2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım niye sıkılıyorsunki doktora anlatmaya , erkek doktordan bende biraz çekiniyorum ama kadın doktora daha rahat anlatıyorum, insallah geçer ama doktora gitmeden zor gececek birşey anlattığın kadarıyla?

Sanırım bu aralık çocukları memeyi sevmiyor:) neyseki yalnız değilim bu konuda insan destek bulunca morali yükseliyor resmen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

galiba yrn almaya gerek yok ama ben de tam emib degilm cnm ben de pek rapor almadim bu zmna kdr alabildgm kdr alcam valla

benimde pazartesi iznim bitiyo önce 5 günlük alacam sonrada heyet alacağım 30 günlük arkasından bir daha alacağım 0 günlük kim ne soruşturması açarsa açsın dr verdikten sonra hiçbişey kanıtlayamazlar..bence biraz rahat olun benim müdür de hep korkardı.arkadasım gecen sene kasımda doğum yaptı dönemi raporlarla kapattı hiç sorun olmadı..

galiba yrn almaya gerek yok ama ben de tam emib degilm cnm ben de pek rapor almadim bu zmna kdr alabildgm kdr alcam valla
benim müdürm beni aradı ve pazartesi tatil olsa da almam gerektiğini söyledi o gün izinli sayıldığı için öğretmenler ek ders yazılıyormuş bu da ona sorun yaratırmış sinir oluyorum gecn sene başkalarını sürekli idare etti bende gözü açıldı sanırım zaten o demesede alacaktım.ama bu şekilde ayrım yapması beni çok üzdü..

Son düzenleme:

canım doktorlar da soruşturmadan korktukları için rapor vermek istemiyorlar.

Ben de öğretmenim devlet hastanesinden 30 gün aldim bitti 20 gün daha aldim tanidik olunca arada veriyorlar yoksa 1gün bile vermiyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimki emmedigi zaman hic bir şekilde almiyor. Ne biberon ne siringa ne kasik yutmuyor yani. Zorlasam da olmuyor. Mama hic denemedim bu yüzden. Sutum de var çok şükür.
Bugün moralin çok bozuktu. Doğru dürüst konusmadim bile kizimla. Her gün bol bol konusurdum. Kabullenemiyorum bi turlu çok üzülüyorum: (

Benim oglumda memeyi acinca basiyo cigligi uykuluyken de emmiyo dort aylik oldu hala deniyorz emzirmeyi anne sutunu iciyo ama emmiyo cok zoruma gidiyo benim

Uyuyunca aliyor benimki çok şükür. Ne zamandır boyle sizin?

olabilir evet.. bnm zaten tam iki nisan da bitiyo izin. aslnda en guzeli psikaytra gtmek aglyksin psikoljm bozk kocamlada arm kotu. derse giremem. aglycksin alcksin rapor

burda zaten cogu kisi kocasyla soguk o ldgnu yaziyo yemin etsen basin agrimaz:)

Son düzenleme:
iyi geceler daha önce 3yaşındaki oğlumun öksürüğünün bir türlü geçmediğini yazmıştım bu sıkıntı devam ediyor alerjik bronşit(astım)çıktı.ondan minik bebeğimize de öksuruk geçti.bu gidişle nu okula göndermeyeceğim okulnu çok seviyo ama hastalığından dolayı sürekli devam edemiyor.bugün söyledim artık gidemeyebileceğini çok üzüldü.yarın tekrar kontrolu var kesin kararımızı ona göre vereceğiz.ama netleştiremiyorum ne yapmalıyım..

Okulların kapanmasına 2 ay kaldı yazın toparlar Cnm
Birden cok sevdiği bişeyden mahrum bırakman psikolojisini yıpratabilir.
Bnmoğlum 6 yaşında ana sınıfına gidiyor hep öksürük ve burun akıntısı bar.
Maalesef kreş e giden cocukların kaçınılmaz hastalıkları bunlar.
3 yaşında ndn okula yolluyorsun özel değilse??
5 yaştan once zorunluluk yok ise yollanması inanki doğru değil
Ana okulunda çalıştım ve 20 ye yakın öğretmen arkadasım var 15 i okulu öğretmen i
Ve hepsi bu görüşte.
Çalıştığım okulun müdürü bile bana o donem Aral ı okula yollamamam için yalvarmıştı.
Yollamadım ben

Bence 2 ay kontrollü olarak devam ettir. Yazın toplar.
Önümüzdeki donem yollamazsın yaz tatili araya girince ztn unutur daha küçük yaşı çünkü
5 yaşında başlatırsın
Şimdi öğretmen i ilede görüş bence koşmasın cok fazla hareketli terleyeceği aktivitelerden mümkün olduğunca uzak Dursun
Nacizane fikirlerim.

Ben kirk ikinci gunde kanamam durunca gittim smear alindi sen neden o kadar bekledin ki normal de 40 kin bitince daha dogrusu kanaman bitince gel diyo

Usendim acikcasi doktorun cagirdigi tarihten bir ay sonra gittim
Sukur temiz cikti
Ay igrenc birsey ama onun alinmasi

Valla bu dunyada devlet memuru olmak varmis.5 aralikta dogum yaptim 27 subattan beri calisiyorum.
İmkanlarinizin ve bebeklerinizle gecirdiginiz guzel gunlerin kiymetini bilin kizlar.
Benim oglum dr browns dogal akis biberonuyla beslenmesine ragmen beni emmeyi birakmak uzere gibi birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…