Mervecim canım tebrikler hayırlı olsun inş. Hiç üzülme korkma haklısın tedirgin olmakta ama hayırlısı buymuş beraber büyür giderler :) bencede süt anne ol hümayı memeden kesersen eğer..
Bide doğumdan sonra adet oldunmu ?
Biz nasıl olsa ben adet olmadım diye geniş geniş takılıyoruz ondan soruyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsn cnm çalışıyo muydun ?
Gulu güle harcayinKızlar bugün doğum paramı aldım çok mutluyum.Allah devletimize zeval vermesin
Tam tamına 2550 gaymeborcumuz çok gidecek hemen.keşke harcayabilseydim ah ah.
o zaman o kdr problem yapma cnm hayrlı olsun yeni minnoşun ikisi birlikte büyürler. ikizi olanlar var öyle düşünYok canim calismiyorum
o zaman o kdr problem yapma cnm hayrlı olsun yeni minnoşun ikisi birlikte büyürler. ikizi olanlar var öyle düşün
Dünden beri şaşkınlıktan topiğe girip okuyamamıştım girdim mdaa hamileymişsin tebrik ederim..
Bende sendenim kan testim 1751 çıktı tahmini 1 aralık. Oğlum 25 kasım doğumlu:)
Tedirginim düşünceliyim bende kızlar ve calışıyorum yeni döndüm izinden ve özel sektör
Daha doktora gitmedim şaşkınlığı bi atalım dedik sen gidersen haber ver mutlaka sezeryan durumjnu bende merak ediyorum çünkü
2013 1 nisan... Bundan tam 1 sene evvel senin içimdeki varlığını öğrendim..
zaman ne kadar hızlı geçiyormuş bugun bir kez daha anladım..
kadınlar kulübünden bir kaç arkadaşımla yazışırken onların ısrarı uzerıne koşarak eczaneye gidip test aldım..
biraz yağmur çiseliyordu ayağım kaydı acele acele giderken..
evde abini babaannene bırakıp markete gidiyorum diye yalan söylemiştim üstelik.
koşarak eve dondum.. kızlarla yazışmaya devam ettim
bana hadi testi yap diye ısrar edıyorlardı bense bekliyordum.. inanmıyordum bnmle olduğuna nedense..
o gun regl olmam gerekıyordu hiç aksamazdı.. o yüzden biraz şüphelenmiştim oysaki..
amann olsada çıkmaz ki deyip yapıverdim testi. anında cift çizgi çıktıııı banyoda titremeye başladım...
o an tek hissettiim korkuydu..
nasıl bakıcaktım iki çocuğa.. o kdr hazır hissetmeme rağmen kendımı sana.. yinede korktum işte..
odaya gıttım ilk abine hbr verdim varlığını .. 1 senedir kardeşş istiyorum diye yalvaran abin hemen karnımı açtı okşadı
annecim şimdi ne kadar buyuklukte diye sordu :)
bi kac saat sonra baban aradı.. akşama misafirimiz var dedim. kimmiş dedi arkadaşlarımızı yemeğe davet etmiştim
tamam dedi kapadık telefonu..
yemekler yaptım sofrayı hazırladım arkadaşlar geldi..
gündüzden zarfın içine gebelik testini ve kalp şeklinde kartona yazdığım notu koydum
herkesin yemegını verdim babana ise tabağında zarfı sundum.. geçtim karsısına..
o gun 1 nisandı bebeğim.. ve baban seni şaka sandı.. zarfı açtı içinden yarım cıkardıgı kalp seklındekı kartı okudu
(babacım ben yola çıktım geliyorummmm
benide abim kadar sever misin :) ) yazıyordu notta
hıııı deyıp devam ettı salatadan yemeğe
arkadaşım vallahi şaka desede ınanmadı bi turlu
yemek bitti mutfağa geldi suratım asıktı.. doğru doyledıgıme ınanınca kucağına aldı benı durr yavaşş ol çocuğa bışey olucakk dıyorum
bı yandan da beraberce guluyoruz.
günler geldi geçti cok zor bir hamilelik geçiyordum.. üstelik birgun 3 aylıkken carsıda sıddetlı kanama ıle hastaneye kaldırıldım.
günlerce surdu kanamam.. ama sen tutundun annene...
senın kız olmanı cokkk ıstıyordum meleğim.. kızma annene ama o kdr cok ıstıyordum kı sureklı dua edıyordum
once sağlıklı sonra kız evlat dıye...ama bılıyordum erkek olduğunu cunku ıcımde ınanılmaz kuvvetlı bır his vardı..
dr ıkı kez kız dedı senın ıcın baban havalra uçtu.. bensee hıc ınanmadım.. hıslerım benı hıc yanıltmamıştı ..
o günlerde durumumdan dolayı sureklı kontrole gıdıyordum..
3. seferde kı o gun bılıyordum erkek olduğunu ogrenecegımı..
dr erkekmş bu bebek dedı.. suratındakı o ıfadeyı hıc unutamıyorum..
dr dan çıkınca cok ağladım.. neden dedım.. oysakı bılıyordum ztn..
erkek olacağını bılıyordum..
senın hıc bı sucun yoktu senı en cok ben ıstemıstım bı tanem.. Aral kardessız kalmasın dıye bır sene yalvarmıştım babana..
