Kizlar dun hafiza kaybina ugradim en son ahmedi ayagimda salliyodum TV içerde acikti onu kapatmam lazim diyodum. Kendime geldiğimde Ahmed uyumustu koydum yerine içeri bi gittim TV kapanmis. Ne ara kapatmisimki. Yorgunluk tan olabilirmi
Delü yaaa:)))Kizlar dun hafiza kaybina ugradim en son ahmedi ayagimda salliyodum TV içerde acikti onu kapatmam lazim diyodum. Kendime geldiğimde Ahmed uyumustu koydum yerine içeri bi gittim TV kapanmis. Ne ara kapatmisimki. Yorgunluk tan olabilirmi
4. ay aşılarımızı olduk, ve kızım sadece 300 gr almış( hep annesütü aldı, sütüm de var şükür ama öyle memeye düşkün bir bebek değil
doğum :3800gr-55cm
4.ay :6700gr-65cm
doktor iki hafta takip edelim değişme olmazsa yavaştan ek gıdaya başlıyalım dedi( napıcam nasıl kilo aldırcam bilmiyorum.
mamaya şimdiden sonra hiç bulaşma dedi. kızımın bir kez kanlı kakası olmuştu, susuz kalmıştır o yüzden olmuştur dedi.
günde 2-3 kez kaka yapan, 2-3 saatte muhakkak çişini yapan kız aç olur mu hiç
4. ay aşılarımızı olduk, ve kızım sadece 300 gr almış( hep annesütü aldı, sütüm de var şükür ama öyle memeye düşkün bir bebek değil
doğum :3800gr-55cm
4.ay :6700gr-65cm
doktor iki hafta takip edelim değişme olmazsa yavaştan ek gıdaya başlıyalım dedi( napıcam nasıl kilo aldırcam bilmiyorum.
mamaya şimdiden sonra hiç bulaşma dedi. kızımın bir kez kanlı kakası olmuştu, susuz kalmıştır o yüzden olmuştur dedi.
günde 2-3 kez kaka yapan, 2-3 saatte muhakkak çişini yapan kız aç olur mu hiç
Bence de olamaz ama niye az almış anlamadım
Gerçi bu ay çoğu bebiş az almış annesi
Hareketlendiklerinden sanırımm
Yemene dikkat et sütün çoktur ama yağsızdır belki
Ben sağarak verdiğim için doğru düzgün birşey yemediğimde sütümün miktarı aynı ama su gibi yağsız beyaz
Ama iyi besleneyim sapsarı koyu renkte süt çıkıyo
benmkide az kilo aliyor su aralar.
ama gunde en az 3 kaka yapiyor cisini iy yapiyir. doydugu odanda anlssiliyo aslinda ama neden boyle oluyor bilmiyorum
oglumun gelisim tablosunu buldum bu aylarda ortalama 1000ila 800 gr almis ama kizim almiyor o kadar...
saol cnm aminnnH.
İşin zor arkadaşım valla Allah yardımcın olsun... Herkesin derdi ayrı işte...
bu ay çok misafirim oldu, ne uykuma ne yediğime dikkat edebildim, onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum
gerçekten çok hareketlendi, ben elini kolunu bağlıyayım dahareket ediip kilo vermesin yavrum
oy Maşallah oğluşuna, bu aylardan sonra iyice azalacağı için endişelenmeye başladım. her tartıda kendimi sınava giriyormuşl gibi hissediyorum
Herkese merhaba annisler bebisler nasıl biz büyüdük. Oğlum oyuncaklarına uzanıp çekmiştirmeye basladi ama henüz dönemiyor. 4. Ay aşılarını cumartesi olcaz kaç kilo aldığını çok merak ediyorum. Sütum eskisi gibi değil artık yetmiyor sanırım memisler boş boş sallanıyor önceden 11 de yatıp 5te kalkan çocuk artık sık sık uyanıyor tam doyamadigi icin bakalım belki bizde ek gıdaya geçeriz
anilcim sizede çok geçmiş olsun nasıl şimdi aras allah yardimcin olsun canım.
Gizemcim eylül nasıl uyku eğitiminiz nasıl gidiyor
Denizcim seninde basinsagolsun allah sabırlar versin
Herkese merhaba annisler bebisler nasıl biz büyüdük. Oğlum oyuncaklarına uzanıp çekmiştirmeye basladi ama henüz dönemiyor. 4. Ay aşılarını cumartesi olcaz kaç kilo aldığını çok merak ediyorum. Sütum eskisi gibi değil artık yetmiyor sanırım memisler boş boş sallanıyor önceden 11 de yatıp 5te kalkan çocuk artık sık sık uyanıyor tam doyamadigi icin bakalım belki bizde ek gıdaya geçeriz
anilcim sizede çok geçmiş olsun nasıl şimdi aras allah yardimcin olsun canım.
Gizemcim eylül nasıl uyku eğitiminiz nasıl gidiyor
Denizcim seninde basinsagolsun allah sabırlar versin
Canımss aynı arası anlattın. Gece 2kere kalkan cocuk artık 2saatte bir kalkıp beslenio
Dr a sordum büyüme dönemindeker büyüme atağı geçiriyorlar o yğzden çok beslenmeleri normal dedi
Yani gecelerimiz artık daha çok bölünüooo
Aman doysunlar da
Dün cerrahpaşaya gittik. O da kendi eeg sini istedi taaa 3hazirana randevu verdi onu bekliyoruz cnm
Canim buna benzer bi oğlum var. Kulagini cekistirmesede yüzünü sürekli ovusturan. Kaka problemi olan emmeyi olmasa da uykuyu bihayli işkence haline getiren bi oglusum var. Seni çok iyi anlıyorum. O uyuyorken hic bi is yapmasan bile kalk bisiler te gülüm optum:))
arkadaslar su pirinc unu aklimi karistiriyor ben kizima vermistim.bazi sitelerde cok faydali olmadigi yaziyo kullananlar hangi markayi aldiniz
Sade princ unu tabi faydali degil ben icine mama karistiyorum anne sutude karistirilabilir vitaminli minarelli oluyor kentonun sade princ ununu kullaniyorum o bitince yulaf ununu denicez aptamil bebelac hazir princ unu mamasi satiyor toz halinde icine sadece su karistirarak yapiliyor onlarda faydali tok tutuyor.
Ben dra danisarak kullaniyorum gunde 1 kere ver dedi aksam yatmadan once veriyorum uzun sure tok tutuyor kesintisiz uyuyor hem tadini cok sevdibaska bi topikte okumustum. gdolu pirincleri kullaniyorlar diye tereddut ediyorum.sormak istedim
Canim damlayi mamaya karistirmani tavsiye etmem cunku demir kalsiyumla karsilasinca hicbir faydasi olmaz bebisine bosu bosuna vermis olursun demir damlasini verdiginde bebegin karni ne ac ne tok olmali emmeden hemen once ya da sonra vermeyin faydasi olmaz ferrum dene istersen onun icimi kolay.
Ben dra danisarak kullaniyorum gunde 1 kere ver dedi aksam yatmadan once veriyorum uzun sure tok tutuyor kesintisiz uyuyor hem tadini cok sevdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?