Canım ben ikisini de denedim hipp i daha severek içti meleğim hem zaten bir süre sonra aynı tad dan sıkılıyorlar ve değiştirmen gerekebiliypr o yüzden birisinden başla ara sıra değişik mama ver hoşlarına gidiyorKizlar lutfen cvp yazin yardim edin ya hipp mama mi aptamil mi. Aptamil bagisikligi destekliyo hipp organik katki maddesi icermiyo diyorlar doktorumuzdan memnun degildik bugun degistirdik ikiside cok iyi diyo siz ne diyosunuz
Ben yakip edemedim kaçırmışım canım ne oldu ne rahatsıLığı var bebeğininCnm giderek aZalıo kilo almaları hareketleniyorlar çünkü
Kafaya takma önemli olan sağlığı Allah başka dert vermesin
Bak benim başında büyük bi hastalık var. Şükret bence zayıf olsun sağlıklı olaun
Benim oğlan 7.5kilo civarı ama evlerden ırak...
Cnm zor ama sakın üzülme söylenme Allah korusun
Tabi ki başının üstünde yeri var ama güçlü olmalısın ki ikisine de yetesin
Bizde korunmuyoruz Allaha emanet:))
Eee sütün gelince ne olacakmış peki
Sağ birine ver bari ihtiyacı olan. Süt anne ol en azından ne bileyim benimde şimdi kafamdan bin bir türlü soru geçio
Allah kolaylık versin
ben arada tattiriyorum...dn yogurt verdm bi cay jasigi luuuup diye goturduu.yuz eksidi biraz ama....Kızlar ek gıdaya erken başlayan yada bişeyler tattıran varmı?
Benim kızı mamadan da sütten de sıkıldı gibi
Mdaa canım hayırlı olsun Allah kolaylığını verir senin için birkaç sene zor olacak ama iki melek birden büyüyüp gidecek inşallah
Biz ikinciye cesaret edemiyoruz herkes daha küçüklen anlamadan peş peşe yap diyor ama benim kuzum tüp bebek zaten zor sahip olduk hiç kıyamıyorum ona başka bir bebekle paylaşa am gibi geliyor sevgimi ikiye bölünemem gibi
Ara verirsen zor olur diyolar kardeş de istiyoruz ama hem bakalım kendiliğinden olacakmı rabbim bunlara uzun ömür versin
Cemredeniz başığınız sağolsun dayını kaybetmişsiniz sanırım
Benim de bebeğim 15 günlükken kayınpederimi kaybettik eşim için de benim içim de çok zor olmuştu.
Canım ben ikisini de denedim hipp i daha severek içti meleğim hem zaten bir süre sonra aynı tad dan sıkılıyorlar ve değiştirmen gerekebiliypr o yüzden birisinden başla ara sıra değişik mama ver hoşlarına gidiyor
Ben yakip edemedim kaçırmışım canım ne oldu ne rahatsıLığı var bebeğinin
Kızlar dün 4 aylık olduğumuz için arabasına koydum Ali Kerem i
Saglık Ocağı'na gittim.
Tartıldı fln birde ebe kan damlası verdi bana ve bugünden itibaren vermemi söyledi
Sizler vermeye başladınız mı ??
Bu arada
7540 kg (yeni taktığım bezi ile)
63,5 cm
42 de baş cevremiz
Ek gıda için 5. Ayda liste verecekmiş bana.
Sütün azda olsa o zmn başla dedi
Ben gunde 3 kere mama veriyorum 75 cc fln oluyo bazen 60 cc veriyorum
Fazla vermemeye çalışıyorum.
Anne sütünden öte yok çünkü biliyorum.
Ama ek gıda olarak tattırmaya başladım
2-3 cay kasığı meyve fln tattırıyorum her gun değil ama nadiren
Dün elma tattırdım
Yogurt olayını ne yapacaksınız??
Kızlar ek gıdaya erken başlayan yada bişeyler tattıran varmı?
Benim kızı mamadan da sütten de sıkıldı gibi
Dün biz de sağlık ocağına tartım için gittiğimizde hemşire 4. Ayda deir ilacına başlayacak dedi.. Onu mutlaka başlatırsınız dedi.. Ama test vs yapmadan ne iliyim doktorumuza sormadan vermeyeceğim ben de...
Ben de yoğurt verdim ilkten ekşitti yüzünü ama sonra yedi bikaç kaşık kaşığın ucuyla tabi bıgün de elma suyu verdim onu daha bir bayılarak yediben arada tattiriyorum...dn yogurt verdm bi cay jasigi luuuup diye goturduu.yuz eksidi biraz ama....
