basiniz saolsun. Allah sabir versin
bizde cok hapsiryrz ilk zamanlar odum patlyodu hasta olcak diye ama yok toz fln hapsrtyo galiba
:) iyi fikir valla depresif gorunmk daha inandrci olur
Canım özür dilerim şimdi gördüm yazdığımı bir çay kaşığı 90 lık mamaya atıyorum, öncr yumurtada vardı ama doktor sırayla kaldırıyor şimdi yoğun pişmiş süt ürünlerini serbest bıraktı peynir yoğurt hala yasak kek börek serbest iki ay sonra durumunda kçtüleime olmazsa yavaş yavaş onlara da izin verecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen öyle cnm benimki de öyle biliyorum kızına içi gdiyor onun için herşeyi yapar ama bazen ona kaşı sevgimin azaldığını düşünüyormuş arada diyo kızla ilgilen bosver ben bakarım başımın çaresine diyor...
Yumurta sarısı çok şükür bizde de aklandı keçi peyniri yedim o malesef yaramadı.. Pişmiş süt ürünlerinin serbest olması bayağı iyiymiş:) sizin bebeğiniz de aralık doğumlu değil mş? Bir de ek gıdaya ne zaman geçeceksiniz? İlk ne denenecek biliyor musunuz?
Ayy evet ya nasil birakilir el kadar cocuk of offf. Canim hem ozelde hem devlette belki dort doktora sordum. Heyet verdikleri vakit hastanin bu heyete karsin hangi ilaci kullandigina kadar tahlil sonuclarina kadar arastiriyorlarmis. O yuzden doktorlar veRemem diyo. Bir arkadas en rahat psikiyatri verebiliyo yazmis. Bi tanidik vardi bide onu deneyim bakalim
Okulların kapanmasına 2 ay kaldı yazın toparlar Cnm
Birden cok sevdiği bişeyden mahrum bırakman psikolojisini yıpratabilir.
Bnmoğlum 6 yaşında ana sınıfına gidiyor hep öksürük ve burun akıntısı bar.
Maalesef kreş e giden cocukların kaçınılmaz hastalıkları bunlar.
3 yaşında ndn okula yolluyorsun özel değilse??
5 yaştan once zorunluluk yok ise yollanması inanki doğru değil
Ana okulunda çalıştım ve 20 ye yakın öğretmen arkadasım var 15 i okulu öğretmen i
Ve hepsi bu görüşte.
Çalıştığım okulun müdürü bile bana o donem Aral ı okula yollamamam için yalvarmıştı.
Yollamadım ben
Bence 2 ay kontrollü olarak devam ettir. Yazın toplar.
Önümüzdeki donem yollamazsın yaz tatili araya girince ztn unutur daha küçük yaşı çünkü
5 yaşında başlatırsın
Şimdi öğretmen i ilede görüş bence koşmasın cok fazla hareketli terleyeceği aktivitelerden mümkün olduğunca uzak Dursun
Nacizane fikirlerim.
Leylaslan sorusturma bize açılmıyor zaten doktorlara aciliyor. O yüzden de hepsi reddediyor. Bu raporlari arastirma heyeti yeni kurulmus, yani belki bir iki ay once sorunsuz alinabiliyorken artik ciddi soruşturmalar yapiliyormus. Secimden sonra belki ortam duzelir demisti doktorum. Simdilik 5 er 5 er kullanayim bakalim haftaya Allah kerim. Bu arada bizim memur bugun icin rapora gerek yok dedi bende goturmedim..
Sizleri uzun zamandan beri takip ediyordum yazmak bugüne nasip oldu öncelikle cemredeniz başın sağolsun .benim 4 yaşında 1 oğlum ve 3.5 aylık kızım var.bebeğinde alerjisi olan anneler sanırım benim bebeğimdede alerji var 10 gün önce dışkısında kan farkettim belirgin şekildeydi süt ve süt ürünlerini bir çok ürün tüketmiyorum bebeğim 4-5 günde dışkısında mukus içersinde kan oluyor.
