canım niye sıkılıyorsunki doktora anlatmaya , erkek doktordan bende biraz çekiniyorum ama kadın doktora daha rahat anlatıyorum, insallah geçer ama doktora gitmeden zor gececek birşey anlattığın kadarıyla?arkadaslar cok canım sıkkın. hamileliğimin ilk aylarındada olmuştu. vulvada aşırı kaşıntı var ve bi kaç günde bir bi tabakayla kaplanıyo sanki. wcde yıkarken elime ufalanıyo sanki hamur gibi iğrenç ya. kokusu falan yok ama iyice temizleyince vulvanın heryeri kızarıyo ve acıyo sonra yeniden kaşınmaya başlıyo ve cok canım yanıyo. sanki temizleyince deri inceliyo gibi oluyo. iltihaplı akıntımda var. 11 aralıkta doğum yaptım ve şikayetlerim tekrarladı üstüne birde sağ tarafta dudak dışında yara çıktı ve kanıyor. dr gidicem ama utanıyorum bu şekilde anlatmaya. aranızda böyle bişey yaşayan varmı. cvp verirseniz çok sevinirim.
Ne alerjisi var bebeginin cok gecmis olsun cok uzuldum cok ta iyi anliyorm benim ki hic hic emmiyo.
Masallah allah bagislasin cnm . Sanki benim oglumu anlatmissin ya herseyi emiyo sacimi tutup cekiyo emmeye calisiyo yanagimi elimi parmagimi cingiragini ne bulsa emiyo bi meme vermeye gel cildiriyo sinirden tisortumu bile emiyo aciyorm memeyi yok basiyo cigligi
Canim sağol cevabin için. Memeyi reddetmesi çok zoruma gidiyor.daha memeyi acinca basiyor cigligi. Çok moralim bozuluyor. Sen nasil basa ciktin bu durumla? Ben kabullenemiyorum bi turlu. Uyku halindeyken besliyorum o da yetmiyor senin dediğin gibi.alerjiyi nasil tesbit ettiniz canim?
bizimde yaklaşık 15 gün öyle ldu.ama ben zorlamadım ya uykuda ya da uykudan uyanacağı anda memeyi verdim .şimdi baya bi atlattık kendisi istiyo memeyi mama yese dahi.arada yine tutuyo nadire olsa memeyi reddetmeben ozaman hiç zorlamıyorum.zamanla gececektir pes etmeyin .
canım özel hastanede gittiğim dokotrda özellerde soruşturma daha fazla oluyo dye heyet vermedi.devlet hastanesinde daha rahat veriyorlarmış.bende 3 haftadır rapor hakkımı kullanıyorum ama ben 5 er 5 er alıyorum.10 gün alınca hafta sonu da içine giriyor.çok utanıyorum alırken ama napıyım bebeğim için yapmak zoruundayım.her seferinde başka bi doktora gidiyorum.
birde yarın okullar tatil sanırım rapor almaya gerek yok dimi.salı günü almam gerekiyor.ben pek rapor kullanmadım da bu tarz şeylerle pek bilgim yok
benimde pazartesi iznim bitiyo önce 5 günlük alacam sonrada heyet alacağım 30 günlük arkasından bir daha alacağım 0 günlük kim ne soruşturması açarsa açsın dr verdikten sonra hiçbişey kanıtlayamazlar..bence biraz rahat olun benim müdür de hep korkardı.arkadasım gecen sene kasımda doğum yaptı dönemi raporlarla kapattı hiç sorun olmadı..Calisan anneler! Heyet raporu alabilen var mi? Cok fena sorusturma varmis. 40 gunluk raporu kullanicam o da cok tedirgin ediyo beni. Olmadi 30unu kullanayim. Bu durumda galiba mayis başı baslayacagim. Cok uzgunum cok.
Bu arada bende huggies 3 numara kullaniyorum. Ama bitunce 4 e gecerim herhal. 4. AYDA ne asisi var kizlar?
benim müdürm beni aradı ve pazartesi tatil olsa da almam gerektiğini söyledi o gün izinli sayıldığı için öğretmenler ek ders yazılıyormuş bu da ona sorun yaratırmış sinir oluyorum gecn sene başkalarını sürekli idare etti bende gözü açıldı sanırım zaten o demesede alacaktım.ama bu şekilde ayrım yapması beni çok üzdü..galiba yrn almaya gerek yok ama ben de tam emib degilm cnm ben de pek rapor almadim bu zmna kdr alabildgm kdr alcam valla
benimde pazartesi iznim bitiyo önce 5 günlük alacam sonrada heyet alacağım 30 günlük arkasından bir daha alacağım 0 günlük kim ne soruşturması açarsa açsın dr verdikten sonra hiçbişey kanıtlayamazlar..bence biraz rahat olun benim müdür de hep korkardı.arkadasım gecen sene kasımda doğum yaptı dönemi raporlarla kapattı hiç sorun olmadı..
canım doktorlar da soruşturmadan korktukları için rapor vermek istemiyorlar.[/QU
isteyen korkmadan veriyor doktora bağlı sanrım ben veremem diyen dr oldu.5 günlük rapor istediğimde. istersen 15 günlük vereyim diyen oldu.neye göre korkuyorlar anlamadım ..