Benim dopum yaptıpım gün beyin kanaması geçirdi o yoğun bakımda ben doğum katında yattık aynı hastanede eşim perişan olduCanım sagol teşekkür ederim sizler sagolun(
Dayım annemin gözleri önünde eridi eridi ve sadece kemik olarak göç etti
Annemin bu kaçıncı acısı bilmiyorum.
Keske ben ölseydim deyip duruyo. Ciğerimi daglıyo
Ben burda kimseye pek derdini açan biri değilim üzgünken bile pek anlatmam ustunkoru geciştiririm
Hatta saka yapar güldürüm ama insanım içim yanıyo
Senin ve eşinizde başı sagolsun Allah mekanını cennet eylesin
Hastamıydı o da?
Ölümün her türlüsü zor ne diyeyim elbet hepimiz gidicez işte.
Ben evde mayalayacağım içine keçi sütü de karıştırmayı düşünüyorum.Kızlar dün 4 aylık olduğumuz için arabasına koydum Ali Kerem i
Saglık Ocağı'na gittim.
Tartıldı fln birde ebe kan damlası verdi bana ve bugünden itibaren vermemi söyledi
Sizler vermeye başladınız mı ??
Bu arada
7540 kg (yeni taktığım bezi ile)
63,5 cm
42 de baş cevremiz
Ek gıda için 5. Ayda liste verecekmiş bana.
Sütün azda olsa o zmn başla dedi
Ben gunde 3 kere mama veriyorum 75 cc fln oluyo bazen 60 cc veriyorum
Fazla vermemeye çalışıyorum.
Anne sütünden öte yok çünkü biliyorum.
Ama ek gıda olarak tattırmaya başladım
2-3 cay kasığı meyve fln tattırıyorum her gun değil ama nadiren
Dün elma tattırdım
Yogurt olayını ne yapacaksınız??
Evet canım yani tüm bebeklere veriliyor tamamlayıcı olsun diye yoksa demir eksikliği olduğundan değildir ama bebeklerde genelde görülür. O yüzden veriliyo bence kullan biiey olmazya cnm zaten biz aptamil kullanıyoduk aslında iştahımız çok iyiydi şimdi küfür etmek istemiyorm ama pislik doktorumuz yüzzünden bebeğim şimdi kabızlıktan ve gazdan kıvranıp duruyo iştahı da yok hipp aldım şimdilik yiyo az az inşallah iyi gelir . yeni doktorumuz da hipp te güzel aptamil de dedi şimdilik hipp deniyorz.peki bişe sorcam sana bebişin kaç aylık allah bağışlasın. benim ki dün dördü doldurdu doktor ferrum diye bi demir damlası verdi gelecek hafta günde beş damla bi yaşına kadar devam etcez dedi yani demir eksikliği yok ama dördüncü ayda bütün bebeklere başlanıyo dedi size verildi mi?
cnm bnde elma suyu tattırıyorm bi de yarın yoğurt denicem kendim yapcam yoğurdu tattırcam
Gulu güle harcayin
Memur değilsiniz değil mi ben memurun boyle bi paradan haberim yok da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
AminnnGule gule harcayin allah bereket versin dogum izninde ilac gibi gelmistir ozel sektorde mi calisiyorsun nasil basvurdun
Size hayırlı uğurlu olsun:) tebrikler:)
Güle güle kullan canım... Yaa bu doğum parasını ben alacak mıyım almayacak mıyım hala kafam karışık... Canım sen izinli olduğun dönemde maaş aldın mı? Bu para ptt ye mi yatıyordu? Bir de doğum İznin ne zaman bitmişti şimdi parayı aldın?
Yok canım özel sektörüm
Memurlara yok.borca gidiyo keşke harcayabilseydim
Memursan almayacaksın canım.özeldeysen anlatırım süreci ama geçti zaten.iznim bitti ama 45 günlük ücretsiz izne ayrıldım zaten şuan
Ben evde çalışıyorum internetten alım satım yapıyorum işe başlasamda evdeyim yani
Dün biz de sağlık ocağına tartım için gittiğimizde hemşire 4. Ayda deir ilacına başlayacak dedi.. Onu mutlaka başlatırsınız dedi.. Ama test vs yapmadan ne iliyim doktorumuza sormadan vermeyeceğim ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?