yine meme istemiyooo yne ağlıyo yine yine offf yaa 1 haftadır kızıma bir haller oldu niye böyle yapıyor anlamıyorum yatağa aldım gülüyor meme veriyorum çığlığı basıyorrr off offfff offf
Canim toktur belki zorlamani tavsiye etmem . ben hoc sonuc alamadim oyle durumlardakonuşup guluyo benim oğlunda simdi. Bi yandanda parmaklarini emiyo biz yatakodasindan ciktik oturma odasina geldik valla
ayyy tugbaaaa.. grcelwei her geleni karailiyabiliyoraun.canm.allah yard. olsun... cok guclu bir anneain maaaallah sana...Biz yine uyanigiz bu sefer saat 12:10 du uyudu 12:55 de uyandi. Rem uykusunu atlatamiyor galiba oğlum. Ama bazen iki buçuk saat uyuyor saat 6da uyuyp 8bucuk civarinda uyanmasi gibi o zamanlarda nasil atlatiyorda simdi atlatamiyor
Geçici bi durum olabilir annesi bazi bebekler memeyi cabuk bosaltir ama 5 dk güzel bi sure Ahmed 3 buçuk dk emer tas gibi olan göğsü. Bosaltir mesela. Belki bugünkü sütun daha çok yaglidir daha çok tok tutmusturyok zorlamıyorum tatlım ama 2 saattir emmedi 2 saat öncede ağladı 5 dk falan emdmişti aç biliyorum ama akşamları bunu adet haline getirdi su içmeyen reene kimyon içmeyen kız onları çok güzel içiyor memeyi seven şimdi istemiyor onu anlayamıyorum ben
ayyy tugbaaaa.. grcelwei her geleni karailiyabiliyoraun.canm.allah yard. olsun... cok guclu bir anneain maaaallah sana...
opuyorummm
Valla canim adamda uykusuz olunca ister istemez 15 dk 15 dir azicik uyuyayim diyo haliyle. Bilemiyorum velhasl olmadi olmuyoreeBende geç yatıyorum cano eşim erken yatıyor ama sabaha karşı bile gitsem beni görünce uykusu kaçıyor:)
Neyse cano geçer bu günlerde elbet.
Tatlım bizimki aşı olmadı ama çok değişti 2 gündür uyumak istemiyor.tükürür gibi ses çıkartıyor.salyaları akıyor. Ben ne aşıya nede 4 aylık olmasına bağlamıyorum bu durumu dişleri kaşınıyor ve büyüyor artık bişeylerin farkında bence.
Aynen yaa geçenlerde de babasının kucağında cokkur cokkur baş parmağını emerken uyumuş:))
Benimkide iste ben vermesem kendi emiyo bas parmak ile isareti ayni anda ahmedde sokuyo islik çalacak sanki:))Benim oglum ne bulsa emiyo oyuncaklarini benim elimi tutuyo agzina goturuyo sacimi tutuyo agzina goturuyo komik olani da isaret parmagiyla orta parmagini ikisini bir agzina gecirip isiriyo :)))
Canım en iyisini yaparsın kuzum benim bak ben öyle yapıyorum genelde 2 saate bir veriyorum memeyi ilk zamanlar yeri göğü inletiyordu ama oyalıyordum dayandım ve öyle yaptım şimdi çok nadir uyandığında ağlıyor ve uyanır uyanmaz dermiyorum uyutmayacağım zaman uyutacağım zamanda hiç oyalanmadan direk veriyorum kuzum ilk zamanlar zorlanırsın ama sonra rahat edersin canım şimdi akşam 6 ile 10 arası huysuzluk vaktimiz onun dışında uyumasa bile huysuzluk yapmıyor artık
Valla canim adamda uykusuz olunca ister istemez 15 dk 15 dir azicik uyuyayim diyo haliyle. Bilemiyorum velhasl olmadi olmuyoree
Benimkide iste ben vermesem kendi emiyo bas parmak ile isareti ayni anda ahmedde sokuyo islik çalacak sanki:))
Ben gece uyandiginda hemen oyalanmadan Veriyorum ama buna rağmen emerken uyaniyor son zamanlarda daha da uyumuyo. Uyku eğitiminde çok ağlatma var dayanamiyorumki ben gece gündüz kavramini bilsin ben raziyim ayagimda sallamaya ama bu şekilde çok düzensiz ve sagliksiz