şımdı ıse uzuluyordum
uzulurken utanıyordum Allah tan.. ama elımde degıldı..
günler gunlerı kovaladı.. senın buradaki arkadaşlarının anneleriyle moral buldum.. güldüm ağladım güzel seyler paylaştım..
ve sonunda o sancılı doğum.....................
artık kollarımdaydın.. kollarımdasınnn...
her gece Rabbime seni bana verdii için şükrettiğimsin..
gözümden sakındığım tum yorgunluğuma rağmen saatlerce kucağımda gezdirdiğimsin
bir guluş bi insanı hayata bu kdr mı bağlar..
bir bebeğin gözleri bu kdr mı anlamlı ve derin bakar..
o bebeğin dudağı uzuldugunde bir annenin yüreğine bıçaklar mı saplanır..
unutmuşum bunları.. senınle hatırladım canımın diğer yarısı..
doğumun bu aıleye ne cok şey kattı bır bılsen...
abin sag gozum sen sol
abin sag kolum sen sol.. biriniz sarı gulum biriniz kırmızı...
ılk haftalar sana bakıp bakıp cok ağladım Rabbimden defalarca af diledim senden ozur dıledım.
utandım...
şimdi bin tane kıza değişmem seni...
diyordum ki ben aral a aşığım bunu sevebilir miyim..
ahhhh hemde nasıl seviliyorsun bir bilsen... ne kdr şanslısın ki bu aılenin cocugu oldun..
abin seni hiç kıskanmıyor sana hiç zarar vermiyor..
baban seni bizden cok ozluyor surekı arayıp sesini dinlemek istiyor..
bense seni pamuklara sarıyorum..
sen cok seviliyorsun kuzum...
ve biliyorum bunu hissediyorsun...
o kdr uslu ve kanaatkar bır bebeksın kı şimdiden abine taş çıkartırsın (duymasın)
bugun 1 nisan... hayatımıza gireli 1 yıl oluyor doğalı ise 4 ay..
iyi ki geldin iyiki Rabbim seni bize bizi sana layık gordu..
Rabbim tum evlatlar gibi abin gibi seninde bahtını güzel yuzun gibi kılsın inşallah..
şimdi karşımda mışıl mışıl uyuyorsun bense sana bakmaya kıyamıyorum..
Allahım bu yolda kimseyi oyalamasın hakeden tum kadınlara bu yüce duyguyu tattırsın..
o minicik ellerin hayatımızı göklere çıkartıyor bulutların uzerındeyim
sen ben abin ve baban.. hiç inmeyelim ordan hiç ayrılmayalım inşallah kuzucummm...
Annen..
Yalniz basina iki bebege nasil bakicam bilmiyorum
ya arkadaslar ben dogum yapalı tam 4 ay oldu sezeryan olmustum. ama bı kac gundur ameliyat yerım cok sızlıyo neden olabılr acaba üşütmekten filanmıdır :26:
bide ben oğluma dogdugu zamandan beri milupanın rezenesını kullanıyodum ama buyudukce fayda etmemeye basladı bızde aktardan rezene aldık bunu nasıl yapcagmı bılmıyorum bı fikriniz var mı:26: :44:
kızlar benim kızım bu ay çok az kilo almışilk ay 1350 ikinci ay 1000 g almıştı. bu ay emmeyi azalttı geri geri atıyo kendni genelde. sadece 550 g almş .3 aylık şu an 6200 g. sağlık ocağnda kilosu iyi problem yok dediler ama moralm bozldu ya. sütüm az da dğl . akşamları sağıp dondurucuya atıyorum fazlasını ama kızımda bi iştahsızlık var böyle bi sorn yaşayan var mı aranızda?
bir s bardagina 1 tarli kasigi rezene at kaynamis su koy.5dk bardakta demlwnsinn..biraz bebege ver gerisini sen ic
ani bizde oyleyizzz.ilk ay 1100 2. ay yine 1100 3. ay 600 gr var yokk...baakalim 4. a nolcak
Gule gule harcayin allah bereket versin dogum izninde ilac gibi gelmistir ozel sektorde mi calisiyorsun nasil basvurdunKızlar bugün doğum paramı aldım çok mutluyum.Allah devletimize zeval vermesin
Dünden beri şaşkınlıktan topiğe girip okuyamamıştım girdim mdaa hamileymişsin tebrik ederim..
Bende sendenim kan testim 1751 çıktı tahmini 1 aralık. Oğlum 25 kasım doğumlu:)
Tedirginim düşünceliyim bende kızlar ve calışıyorum yeni döndüm izinden ve özel sektör
Daha doktora gitmedim şaşkınlığı bi atalım dedik sen gidersen haber ver mutlaka sezeryan durumjnu bende merak ediyorum çünkü
Kızlar bugün doğum paramı aldım çok mutluyum.Allah devletimize zeval vermesin
Kizim dört buçuk aylik. Evde test yaptim oyle cikti son adet tarihine gore hesaplanıyor zaten cok ekstrwm bir durum olmadikca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?