2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
naber tubiş nasıl gidiyo?
ahmed nasıl geceleri biraz daha düzene girmiştir umarım

bizimki birkaç hafta öncesine kadar gece daha az uyanırdı buaralar şaştı yine düzen
gündüz uykusu da hiç belli olmuyor... ne zaman düzene gircek acaba
ama sanırım deliksiz uyku bundan sonra çook çok uzaklarda bizim için....

Ayyyy valla çok duygulandim. Kendi gebelik testim geldi aklima uç gün kendime gelememistim. O kdr büyük sok yasamistimki eşime bile hemen diyememistim... Tarihide not etmemisim bi yere ( canim Allah saglik mutluluk bereket versin omrunuze:))

Mervecim gerçekten sasirdim Allah yardimcin olsun inş. Rabbim kokayliginida verir inş. Biz Ahmed yasin bey yüzünden hala mik mil safhasına gecemedik. Sanirim topigin en temeli benim:)

Hamdolsun güzelim yaaa nasil gitsin ittire kaktira bi şekilde gidiyor. Yok anam yok kolik durumumuz daha iyi ama gece 4-5e kdr uyumuyo beyimiz. Artik gözlerim batiyor uykusuzluk tan çocuk kucagimdayken uyuyup rüya görüyorum bazen hatta.

Duzenli olarak uyudugu uyandigi bi saat yok ahmedin de.mesela Gunduz uyudugunda bgn ikinci uykusu saat 3teyse ve bir saat uyuyosa yarin 2de uyuyp on dk uyuyabiliyor.Uyanik kaldigi sureleri dikkate alayim dedim bazen 5-6saat uuyanik kaliyo bazen 50dk da mizirdanmaya basliyo. Bende cozemedim artik. Uyku terbiyesi vereyim gündüz uyutmayim desem el kadar bebe ne anlar çok agliyo kiyamiyorum. Bi kaç kere aksam sekizden sonra 12 te kdr uyutmayim dedim çocuk agladi mizirdandi oyalamaya calistim bi şekilde 12 de uyutayim dedim basti yaygarayi çocuk sallamak için ayagima aliyorum katila katila agliyo. 4-5e kdr uyumuyo iste artik ne zaman isterse o zaman uyutuyorum bu gittiğimde Dr soracagim inş. Uykuda kalması ve uykuya geçmesi çok problemli oluyor canim ya.

Bende merakla bekliyorum bu deliksiz uyku dönemini inş bizimkilerde uyur çok Yoruldum yiprandim inan. Alt katta k.v var bir buçuk aydir şehir disindaydi geldi geven hafta inanirmisin balkona yorgan attida içeri girip napiyosunz demedi. Hala gelmedi napiyosunuz neydiyosunuz diye sormadi bile...

Kizlar lutfen cvp yazin yardim edin ya hipp mama mi aptamil mi. Aptamil bagisikligi destekliyo hipp organik katki maddesi icermiyo diyorlar doktorumuzdan memnun degildik bugun degistirdik ikiside cok iyi diyo siz ne diyosunuz

Kizlar lutfen cvp yazin yardim edin ya hipp mama mi aptamil mi. Aptamil bagisikligi destekliyo hipp organik katki maddesi icermiyo diyorlar doktorumuzdan memnun degildik bugun degistirdik ikiside cok iyi diyo siz ne diyosunuz

Ben senin yerinde olsam organik olani tercihederim. İİçinde bi suru katli maddesi olduktan sonra bagisikligi desteklese ne olur ki? :)) dogal brslendikten sonra bagisikligi zaten kuvvetli olur. Allahin izniyle tabi:))

Kizim dört buçuk aylik. Evde test yaptim oyle cikti son adet tarihine gore hesaplanıyor zaten cok ekstrwm bir durum olmadikca.

Ayyy merve Allah yardimcin olsun canim bende gecen gün ya aralk annelerinden ikinciye hamile kalan yok çok şükür diyodum :))

Allah saglik sihhat kolaylik versin canm hesi nasibi ile gelir Yetersin ins oyle dusunme

benim eşim de öğretmen olup atanamayanlardan:) bu hafta eşim tek gitti raporu vermeye süt iznini öğleden sonra kullanacak demiş.müdürüm dönemi kapatamıyormu heyet falan alamıyormu demiş.:)benimkilerin başında da var ücretli...

