2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

kızlar tam geçmişi okuyamadım ama benim oglumda bu 5 gündür memeyle kavgalı. 4 saat aç biberona sağdim almadı bende süte yazık olacak bari göğsümde beklesin diyorum 5.10 dk inatlaşiyoruz sonra artık güç bela tutuyor göğsü

İnek sütü alerjisi canım anne sütünden geçiyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle mi çok geçmiş olsun okudum kaka tahlilinden anlaymışsınız benim ki de bazen yeşil kaka yapıyo soğuk almış diye düşünüyorum bazen yapıyo çünkü .

Sanırım bu aralık çocukları memeyi sevmiyor:) neyseki yalnız değilim bu konuda insan destek bulunca morali yükseliyor resmen

aynen öyle cnm ya herkes moralimi bozuyo emseydi şöyle faydalıydı böyle faydalıydı diye bende biliyorum faydalı sanki ben emzirmek istemiyomuşum gibi konuşuyolar üç ay boyunca sürekli sağdım tirleyle verdim sonra artık bitti ne yapabilirim sürekli deniyorm hala da deniyorm yok emmek istemiyo

Usendim acikcasi doktorun cagirdigi tarihten bir ay sonra gittim
Sukur temiz cikti
Ay igrenc birsey ama onun alinmasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok şükür .ewet cnm çok iğrenç bi de ben de baya bi kızarıklık vardı iç tarafta çok canım yandı .

Kizlar ben bu sorunla 2 aydir ugrasiyorum. Sadece uyku halinde aliyor oda bazen cok yipratici gercekten bebek besleme derdinden disari cikamiyorum 2 saatte bir emziriyorum, uykuya da ayagimda sallayarak geciyor emme problemi yuzunden gunduz uykusu kalmadi biberonda kullanamiyor insallah gecer diyorum ama artik umudumda kalmadi pek :|

Kolon kanseri olan dayımı bugün kaybettim...
Hayat cok kısa.. (

Basiniz saolsun cnm.
Allah yavrularina ve sana uzun hayirli omurler nasip etsin

Kizlar bende deliricimmm aksam meme veremedim bir turlu acliktan ciyak ciyak agliyor ama memeyi almiyor.sutum vardi diye tahmin ediyorum ama ben gene de mama yapmak zorunda kaldim gidisatimiz hic iyi degil (((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Bayanlar 78 gunluk oğlum var her gun hapşırır. Hasta falan degılız .. Aranızda boyle olan varmı yardım lutfen acaba alerjık bır seymıı :44::44:

Canım biz elimizden geleni yapalım beslenmek çocuk sağlığının sadece bir kısmı hem bizim hemde onların ruh sağlıkları çok daha önemli sinirlendirmemek lazım bence aldıkları kadar ne yapalım

öyle mi çok geçmiş olsun okudum kaka tahlilinden anlaymışsınız benim ki de bazen yeşil kaka yapıyo soğuk almış diye düşünüyorum bazen yapıyo çünkü .

Canım yeşil kakaya takma zaten ara sıra yapıyormuş benimki hiç sarı yapmadı süt diyetinden sonra yapmaya başladı

Cok haklisin valla ne yapalim sagliklari yerinde olsun yeter ben artik sadece bunu istiyorm .

Canım yeşil kakaya takma zaten ara sıra yapıyormuş benimki hiç sarı yapmadı süt diyetinden sonra yapmaya başladı

Anladim cnm ya pekmez denedin mi yiyo mu insallah mamasini artik .

Bayanlar 78 gunluk oğlum var her gun hapşırır. Hasta falan degılız .. Aranızda boyle olan varmı yardım lutfen acaba alerjık bır seymıı :44::44:

Allah bagislasin cnm benim oglum da hergun hapsiran bi bebek. Ama genelde fark ettim altini degistirirken usuyunce hapsiriyo burnuna dokunuyorm hemen hapsirdiginda oyle anliyorm usumus mu diye bazen usumemis oluyo yine hapsiriyo cok fazla degilse normal bence

Asyamca ayni benim esimi anlatmissin ayni ayni. Cnm cozumu yok bu isin bence

çözüm sabretmekte nereye kadar sabredecez onu bilmiyorumm... Bunlar gececek biliyorum aslında farkında değiller ama kıskançlık yapıyorlar eskiden tüm ilgi onlardaydı her ne isterlerse yapılıyodu şimdi ise biz müsait olursak yapıyoruz istedilklerinde cnm bebek uyusun yaparım bebek ağlar şimdi dur falan filan doğal olarak bilmeden onlar ilgisiz kaldıklarını düşünerek kısknçlık yapıp çirkefleşiyorlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…