2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Kizlar benim süt kizim var zaten halamla ayni donemde dogum yaptik . Sut kardes oldu kizlarimiz. Ben emdirecek olsam kizimi emdiririm zaten ama emsirmem sakincali . Oyuzden bir ay daha emdirip mamaya gecicem . Kizimin alti aylik bebek boy ve kilosuna sahip oldugunu soylwdi doktorumuz allaha Şükür gelisimi güzel ama mamadan sonra ne okur bilemiyorum . Hero baby onerdi doktorumuz. Sema Hastanesi ndeki Bülent basturk akrabami o onerdi. Nasil kullancam napicam bilemiyorum . Mama vermek cok zor . Ama memeden kesme düşüncesi bile cok koyuyor bana

Kızlar bugün doğum paramı aldım çok mutluyum.Allah devletimize zeval vermesin
Tam tamına 2550 gaymeborcumuz çok gidecek hemen.keşke harcayabilseydim ah ah.

Gulu güle harcayin
Memur değilsiniz değil mi ben memurun boyle bi paradan haberim yok da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya arkadaslar ben dogum yapalı tam 4 ay oldu sezeryan olmustum. ama bı kac gundur ameliyat yerım cok sızlıyo neden olabılr acaba üşütmekten filanmıdır :26:

bide ben oğluma dogdugu zamandan beri milupanın rezenesını kullanıyodum ama buyudukce fayda etmemeye basladı bızde aktardan rezene aldık bunu nasıl yapcagmı bılmıyorum bı fikriniz var mı:26: :44:

Dünden beri şaşkınlıktan topiğe girip okuyamamıştım girdim mdaa hamileymişsin tebrik ederim..

Bende sendenim kan testim 1751 çıktı tahmini 1 aralık. Oğlum 25 kasım doğumlu:)

Tedirginim düşünceliyim bende kızlar ve calışıyorum yeni döndüm izinden ve özel sektör

Daha doktora gitmedim şaşkınlığı bi atalım dedik sen gidersen haber ver mutlaka sezeryan durumjnu bende merak ediyorum çünkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben doktorumla ve coxuk doktoruyla gorustum yazdim okumadin galiba kadin dogum doktorum bir ay daha emdir azalt yavas yavas dedi çocuk doktorumuz hero babye basla sutu kesicez yavas yavas dedi . Ikincisi ameliyatin iyi gecmisti ben ameliyatina güveniyorum bi sıkıntı yasamicaz inşallah dedi

CAnım ya ne kadar güzel anlatmışsın bunları eminmki burada ki bir çok insan bu duyguyları tekrardan hissetmiştir çok güzel olmuş aral ve kerem senin gibi bir anneye oldulları için çok şanslılar Allahım çocuklarımızı korusun her daim bahtları açık olsun canım benim ya çok duygulandım okurken eline yüreğine sağlık

bir s bardagina 1 tarli kasigi rezene at kaynamis su koy.5dk bardakta demlwnsinn..biraz bebege ver gerisini sen ic

ani bizde oyleyizzz.ilk ay 1100 2. ay yine 1100 3. ay 600 gr var yokk...baakalim 4. a nolcak

gizemmm sut koruyor diye rahat takiliyoruz demissn bak sende kazaya kurban gitme canim.
sut koruyor demekk..kirkin ciktiktan sonra bi daha adet olmamak demekk.cagandaykebn 11 ay adet olmadim...ama onada guvenmee. o arada yumurta gelisip dollenme ihtimali olabilirir.
ni tekim arkadasm kizi 4aylikken hamile kalmista haberi bile olmamis adet olmadigi icin...

bide biri sormustu adet olncada su korur mu diye.. adet olmussan sut korumayi birakmis demektir..sut korumasi adet olmamaktirr..

adet olana kadar tedbirli lmak lazmmm.:18:

bir s bardagina 1 tarli kasigi rezene at kaynamis su koy.5dk bardakta demlwnsinn..biraz bebege ver gerisini sen ic

ani bizde oyleyizzz.ilk ay 1100 2. ay yine 1100 3. ay 600 gr var yokk...baakalim 4. a nolcak

ayy sağol canım ya kac gundur yapcam bilemediğimden yapamamıstım :))

Günaydın kızlar

Dayım için başsağlığı dileyen tüm arkadaslarıma Allah razı olsun diyorum
Dostlar sagolsun. İnanın cok zormuş.

Yavrum meleğim için yazdıklarım tamamen içimden o an dökülenler
Allah hiç birimizi ayırmasın onlardan.
İnanın bir cocuk büyütmen anasının ona olan sevgiside büyüyor.

Bnm için bu dünyada once Allah sonra evlatlarım ve eşim geliyor
Cok şeyler yaşadım çokkk kötü insanlarla karşılaştım.
Ama Rabbim hediye verdi bu mutlulukları bana
Bende minicikte olsa bi kısmını sizlerle paylaştım.

Size hayırlı uğurlu olsun:) tebrikler:)

Güle güle kullan canım... Yaa bu doğum parasını ben alacak mıyım almayacak mıyım hala kafam karışık... Canım sen izinli olduğun dönemde maaş aldın mı? Bu para ptt ye mi yatıyordu? Bir de doğum İznin ne zaman bitmişti şimdi parayı aldın?

Kizim dört buçuk aylik. Evde test yaptim oyle cikti son adet tarihine gore hesaplanıyor zaten cok ekstrwm bir durum olmadikca.

Yani adet goruyodun cnm allah yardimcin olsun biraz zor olacak senin icin allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Sükunet.
Yazını okudum. Gözlerim doldu taştı...
Seni cok iyi anlıyorum
Bazen tecrubelerimizi paylaşırken maalesef yanlış anlaşılabiliyoruz.
Olsun burda hepi topu kac kişiyizz ki ztn.
Olur böyle seyler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…