Kizlar pisik icin bana fikir veren yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorm cok sukur hafifledi insallah tam gidecek allah hepinize ailenizle saglikli mutlu huzurlu uzun omurler nasip etsin insallah
Cnm sana travazolu önerenlerden biri de benim
Benden sanalısın çünkü ben neler neler denedim olması herkes birşeyler önerdi ama iyi gelmedi
Şansa gittim bunu aldım ve geçirdi
Hadi geçmiş olsun:))
İnşallah tedaviyle biran önce bu durumdan kurtulursunuz darısı başımıza .peki her bezi kanlı oluyormuydu?bizde de aynı durum varda oyüzden soruyorum .
Bizde 2kere oldu hemen tahlile götürdğm hemde kanlı yerden verdim tertemiz çıktı
Hepsinde problem olacak diye birşey yokmuş cnm ama gene de baktırmak lzm
kizlar bir sorum var cok acil yanit verirseniz cok sevinirim.
birkac gundur gogsumle ilgili bir sorunum var. bu konuda kadin dogum uzmanina mi danismam gerekiyor?
Cnö nasıl birşey var kitle gibi mi ağrı gibi mi. Mastiti araştır bi istersen ben 3kere geçirdim de
valla hipp hakkında 2ay önce yazılanları oku istersen organik diye geçti içinde domuz yağına kadar herşeyin bulınduğu uazıldı
Hatta bi kısmı toplayıldı bende tam o sıra alacaktım ucuz yırttım

Yalniz basina iki bebege nasil bakicam bilmiyorum
Mervecimmmm
Çok tebrik ederim

Valla inan bende kimden gelecek bu haber ilk diye bekliodum sen erkenvi çıktın
Normal doğum olaydı oğlumla ayhı gün doğarmış baksana:))6aralık:)
Dr una sor nasıl olacak diye dikiş böyle böyle o aydınlatır bize de anlat:))

Canim konuştum doktorumla ameliyat inda sıkıntı yok dedi dikislerin iyi dedi bi sıkıntı yasicagimizi sanmıyorum diyo. Bir ay daha emdiricem sonrasina bor ay sonra kontrolde karar vericez dedi cocuk doktorum . Sütüm de o kadar cok ki napicam bilmiyorum

kızlar benim kızım bu ay çok az kilo almış ilk ay 1350 ikinci ay 1000 g almıştı. bu ay emmeyi azalttı geri geri atıyo kendni genelde. sadece 550 g almş .3 aylık şu an 6200 g. sağlık ocağnda kilosu iyi problem yok dediler ama moralm bozldu ya. sütüm az da dğl . akşamları sağıp dondurucuya atıyorum fazlasını ama kızımda bi iştahsızlık var böyle bi sorn yaşayan var mı aranızda?

hayırlı olsn cnm çalışıyo muydun ?

Cnm giderek aZalıo kilo almaları hareketleniyorlar çünkü
Kafaya takma önemli olan sağlığı Allah başka dert vermesin
Bak benim başında büyük bi hastalık var. Şükret bence zayıf olsun sağlıklı olaun
Benim oğlan 7.5kilo civarı ama evlerden ırak...
Cnm zor ama sakın üzülme söylenme Allah korusun
Tabi ki başının üstünde yeri var ama güçlü olmalısın ki ikisine de yetesin
Bizde korunmuyoruz Allaha emanet:))
Eee sütün gelince ne olacakmış peki
Sağ birine ver bari ihtiyacı olan. Süt anne ol en azından ne bileyim benimde şimdi kafamdan bin bir türlü soru geçio
Allah kolaylık versin

Mervecim canım tebrikler hayırlı olsun inş. Hiç üzülme korkma haklısın tedirgin olmakta ama hayırlısı buymuş beraber büyür giderler :) bencede süt anne ol hümayı memeden kesersen eğer..

Bide doğumdan sonra adet oldunmu ?
Biz nasıl olsa ben adet olmadım diye geniş geniş takılıyoruz ondan soruyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…