Benimki emmedigi zaman hic bir şekilde almiyor. Ne biberon ne siringa ne kasikyutmuyor yani. Zorlasam da olmuyor. Mama hic denemedim bu yüzden. Sutum de var çok şükür.
Bugün moralin çok bozuktu. Doğru dürüst konusmadim bile kizimla. Her gün bol bol konusurdum. Kabullenemiyorum bi turlu çok üzülüyorum: (
Uyuyunca aliyor benimki çok şükür. Ne zamandır boyle sizin?
İnsl bgiz de atlatiriz en kisa zamanda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bende aynı durumdayim nerdeysebir haftadir sarkiyla türkuyle emziriyordum iki gundurde hic emmek istemiyor memeyi acınca basiyor çigligi neoldu anlamadim cook üzülüyorum zaten son ayda cok az kilo almisti iyice kilo verecek ek bisey vermek istemiyorum ikimizde direniyoruz kim galip gelecek bakalim benimkide uykuluyken emiyor oda azcik gunde bikac kez bazen zorluyorum arastirdim biraz gecici oldugunu söyleyenler var dunle bugun oglumla aramiz limoni küstüm onaaa ama belli etmemeye calisiyorum beni istemiyooor
İnek sütü alerjisi canım anne sütünden geçiyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanırım bu aralık çocukları memeyi sevmiyor:) neyseki yalnız değilim bu konuda insan destek bulunca morali yükseliyor resmen
Benimki emmedigi zaman hic bir şekilde almiyor. Ne biberon ne siringa ne kasikyutmuyor yani. Zorlasam da olmuyor. Mama hic denemedim bu yüzden. Sutum de var çok şükür.
Bugün moralin çok bozuktu. Doğru dürüst konusmadim bile kizimla. Her gün bol bol konusurdum. Kabullenemiyorum bi turlu çok üzülüyorum: (
Uyuyunca aliyor benimki çok şükür. Ne zamandır boyle sizin?
cnm benim oğlum doğduğu günden beri böyle hiç emmedi emmeye gelse hep uyuyodu ne yapsak uyandıramıyoduk topuğunu sıkıyoduk burnunu gıdığını hiç bi şekilde uyanmıyodu hatta hemşireler burnnuna vura vura uyandırmaya çalışıyodu yine uyanmıyodu sonra sarılığı geçince memeye koyduk mu çığlğı basıyo. hep sağarak verdik sonra azaldı azaldı ve bitti malesef hala bi umut ddeniyorm emerse gelir diye yok çıldırıyo memeyi ağzına verince hatta görünce diyimİnsl biz de atlatiriz en kisa zamanda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.(
Usendim acikcasi doktorun cagirdigi tarihten bir ay sonra gittim
Sukur temiz cikti
Ay igrenc birsey ama onun alinmasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kolon kanseri olan dayımı bugün kaybettim...
Hayat cok kısa..(
denizciğiiim başınız sağolsun canım, çok üzüldüm. Allah kalanlara sabır hayırlı ömür nasip etsin.Kolon kanseri olan dayımı bugün kaybettim...
Hayat cok kısa..(
Hayat cok kısa..(
Basiniz saolsun cnm.
Allah yavrularina ve sana uzun hayirli omurler nasip etsin
Kizlar bende deliricimmm aksam meme veremedim bir turlu acliktan ciyak ciyak agliyor ama memeyi almiyor.sutum vardi diye tahmin ediyorum ama ben gene de mama yapmak zorunda kaldim gidisatimiz hic iyi degil(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO cnm sen gene şükret maşallah diyim mama yiyo ben ne ypacam şaşıdrdım meme almıyo demiştim ya sma ile aptamili karıştırdım yemeye başladı diye bi gün sürdü ve yine başladık bağırış çığlıklara biberonu ısırıp mamayı tükürmelere n yapcam bilmiyorm bizim gidişat berbat durumda(((
aynen öyle cnm ya herkes moralimi bozuyo emseydi şöyle faydalıydı böyle faydalıydı diye bende biliyorum faydalı sanki ben emzirmek istemiyomuşum gibi konuşuyolar üç ay boyunca sürekli sağdım tirleyle verdim sonra artık bitti ne yapabilirim sürekli deniyorm hala da deniyorm yok emmek istemiyo
öyle mi çok geçmiş olsun okudum kaka tahlilinden anlaymışsınız benim ki de bazen yeşil kaka yapıyo soğuk almış diye düşünüyorum bazen yapıyo çünkü .
Canım biz elimizden geleni yapalım beslenmek çocuk sağlığının sadece bir kısmı hem bizim hemde onların ruh sağlıkları çok daha önemli sinirlendirmemek lazım bence aldıkları kadar ne yapalım
Canım yeşil kakaya takma zaten ara sıra yapıyormuş benimki hiç sarı yapmadı süt diyetinden sonra yapmaya başladı
Bayanlar 78 gunluk oğlum var her gun hapşırır. Hasta falan degılız .. Aranızda boyle olan varmı yardım lutfen acaba alerjık bır seymıı :44::44:
Asyamca ayni benim esimi anlatmissin ayni ayni. Cnm cozumu yok bu isin bence
Hayat cok kısa..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?