2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Sen naptın böyle ya içim gitti canım benim ne çok şey yasamassın böyle Ama allaha çok şükür bebeğin sağlıklı zamanla yeme alışkanlığı düzelir ben kuzenime baktım hiç bişe yemiyodu oda mamayla büyüdü çünkü annesinin sütü gelmesine rağmen hiç bir zaman o sütü içemedi tiksindi o sütte ve 20 günlükken sütü kesildi ve 5-6 yaşına kadar hep yemek seçti peynir yemiyordu ama biz hep sevdirerek oyunliar oynayarak sevdirdik beni çok sevdiği için peynire halamın peynirini istiyorum derdi ve her farklı peynirde ilk lokmasını bak bunu yeni yaptım hadi puan ver bakalım diyerek yedirirdik şimdi 11 yaşında ve önüne gelen herşei silip süpürmekle kalmıyor 2. tabağınıda istiyor :)

Son düzenleme:

Bende 1 haftadır bunu uyguluyorum canım ve gerçekten düzelme görüyorum mesela 2 gün önce hiç uyuyamadım kendide gördü sonra işte yorgun düştüm sonra çok tatlı bir dille uyandırdım kendisini dedim senden ricam var kızımıza bir 30 dk bakarmısın ben gözlerimi dinlendireyim hem o seni çok özlemiş birazcık hasret giderin dedim tamam dedi kızı aldı salona gitti ve 45 dk baktı ben uyandım yanına gittim bizimkız ağlamaya başlamak üzere sonra diyorki ya aşkım ben sana son zamanlarda kızıyorum ama özür dilerim gerçekten bebeğimiz sensiz olamıyormus zor dayandı sana muhtaç diyor hiç birşey yapamıyor konuşamıyor caresiz aciz diyor ve sen vaktini ona ayırmakla en doğrusunu yapıyosun kızımız iraz büyüsün birlikte geçireceğimiz vakit daha çok dedi şok oldum ben

kizlar devit i kac damla veriyorsunuzz..

Valla esracim ben damlanin üstünde iki sefer uç damla yaziyo diye öyle verdim.ilk uç ay sonra günde bi kere verileceğini duydum bi kere uç damla veriyorum ama Dr a gidince soracagim inş. Ahmedin bacakları çok carpikti belki o yüzden öyle vermiştir diye düşündüm.

Sükunet canim çok duygulandim yasadiklarini okurken Allah bir daha yaşatmak nasip etmesin. Yasayanlarinda yardimcisi olsun. Canim benim çok optum seni:))

Ayy cnm neler yasamissin ya cok zordur eminim benim oglumda hic tutmadi memeyi bende hep aglardim bi ise yaramadigimi hissediyorm bazen . Bazilari mama verdigimi gorunce bebegime bak bu biberon senin annen diyo o kadar zoruma gidiyo ki anlatamm zaten sen anlarsin beni eminim sana katiliyorm anne sutune karsi degiliz tabi ki ama bebegimizi ac birakacak kadar da vicdansiz degiliz anne sutu verecez diye cocugu mu yipratalim yani

Cnm benim duyduğum anne sütü alan bebekler amipli dizanteri olmazmış.bizde de yaklaşık 11 gündür dışkıda kan oluyor tabi her bezinde ve her gün olmuyor . amip antijenine filan bakıldı negatif çıktı.bende süt ve süt ürünleri ile bir çok ürün tüketmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet o kanlı kakayı bugün bende gördüm (( ama incelemesem asla görmezdim.
zaten çok mukuslu bi kakası vardı o mukusun için de ince bir ip gibiydi
şimdilik beklemedeyim bakalım bidaha olacak mı

Bende deniyorm da hic esime birakmayi denemedim ya umarim bizde boyle guzel seyler duyariz

kizlar devit i kac damla veriyorsunuzz..

Ben de gunde bi defa uc damla veriyorm bu arada travazol kullandim uc defa surdum bebegime cok hafifledi pisigi cok tesekkur ediyorm cok sagol allah cocuklarinla kocanla mutlu huzurlu saglikli bi hayat nasip etsin insallah hep yuzunuz guler

Kizlar pisik icin bana fikir veren yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorm cok sukur hafifledi insallah tam gidecek allah hepinize ailenizle saglikli mutlu huzurlu uzun omurler nasip etsin insallah

bende 3 damla veriyorum tamm dogruymusm. cagan dayken multitabs kullamniyodum bn hic bilmiyorum bi sorim dedimmm.

ahmdn bacaklari nasil oldu duzelme var mi. bidahaki kont ne zaman tubisss..

