Bayanlar 78 gunluk oğlum var her gun hapşırır. Hasta falan degılız .. Aranızda boyle olan varmı yardım lutfen acaba alerjık bır seymıı :44::44:
Canim kim dedi soruşturmaya nerden duydun? Yarin heyet almaya ankaraya gidicem özel bi hastane. Sorun cikmaz insl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim kim dedi soruşturmaya nerden duydun? Yarin heyet almaya ankaraya gidicem özel bi hastane. Sorun cikmaz insl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde pazartesi iznim bitiyo önce 5 günlük alacam sonrada heyet alacağım 30 günlük arkasından bir daha alacağım 0 günlük kim ne soruşturması açarsa açsın dr verdikten sonra hiçbişey kanıtlayamazlar..bence biraz rahat olun benim müdür de hep korkardı.arkadasım gecen sene kasımda doğum yaptı dönemi raporlarla kapattı hiç sorun olmadı..
benim iznm yeni bitti pzt saglik ocgndsn alcam 10gunluk rapor 10 10 alip soRa heyet icin ugrascktim sen nerden duydun sorusturmayi uzatsinlar izni ozmn avrupa ulkelerinde1yil
çözüm sabretmekte nereye kadar sabredecez onu bilmiyorumm... Bunlar gececek biliyorum aslında farkında değiller ama kıskançlık yapıyorlar eskiden tüm ilgi onlardaydı her ne isterlerse yapılıyodu şimdi ise biz müsait olursak yapıyoruz istedilklerinde cnm bebek uyusun yaparım bebek ağlar şimdi dur falan filan doğal olarak bilmeden onlar ilgisiz kaldıklarını düşünerek kısknçlık yapıp çirkefleşiyorlarrr
Anladim cnm ya pekmez denedin mi yiyo mu insallah mamasini artik .
benim müdürm beni aradı ve pazartesi tatil olsa da almam gerektiğini söyledi o gün izinli sayıldığı için öğretmenler ek ders yazılıyormuş bu da ona sorun yaratırmış sinir oluyorum gecn sene başkalarını sürekli idare etti bende gözü açıldı sanırım zaten o demesede alacaktım.ama bu şekilde ayrım yapması beni çok üzdü..
olabilir evet.. bnm zaten tam iki nisan da bitiyo izin. aslnda en guzeli psikaytra gtmek aglyksin psikoljm bozk kocamlada arm kotu. derse giremem. aglycksin alcksin rapor
burda zaten cogu kisi kocasyla soguk o ldgnu yaziyo yemin etsen basin agrimaz:)
aynen öyle cnm ya herkes moralimi bozuyo emseydi şöyle faydalıydı böyle faydalıydı diye bende biliyorum faydalı sanki ben emzirmek istemiyomuşum gibi konuşuyolar üç ay boyunca sürekli sağdım tirleyle verdim sonra artık bitti ne yapabilirim sürekli deniyorm hala da deniyorm yok emmek istemiyo
Evet canım katıyorum ve yiyor biraz garipsedi ama ona da alıştı:) seninki ne durumda canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
derler bacım derler ben büyük oğlumda 5 ay sağarak verdim ama sütümün de bi de kalitesi düşüktü mama da vermek zorundaydım mama verdiğimi gören biri mama daha kolayına geliyo tabi demişti ben de hıııı dedim çıkarıp hemen emzirmek varken su ısıtıp mama hazırlayıp bide içiceği kadar soğutmak emin ol daha kolay demiştim hele bi de gece yarısı daha kolay oluyo demiştim herkes herşeyi iyi biliyo bekar erkek bile mama yediğini görünce anne sütünün faydalarını anlatmaya başlıyo kime neyse.. kimseyi takma...
Allah bagislasin cnm benim oglum da hergun hapsiran bi bebek. Ama genelde fark ettim altini degistirirken usuyunce hapsiriyo burnuna dokunuyorm hemen hapsirdiginda oyle anliyorm usumus mu diye bazen usumemis oluyo yine hapsiriyo cok fazla degilse normal bence
3.5 aylık oglumda benım gibi günde 3-4 kez hapsuru hasta degiliz yanı normal canım
Evet canım katıyorum ve yiyor biraz garipsedi ama ona da alıştı:) seninki ne durumda canım
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
Üzüm pekmezi kullanıyorsundimi? Bir de kaç cc mamaya ne kadar katıyorsun?
basiniz saolsun. Allah sabir versinKolon kanseri olan dayımı bugün kaybettim...
Hayat cok kısa..(
bizde cok hapsiryrz ilk zamanlar odum patlyodu hasta olcak diye ama yok toz fln hapsrtyo galibaBayanlar 78 gunluk oğlum var her gun hapşırır. Hasta falan degılız .. Aranızda boyle olan varmı yardım lutfen acaba alerjık bır seymıı :44::44:
ben ilk doğumumda doğum sonrası depresyon diye bir almıştım sabah bi de randevuya geç kalıyoruz diye yataktan çıktığımız gibi hastaneye gitmiştik saçlalaımı da yeni perma yaptırmıştım uykulu bonus kafayla gittik eşim de kıvırcıktır zaten o da uksunu almamıştı dr o halimizi görünce neyin var die sormamıştı hakkatten ikimizdedepresyonda gibiydik
Bencede oyle cnm kiskanc bunlar ya. Ama ben bazen esimle ilgilenmeye gelirim bana git oglunla ilgilen diye kiziyo o da kiskandigindan demi .
Canım bir tatlı kaşığı 90 lık mamaya atıyorum
Ben de deneyeyim bari dokunmaz inşallah... Siz sadece süt ve süt ürünü diyeti mi yapıyorsunuz yoksa başka yasaklı gıdalar da var ı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?