aynı durumdayız, 3,5 ay oldu hala adet olmadım , olmak da istemiyorum gerçi:) benim karnım şişti ama kilo olduğunu düşünüyorum, sürekli tatlı şeyler yiyorum çünkü doğumdan sonra 57 kiloya düşmüştüm şuan 65 kiloyumbenim kızım da emerken etrafa bakıyor sinir oluyorum, ressmen oyalanıyor gibi geliyor, ek gıda için doktor henüz birşey söylemedi ama emziren annelerde 6 aya kadar gerek yok diye okumuştum bir yerde
evet sezaryen ile doğum yaptım, uyuşukluk vardı orada yeni yeni geçiyor, elimi vurunca ya da kızım ayağıyla vurunca ağrıyor. göbek deliğinin altında ve dikişin üzerinde kalan kısım baya sarkık daha doğrusu body lerden falan fırlıyorBende tatlı krizlerine giriyorum.kiloda var doğumdan sonraki kilomdan 1_2 kilo fazlam var60 la hamile kalmıştım 63 şuanda.dikkat etmeye çalışıyorum amasezeryan yaptıysan dikiş ve iç kısımlarda ağrıların oluyormu¿
evet sezaryen ile doğum yaptım, uyuşukluk vardı orada yeni yeni geçiyor, elimi vurunca ya da kızım ayağıyla vurunca ağrıyor. göbek deliğinin altında ve dikişin üzerinde kalan kısım baya sarkık daha doğrusu body lerden falan fırlıyorhayatımda hiç olmadığı kadar iştahım var
gunaydın arkadaslar dün 4. ay aşımızı olduk ama oğlum gece boyu hep huzursuzdu atesi 37 bucuk oldu normalde hep 35.5 tir. ama sormustum ası yapılırken atesı cıkmaz demıslerdı sizinkılerınde cıktımıbende yarım ölcek calpol verdım yelegını fılan cıkarttım ilk defa cıktıgı için atesı napcagmı bılemedım
Bende tatlı krizlerine giriyorum.kiloda var doğumdan sonraki kilomdan 1_2 kilo fazlam var60 la hamile kalmıştım 63 şuanda.dikkat etmeye çalışıyorum amasezeryan yaptıysan dikiş ve iç kısımlarda ağrıların oluyormu¿
Bende tatlı krizlerine giriyorum.kiloda var doğumdan sonraki kilomdan 1_2 kilo fazlam var60 la hamile kalmıştım 63 şuanda.dikkat etmeye çalışıyorum amasezeryan yaptıysan dikiş ve iç kısımlarda ağrıların oluyormu¿
benmde sezaryam dikisnn ustnde gobegm duruyor ckinti seklnde.evet sezaryen ile doğum yaptım, uyuşukluk vardı orada yeni yeni geçiyor, elimi vurunca ya da kızım ayağıyla vurunca ağrıyor. göbek deliğinin altında ve dikişin üzerinde kalan kısım baya sarkık daha doğrusu body lerden falan fırlıyorhayatımda hiç olmadığı kadar iştahım var
Kızlar Meleğim 4. Ayında 2 hafta önce ağzında pamukçuk çıktı. . Doktor mikostatin damla verdi ve karbonatlı suyla hergün temizlememi söyledi emzirdikten sonra bi çay kaşığı kadar suda veriyorum ama hala geçmedibaşlarda emerken çok ağlıyodu şimdi öyle bi sorun yok ama dudağının içi damağı hep bembeyaz geçmediği belli yani ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım
Arkadasim doktora gittik uzun uzun muayene etti çok basit bir işlemmis ne kadar erken olursa o kadar iyiymiş canım yani gelişme icerisinde oldukları için en erken zaman da yapılması en iyisi olurmuş yani biraz büyüyünce de olabilirmiş ama ihtimalleri es geçmek istemiyorsanız seçim sizin dedik doktor ona göre erken yapılması iyiymiş canım nasipse bakalım Mayıs ayında olcak bizim oğlan. Allahım evlatlarımizi an sağlığı eksik etmesin haber vereyim dedim canım :)
Cnm sana travazolu önerenlerden biri de benim
Benden sanalısın çünkü ben neler neler denedim olması herkes birşeyler önerdi ama iyi gelmedi
Şansa gittim bunu aldım ve geçirdi
Hadi geçmiş olsun:))
Bizde 2kere oldu hemen tahlile götürdğm hemde kanlı yerden verdim tertemiz çıktı
Hepsinde problem olacak diye birşey yokmuş cnm ama gene de baktırmak lzm
Cnö nasıl birşey var kitle gibi mi ağrı gibi mi. Mastiti araştır bi istersen ben 3kere geçirdim de
valla hipp hakkında 2ay önce yazılanları oku istersen organik diye geçti içinde domuz yağına kadar herşeyin bulınduğu uazıldı
Hatta bi kısmı toplayıldı bende tam o sıra alacaktım ucuz yırttım
Mervecimmmm
Çok tebrik ederim
Valla inan bende kimden gelecek bu haber ilk diye bekliodum sen erkenvi çıktın
Normal doğum olaydı oğlumla ayhı gün doğarmış baksana:))6aralık:)
Dr una sor nasıl olacak diye dikiş böyle böyle o aydınlatır bize de anlat:))
Olsun Cnm hepimiz ayni en azindan borç azalir ya da biterisin de güzelmiş valla hem evhanimi hem is ladini :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4. Ay bittiğinde başlanacak canım siİn 1 ayınız daha varkizlar 4.ayda demissiniz benim oglum 28aralik dogumlu 28martta kontrole gittik kimse demir hapi vermedi.3ay bitti 4.aya basladik bizde.unuttular mi ki
Ben de yeni yeni tattırmaya başladım yeni bişey verince allerji yapmasın diye araya 3 gün koyuyorum 3 gün bekleme kıralıymış :) önce yoğurt 3 gün sonra da elma suyu tattırdım şimdi de havuç suyu denicem :)Canım ben ek gıdaya geçmedim zaten sadece anne sütü içiyoruz suan için ama ben 2 aydır yavaş yavas tattırıyorum herşeyden elimden geldiğince tattırdıklarım 1 çay kaşığını geçmiyor canım benim...
