benm daha olmadı cnm ya neden olmadıki 4 ay olduuu olmayalııı .bakalım doktora gıt ne çıkacak sonuç testte yanılmış olabilir mikiii
naber tubiş nasıl gidiyo?
ahmed nasıl geceleri biraz daha düzene girmiştir umarım
bizimki birkaç hafta öncesine kadar gece daha az uyanırdı buaralar şaştı yine düzen
gündüz uykusu da hiç belli olmuyor... ne zaman düzene gircek acaba
ama sanırım deliksiz uyku bundan sonra çook çok uzaklarda bizim için....
Daha Hüma sultan ima doymadim ikinci bebek nasiolacak allahim ikisinede yeterim inşallah
Kac aylik bebisin cnm korunuyo muydun ?
5. Haftadayim canim
Gittin mi yani doktora gercekten hamiş. Misin. Cnm karnında ki değil şimdi dört aylık mı bebişin. Allah yardımcın olsun
Kizlar lutfen cvp yazin yardim edin ya hipp mama mi aptamil mi. Aptamil bagisikligi destekliyo hipp organik katki maddesi icermiyo diyorlar doktorumuzdan memnun degildik bugun degistirdik ikiside cok iyi diyo siz ne diyosunuz
Kizim dört buçuk aylik. Evde test yaptim oyle cikti son adet tarihine gore hesaplanıyor zaten cok ekstrwm bir durum olmadikca.
Ayyy merve Allah yardimcin olsun canim bende gecen gün ya aralk annelerinden ikinciye hamile kalan yok çok şükür diyodum :))
Allah saglik sihhat kolaylik versin canm hesi nasibi ile gelir Yetersin ins oyle dusunme
arkadaşla yollaycam artık dediğin gibi.Benim eşim de öğretmen o yüzden sıkıntı oluyo biraz. ben 28inde doğurdum dönemi kapatacam inşallah zaten çocukların öğretmenleri var başlarında benim için de bu vakitte başlamak zor olucak eylülde başlamak en güzeli
Cnm sana travazolu önerenlerden biri de benimKizlar pisik icin bana fikir veren yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorm cok sukur hafifledi insallah tam gidecek allah hepinize ailenizle saglikli mutlu huzurlu uzun omurler nasip etsin insallah
Bizde 2kere oldu hemen tahlile götürdğm hemde kanlı yerden verdim tertemiz çıktıİnşallah tedaviyle biran önce bu durumdan kurtulursunuz darısı başımıza .peki her bezi kanlı oluyormuydu?bizde de aynı durum varda oyüzden soruyorum .
Cnö nasıl birşey var kitle gibi mi ağrı gibi mi. Mastiti araştır bi istersen ben 3kere geçirdim dekizlar bir sorum var cok acil yanit verirseniz cok sevinirim.
birkac gundur gogsumle ilgili bir sorunum var. bu konuda kadin dogum uzmanina mi danismam gerekiyor?
valla hipp hakkında 2ay önce yazılanları oku istersen organik diye geçti içinde domuz yağına kadar herşeyin bulınduğu uazıldıKizlar lutfen cvp yazin yardim edin ya hipp mama mi aptamil mi. Aptamil bagisikligi destekliyo hipp organik katki maddesi icermiyo diyorlar doktorumuzdan memnun degildik bugun degistirdik ikiside cok iyi diyo siz ne diyosunuz
MervecimmmmYalniz basina iki bebege nasil bakicam bilmiyorum
Cnm sana travazolu önerenlerden biri de benim
Benden sanalısın çünkü ben neler neler denedim olması herkes birşeyler önerdi ama iyi gelmedi
Şansa gittim bunu aldım ve geçirdi
Hadi geçmiş olsun:))
Bizde 2kere oldu hemen tahlile götürdğm hemde kanlı yerden verdim tertemiz çıktı
Hepsinde problem olacak diye birşey yokmuş cnm ama gene de baktırmak lzm
Cnö nasıl birşey var kitle gibi mi ağrı gibi mi. Mastiti araştır bi istersen ben 3kere geçirdim de
valla hipp hakkında 2ay önce yazılanları oku istersen organik diye geçti içinde domuz yağına kadar herşeyin bulınduğu uazıldı
Hatta bi kısmı toplayıldı bende tam o sıra alacaktım ucuz yırttım
Mervecimmmm
Çok tebrik ederim
Valla inan bende kimden gelecek bu haber ilk diye bekliodum sen erkenvi çıktın
Normal doğum olaydı oğlumla ayhı gün doğarmış baksana:))6aralık:)
Dr una sor nasıl olacak diye dikiş böyle böyle o aydınlatır bize de anlat:))
hayırlı olsn cnm çalışıyo muydun ?Canim konuştum doktorumla ameliyat inda sıkıntı yok dedi dikislerin iyi dedi bi sıkıntı yasicagimizi sanmıyorum diyo. Bir ay daha emdiricem sonrasina bor ay sonra kontrolde karar vericez dedi cocuk doktorum . Sütüm de o kadar cok ki napicam bilmiyorum
Cnm giderek aZalıo kilo almaları hareketleniyorlar çünkükızlar benim kızım bu ay çok az kilo almışilk ay 1350 ikinci ay 1000 g almıştı. bu ay emmeyi azalttı geri geri atıyo kendni genelde. sadece 550 g almş .3 aylık şu an 6200 g. sağlık ocağnda kilosu iyi problem yok dediler ama moralm bozldu ya. sütüm az da dğl . akşamları sağıp dondurucuya atıyorum fazlasını ama kızımda bi iştahsızlık var böyle bi sorn yaşayan var mı aranızda?
Cnm zor ama sakın üzülme söylenme Allah korusunCanim konuştum doktorumla ameliyat inda sıkıntı yok dedi dikislerin iyi dedi bi sıkıntı yasicagimizi sanmıyorum diyo. Bir ay daha emdiricem sonrasina bor ay sonra kontrolde karar vericez dedi cocuk doktorum . Sütüm de o kadar cok ki napicam bilmiyorum
Cnm giderek aZalıo kilo almaları hareketleniyorlar çünkü
Kafaya takma önemli olan sağlığı Allah başka dert vermesin
Bak benim başında büyük bi hastalık var. Şükret bence zayıf olsun sağlıklı olaun
Benim oğlan 7.5kilo civarı ama evlerden ırak...
geçmiş olsn cnm çok haklısın inş ii olur bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?