2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ya aman allah koruun zaten kabızlıkla başımız dertte inşallah bişecik olmaz

bize sağlık ocağı değil doktor verdi.

Hımm bize de verecek o halde:)

Bu kadar olur iş mailime bugün para yatar yatmaz bize havale edin şeklinde mail geldi

Yatıp yatmadını şu adresten kontrol edebiliyormuşuz arkadaşlar bilginize...

· Ödeneğin çıkıp çıkmadığını SGK’ nın https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ adresinden de takip edebilirsiniz.

kizlar 4.ayda demissiniz benim oglum 28aralik dogumlu 28martta kontrole gittik kimse demir hapi vermedi.3ay bitti 4.aya basladik bizde.unuttular mi ki

Bizim doktor kan sayimi yapti, gayet iyi baslamamiza gerek yok dedi.. bence tahlil yaptirin kan sayimi iyiyse ilaca bikac ay daha gerek yok fazlasida zarar..

Benim kafamda cok karisik hamile arkadaslara hayirli olsun, ben 40 bittikden 17 gun sonra adet olmustum 6 gun surdu bitti, sonra bir daha adet olmadim korunmasizda oldugum gun olmustu bir kez adet olunca hep olmak gerekiyor mu ?. Benim gibi olan var mi ?.

iyymis sizin dr
peki diger arkadaslar da kan sayini yaptrdimiki dr istyrmu herkesten yoksa direkt veriyolarmi

cnm ben 12 ocak kırkımı doldurdum 21 şubat adet oldum bu ay da 26 mart ta oldum sen adet olduğuna emin misin ilk adet çok fena geliyo ped yetişmiyo.

Kızlar ek gıdaya erken başlayan yada bişeyler tattıran varmı?
Benim kızı mamadan da sütten de sıkıldı gibi

Canım ben ek gıdaya geçmedim zaten sadece anne sütü içiyoruz suan için ama ben 2 aydır yavaş yavas tattırıyorum herşeyden elimden geldiğince tattırdıklarım 1 çay kaşığını geçmiyor canım benim...

Canım benim başın sağolsun Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor biraz geç oldu kusura bakma tatlım benim

sinrlerim cok bozuk ve cok yorgunum esim pazardan beri grip cocukla ilfilenemyr ve inadina oglum 2gundur cok huysuz aglyrm deminden beri...kolik gecmisti hic aglamyodu ne oldu 2gundur cok kotuyum

sinrlerim cok bozuk ve cok yorgunum esim pazardan beri grip cocukla ilfilenemyr ve inadina oglum 2gundur cok huysuz aglyrm deminden beri...kolik gecmisti hic aglamyodu ne oldu 2gundur cok kotuyum

Gelmis olabilir cnm bizim ucu doldurunca rahatlamistik hic yoktu artik bi hafta boyle surdu tekrar basladi son bi haftadir da ustune kabizlik eklendi ikisi bi arada sen dusun artik ben su an ölmus bitmis durumdayim zaten soguk mu almisim ne olmus bilmiyorm heryerim agiriyo bi de yorgunluk iki saattir cocugu uyutmaya calisiyorm uyuyo bes dk mutfaga gidiyorm isime agliyo ne yapacagimi sasirmis durumdayim

Allah hepimizin yardimcsi olsun Akil saglimizi korusun ne diyim

ani bizde oyleyizzz.ilk ay 1100 2. ay yine 1100 3. ay 600 gr var yokk...baakalim 4. a nolcak[/QUOTE]
doktora gittin mi cnm gittiysen ne dedi? ben henüz gidemedim sağlık ocağnda tartlmştı orda ebe ayına göre kilosu normal problem yok dedi ama az emiyor eskisi gbi değil bırakmasından korkuyorum kavga kıyamet emziriyorum gündüzleri özellikle sağ göğsümü istemiyo niyeyse

Benim kızım da son 3-4 gündür çok huysuz meme emerken bile ağlıyor anlamadığım bi şekilde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…