2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
basiniz saolsun. Allah sabir versin

bizde cok hapsiryrz ilk zamanlar odum patlyodu hasta olcak diye ama yok toz fln hapsrtyo galiba

:) iyi fikir valla depresif gorunmk daha inandrci olur

Başın sağolsun canım allah sabır versin tüm yakınlarına

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yumurta sarısı çok şükür bizde de aklandı keçi peyniri yedim o malesef yaramadı.. Pişmiş süt ürünlerinin serbest olması bayağı iyiymiş:) sizin bebeğiniz de aralık doğumlu değil mş? Bir de ek gıdaya ne zaman geçeceksiniz? İlk ne denenecek biliyor musunuz?

Aynen öyle çok komikler ya :)))

Canım açıkçası doktor hep anne sütü istiyor ama ben işe başlıyorum yarın sütümde az biz 5. Ayda yavaş yavaş başlarız gibime geliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım ben yazmıştım psikiyatr ların verdiğini çünkü yarın öbür gün soruşturma açıldığında kanıtlamak zorunda olduğu bişeyi yok depresyondaydı geçti diyecek.kimse de senin gerçekten depresyon da olup olmadığını kanıtlayamaz.ama memur olduğumuz için ki ben öğretmenim psikiyatrlardan almak mantıklımı bielemedim.acaba ilerde bi sorun çıkarmı

Sizleri uzun zamandan beri takip ediyordum yazmak bugüne nasip oldu öncelikle cemredeniz başın sağolsun .benim 4 yaşında 1 oğlum ve 3.5 aylık kızım var.bebeğinde alerjisi olan anneler sanırım benim bebeğimdede alerji var 10 gün önce dışkısında kan farkettim belirgin şekildeydi süt ve süt ürünlerini bir çok ürün tüketmiyorum bebeğim 4-5 günde dışkısında mukus içersinde kan oluyor.
Gaita tahlilleri temiz .mirakar sen tecrübelisin bu kan ne zaman geçmeye başlar ayrıca sen istanbulda ünlü doktor f.ç ye mi gidiyorsun?

bende okul öncesi öğretmeniyim.çocugum benden dolayı okula aışık ayrıca 9 aylıktan beri hep bakcıya gittiği için evde kalmaya alışık değil kardeşle birlikte eve kapanınca oda kendi içine kapandı sürekli soru sıran çocuk gitti.ayıca dil gelişimimiz biraz zayıf desteklenmesi için okulun iyiolacağını düşündük.bizde okula gitmek ister misin dedik oda kabul etti hiç ağlamadan okula başladı.(yarım gün12 de gidiyor 4.30 da evde)ben de bu mesleğin içindeyim küçük yaş grupların da tam gün sıkıntılıdır.yarım gün sınıflar çocuklar için sosyal bir ortam ve paylaşımdır.bu yaş grubu akran grubuna artık daha fazla ihtiyac duyar.
doktor gönderebileeimizi bir sorun olmayacağını söyledi çünkü öksürüğün havalar iyice ısınana kadar devam edeceğinisöyledi.bugün gitti ve ögretmenine okulumu çok özledim demiş.o mutluysa bende mutluyum

ben bugün beş günlük raprumu aldım ankara dev.bir yakınım vasıtasıyla haftaya alacam 30 günlük heyet inş.çocuklarımıxz için yüzümüzü kararttık.dr sorun çıkarmamış gelsin veririm demiş.inş bir sorun olmaz..

Geçmiş olsun öncelikle bir ara yasaklı listelerin yayınlamıştım ve benim yediklerimi.. Bu listeye tamamen uyduktan sonra 1 haftaya kadar geçiyor canım eğer gluten allerjisi yoksa tabi... Bizde öyle oldu en aızndan.. Evet canım f.ç. E gidiyorum:)

