin gibi.alerjiyi nasil tesbit ettiniz canim?
kadın doğumcum özel hastanede o bile direk 30 veremiyor o yüzden iki defa 15 heyet veririm rapor hakkından da düşmez demişti iyi oldu sadece 9 gün rapor hakkımdan düştü zaten öğretmenim nisan mayıs ücretsiz izin haziranda ayın 14de başlama yapıp seminere gidip geliyorum diyorum maaşımı alayım diye...
Canim sağol cevabin için. Memeyi reddetmesi çok zoruma gidiyor.daha memeyi acinca basiyor cigligi. Çok moralim bozuluyor. Sen nasil basa ciktin bu durumla? Ben kabullenemiyorum bi turlu. Uyku halindeyken besliyorum o da yetmiyor senin dediğin gibi.alerjiyi nasil tesbit ettiniz canim?
Canım başedemiuorum açıkçası forumları okuyırum oradaki benimle aynı durumda olanların sözlerini uyguladıklarını yapmaya çalışıyorum mesela bir tanesi tek damla sütüm olsada vereceğim demişti o günden sonra aksatmadan sağıyorum hemde bi saatte 20 cc çıksa bile aslında var ama makine iyi çılaramıuor gerçi bu gidişle iyice azalacakalerji atopik dermatit ve yeşil mukuslu kaka nedeniyle dediler ancak kanda çıkmadı herkesin kanda çıkmayabiliyormuş. Meme reddi en zor olan en çok tüketen dün hüngür hüngür ağladım sağarak gelse hiç üzülmem yada mamasının tadı güzel olsa sonuçta mamalar da besleyici işte herşey üst üste binince böyle oluyor
Bide çok komik ama bebeğim yanağımı bile emiyor, önüne gelen herşeyi emiyor da birtürlü benim memeyi emmek istemiyor:)Eki Görüntüle 1044774
Kizlar sizi doktorlariniz kontrole cagirmadi mi dogumdan 2,5 ay sonrs.bnmki smear testi yaptirdi temiz cikti sukur ama onu alana kadar yaniii konusmiyim neyse
benim iznm yeni bitti pzt saglik ocgndsn alcam 10gunluk rapor 10 10 alip soRa heyet icin ugrascktim sen nerden duydun sorusturmayi uzatsinlar izni ozmn avrupa ulkelerinde1yil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?