2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Bende tatlı krizlerine giriyorum.kiloda var doğumdan sonraki kilomdan 1_2 kilo fazlam var60 la hamile kalmıştım 63 şuanda.dikkat etmeye çalışıyorum ama sezeryan yaptıysan dikiş ve iç kısımlarda ağrıların oluyormu¿

evet sezaryen ile doğum yaptım, uyuşukluk vardı orada yeni yeni geçiyor, elimi vurunca ya da kızım ayağıyla vurunca ağrıyor. göbek deliğinin altında ve dikişin üzerinde kalan kısım baya sarkık daha doğrusu body lerden falan fırlıyor hayatımda hiç olmadığı kadar iştahım var

aynı benimde göbek.iştah dersen o da aynı fazla yememek için su içiyorum.midemi şişirsin diye ağrı işide herkeste aynı dmekki..

Canım takip et tabiki ama doktorlar için anlamlı ateş 38,5 muş...onun altını pek kaale almıyorlar bile...

Ya aynen benim de tam dikiş yerim bazen acayip kaşınıyor ve iğne bayar gibi sızı oluyor....

benmde sezaryam dikisnn ustnde gobegm duruyor ckinti seklnde.

dogumdan once 53.5 tumm 55e kadar indm.
simdi 56 ya cikmisin 1 hafta annemn yanna gimistmm ((

dikis knarlarnda uyusukluk devam ediyor...zamanla gcecek....

bence dr a gotur canm.daha ilerlerse emmeyi birakabilir..

Merhaba mirakar,
Sana profla ilgili sorum olucaktı
Prof'a gittikten sonra ne zaman konturola çağrıyor?kontroldan sonra birdaha ne zaman gidiyorsun birde muayene ücreti nekadardı?son sorum ekmek yiyormusun?çok soru sordum kusura bakma: ))))

bu bahsettiginiz sunnet mi ben de metak ediyordum sunnet isini sorunmu yasadiniz ne oldy

Papatya Msj ını yeni gördüm bizde dışkı tahlillerini yaptırdık temiz çıktı.alerjik olduğunu düşünüyorum 10 gündür sıkı diyetteyiz..sizdeki kan olayı bitti mi?

Ben oğluma hem sma mama hem piriç unu hem açık çayın içine bebe bisküvi hemde anne sütü veriyorum
Anne sütü hariç diğerlerinden günlük 1 kere veriyorum
Doymuyordu artık çok rahatım.yatarken pirinç unu veriyorum 8-9 a kadar uyuyo.tabi iki kere falan gece emiyo ama ayıkmadan geri yatıyo.
Bende çok iştahlıyım sanki hiç doymuyorum

Olsun Cnm hepimiz ayni en azindan borç azalir ya da biter isin de güzelmiş valla hem evhanimi hem is ladini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İki çocukla dışarıda çalışamazdım ki 3. Yüde düşünüyorum o yüzden evden bi iş yapmam gerekiyor.medikal ve kozmetik üzerine işim.tam kadın işi yanikendimde kullanıyorum organik ürünler olduğu için.29 yaşındayım artık kendime bakma zamanı geldi

kizlar 4.ayda demissiniz benim oglum 28aralik dogumlu 28martta kontrole gittik kimse demir hapi vermedi.3ay bitti 4.aya basladik bizde.unuttular mi ki
4. Ay bittiğinde başlanacak canım siİn 1 ayınız daha var

Ben de yeni yeni tattırmaya başladım yeni bişey verince allerji yapmasın diye araya 3 gün koyuyorum 3 gün bekleme kıralıymış :) önce yoğurt 3 gün sonra da elma suyu tattırdım şimdi de havuç suyu denicem :)
2. Ay aşıları bizde hiçbişey yapmamıştı ama 4. Ay yaptı kuzum sabaha kadar gözlerini açmadan inledi uyumak istedi ama hep huzırsızdu ateşi 37 nin üzerine çıkmadı bişey vermedim 1 gün iştahı kesildi sonra düzeldi

Bebe bisküvisini rafine şeker içerdiği için önermiyolarmış artık henüz araştırmadım kullanıp kullanmamakta kararsızım
Ama açıl çay verildiğini ilk defa senden duyuyorum bunuhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=600222&page=4186m yerine sütün fazlaysa sağıp ondan verebilirsin içine bisküvi atıp yada biberon maması nın tozundan kullanabilirsin çay kansızlık yapmasın

Canım sorularının cevaplarını özelden mesaj attım:)

Canım senin bebişin ne kadarlık oldu?Bebe bisküvisi çay falan erken değil mi? Benim kızım 4,5 aylık ve şimdiye kadar anne sütü ve mama harici bişey vermedim de ondan soruyorum. Gerçi çok hevesliyim bir an önce meyve suyu, yoğurt ve sebze suyuna geçmek istiyorum ama doktorum 5. Ayda yavaş yavaş meyve suyuna başlarız diyor ben de bişey veremiyorum o yüzden

Canlarım şimdi benim doğumdan sonra kanamam 60 gün sürdü ve kanama bittikten yaklaşık 15 gün sonra adet oldum subat 22de sonra mart 21de de oldum sorun sıkıntı yoktu hiç bi şekilde ta ki düne kadar 2 gün önce sabah ve akşam olmak üzere 2 kere mik mik yaptık ve ikisinde de eşim dışa çekimle korundu. 2.sinde dikiş yerlerim birazcık ağrımıştı sabah uyandığımda bişeyim yoktu gece saat 3 sularında peçeteye siyahımsı kahverengimsi bi akıntı geldi ve peçeteyle arka arkaya sildiğim de kan geldi peçete koyup yattım ve sabah uyandığımda peçete kan olmuştu ne çok akmış ne az ve hala kanamam var azda olsa sizce bu nedir Regl olmuş olabilirmiyim

Amannn kızlar valla ben bizim akrabalarda neler gördüm onlar daha nelerde veriyordu.şimdi büyüdü bazılArı birde zekiler maşalkah yanikuş sütüyle besleyenleride gördüm onlarda kimi iyi kimi kötü.yani bende hepsinden veriyorum artık şimdilik kabız isal falan yok bakalım

Canım takip et tabiki ama doktorlar için anlamlı ateş 38,5 muş...onun altını pek kaale almıyorlar bile...

Ya aynen benim de tam dikiş yerim bazen acayip kaşınıyor ve iğne bayar gibi sızı oluyor....

haklısın canm hatta ilaç bıle vermıyolarda ben verdım

aynen canım bızdede 2. ay bişey yapmamıstı ama bu yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…