2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canim kim dedi soruşturmaya nerden duydun? Yarin heyet almaya ankaraya gidicem özel bi hastane. Sorun cikmaz insl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim doktor ozelde. Kadin doğumcum yani. Ben sana izin konusunda her türlü yardimi yapacağım demisti ki güveniyorum da ama fena sorusturma geciriyorlarmis kirk gunluguk olandan yardım edebilirim dedi. Onun disinda devlet hastanesindede tanidiklar vardi onlarda ayni cevabi verdi. Hatta il saglık muduru var tanidik o da dediki ben kendime bile alamam suan.bu raporlar icin hususi araştırma binasi kurulmus. Aldigin rapora göre hangi ilaci kullandigina kadar arastiriyolarmis

Canim kim dedi soruşturmaya nerden duydun? Yarin heyet almaya ankaraya gidicem özel bi hastane. Sorun cikmaz insl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Leylaslan sorusturma bize açılmıyor zaten doktorlara aciliyor. O yüzden de hepsi reddediyor. Bu raporlari arastirma heyeti yeni kurulmus, yani belki bir iki ay once sorunsuz alinabiliyorken artik ciddi soruşturmalar yapiliyormus. Secimden sonra belki ortam duzelir demisti doktorum. Simdilik 5 er 5 er kullanayim bakalim haftaya Allah kerim. Bu arada bizim memur bugun icin rapora gerek yok dedi bende goturmedim..

benim iznm yeni bitti pzt saglik ocgndsn alcam 10gunluk rapor 10 10 alip soRa heyet icin ugrascktim sen nerden duydun sorusturmayi uzatsinlar izni ozmn avrupa ulkelerinde1yil

Ayy evet ya nasil birakilir el kadar cocuk of offf. Canim hem ozelde hem devlette belki dort doktora sordum. Heyet verdikleri vakit hastanin bu heyete karsin hangi ilaci kullandigina kadar tahlil sonuclarina kadar arastiriyorlarmis. O yuzden doktorlar veRemem diyo. Bir arkadas en rahat psikiyatri verebiliyo yazmis. Bi tanidik vardi bide onu deneyim bakalim

Bencede oyle cnm kiskanc bunlar ya. Ama ben bazen esimle ilgilenmeye gelirim bana git oglunla ilgilen diye kiziyo o da kiskandigindan demi .

bana da bugünden geçerli aldırdılar... resmi tatil olmadığı için alınması gerekiyormuş.. sonn 15 gün heyetimi de aldım nisan mayıs maaşsız geçecek haziranın 15inde başlama için dilekçe yazıcam..

ben ilk doğumumda doğum sonrası depresyon diye bir almıştım sabah bi de randevuya geç kalıyoruz diye yataktan çıktığımız gibi hastaneye gitmiştik saçlalaımı da yeni perma yaptırmıştım uykulu bonus kafayla gittik eşim de kıvırcıktır zaten o da uksunu almamıştı dr o halimizi görünce neyin var die sormamıştı hakkatten ikimizde depresyonda gibiydik

derler bacım derler ben büyük oğlumda 5 ay sağarak verdim ama sütümün de bi de kalitesi düşüktü mama da vermek zorundaydım mama verdiğimi gören biri mama daha kolayına geliyo tabi demişti ben de hıııı dedim çıkarıp hemen emzirmek varken su ısıtıp mama hazırlayıp bide içiceği kadar soğutmak emin ol daha kolay demiştim hele bi de gece yarısı daha kolay oluyo demiştim herkes herşeyi iyi biliyo bekar erkek bile mama yediğini görünce anne sütünün faydalarını anlatmaya başlıyo kime neyse.. kimseyi takma...

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum

Biliyo musun gecen bi kuafordeydim sahibi bana goguslerin acir diye mi emzirmiyosun dedi o kadar zoruma gitti o kadar sinirlendim ki anlatamm sana kadina da anlatiyosun kendi dusundugune inaniyo israrla.

3.5 aylık oglumda benım gibi günde 3-4 kez hapsuru hasta degiliz yanı normal canım

saolun kızlar yanlız olmadığımı bılmek guzelmıs bır an endıselenmıstım tesekkurler

Adetiniz gectikten sonra çıkması lazımdı benim adet gunumden iki gun once cikmisti

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kolon kanseri olan dayımı bugün kaybettim...
Hayat cok kısa.. (
basiniz saolsun. Allah sabir versin
Bayanlar 78 gunluk oğlum var her gun hapşırır. Hasta falan degılız .. Aranızda boyle olan varmı yardım lutfen acaba alerjık bır seymıı :44::44:
bizde cok hapsiryrz ilk zamanlar odum patlyodu hasta olcak diye ama yok toz fln hapsrtyo galiba

:) iyi fikir valla depresif gorunmk daha inandrci olur

Bencede oyle cnm kiskanc bunlar ya. Ama ben bazen esimle ilgilenmeye gelirim bana git oglunla ilgilen diye kiziyo o da kiskandigindan demi .

Aynen öyle cnm benimki de öyle biliyorum kızına içi gdiyor onun için herşeyi yapar ama bazen ona kaşı sevgimin azaldığını düşünüyormuş arada diyo kızla ilgilen bosver ben bakarım başımın çaresine diyor...

Canım bir tatlı kaşığı 90 lık mamaya atıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de deneyeyim bari dokunmaz inşallah... Siz sadece süt ve süt ürünü diyeti mi yapıyorsunuz yoksa başka yasaklı gıdalar da var ı?

Ben de deneyeyim bari dokunmaz inşallah... Siz sadece süt ve süt ürünü diyeti mi yapıyorsunuz yoksa başka yasaklı gıdalar da var ı?

Canım özür dilerim şimdi gördüm yazdığımı bir çay kaşığı 90 lık mamaya atıyorum, öncr yumurtada vardı ama doktor sırayla kaldırıyor şimdi yoğun pişmiş süt ürünlerini serbest bıraktı peynir yoğurt hala yasak kek börek serbest iki ay sonra durumunda kçtüleime olmazsa yavaş yavaş onlara da izin verecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…