2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
cok güzel yazmışsın duygulandım
şimdi benimde aklıma öğrendgim zaman geldi Allahım iyiki nasip etmiş evlatlarımızı. acısını göstermesin hiçbir anaya. amin :)

aminnnn canımmm .. Rabbim olmayanada versin.. iyi ki varlarr.. kurban olurum verene..

Kizlar ben yine hamileyim kafayi yicem cok ağladım ama allah saglik sihhat versin insallah karnimdakine de . Diyetisyen esliginde emdirmeye devam edebilirmisim. Ama ben sezeryan oldum dikislerim nolacak oyyyy oyyyy

Aci ama gerçek bir kere korunmadik sadece inanamıyorum cildircam ve tahmini dogum tarigi 1 aralik humanjn 4 aralikti 17 kasim da dogdu bu mecburen sezeryan olmam lazim buda kasim dogumlu olcak muhtemelen aralarinda bir yas olcak allahim saglikli sihhatli olsun ikiside baska bisey istemiyorum

inanmiyorum sana

hem 2013 hem 2014 kasim annesi olcaksin...hadi hayirlisi biraz zorlanirsin ama ikiside bi arada cikar gider....hayirli olsun...dr a gittin mi...

Kizlar ben yine hamileyim kafayi yicem cok ağladım ama allah saglik sihhat versin insallah karnimdakine de . Diyetisyen esliginde emdirmeye devam edebilirmisim. Ama ben sezeryan oldum dikislerim nolacak oyyyy oyyyy

bende kasım 28 doğum yaptım cnm .benmde sezeryan hamile alırsam die korkuyorummm.inş. bebeişin sağlıklı bi şekilde doğar adet olmuşmuydun sen ben daha iç adet olmadımmmm

inanmiyorum sana

hem 2013 hem 2014 kasim annesi olcaksin...hadi hayirlisi biraz zorlanirsin ama ikiside bi arada cikar gider....hayirli olsun...dr a gittin mi...

Evet canim cok duzenliydi adetlerim hamile kalmadan once dogumdan sonrada duzenim aynen dwvam etti
Dahalik gitmedim dun aksam ogrendim zaten. Yarin gidicem bakalim noluyo Hüma ma üzülüyorum baska sıkıntım yok uyuyamadim resneb dun gece dusunmekten kizima yeterince ilgi göstermeSem diye

bende kasım 28 doğum yaptım cnm .benmde sezeryan hamile alırsam die korkuyorummm.inş. bebeişin sağlıklı bi şekilde doğar adet olmuşmuydun sen ben daha iç adet olmadımmmm

benm daha olmadı cnm ya neden olmadıki 4 ay olduuu olmayalııı .bakalım doktora gıt ne çıkacak sonuç testte yanılmış olabilir mikiii

Evet biraz kırılmıştım mesajına ana şimdi daha iyi anladım seni
İmkanlar neyi gerektiriyorsa onu yaptık
Göğsümden emmemesinin eksikliğini bendr yaşıyorum ana ben elimden geleni yaptım pompa olmasaydı hiç alamicaktı sütümü hala veriyorum çok şükür sık sağınca gitmiyor süt doyumluk değil ama
Çoğukluk mama yiyor ona rağmen az kg alınca endişe oluyor
Tosun bebekleri bende sevmem
Canı içinde olsunda zayıf olsun napalım
İlk 6 ay çok önemli
Bencr biz zoru seçtik pompa işi çok zor büyüyüncr anlayacaklardır.

Ne güzel yazmışın.. Ben de 24 nisanda öğrenmiştim... İnanamamıştım.. O an yaşadığım duygunun tarifi mümkün değil... Allahın mucizesine şükürler olsun...

Canım uzunnn zamandır yoktun.. Ne derler dönüşün muhteşem oldu:) üzülme böylesi hayırlısıymış.. İlk şoku atlattın mı rahatlarsın.. Tebrik ederim:))

Hakkinda hayirlisi olsun dikislerine hicbirsey olmaz merak etme emzirmeyede devam edersin gebeligin kolay gecsinde gerisi kolay calismasam bende 2.yi en gec 2. Sene yaprdim ama mecbur beklemek zorundayim

Çok duygulandım ne güzelde yazmışsın
Rabbim evlatlarınla ve eşinle bir ömür mutlu etsin inşallah

kizlar bir sorum var cok acil yanit verirseniz cok sevinirim.
birkac gundur gogsumle ilgili bir sorunum var. bu konuda kadin dogum uzmanina mi danismam gerekiyor?

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım...
bugün 2 nisaaannnnn bebişim tam 4 aylık oldu hala uyku düzeni oturmadı ama!
gece kaç kere uyandı ben de bilmiyorum sersem gibi uyanıyorum
sabah ağlayınca gözümü açamadan susturmaya çalışıyorum, sabahları çok zor gerçekten

deniz başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sağlık ve huzur versin
allah rahmet eylesin
ay az önce ben de çok duygulandım gebeliği ilk öğrendiğin yazını okuyunca
anılar canlandı birden
müthiş bir duyguydu havalara uçmuştuk
allahım kimselere aratmasın tüm isteyenlere sağlıkla versin rabbim

sukunet çok zor bi doğum yaşamışsın ilkinde
daha önce de bahsetmiştin ama detayları bu kadar bilmiyorduk
devlet hastanesinde doğum yapmaktan bu yüzden korkuyodum açıkçası
hoş özelde de saatlerce sancı çektim ama insan gibi muamele ediyolar en azından
onlar için ne basit, olmadı yine dik, yanına refakatçi ver ama öyle değil işte bütün hayatında izi kalıyo
herneyse sen de hatırladıkça sinir oluyosundur haklı olarak..
kızının seçiciliği ve zor beslenmesi de zamanla düzelir inşallah
ayrıca emzirme ve mama hakkındaki düşüncelerine aynen katılıyorum canım

merveeeee şok şok şok
dönüşün muhteşem oldu gerçekten
allah hayırlısıyla sağlıkla kucaklamayı nasibetsin
tebrik ederiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…