Ben de gunde bi defa uc damla veriyorm bu arada travazol kullandim uc defa surdum bebegime cok hafifledi pisigi cok tesekkur ediyorm cok sagol allah cocuklarinla kocanla mutlu huzurlu saglikli bi hayat nasip etsin insallah hep yuzunuz guler

ne mutlu canm pisiginiz gimis. gercekten bi bazn pisik zanndiyoruz ama aslinda mntar luyor.
islak birakmamay calis.
altini slnce bide tuv. kagidiyla kurulaa istersn..
simdi ben oyl yapiyorum..

ayyyy kizlarrr kilo alimimizz nerdeyse durd diyodm yaa 5900 -6 arasinda takildi demistm 15-20gundur..boyleydi. sn 5gndur tartmadim snirm bozulmasin diye bugun b tarttm 6300 lmuss. hadi 100gr onceki tarmalarima gore tulnu vardi ince...onu ciksam 6200gr cok mutlu ldummm

yksa cooook yavas kilo almaya baslmisti....

sukunettttt..

canimnm helalll sana cok gucl bir nsansn z sey yasammissnnn...alla bindan sonrasni acisiz mutl nasip etsnnn..
cmlemizeee...

Ne guzel cnm insallah devam eder boyle ne fazla ne az normal olur bebeklerimizin kilosu
. Ewet bende artik islak birakmiyorm siliyorm biraz havalandiriyorm oyle yeni bezi bagliyorm

kızlar bebişleri nasıl uyutuyosunuz ?

ben geç kalmadan kendikendine uyumaya alşsın istyrm özelikle gece vuykusuna yatrrken.. biraz araştırdım yöntemleri denemeye bşlyccğm ilerde zorlnmym diye.Sizde bana dstek oluun beraber yapalım deneyimlrermizi paylaşlım

şuan zaten belli bi yöntmmz yok çognlukla emrk uyuyo onun haricinde kucğmda uyuyo siz neler ypysnz

Sorma cnm benim ki sallamadan uyumuyo ve dalana kadar sallamak zorundayim yoksa agliyo uyaniyo bende yalniz uyusun istiyorm ama olmuyo

Son düzenleme:
İnşallah tedaviyle biran önce bu durumdan kurtulursunuz darısı başımıza .peki her bezi kanlı oluyormuydu?bizde de aynı durum varda oyüzden soruyorum .

kizlar ben 3 aydir kullandigim devit damlayi biraktim bi arastirmaya gore icinde ileriki donemlerde karacigeri etkileyen bir maddeye rastlanmis yerine vitasanol onerdi doktor bugun ona basladim. sizinle de paylasmak istedim belki doktorunuza danisirsiniz bu konuyu

Sorma cnm benim ki sallamadan uyumuyo ve dalana kadar sallamak zorundayim yoksa agliyo uyaniyo bende yalniz uyusun istiyorm ama olmuyo

işte tamamen alıştı için halbuki o doğduğunda hiçbişey bilmiyodu biz şekillendirdik eve t gaz sancıları yüzünden neler yapmadıkki battaniyede de salldık hatta tavanı delip salıncak yaptık ama şimdi kolik bitti baktım kii sallamıorum artık kucağımda nazlı nazlı pışpşlaynca uyuyo.o daiyi aama artık ağrlaşıyolar ve bu her geçengün zor olmaya başladı. Dün gece (genelde 12-1 arası gece uzun uykusuna dalar) o saatlerde anakucağında oynadı epeyce uykusu geldi farkettim kucağıma aldım arada gözşerini kapuyodu ama uyumadı fazla sallamdım kucağmda parkyatağna koydum kolik yüzünden alışık oldğmz müziği açtı park yatağı sallanıyor ya sllyrk yatağı alnını ovuştrrak uyuttum

sonra dedim bunları da yapmayıp yatağına müzikle koysam sadcee ne güzel olur neden olmasın bakalım denemeye başlaycam okuyorum şu an intten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…