2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
maasalllah cnm cok tatlii..baya buyuk duruyor sennki gercekten kendi kendine oturablir bu bebisss..

anilll nasil oldunuz cok merak ettim sizii..dua ediyorum canm sizeee.nsallah degildir....
merakra birakma bizideee

Tşkler canm.Yakn çekimlerde öyle çıkmş aslnda minik bişi vitaminsiz diorm ben ona😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yazdiklarin beni cok etkiliyor hizli hizli gozatarken senn ismini gorunce daja bi dikkatli okuyrm epeydir boyle seyler yazmyrdun ben de sevinmistim

Allah sifa versin dua edecegim

Ah canim benim ya Allah yardimciniz olsun. Ellerini bağlıyor musun canım kundak gibi.
Dr umuz kalça USG miz yüzünden istemiyor kundak yapmamizi ama ben ayagimda saklarken tutuyorum ellerini canim. Amin saolasin valla saat 6ya geliyordu öyle uyuduk 8:10 da uyandi daha yeni uyuttum ustumuzu giyinip cikariz Allah nasip ederse birazdan...
Heee evet evet gazi mahallesiydi orasi doğru diyorsun :)) yani sanci acilma kismini iyi atlattim nöbetçi Dr sasirdi hatta biz hastaneye bi gittik Dr muayene etti 8-9cm acilman var ve bu haldesin maşallah dedi yani. Ama ebem kötüydü pek yardimci olmadi Nerden tutmam gerektiğini fln anlatmadi yani. Neyse geldi geçti ben acilmam kolaya yakin olunca doğumunda öyle olur diye düşünmüştüm ama hic öyle olmadi

Artık bu devirde sezeryan doğmlar daha agrısız ve kolay normal doğmlar aksine zorlaştı ve dikiş ve yırtıklar çok olmaya başladı eskiden annelerimizde tek dikiş yok şimdiki ebeler garip gerçi hepsi değil ama çoğu kolaya kaçıyor

Kizlar Ahmed bu gce saat 6ya gelirken uyudu 8:10 da uyandi simdi bidaha uyudu hazirlanip cakariz birazdan Allah nasip ederse. Bgn asimiz yarin mevludumuz var. Ve annemin canina okumak için yapilan herşey mubahtir felsefesinde bir oğlum:)) Eshedu enlaaa ilahe illallah .... :)))

Valla annem ilk iki doğumunu evde yapmks ucuncuyu hastanede dr bu yirtiklar ne demishepsini dikmis annem.oyle anlatiyor yani. Sezeryande dogum sureci farkli sanki bebek misyonunu tamamlayamiyormus gelişimini tamamlayamiyoms gibi geliyo bana yani nasilki kozada olan bir tirtilin kozasini ciger gelisimi icin kendisinin parcalamasi gerekiui yardim alirsa yasayamaz bunun gibi belki sacmaliyirum bilmiuirum ama bana oyle geliiiiii:)))

Herkesin görüşü farklıdır tabi canm hani bir sağlıkçı olarak elbet normal doğm en sağlıklısı ama annenin canı çıktıktan sonra bebeğini bile acısan alamadıktan sonra bir anlam ifade etmior bana.Aman boşver ha alltan ha üstten doğurduk ya boşver beeklwrimiz iyi olsun😃😃😃

Eki Görüntüle 1064638 Eki Görüntüle 1064639 bunlarda beni meleklerim teyzeleri Ayaz Emir Azra Naz

Maşallah benim kızımın adı da Azra bu arada

Anıl'cım dualarım seninle yine... Allah şifasını versin size de güç kuvvet versin...

Canım Ali'nin neye allerjisi var? Sen de diyettesin o halde?

Yok kusmalar yok denecek kadar azaldı gece kusması olmazdı pek ztn. Bizim ki de muhtemelen engel olmaya çalışacak ama şimdiden ayırmak en doğrusu ya..Mıkırdanmasına uyanabilirim diye düşünüyorum bende deneyip görücezz :))

Anne kız hasta olduk kızımın burun akıntısı hapşırığı çok az da öksürüğü var ıhlamur verdim şimdi ona.. Bugün 4 ayımız doluyor ama paZartesi olacaktı aşılarını. Geçmezse bu durumda yapmazlar dimi ?

Allah ne sizi ne küçül meleğinizi üzmez inşallah.. Çok zor biliyprum herşey bizler için ama evlatlarımıza gelecek herşey biZe gelsin istiyoruz.

Canım benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin insallah nasıl şuan yavruşun canım kendini bırakma iyi olacak inşallah hepimiz dua ediyoruz burda manen yanındayiz canım

Yok canim bu durumda asi yapmazlar burnu akiyormus neyseki cabuk toparlar insallah gecmis olsun

Tesekkur ederiz guzel anneler.ben bugun emin oldum oglumu destekli oturtuyprum daha guzel ikinip dolduruto bezini yatarak rahat yapamiyo.bide konak icin vazelin denemenizi oneririm ben cocuklarima kullandim.
Umarim arasin teshisi cikmaz.uzme kendini elde degil biliyorum ama cikarsada en azindan erken teshis iyilesme olanagi. Yuksek.benim ablamin hastaligu 12 yasindan sonra cikti ortaya omur boyuilac kullanacak evli iki cocugu var ilaclari duzenli aldigu surecede hic bi sikintisi olmuyor.

Evet hamdolsun iyiler:))dahada iyi olsun hepsi inş. Aynen oyle bidaha olur mu bilmem de herhalde sezeryan olurum bu kdr yipranacaksam uygun degilm dmekki.

Evet hamdolsun iyiler:))dahada iyi olsun hepsi inş. Aynen oyle bidaha olur mu bilmem de herhalde sezeryan olurum bu kdr yipranacaksam uygun degilm dmekki.

Demkki anm normal doğm seni aşıo😃allahtan ikincide sezeryan yapma sansın var sezeryanlı olanalr 3 kere sezeryan oluyor normal yapamıor he yapıo ama yurtdşnda onlarn alt yapıları çok sağlam

Kizlarrr bebislerinizi gördüm ama o kdr çok kişi eklemiski isimleri aklimda tutamadim:)) maşallah barekallah hepsine hepsi birbirinden tontişşş:)) Rabbim bahtlarinida güzel eylesin hayirli insanlarla karsilastirsin.

Esradincel.

Esra aycanin resmini eklemissin yorumlardan anladigim kadarıyla çok sevimli olmuş büyümüş serpilmiş:)) ben göremedim ya hangi sayfada bağa bi yaziversen:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…