2. Ay aşıları bizde hiçbişey yapmamıştı ama 4. Ay yaptı kuzum sabaha kadar gözlerini açmadan inledi uyumak istedi ama hep huzırsızdu ateşi 37 nin üzerine çıkmadı bişey vermedim 1 gün iştahı kesildi sonra düzeldigunaydın arkadaslar dün 4. ay aşımızı olduk ama oğlum gece boyu hep huzursuzdu atesi 37 bucuk oldu normalde hep 35.5 tir. ama sormustum ası yapılırken atesı cıkmaz demıslerdı sizinkılerınde cıktımıbende yarım ölcek calpol verdım yelegını fılan cıkarttım ilk defa cıktıgı için atesı napcagmı bılemedım
Ben oğluma hem sma mama hem piriç unu hem açık çayın içine bebe bisküvi hemde anne sütü veriyorum
Anne sütü hariç diğerlerinden günlük 1 kere veriyorum
Doymuyordu artık çok rahatım.yatarken pirinç unu veriyorum 8-9 a kadar uyuyo.tabi iki kere falan gece emiyo ama ayıkmadan geri yatıyo.
Bende çok iştahlıyım sanki hiç doymuyorum
Merhaba mirakar,
Sana profla ilgili sorum olucaktı
Prof'a gittikten sonra ne zaman konturola çağrıyor?kontroldan sonra birdaha ne zaman gidiyorsun birde muayene ücreti nekadardı?son sorum ekmek yiyormusun?çok soru sordum kusura bakma: ))))
Ben oğluma hem sma mama hem piriç unu hem açık çayın içine bebe bisküvi hemde anne sütü veriyorum
Anne sütü hariç diğerlerinden günlük 1 kere veriyorum
Doymuyordu artık çok rahatım.yatarken pirinç unu veriyorum 8-9 a kadar uyuyo.tabi iki kere falan gece emiyo ama ayıkmadan geri yatıyo.
Bende çok iştahlıyım sanki hiç doymuyorum
bence dr a gotur canm.daha ilerlerse emmeyi birakabilir..
Canım takip et tabiki ama doktorlar için anlamlı ateş 38,5 muş...onun altını pek kaale almıyorlar bile...
Ya aynen benim de tam dikiş yerim bazen acayip kaşınıyor ve iğne bayar gibi sızı oluyor....
4. Ay bittiğinde başlanacak canım siİn 1 ayınız daha var
Ben de yeni yeni tattırmaya başladım yeni bişey verince allerji yapmasın diye araya 3 gün koyuyorum 3 gün bekleme kıralıymış :) önce yoğurt 3 gün sonra da elma suyu tattırdım şimdi de havuç suyu denicem :)
2. Ay aşıları bizde hiçbişey yapmamıştı ama 4. Ay yaptı kuzum sabaha kadar gözlerini açmadan inledi uyumak istedi ama hep huzırsızdu ateşi 37 nin üzerine çıkmadı bişey vermedim 1 gün iştahı kesildi sonra düzeldi
Bebe bisküvisini rafine şeker içerdiği için önermiyolarmış artık henüz araştırmadım kullanıp kullanmamakta kararsızım
Ama açıl çay verildiğini ilk defa senden duyuyorum bunuhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=600222&page=4186m yerine sütün fazlaysa sağıp ondan verebilirsin içine bisküvi atıp yada biberon maması nın tozundan kullanabilirsin çay kansızlık yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?