Kizlar 2 haftadir ek gidaya gectik ilk princ unu muhallebiden basladik ona bayildi oglum sapir supur yiyor aksam yatmadan once veriyorum 8 saat deliksiz uyumaya basladi ve 2 haftada 500 gr almis cok sukursebze corbasini sevmedi haftaya birdaha deneyecegim elma puresine bayildi yogurda onumuzdeki ay baslayacagiz dr oyle istedi yogurt verenler var mi birde nasil mayaliyorsunuz devam sutuyle mi?
merhaba anneler bu topiği yeni farkettim bizde prensesimle 1 hafta sonra 4 aylık olcz
hoş geldin canım biz çok aktif bir topiktik ama malum bebişler olunca kopukluklar oldu yıne de devam ediyoruz meleğini de sağlıkla büyütmeni dilerim
benim bebeğim sadece mama ile besleniyo doğduğundan beri ek gıdaya ne zaman geçmeliyim kararsızım gerçekten haftaya kontrolümün var doktorla konuşucam
5.aya girdiyseniz başlayabilirsin:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 hafta sonra 4 aylık olcaz 5.aya gşrmiş olcaz inş
merhaba anneler bu topiği yeni farkettim bizde prensesimle 1 hafta sonra 4 aylık olcz
kolik yine basladi ustelik daha kotu. oncden aksam saatleende ahlardiama gece uyurdu simdi gece basliyo sabahakarsi.aglyo saknlestrp ytryryrm biraz sonra tekrar. yatakta sirtmi dayyrk kucagimda uyuyakalmisim
yorgunnum dostlarim yoruldum artik
Allah Allah hangi memleketın sağlık ocağı bu canım buralarda hep 4. ayda başlatıyorlar. iyi bari ben de vermiyorum zaten rahata kavuştuk bebeğimi tanıyamaz olmuştum çok huzursuzluk yaptı tek değişiklik damla olduğu için ondan olabileceğini düşündüm tadı da iğrenç ayrıca
Canım muhallebiyi nasıl yapıyosun tarif verirmisin ben daha çorba aşamasındayım haftaya gecicemm:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kilo alimi iyiyse bence erken doktor baslatmaz diye dusunuyorum oglumun kilo alimi az ve 3.5 aydan sonra mamayi cok az yemeye baslamisti cisini bile az yapiyordu denemedigim mama kalmadi almiyordu biberonu simdi mamayi icine bebe biskuvisi ufaliyorum oyle yiyorbenim bebeğim sadece mama ile besleniyo doğduğundan beri ek gıdaya ne zaman geçmeliyim kararsızım gerçekten haftaya kontrolümün var doktorla konuşucam
Kilo alimi iyiyse bence erken doktor baslatmaz diye dusunuyorum oglumun kilo alimi az ve 3.5 aydan sonra mamayi cok az yemeye baslamisti cisini bile az yapiyordu denemedigim mama kalmadi almiyordu biberonu simdi mamayi icine bebe biskuvisi ufaliyorum oyle yiyor
günaydın kızlaar şu kan damlasına başladınızmı ben vermıyorum kızım 4 ay 10 günlük. çok rahatsız etti ne zamn damlayı versem ağrıdn kıvranıyor kı normalde bu zamana kadar gaz sancısı cekmedık kestım şimdi rahatım 6. aydan sonra başlarım sizde başladınızmı
Günaydın herkese.miniğim uyuyor evi toparlamam lazım ama içimden gelmiyorkulağını çekiştiren, kaka problemi olan ,huzursuz emmeyi işkence haline getimiş bebeği olan varmııı? Maffetti beni kaçgündür.dişmi acaba
Ya sanmiyorum gunduzde uyumuyoki. Uç tane gündüz uykumuz oluyor toplasak beş saat uyuyor. Geçenlerde aksam üzeri uykusu geldi uyutmadim geç uyusun diye yine 5e kdr uyumadi ya bu sefer gidince Dr soracagim danismak istiyorum boşuna işkence yapip psikolojisini bozmak istemiyorum çocuğuncanım seninki gece gündüz dengesini mi kuramadı acaba.güzndüz uyuyormu.eğer gündüz uyuyup gece uyumuyorsa gündüz uyutmamaya çalış.evde mmümkün olmuyorsa dışarı çıkar onu ama arabasıyla değil kucağında yorulunca ver babasına bi gün böyle gezdirin uyuyamasın belki gece uyur:)
Canim damlayi mamaya karistirmani tavsiye etmem cunku demir kalsiyumla karsilasinca hicbir faydasi olmaz bebisine bosu bosuna vermis olursun demir damlasini verdiginde bebegin karni ne ac ne tok olmali emmeden hemen once ya da sonra vermeyin faydasi olmaz ferrum dene istersen onun icimi kolay.Cnm ben basladim bizim saglik ocagindaki ebe ilk hafta 4 damla ver sonra 6 damla ver dedi 8 kilo oluncada 8 damla verirsin demisti. Ama kizim damlanin tadini begenmedi hatta verdigimde agliyodu yutmuyodu bile bende mamasina koymaya basladim boyle iciyor ancak. Ha bide ebe bir seferde verme istersen dedi kabiz yapiyor alisana kadar gun icinde 2 damla seklinde dagit ilaci dedi.
Kizlar dun hafiza kaybina ugradim en son ahmedi ayagimda salliyodum TV içerde acikti onu kapatmam lazim diyodum. Kendime geldiğimde Ahmed uyumustu koydum yerine içeri bi gittim TV kapanmis. Ne ara kapatmisimki. Yorgunluk tan olabilirmi
Kizlar dun hafiza kaybina ugradim en son ahmedi ayagimda salliyodum TV içerde acikti onu kapatmam lazim diyodum. Kendime geldiğimde Ahmed uyumustu koydum yerine içeri bi gittim TV kapanmis. Ne ara kapatmisimki. Yorgunluk tan olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?