Allah yardımcın olsun bebeğim ya son zamanlarda bebeklerimiizin huyu değişti yaaaa benimki 1 haftadır direniyo banaa
Vallahi bende anlamadimki. Ayagimda saklarken durunca uyaniyo memede uyuyunca yerine koyuyorum uyaniyo yani bu çocuk boyle değildi bu durumun sinyallerini vermedi bile birden bire boyle oldu. Benim oğlumun bi süre meme bagimliligi olmuştu oda boyle birden bire olmuştu o tarz bi süreç sanirim bu. Bakalim sabredicez biraz da cabalayacagiz yapacak başka bisi yok
Aynen canım benim sabır bizim ilacımız bak 20 dk uyudu uyandı meme verdim şimdi uyumaya çalışıyor gözler küçüldü ama direniyor benimkinin hiç kendi kendine yatma düzeni yok illa elini tutacaksın beşikte sallayacaksın yoksa var olan uykusunu kaçırıyor
Benimkide öyle yapiyo ayakta sallarken çok direkten dönüyor sinir olyorm:) seninki yine iyi massallah benimkinde oda yok. Kendi kendine uyumasini istemeyi geçtim bi uyku düzeni olsun yeter yaaa:))
İnş. en yakın zamanda bir düzen sahibi olurlaar canım benimkinin düzeni az da olsa var ama eşimde vardiyalı çalıştığı için pek dinlenemiyorum tam uyudum rahat edecem derken eşim geliyor ee onunlada ilgilenmem gerekiyor kahvaltı hazırla kahve iç sohbet et derken yatağa geçiyorum benimki uyanıyor ee sonrada uyu uyuyabilirsen işmi yapacaksın dinlenecekmisin kızlamı ilgileneceksin işimiz çokk zor çok
Evet ama sanada maşallah barekallah eşine vakit ayirabiliyisun. Benimkisi belli sabah 06.30 aksam 17.30 ama simdi yüzmeye gidiyor Şali prsmbe 21.00 gelişi var ben giderken gelirken bile opemiyorum nerdeyse Birak kahve içmeyi:) opsem ilgilendim sanicam:)) bu kdr yorulup fedakarlık yaptigim halde ne babasina yaranabildim ne danasina anam:/
Tatlım valla benimde yaranamadığım zamanlar oluyor en azından onlar işe gidip gelirken hava alıyor farklı yüzler görüyorlar ben benimkine dışarı çıkalım diyorum yaa uykum var bi uytmadın insanı söle de böle de diyor bende tamam deyip kavga çıkmasın diye susuyorum yaa bakalım haftaya da kv gelecekmiş bakalım o zaman nasıl dayanacam
Evet onlara degisiklik oluyor da bize hic. Bizde bak kaç ay oldu daha gecen hafta e bebek e gittik ayda bi kere anneme gider kaluyodum onu da yasakladı çok yoruluyorum artik. Onların hafta sonlari var bizim oda yok bu erkekler hic anlayis nedir bilmiyor her. Allah yardimcin olsun canim. Hepimizin olsun
Evet onlara degisiklik oluyor da bize hic. Bizde bak kaç ay oldu daha gecen hafta e bebek e gittik ayda bi kere anneme gider kaluyodum onu da yasakladı çok yoruluyorum artik. Onların hafta sonlari var bizim oda yok bu erkekler hic anlayis nedir bilmiyor her. Allah yardimcin olsun canim. Hepimizin olsun
yine meme istemiyooo yne ağlıyo yine yine offf yaa 1 haftadır kızıma bir haller oldu niye böyle yapıyor anlamıyorum yatağa aldım gülüyor meme veriyorum çığlığı basıyorrr off offfff offf
Kiz maşallah barekallah o ne kadar tatil bi Kiz öyle ay parcasi gibi :)) çok sevindm olcumlerinizede. Biz direkten döndük ortapedi Dr hic bisiyi yok gerekte yok demişti. Bizimde ilk olcumlerimizde immatur kalça durumu vardi ikincisi muallakti nese çok sevindim ama inş kizinda problem cikartmiyodur. Ahmed olsa gicik olur çok sinirlenir valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?