İLK ÇOCUĞUMDA anne sütü diye direttim mama vermedim çok çok pişmanım o zaman nasıl yemesi zayıfsa şimdide öyle.ama bunu hem emziriyorum hem mama veriyorum. bizimde mamayla aramız yok biberon tutamıyo kaşıkla hep döküyor birde kilomuz biraz düşük bende mamanın içine bir tane(30cc) cici bisküvisi koyuyorum adam şappur şuppur yiyor onu ..hemde hiç dökmeden üstüne birde emziriyorum öncesinde emmemişse..son 11 günde 300 gr almış..buna vereceğim ne olursa abisinde çok çekiyorum hala en azından miniğimiz yesin..
çok çok değişkeniz bir bakıyorum çok güzel emiyor bir bakıyorum emmemek için resmen kafasını griye atıyor çığlık çığlığa artk zorlamıyorum..:26:

cnm senden rica etsem bana özel den listeni gonderebilirmisin insallah gluten alerjisi degildir bizdeki .doktorundan memnunsun degil mi?bende o doktora gitmeyi dusunuyorum

slm kızlar.. biz bugün tam 4 aylık olduk. ama ben hala çok yoruluyorum. bebeğim çok yaramaz ömrü uzun olsun.. , hep ilgi bekliyor.. uyku desen hiç yok.. bir bebek nasıl 6-7 saat uykuyla duruyor anlamıyorum.. annem siz 8 de yatar 8 de kalkardınız diyor.. babası şimdi türküler dizdirip uyutmaya çalışıyor. o da direniyor.. bide göğsüm beyaz beyaz yaralandı. karbonatlı su yaptım ama çok acıyor.. oğluşum da beni emzik gibii kullanıyor.. biraz biraz göğsümden uzaklaştırmaya çalışıyorum. işe başlayınca hep meme aramasın.. acıktığında emsin.. bizimki hep ağzımda dursun diyor o da zor yani..
bu arada bugün ek gıdaya başladım ben. ilerde yemek yememe problemimiz olmasın diye başladık.. 2 çay kaşığı yoğurt yedirdim öğlen. bi de az önce 2 çay kaşığı yoğurt yedik. şimdilik bir sorun yok olmazda inş.. ha bu arada ben 45 gün heyet raporu aldım bir problem olmadı çok şükür. ama 15 gün sonra işbaşı yapıcam.. umarım zorlanmam.. psikatriden aldım raporu. adam güya dizdiriyor problemlerimi rapora.. ama söylediği herşey ben de ve hepinizde var sanırım. o yüzden psikatriye gidin anlatın yaşadıklarınızı emin olun verir rapor.. yazdıkları şunlardı:
- eşimin her hareketi batıyor
- bebeğime yetemeyecek gibi hissediyorum
- sinirli biri oldum
- bebeğim hiç büyümeyecek hep böyle olacak gibi geliyor
- hiçbir şeye yetişemiyorum falan filan..

yani bunların hepsi zaten bende mevcut..

cnm dedigin gibi bunlarin hepsi mevcut bizde . bu psikyatr ozelde mi devlette mi anlatirmisin nasil alnyr bu heyet rsporu neler yaptin

ay hic bole dusnmmstim ben de snf ogtetmnym deli raporu var diye veliler ogrnci vermrz valla:)

Listeyi aldım çok teşekkürler. Özelden Msj atamıyorum Msj sayım 25 olmadığı için (( biber salçasınıda kullanamıyormuyuz hurmadan bende fayda görmüştüm birde kuru incir süt yapıyor onu yememizde bi sakınca yoktur inşallah ayrıca ben bu 5 gün boyunca kuzu eti ,tavuk hiç yemedim.yiyebileceğim için sevindim :)))bu listeyi 10 gün uygulayım geçmezse bizede Doktor yolu gözükür .inşallah en kısa zamanda alerjiden kurtulur bebeklerimiz ........

bende sınıf öğr.yim canım sırf bu yüzden psikiyatr dan almak istemem yani.normal raaporlarımı kullanıyorum şimdilik..)

peki nasil yapiyorsun¿ ben daha yeni alcm 10gun buzim aile hekimi vermm dedi badka bi saglik ocagnda tandk vastasiyla alcm.sen nerden alysn

peki nasil yapiyorsun¿ ben daha yeni alcm 10gun buzim aile hekimi vermm dedi badka bi saglik ocagnda tandk vastasiyla alcm.sen nerden alysn

canım k.bakma hemen yazamadım.10 gün alma 5 er 5er al hafta sonu rapora gimesin.2 defa sğlık ocağından aldım ama farklı doktorlardan bi kere devlette KBB den aldım bugğnde özeldeki KBB dn aldım.doktor neyiniz var deyince eşim gülerek bişeyimiz yok dedi doktorda kaç gün rapor istiyorsunuz dedi.ben utana utana gitmiştim çok şaşırdım ama bebiş yanımızdaydı bellki acımıştır halime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…