maasalllah cnm cok tatlii..baya buyuk duruyor sennki gercekten kendi kendine oturablir bu bebisss..
anilll nasil oldunuz cok merak ettim sizii..dua ediyorum canm sizeee.nsallah degildir....
merakra birakma bizideee
Saat 9da başlado atak hala devam ediyo
Uyuyo ama uylusunda bile devaö ediyo
Her kasılmasınd eşimden de benden de yaş geliyo gözümüzden
16 gündür hiç olmamıştı. Tekrar niye başlado bilmiyorum
İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum. Ömrümden ömür gitti gücüm bitti
Ya teşhis doğruysa..........
Allahım hepsini korusun.
Sabaha kdr başında beklicem. Nefesi gidiyo çünkü
Aklına gelen dua edebilir mi Arasım için....
Dr umuz kalça USG miz yüzünden istemiyor kundak yapmamizi ama ben ayagimda saklarken tutuyorum ellerini canim. Amin saolasin valla saat 6ya geliyordu öyle uyuduk 8:10 da uyandi daha yeni uyuttum ustumuzu giyinip cikariz Allah nasip ederse birazdan...Ah canim benim ya Allah yardimciniz olsun. Ellerini bağlıyor musun canım kundak gibi.
Heee evet evet gazi mahallesiydi orasi doğru diyorsun :)) yani sanci acilma kismini iyi atlattim nöbetçi Dr sasirdi hatta biz hastaneye bi gittik Dr muayene etti 8-9cm acilman var ve bu haldesin maşallah dedi yani. Ama ebem kötüydü pek yardimci olmadi Nerden tutmam gerektiğini fln anlatmadi yani. Neyse geldi geçti ben acilmam kolaya yakin olunca doğumunda öyle olur diye düşünmüştüm ama hic öyle olmadiAnin cnm valla buralar değil herkes genelde gazi mh ile karştıyor iki semt uzak birbirnden.valla kolaydı şükr rabbme .canm çok üZüldüm agr olmş çok geçmiş olaun😇
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr umuz kalça USG miz yüzünden istemiyor kundak yapmamizi ama ben ayagimda saklarken tutuyorum ellerini canim. Amin saolasin valla saat 6ya geliyordu öyle uyuduk 8:10 da uyandi daha yeni uyuttum ustumuzu giyinip cikariz Allah nasip ederse birazdan...
Heee evet evet gazi mahallesiydi orasi doğru diyorsun :)) yani sanci acilma kismini iyi atlattim nöbetçi Dr sasirdi hatta biz hastaneye bi gittik Dr muayene etti 8-9cm acilman var ve bu haldesin maşallah dedi yani. Ama ebem kötüydü pek yardimci olmadi Nerden tutmam gerektiğini fln anlatmadi yani. Neyse geldi geçti ben acilmam kolaya yakin olunca doğumunda öyle olur diye düşünmüştüm ama hic öyle olmadi
Artık bu devirde sezeryan doğmlar daha agrısız ve kolay normal doğmlar aksine zorlaştı ve dikiş ve yırtıklar çok olmaya başladı eskiden annelerimizde tek dikiş yok şimdiki ebeler garip gerçi hepsi değil ama çoğu kolaya kaçıyor
Valla annem ilk iki doğumunu evde yapmks ucuncuyu hastanede dr bu yirtiklar ne demishepsini dikmis annem.oyle anlatiyor yani. Sezeryande dogum sureci farkli sanki bebek misyonunu tamamlayamiyormus gelişimini tamamlayamiyoms gibi geliyo bana yani nasilki kozada olan bir tirtilin kozasini ciger gelisimi icin kendisinin parcalamasi gerekiui yardim alirsa yasayamaz bunun gibi belki sacmaliyirum bilmiuirum ama bana oyle geliiiiii:)))
Eki Görüntüle 1064638 Eki Görüntüle 1064639 bunlarda beni meleklerim teyzeleri Ayaz Emir Azra Naz
Allahım hepsini korusun.
Teşekkür ederim kızlar büyüyor oğlum ama sıkıntılarımız bitmedi atopik dermotiti ve gıda alerjimiz var bu seneki bebeklerin çogunda var ne garip yaa
bundanmı bilmem ama sürekli ağlıyorr..Alii hepinizi öpüyor ama yanaga getirince yalıyor salyalı salyalı öpebiliyor
Canim arkadas ikinci ayında koymustu. Öyle kötü kusan bir bebek degilse bence bişey olmaz. Ben de bir iki defa koydum simdiye kadar. Gece uykusu da güzeldir maşallah. Bir yada iki defa uyanıyor. E çok şükür oyle bas bas bağırmasina gerek olmadan mikirdamasina uyaniyorum. Iyi hatirlattin bak bende ayirayim artik. Bendeki sorun baba. O engel oluo.
Allahım hepsini korusun.
Allahım hepsini korusun.
Anne kız hasta oldukkızımın burun akıntısı hapşırığı çok az da öksürüğü var ıhlamur verdim şimdi ona.. Bugün 4 ayımız doluyor ama paZartesi olacaktı aşılarını. Geçmezse bu durumda yapmazlar dimi ?
Oyyy masaallah bakislara bak
Oyyy masaallah bakislara bakkizina talibiz oglumda yakisikli sayilir yanii
Masallah allah nazarlardan saklasinEki Görüntüle 1064638 Eki Görüntüle 1064639 bunlarda beni meleklerim teyzeleri Ayaz Emir Azra Naz
Herkesin görüşü farklıdır tabi canm hani bir sağlıkçı olarak elbet normal doğm en sağlıklısı ama annenin canı çıktıktan sonra bebeğini bile acısan alamadıktan sonra bir anlam ifade etmior bana.Aman boşver ha alltan ha üstten doğurduk ya boşver beeklwrimiz iyi olsun😃😃😃
Evet hamdolsun iyiler:))dahada iyi olsun hepsi inş. Aynen oyle bidaha olur mu bilmem de herhalde sezeryan olurum bu kdr yipranacaksam uygun degilm dmekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?