canım doktorlar da soruşturmadan korktukları için rapor vermek istemiyorlar.[/QU
isteyen korkmadan veriyor doktora bağlı sanrım ben veremem diyen dr oldu.5 günlük rapor istediğimde. istersen 15 günlük vereyim diyen oldu.neye göre korkuyorlar anlamadım ..
normal rapordan değil de heyet raporundan korkuyırlar canım.en kolay psikiyatrlar veriyormuş ama ben gitmedim.memurum başıma bi iş açılır diye.bu arada yarın için rapor almak gerekiyormu.okullar tatil ya.
normal rapordan değil de heyet raporundan korkuyırlar canım.en kolay psikiyatrlar veriyormuş ama ben gitmedim.memurum başıma bi iş açılır diye.bu arada yarın için rapor almak gerekiyormu.okullar tatil ya.
okullar tatil ama benim müdürüm beni arayıp yarından itibaren rapor almam gerektiğini söyledi..kurumuna sor istersen.ben yarının resmi tatil od. söylemem rağmen o inatla alman lazım o gün zinli görünüyor çalışanlar gibi bişeyler söyledi anlayamasam da onu.sağlık ocağından alacağım ben yarın da dahil olmak üzere.
Canım başedemiuorum açıkçası forumları okuyırum oradaki benimle aynı durumda olanların sözlerini uyguladıklarını yapmaya çalışıyorum mesela bir tanesi tek damla sütüm olsada vereceğim demişti o günden sonra aksatmadan sağıyorum hemde bi saatte 20 cc çıksa bile aslında var ama makine iyi çılaramıuor gerçi bu gidişle iyice azalacakalerji atopik dermatit ve yeşil mukuslu kaka nedeniyle dediler ancak kanda çıkmadı herkesin kanda çıkmayabiliyormuş. Meme reddi en zor olan en çok tüketen dün hüngür hüngür ağladım sağarak gelse hiç üzülmem yada mamasının tadı güzel olsa sonuçta mamalar da besleyici işte herşey üst üste binince böyle oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim oglumda memeyi acinca basiyo cigligi uykuluyken de emmiyo dort aylik oldu hala deniyorz emzirmeyi anne sutunu iciyo ama emmiyo cok zoruma gidiyo benim
Canim sağol cevabin için. Memeyi reddetmesi çok zoruma gidiyor.daha memeyi acinca basiyor cigligi. Çok moralim bozuluyor. Sen nasil basa ciktin bu durumla? Ben kabullenemiyorum bi turlu. Uyku halindeyken besliyorum o da yetmiyor senin dediğin gibi.alerjiyi nasil tesbit ettiniz canim?
bizimde yaklaşık 15 gün öyle ldu.ama ben zorlamadım ya uykuda ya da uykudan uyanacağı anda memeyi verdim .şimdi baya bi atlattık kendisi istiyo memeyi mama yese dahi.arada yine tutuyo nadire olsa memeyi reddetmeben ozaman hiç zorlamıyorum.zamanla gececektir pes etmeyin .
İnsl biz de atlatiriz en kisa zamanda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim müdürm beni aradı ve pazartesi tatil olsa da almam gerektiğini söyledi o gün izinli sayıldığı için öğretmenler ek ders yazılıyormuş bu da ona sorun yaratırmış sinir oluyorum gecn sene başkalarını sürekli idare etti bende gözü açıldı sanırım zaten o demesede alacaktım.ama bu şekilde ayrım yapması beni çok üzdü..
iyi geceler daha önce 3yaşındaki oğlumun öksürüğünün bir türlü geçmediğini yazmıştım bu sıkıntı devam ediyor alerjik bronşit(astım)çıktı.ondan minik bebeğimize de öksuruk geçti.bu gidişle nu okula göndermeyeceğim okulnu çok seviyo ama hastalığından dolayı sürekli devam edemiyor.bugün söyledim artık gidemeyebileceğini çok üzüldü.yarın tekrar kontrolu var kesin kararımızı ona göre vereceğiz.ama netleştiremiyorum ne yapmalıyım..
Benimki emmedigi zaman hic bir şekilde almiyor. Ne biberon ne siringa ne kasikyutmuyor yani. Zorlasam da olmuyor. Mama hic denemedim bu yüzden. Sutum de var çok şükür.
Bugün moralin çok bozuktu. Doğru dürüst konusmadim bile kizimla. Her gün bol bol konusurdum. Kabullenemiyorum bi turlu çok üzülüyorum: (
Uyuyunca aliyor benimki çok şükür. Ne zamandır boyle sizin?
İnsl biz de atlatiriz en kisa zamanda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ozaman kızının midesi bulanıyor ve geçici birşey bu sevinmen lazım gerçekten emmmeyi redetmiyor ancak bu durumun geçmesi biraz zaman almış kilo kaybedecek bebiş ama olsun hiç moralini bozma bbekler kaybettiği kiloları bir anda alıyorlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben kirk ikinci gunde kanamam durunca gittim smear alindi sen neden o kadar bekledin ki normal de 40 kin bitince daha dogrusu kanaman bitince gel diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?