- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Canım benim başın sağolsun Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor biraz geç oldu kusura bakma tatlım benim
Arkadasim doktora gittik uzun uzun muayene etti çok basit bir işlemmis ne kadar erken olursa o kadar iyiymiş canım yani gelişme icerisinde oldukları için en erken zaman da yapılması en iyisi olurmuş yani biraz büyüyünce de olabilirmiş ama ihtimalleri es geçmek istemiyorsanız seçim sizin dedik doktor ona göre erken yapılması iyiymiş canım nasipse bakalım Mayıs ayında olcak bizim oğlan. Allahım evlatlarımizi an sağlığı eksik etmesin haber vereyim dedim canım :)Arkadasim naptiniz götürdunüzmu bebişi doktora
Canım bepanthen sur öncelikle bir kaç kere eğer normal bir kuruluksa bişi değilse geçer zaten.kızlar yaaa benim kızımın yüzünde kızarıklar oluşuyor sadece yanak kısımlarında kırmızı kırmızı sert ve kuru noktalar oluşuyor kuru ne olabilir ??
Canım bepanthen sur öncelikle bir kaç kere eğer normal bir kuruluksa bişi değilse geçer zaten.
kızlar yaaa benim kızımın yüzünde kızarıklar oluşuyor sadece yanak kısımlarında kırmızı kırmızı sert ve kuru noktalar oluşuyor kuru ne olabilir ??
gunaydın arkadaslar dün 4. ay aşımızı olduk ama oğlum gece boyu hep huzursuzdu atesi 37 bucuk oldu normalde hep 35.5 tir. ama sormustum ası yapılırken atesı cıkmaz demıslerdı sizinkılerınde cıktımıbende yarım ölcek calpol verdım yelegını fılan cıkarttım ilk defa cıktıgı için atesı napcagmı bılemedım
Gecmis olsun odasi sicak olmasin calpol rahatlatir.Bazi bebeklerde ates yapmiyormus 2. Ayda ates yapmsmisti bize gunduz yarim saat uyuyan cocuk butun gun uyumustu sadece aciktiginda uyanmisti sikinti yapmamisti yarin 4. Ay asilarimiz var stres oluyorum insallah rahat gecer keske her asi rotavirus gibi agizdan olsa bakamiyorum bile asi olurkengunaydın arkadaslar dün 4. ay aşımızı olduk ama oğlum gece boyu hep huzursuzdu atesi 37 bucuk oldu normalde hep 35.5 tir. ama sormustum ası yapılırken atesı cıkmaz demıslerdı sizinkılerınde cıktımıbende yarım ölcek calpol verdım yelegını fılan cıkarttım ilk defa cıktıgı için atesı napcagmı bılemedım
gunaydın arkadaslar dün 4. ay aşımızı olduk ama oğlum gece boyu hep huzursuzdu atesi 37 bucuk oldu normalde hep 35.5 tir. ama sormustum ası yapılırken atesı cıkmaz demıslerdı sizinkılerınde cıktımıbende yarım ölcek calpol verdım yelegını fılan cıkarttım ilk defa cıktıgı için atesı napcagmı bılemedım
Kilo alimi iyiyse sutunde coksa ek gidaya erken baslama bence benim sutum yok denecek kadar az ve bebisin kilo alimi az oldugu icin bu ay ek gidaya basliyoruz. Damak tadi olussun diye cay kasigiyla arada birseyler tattirabilirsin.Bende adet hala olmadım.bi arkadaş dikiş yerlerim ağrıyor demişti. Bende aynıyım olamadığımız içinmi bilemedim.karnım şişti.doğum yaptığımda dümdüzdü.kırkım çıkınca kanamam kesilince şişmeye başladım:26: benimbebişte emerken ağlıyor yada etrafa bakmak istiyor.nasıl olacaksa hem emip hem etrafa bakmak istiyor.emmeyi bırakır diyede ek gıdaya geçmek istemiyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum.
Gecmis olsun odasi sicak olmasin calpol rahatlatir.Bazi bebeklerde ates yapmiyormus 2. Ayda ates yapmsmisti bize gunduz yarim saat uyuyan cocuk butun gun uyumustu sadece aciktiginda uyanmisti sikinti yapmamisti yarin 4. Ay asilarimiz var stres oluyorum insallah rahat gecer keske her asi rotavirus gibi agizdan olsa bakamiyorum bile asi olurken
Ya elma suyu kabizlik yapar mi ? Yapmaz diye biliyorm ama bi sorayim istedimKilo alimi iyiyse sutunde coksa ek gidaya erken baslama bence benim sutum yok denecek kadar az ve bebisin kilo alimi az oldugu icin bu ay ek gidaya basliyoruz. Damak tadi olussun diye cay kasigiyla arada birseyler tattirabilirsin.
Gecmis olsun atopik dermatitdir. Bebeklerde cok goruluyor bir kere oldumu sik sik yeniliyor kendini dra gotur bence mustelanin kremini verir buyuk ihtimalle. Kalin giydirme terlemesin birde hergun yika ama sampuani haftada bir yada 2 kere yap su rahatlatir.sampuan dahada kurutur sampuuan yaptiginda son durulama suyuna bebeyagida dokebilirsin kurumasini engeller.kızlar yaaa benim kızımın yüzünde kızarıklar oluşuyor sadece yanak kısımlarında kırmızı kırmızı sert ve kuru noktalar oluşuyor kuru ne olabilir ??
Kilo alimi iyiyse sutunde coksa ek gidaya erken baslama bence benim sutum yok denecek kadar az ve bebisin kilo alimi az oldugu icin bu ay ek gidaya basliyoruz. Damak tadi olussun diye cay kasigiyla arada birseyler tattirabilirsin.
aynı durumdayız, 3,5 ay oldu hala adet olmadım , olmak da istemiyorum gerçi:) benim karnım şişti ama kilo olduğunu düşünüyorum, sürekli tatlı şeyler yiyorum çünkü doğumdan sonra 57 kiloya düşmüştüm şuan 65 kiloyumBende adet hala olmadım.bi arkadaş dikiş yerlerim ağrıyor demişti. Bende aynıyım olamadığımız içinmi bilemedim.karnım şişti.doğum yaptığımda dümdüzdü.kırkım çıkınca kanamam kesilince şişmeye başladım:26: benimbebişte emerken ağlıyor yada etrafa bakmak istiyor.nasıl olacaksa hem emip hem etrafa bakmak istiyor.emmeyi bırakır diyede ek gıdaya geçmek istemiyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?