Gaita tahlilleri temiz .mirakar sen tecrübelisin bu kan ne zaman geçmeye başlar ayrıca sen istanbulda ünlü doktor f.ç ye mi gidiyorsun?
aynen öyle cnm ya herkes moralimi bozuyo emseydi şöyle faydalıydı böyle faydalıydı diye bende biliyorum faydalı sanki ben emzirmek istemiyomuşum gibi konuşuyolar üç ay boyunca sürekli sağdım tirleyle verdim sonra artık bitti ne yapabilirim sürekli deniyorm hala da deniyorm yok emmek istemiyo
Geçmiş olsun öncelikle bir ara yasaklı listelerin yayınlamıştım ve benim yediklerimi.. Bu listeye tamamen uyduktan sonra 1 haftaya kadar geçiyor canım eğer gluten allerjisi yoksa tabi... Bizde öyle oldu en aızndan.. Evet canım f.ç. E gidiyorum:)
cnm senden rica etsem bana özel den listeni gonderebilirmisin insallah gluten alerjisi degildir bizdeki .doktorundan memnunsun degil mi?bende o doktora gitmeyi dusunuyorum
slm kızlar.. biz bugün tam 4 aylık olduk. ama ben hala çok yoruluyorum. bebeğim çok yaramaz ömrü uzun olsun.. , hep ilgi bekliyor.. uyku desen hiç yok.. bir bebek nasıl 6-7 saat uykuyla duruyor anlamıyorum.. annem siz 8 de yatar 8 de kalkardınız diyor.. babası şimdi türküler dizdirip uyutmaya çalışıyor. o da direniyor.. bide göğsüm beyaz beyaz yaralandı. karbonatlı su yaptım ama çok acıyor.. oğluşum da beni emzik gibii kullanıyor.. biraz biraz göğsümden uzaklaştırmaya çalışıyorum. işe başlayınca hep meme aramasın.. acıktığında emsin.. bizimki hep ağzımda dursun diyor o da zor yani..
bu arada bugün ek gıdaya başladım ben. ilerde yemek yememe problemimiz olmasın diye başladık.. 2 çay kaşığı yoğurt yedirdim öğlen. bi de az önce 2 çay kaşığı yoğurt yedik. şimdilik bir sorun yok olmazda inş.. ha bu arada ben 45 gün heyet raporu aldım bir problem olmadı çok şükür. ama 15 gün sonra işbaşı yapıcam.. umarım zorlanmam.. psikatriden aldım raporu. adam güya dizdiriyor problemlerimi rapora.. ama söylediği herşey ben de ve hepinizde var sanırım. o yüzden psikatriye gidin anlatın yaşadıklarınızı emin olun verir rapor.. yazdıkları şunlardı:
- eşimin her hareketi batıyor
- bebeğime yetemeyecek gibi hissediyorum
- sinirli biri oldum
- bebeğim hiç büyümeyecek hep böyle olacak gibi geliyor
- hiçbir şeye yetişemiyorum falan filan..
yani bunların hepsi zaten bende mevcut..
evet canım ben yazmıştım psikiyatr ların verdiğini çünkü yarın öbür gün soruşturma açıldığında kanıtlamak zorunda olduğu bişeyi yok depresyondaydı geçti diyecek.kimse de senin gerçekten depresyon da olup olmadığını kanıtlayamaz.ama memur olduğumuz için ki ben öğretmenim psikiyatrlardan almak mantıklımı bielemedim.acaba ilerde bi sorun çıkarmı
ay hic bole dusnmmstim ben de snf ogtetmnym deli raporu var diye veliler ogrnci vermrz valla:)
bende sınıf öğr.yim canım sırf bu yüzden psikiyatr dan almak istemem yani.normal raaporlarımı kullanıyorum şimdilik..)
peki nasil yapiyorsun¿ ben daha yeni alcm 10gun buzim aile hekimi vermm dedi badka bi saglik ocagnda tandk vastasiyla alcm.sen nerden alysn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?