2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar lutfen cvp yazin yardim edin ya hipp mama mi aptamil mi. Aptamil bagisikligi destekliyo hipp organik katki maddesi icermiyo diyorlar doktorumuzdan memnun degildik bugun degistirdik ikiside cok iyi diyo siz ne diyosunuz
Canım ben ikisini de denedim hipp i daha severek içti meleğim hem zaten bir süre sonra aynı tad dan sıkılıyorlar ve değiştirmen gerekebiliypr o yüzden birisinden başla ara sıra değişik mama ver hoşlarına gidiyor

Ben yakip edemedim kaçırmışım canım ne oldu ne rahatsıLığı var bebeğinin

Mdaa canım hayırlı olsun Allah kolaylığını verir senin için birkaç sene zor olacak ama iki melek birden büyüyüp gidecek inşallah
Biz ikinciye cesaret edemiyoruz herkes daha küçüklen anlamadan peş peşe yap diyor ama benim kuzum tüp bebek zaten zor sahip olduk hiç kıyamıyorum ona başka bir bebekle paylaşa am gibi geliyor sevgimi ikiye bölünemem gibi
Ara verirsen zor olur diyolar kardeş de istiyoruz ama hem bakalım kendiliğinden olacakmı rabbim bunlara uzun ömür versin

Cemredeniz başığınız sağolsun dayını kaybetmişsiniz sanırım
Benim de bebeğim 15 günlükken kayınpederimi kaybettik eşim için de benim içim de çok zor olmuştu.

Kızlar ek gıdaya erken başlayan yada bişeyler tattıran varmı?
Benim kızı mamadan da sütten de sıkıldı gibi

canım tebrikler insallah sağlıkla kucağına alırsın, bir arkadaşım da 5 aylık bebeği varken hamile kalıp sütü kesmiş, şuan iki çocuğu da hopur hopur, anneeye önce zor oluyor tabi aralarındaki yaş farkı az olduğu için ama büyüyünce bence iyiki böyle olmuş diyeceksin, üstelik ne güzel çalışmıyorsun, yavrularına ne güzel bakarsın ...

nihayet doğum iznim bitti:2:dün işe gidip ücretsiz izin için dilekçe yazdım 1 sene sahalardan uzak kalacağım;:) gerçi aralık ayında başlarım en geç sanırım, bebek dün biraz kalabalığa girdi ondan mıdır nedendir bilemem, aksam kıvrandı, resmen çırpındı yavrum gaz damlası verdim fayda etmedi, milupanın rezene çayını verdim 1 çay kaşığı ama kızım çırpınmaktan yorgunluktan bitkin düştü 2-3 saat kıvranmadan sonra resmen mememde sızdı yavrum

Canım sagol teşekkür ederim sizler sagolun (
Dayım annemin gözleri önünde eridi eridi ve sadece kemik olarak göç etti
Annemin bu kaçıncı acısı bilmiyorum.
Keske ben ölseydim deyip duruyo. Ciğerimi daglıyo
Ben burda kimseye pek derdini açan biri değilim üzgünken bile pek anlatmam ustunkoru geciştiririm
Hatta saka yapar güldürüm ama insanım içim yanıyo

Senin ve eşinizde başı sagolsun Allah mekanını cennet eylesin
Hastamıydı o da?
Ölümün her türlüsü zor ne diyeyim elbet hepimiz gidicez işte.

Kızlar dün 4 aylık olduğumuz için arabasına koydum Ali Kerem i
Saglık Ocağı'na gittim.
Tartıldı fln birde ebe kan damlası verdi bana ve bugünden itibaren vermemi söyledi
Sizler vermeye başladınız mı ??

Bu arada
7540 kg (yeni taktığım bezi ile)
63,5 cm
42 de baş cevremiz
Ek gıda için 5. Ayda liste verecekmiş bana.
Sütün azda olsa o zmn başla dedi
Ben gunde 3 kere mama veriyorum 75 cc fln oluyo bazen 60 cc veriyorum
Fazla vermemeye çalışıyorum.
Anne sütünden öte yok çünkü biliyorum.
Ama ek gıda olarak tattırmaya başladım
2-3 cay kasığı meyve fln tattırıyorum her gun değil ama nadiren
Dün elma tattırdım

Yogurt olayını ne yapacaksınız??

