Bize hemsire atesini takip et dedi ve bende uyuyamadim cunku oglum cok huzursuzdu 37.1 daha fazla cikmadi cok sukur
bende atesı dusurmustum ama şimdi yıne yukseldı tekrar calpol verdım
Amannn kızlar valla ben bizim akrabalarda neler gördüm onlar daha nelerde veriyordu.şimdi büyüdü bazılArı birde zekiler maşalkah yanikuş sütüyle besleyenleride gördüm onlarda kimi iyi kimi kötü.yani bende hepsinden veriyorum artık şimdilik kabız isal falan yok bakalım
Arkadaşlar merhaba, bir kere daha sormuştum ama arada kaynadım. Bebekleriniz sesinize dönüp bakıyor mu? İnternetten araştırdım gerçi 4 aydan sonra dönebiliyolarmış biz de haftaya 4 aylık olucaz ama yine de dönüp bakmaması çok tedirgin ediyo beni. Korkmalı mıyım, çok mu evhamlı ve aceleciyim anlamadım?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba, bir kere daha sormuştum ama arada kaynadım. Bebekleriniz sesinize dönüp bakıyor mu? İnternetten araştırdım gerçi 4 aydan sonra dönebiliyolarmış biz de haftaya 4 aylık olucaz ama yine de dönüp bakmaması çok tedirgin ediyo beni. Korkmalı mıyım, çok mu evhamlı ve aceleciyim anlamadım?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canım peki gözle takip ediyor mu seni? Benim kızım seslendiğin vakit o tarafa bakıyor... Bazen yön değiştiriyorum konuşarak o da beni
Takip ediyor... Görüş alanında değilsem yüksek sesle seslendiğim vakit çevirip kafasını bakıyor...
Gecmis olsun odasi sicak olmasin calpol rahatlatir.Bazi bebeklerde ates yapmiyormus 2. Ayda ates yapmsmisti bize gunduz yarim saat uyuyan cocuk butun gun uyumustu sadece aciktiginda uyanmisti sikinti yapmamisti yarin 4. Ay asilarimiz var stres oluyorum insallah rahat gecer keske her asi rotavirus gibi agizdan olsa bakamiyorum bile asi olurken
ewt cnm benşmdede oldu hatta 38 derece atesi vardı sirkeli su ile düşürdük çayır çayır yanıyordu bebeşimmm dikkat ettt ates düşürücü ver ben as oldugu gece hiç uyumadımmmmm sabaha kadar
cnm tekrar yükselirse fitil kullan çok işe yarıyo ben aşıya götürmeden önce yarım fitil koyuyorm ateşlenmiyo çok şükür paranox fitil ama yarım tane. ateşini de düşürür
Canlarım şimdi benim doğumdan sonra kanamam 60 gün sürdü ve kanama bittikten yaklaşık 15 gün sonra adet oldum subat 22de sonra mart 21de de oldum sorun sıkıntı yoktu hiç bi şekilde ta ki düne kadar2 gün önce sabah ve akşam olmak üzere 2 kere mik mik yaptık ve ikisinde de eşim dışa çekimle korundu. 2.sinde dikiş yerlerim birazcık ağrımıştı sabah uyandığımda bişeyim yoktu gece saat 3 sularında peçeteye siyahımsı kahverengimsi bi akıntı geldi ve peçeteyle arka arkaya sildiğim de kan geldi peçete koyup yattım ve sabah uyandığımda peçete kan olmuştu ne çok akmış ne az ve hala kanamam var azda olsa sizce bu nedir Regl olmuş olabilirmiyim
Bu arada Kanamam durmuş her hangi bir leke yok sizce ne olabilir bu
sagol canm bıda yukselırse nobetcı eczaneden alırım artık, keske önceden bılseydım öyle yapardım cunku surubun etkısı gecnce tekrar cıkıyo
canım zorlanmaya bağlı kanama olduğunu düşünüyorum, normal doğum mu yaptın bilmiyorum ama, bence regl değildirCanlarım şimdi benim doğumdan sonra kanamam 60 gün sürdü ve kanama bittikten yaklaşık 15 gün sonra adet oldum subat 22de sonra mart 21de de oldum sorun sıkıntı yoktu hiç bi şekilde ta ki düne kadar2 gün önce sabah ve akşam olmak üzere 2 kere mik mik yaptık ve ikisinde de eşim dışa çekimle korundu. 2.sinde dikiş yerlerim birazcık ağrımıştı sabah uyandığımda bişeyim yoktu gece saat 3 sularında peçeteye siyahımsı kahverengimsi bi akıntı geldi ve peçeteyle arka arkaya sildiğim de kan geldi peçete koyup yattım ve sabah uyandığımda peçete kan olmuştu ne çok akmış ne az ve hala kanamam var azda olsa sizce bu nedir Regl olmuş olabilirmiyim
Canlarım şimdi benim doğumdan sonra kanamam 60 gün sürdü ve kanama bittikten yaklaşık 15 gün sonra adet oldum subat 22de sonra mart 21de de oldum sorun sıkıntı yoktu hiç bi şekilde ta ki düne kadar2 gün önce sabah ve akşam olmak üzere 2 kere mik mik yaptık ve ikisinde de eşim dışa çekimle korundu. 2.sinde dikiş yerlerim birazcık ağrımıştı sabah uyandığımda bişeyim yoktu gece saat 3 sularında peçeteye siyahımsı kahverengimsi bi akıntı geldi ve peçeteyle arka arkaya sildiğim de kan geldi peçete koyup yattım ve sabah uyandığımda peçete kan olmuştu ne çok akmış ne az ve hala kanamam var azda olsa sizce bu nedir Regl olmuş olabilirmiyim
evet ama bende asiri ara kanama yapti o yuzden biraktim 21 gun surdu biraktim bir hafta sonra yine basladi etkisi gecene kadar cok cektim belki vucuttan vucuda degisiyordurKizlar cerazettayi nasil kullanmak gerektiğini bilen var mi? Galiba ara verilmeden kullanılacak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?