ya cnm zaten biz aptamil kullanıyoduk aslında iştahımız çok iyiydi şimdi küfür etmek istemiyorm ama pislik doktorumuz yüzzünden bebeğim şimdi kabızlıktan ve gazdan kıvranıp duruyo iştahı da yok hipp aldım şimdilik yiyo az az inşallah iyi gelir . yeni doktorumuz da hipp te güzel aptamil de dedi şimdilik hipp deniyorz.peki bişe sorcam sana bebişin kaç aylık allah bağışlasın. benim ki dün dördü doldurdu doktor ferrum diye bi demir damlası verdi gelecek hafta günde beş damla bi yaşına kadar devam etcez dedi yani demir eksikliği yok ama dördüncü ayda bütün bebeklere başlanıyo dedi size verildi mi?

slm cnm dün bizde dört aylık olduk aşılar için gittik . bize de ferrum diye bi demir damlası verildi. doktorum elma suyu verebilirsin istersen yoğurrtta verebilirsin ama diğerleri için beşinci ayı bekle dedi bi de bişeler tattırdısan mutlaka su ver dedi.bende elma tattırdım dün yarın yoğurt tattırcam öyle işte maşallah bebişine bizde 7.370 çıktık ebe üstündekiler olduğu için 7 kilo dedi . bakalım gelecek ay ne kadar çıkcaz

Dün biz de sağlık ocağına tartım için gittiğimizde hemşire 4. Ayda deir ilacına başlayacak dedi.. Onu mutlaka başlatırsınız dedi.. Ama test vs yapmadan ne iliyim doktorumuza sormadan vermeyeceğim ben de...

Teste vs gerek yok.gecen ay ki kontrolde doktorumuz bize 4. Ayda saglik ocagina asiya gittiginizdr demir takviyesi verecekler kullanin dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben arada tattiriyorum...dn yogurt verdm bi cay jasigi luuuup diye goturduu.yuz eksidi biraz ama....
Ben de yoğurt verdim ilkten ekşitti yüzünü ama sonra yedi bikaç kaşık kaşığın ucuyla tabi bıgün de elma suyu verdim onu daha bir bayılarak yedi

Benim dopum yaptıpım gün beyin kanaması geçirdi o yoğun bakımda ben doğum katında yattık aynı hastanede eşim perişan oldu
Biz çıktık o 15 gün daha yattı sonra dayanamadı vefat ettibir doğum bir ölüm yaşadık
allahın takdiri böyle kararlamışrabbim yavrılarımıza sağlıklı uzun ömür nasip etsin cemrecim

Ben evde mayalayacağım içine keçi sütü de karıştırmayı düşünüyorum.
Kan damlaso biz de başladık vegaferon adında bişey sağlık ocağındam verdiler deviti de veriyolar
Yalnız dikkatli içirin kan damlası asla çıkmıyo artık bebeler hareketlendi ben silikon kaşıkla veriyorum damlatmak zor oluyo
Benim kızom 4. Ayda 6000 gr 61 cm uzun boylu zayıf bir koz olacak sanırım
Ben kiloya takmıyorum canı içinde olsun sağlıklı olsunlarda.

Evet canım yani tüm bebeklere veriliyor tamamlayıcı olsun diye yoksa demir eksikliği olduğundan değildir ama bebeklerde genelde görülür. O yüzden veriliyo bence kullan biiey olmaz
Yalnız kimini kabız kimini ishal yapıyo :)

cnm bnde elma suyu tattırıyorm bi de yarın yoğurt denicem kendim yapcam yoğurdu tattırcam

Memursan almayacaksın canım.özeldeysen anlatırım süreci ama geçti zaten.iznim bitti ama 45 günlük ücretsiz izne ayrıldım zaten şuan
Ben evde çalışıyorum internetten alım satım yapıyorum işe başlasamda evdeyim yani

Canım tebrik ederim seni
Nasibiyle gelsin hüma'ya kardeşi inş
Hiç içini daraltma napıcam ne edicem diye düşünme
Zorluğu her türlü çekiyoruz zaten anneler olarak
Beraberce büyücekler Allahın izniyle

Hımmm ben devlet işçisiyim memur kadrosunda değilim ama kamu kurumu... Gerçi geçti diyorsun.. Neyse artık:)

bize sağlık ocağı değil doktor verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…